|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

7 daril, ki jih lahko podarite moškemu za vsako priložnost

P.R., 27.12.2023
Imate včasih občutek, da bolj ko se na nekoga navežete in z njim poglobite odnos, težje najdete pravo darilo?
Ključne besede:

image
/11


Poleg vsega ste še pod stresom, ker želite najti najbolj sentimentalno, skrbno premišljeno, personalizirano darilo, kar jih lahko najdete na trgu, kajti vaša najdražja oseba si zasluži le najboljše! Če se vam vse to zdi znano, ste verjetno že pod stresom, ker morate kupiti darila za prihajajoče praznike.

 

Spodaj vam predstavljamo 7 S.O.S. idej za darilo, ki jo lahko izberete vedno, ne glede na priložnost.

 

Ne glede na to, ali ste v svežem razmerju in ne veste, kje začeti, ali pa ste skupaj že tako dolgo, da ste izčrpali vse dobre ideje za praznike, obletnice in rojstne dneve, smo prepričani, da še niste porabili vse Jokerje na našem seznamu daril za fanta/moža/fanta. Spodaj poiščite češnjo, ki jo postavite na vrh sladkega presenečenja.

 

Slušalke

Če obožuje glasbo, so nove brezžične slušalke Guess prava izbira zanj. Imajo eleganten etui in so zelo praktični ter se prilegajo tudi najmanjšemu žepu. Poleg uživanja v glasbi mu bo olajšala tudi komunikacijo med vožnjo, sprehodom ali drugim delom, saj mu v tem času ne bo treba držati mobitela v roki.

 

guess

 

 

Etui za kartice

Svojemu fantu naredite jim uslugo in mu podarite usnjen etui za kartice Guess, ki mu bo služilo leta. Poleg tega je videti zelo prefinjeno.

 

guess

 

 

Kozmetična torbica

Če je oseba, ki ste ji namenili to darilo, nenehno na poti, je kozmetična torbica vsekakor prava izbira. Super je, da lahko v ponudbi blagovne znamke Guess izberete kozmetične torbice različnih tekstur in barv, odvisno od preferenc in stila osebe, ki ji kupujete darilo.

 

guess

 

 

Šal

Mogoče je tip, ki nikoli ne pretirava z dodatki. Le kdo si ne bi želel v svoji garderobi imeti kvalitetnega šala, ki ga bo zaščitil pred mrazom in dodal čar njegovemu outfitu.

 

guess

 

 

Pas

Dopolnite njegovo obstoječo zbirko najljubših pasov z drugim elegantnim usnjenim modelom. S tem darilom ne morete zgrešiti. Prepričani smo, da ne boste kupili popolnoma enakega modela, kot ga že imate. Kvota je 0 : 10000000000. Izbirate lahko med usnjenimi modeli z logotipom Guess v črni ali rjavi barvi, z zlatimi ali srebrnimi detajli.

 

guess

 

 

Kapa

Podarite jim volneno kapo Guess, ki jih bo grela v mrzli sezoni ali kapo Guess s šiltom, če darilo kupujete spomladi in/ali poleti. Hvaležni vam bodo v obeh primerih, ko bodo temperature padle, pa tudi takrat, ko bodo morali obiskati frizerja.

 

guess

 

 

Dekoracija doma

Če je vaš izbranec pozoren na podrobnosti v notranjosti, mu bo to darilo zelo všeč. Predlagamo nakup ujemajočega se darila - blazine in na primer pepelnika, ki lahko služi tudi kot podstavek za kozarec na mizi. Guess ponuja zelo poseben dizajn.

 

Preostalo ponudbo znamke Guess preverite na Answear.si

 

guess

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Oblecimo trebuščke
Tudi med nosečnostjo, ko postane trebušček pravi trebuh, ostanite urejene. Nakupi naj bodo racionalni. Za vas imamo neka...
4
Kakšen nedrček za dojenje izbrati?
Pri nakupu nedrčka za dojenje, se vam hitro lahko zgodi, da boste ob bogati izbiri pozabili na funkcionalnost nedrčka in...
3
Strije v nosečnosti
Nadležne in zelo nezaželene strije so strah skoraj vsake nosečnice. Jih je mogoče preprečiti ali enostavno zanje ni prav...
3
Božična oblačila za vso družino: 5 idej
Kaj, če bi letos tudi vaša družina sledila priljubljeni ameriški tradiciji ujemajočih božičnih oblačil? Preverite pet pr...
2



Moški pri kozmetičarki
Ali tudi moški obiskujejo kozmetične salone? Ali pa morda menijo, da je to samo za ženske in oni teh uslug ne potrebujej...
7 daril, ki jih lahko podarite moškemu
Imate včasih občutek, da bolj ko se na nekoga navežete in z njim poglobite odnos, težje najdete pravo darilo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?