|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Fotografija, ki je spremenila pogled na carski rez

Uredništvo Ringaraja.net, 31.3.2024
Preverite, zakaj je ena sama fotografija spremenila pogled na carski rez in močno dregnila v skupnost na družabnih omrežjih – ob njej je bilo zapisanih več kot 34.000 komentarjev.

image
S carskim rezom so zdravniki rešili življenje mamici in dojenčku. (Freepik.com)
/11


Porod s carskim rezom je porod, prav tako izjemna izkušnja, kot je vaginalni porod. Mame, ki ste morale čez to operacijo, da ste dobile svoj največji zaklad, veste o čem govorimo. Vsi občutki, ki ste jih doživele bodo gotovo privreli na dan ob tej fotografiji, posneti takoj po carskem rezu, ki je s pomočjo svetovnega spleta obkrožila svet.

 

PREBERITE TUDI: Carski rez je zahtevna operacija

 

S carskim rezom so zdravniki rešili življenje mamici in dojenčku na fotografiji. Ta izjemna fotografija novorojenčka, ki spi tik ob brazgotini na maminem telesu, je obkrožila svet in pod njo so ljudje po vsem svetu zapisali več kot 34.000 komentarjev. Ta trenutek, ujet na fotografiji, je prebudil občutke žensk širom sveta, ki so prav tako rodile s carskim rezom in so najbolj ponosne na te svoje posebne, »čudovite« brazgotine.

 

Črno-bela fotografije je bila posneta, ko je imel novorojenček samo tri dni

»Nedavno sem fotografirala nosečnost te ženske. Povedala mi je, da se boji carskega reza. Kasneje je dobila popadke in je morala na nujen carski rez zaradi komplikacij pri porodu. Prosile me je, da pridem in posnamem prav to fotografijo, kot dokaz, da je njena najhujša nočna mora – carski rez – dejansko rešila njeno in otrokovo življenje,« je povedala fotografinja Helen Carmina, ki je fotografijo objavila na svojem Facebook profilu.

Slika se je izjemno hitro razširila po tem družabnem omrežju, delili so jo kar 65.000-krat, prejela je 230.000 všečkov in dobila več kot 34.000 komentarjev!

 

 

PREBERITE TUDI: Carski rez: ima oče pravico do dopusta?


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
9
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
5
13 znakov, da pričakujete fantka
Ali je mogoče, da dejansko obstajajo očitni znaki, ki nam lahko povejo, da bomo ponosni starši malemu fantku? Berite dal...
4
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
4



Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?