|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

5 izvirnih idej za nepozabno otroško silvestrsko zabavo

P.R., 20.12.2023
Splošno pravilo, ki se ga držite pri pripravi silvestrske zabave za otroke, je, da preproste stvari naredite posebne.

image
/11


Ob koncu leta razveselite otroke z nepozabnim silvestrovanjem. Tega lahko priredite vzporedno s silvestrsko zabavo za odrasle ali pa začnete s praznovanjem že nekaj ur prej in razglasite novo leto za otroke že ob 12. uri popoldan. Splošno pravilo, ki se ga držite pri pripravi silvestrske zabave za otroke, je, da preproste stvari naredite posebne.

 

spar

 

Drevo želja za okras

Poskrbite za novoletno vzdušje. Poleg novoletne jelke, različnih okraskov in balonov lahko prostor okrasite z drevesom želja, ki ga ustvarite skupaj z otroki. V večjo vazo postavite šopek navadnih ali smrekovih vej, na katere bodo otroci obešali zvezdice želja. Te izdelajte iz kartona ali tršega papirja, na katerega narišete obliko zvezde (pomagate si lahko z modelčkom za piškote). Na vrh vsake zvezde z luknjačem naredite luknjico za vrvico. Vsak otrok naj pobarva in z bleščicami okrasi svojo zvezdico ter nanjo napiše svojo željo. Najmlajši, ki še ne znajo pisati, pa lahko svojo željo kar narišejo. Zvezdice nato skupaj z otroki obesite na drevo želja.

 

spar

 

Zabavni in slastni prigrizki

Navadne prigrizke preobrazite v prav posebne novoletne grižljajčke za otroke.

Sendviče lahko na primer popestrite tako, da iz že sestavljenega sendviča iz kruha, salame in sira z modelčki za piškote izrežete različne oblike, kot so zvezdice, smrečice, snežaki, itd.

Preprosta sadna nabodalca spremenite v podobo škratka. Na zobotrebec nanizajte belo mini penico (marshmallow), ki bo služila kot cof na kapi, nato jagodo (obrnjeno na glavo) za kapo, sledita rezina banane in jagoda zelenega grozdja.

Otroci se lahko posladkajo s sladkimi jelenčki, ki jih izdelate iz mini roladic. Na vsako stran zgornjega dela roladice zapičite po eno slano prestico za roge ter z jedilnim lepilom nalepite sladkorne oči in rdeč nos (rdeč bonbonček).

 

spar

 

Praznični koktajl za otroke

Otroci imajo radi posebne stvari. Vse, kar morate narediti, je spremeniti navadno pijačo v nekaj posebnega. Okrasite rob kozarca tako, da ga najprej pomočite v med in nato v sladkor. V kozarec nalijte sok ali otroško penino ter v pijačo postavite pisano zavito slamico. Za piko na i dodajte še pisan dežniček, na katerega ste nanizali kandirane češnje ali koščke sadja, in otroški praznični koktajl je pripravljen.

 

spar

 

Polnočno presenečenje z baloni

Ob vsaki polni uri počite en balon, na katerem je napisana ura. Balone pokajte do polnoči oziroma do ure, ko boste razglasili novo leto za otroke. Takrat naj sledi veliko presenečenje s padajočimi baloni, za katere poskrbite že pred začetkom zabave. Napihnite balone, jih zložite na prt, tega pa nato z baloni vred z lepilnim trakom prilepite pod strop. Pod lepilni trak pred pritrditvijo napeljite vrvico, ki jo boste ob polnoči potegnili navzdol, da odlepite lepilni trak in spustite balone na tla. Presenečenju z baloni naj sledi zdravica z otroško penino ali prazničnimi koktajli.

 

spar

 

Vrhunec zabave: darila za vse otroke

Otroke za konec razveselite z darilci. To so lahko kar vrečke s sladkarijami, v katere lahko dodate tudi drobna praktična presenečenja, na primer troblje, konfete, nalepke, mini samolepilne lističe, barvice, svinčnike, radirke, itd. Lahko pa podarite tudi igrače ali knjige, ki jih bodo zagotovo veseli vsi otroci. Darila zavijte in nanje napišite ime posameznega otroka.

Namig: obdarovanje lahko nekoliko popestrite z žrebanjem daril. Namesto imen na darila napišite številke. Vsak otrok dobi darilo s tisto številko, ki jo izžreba.  

 

......................................................................................................................................................

Že veste, s čim boste razveselili otroke? 

Najmlajšim boste najhitreje narisali nasmeh na obraz z – igračami, seveda. V Sparovem katalogu Čudoviti svet igrač vas čaka pestra ponudba po ugodnih cenah. Odlične in cenovno ugodne ideje za praktična darila tako za otroke kot odrasle pa najdete v Sparovem katalogu daril.

Vse dobro v novem letu! Spar.  

......................................................................................................................................................

 

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
8
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...
5
Mame mislimo, da moramo vse same: pa je to...
Bil sem sama. Vse sem počela sama, ker sem LAHKO. A ni bilo tako zabavno, kot sem mislila, da bo. Vsega nisem storila do...
5
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
4



Prvi interaktivni spominski album
photo
Slovenija je bogatejša za prvo aplikacijo, ki spremlja prve dni otrokovega življenja na pametnem telefonu ali tabličnem ...
Kaj število imena pove o vas in vaši družini?
Vaše ime in ime vašega otroka vpliva na značaj, na doživljanje sveta okoli sebe in na prihodnost. Numerologija številom,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?