|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Igrajte in učite se z junaki Super Foodies!

Uredništvo Ringaraja.net, 20.1.2023
Kako prepričati otroka, da bo jedel sadje in zelenjavo? Prek igre do boljših prehranskih navad.

image
/11


Kako prepričati otroka, da bi vsaj poskusil zelenjavo in sadje, ki se jima sicer izogne v dolgem loku? Začnite s pripovedovanjem zgodbe o močnih in nepremagljivih superjunakih, ki se borijo proti uničevanju narave s svojimi super močmi.

 

Spoznajte nepremagljive Super Foodies!

Nepremagljivi Super Foodies so prijatelji, ki kar pokajo od moči in zdravja. 28 superjunakov otroke na igriv način izobražuje o pomenu uravnotežene prehrane ter rednem uživanju sadja in zelenjave. Kot vsi superjunaki imajo tudi junaki Super Foodies svoje nasprotnike. To so Škodljivčki, ki jih poskušajo ovirati na vse načine.

 

Igrajte se s Super Foodiji

Simpatični Super Foodies so v podobi sadja, zelenjave, žit in oreškov upodobljeni na lesenih dominah, ki jih otroci zbirajo ter se z njimi igrajo domine ali spomin. Igranje družabih iger otroke povezuje med seboj, jim pomaga uriti domišljijo in krepiti spomin. Prek igranja spletne Akademije pa spoznavajo pomen uravnotežene prehrane ter rednega uživanja sadja in zelenjave.

 

 

 

Zberite vseh 28 domin!

Za vsakih 20 evrov nakupa v Sparu ob predložitvi SPAR plus kartice prejmete eno domino. Vsak teden ob nakupu določenih, posebej označenih izdelkov, dobite še dodatno domino. Domine – paketek z dvema dominama – sicer lahko tudi kupite, prav tako tudi platneno vrečko ter škatlo za shranjevanje z igralno ploščo in štirimi dominami.

 

super foodies

S sodelovanjem v nagradni igri v Akademiji Nepremagljivih lahko zadanete električni skiro in druge super nagrade.

 

Znanje se lahko obrestuje

Vragolije Super Foodijev lahko spremljate tudi na Sparovi spletni strani. Tam se nahaja Akademija Nepremagljivih, v kateri lahko sodelujete in se potegujete za tedenske in glavno nagrado. Če pravilno rešite naloge posamezne stopnje, se uvrstite v tedenski žreb za praktični zvočnik, super nahrbtnik in trendovsko rolko. Ko opravite vse štiri stopnje Akademije Nepremagljivih, pa sodelujete v žrebu za glavne nagrade – enega izmed petih otroških električnih skirojev!

 

Dobrodelni superjunaki

Junaki Super Foodies imajo še eno super moč. Navdihnili so podjetje Spar Slovenija, ki bo v okviru dobrodelne akcije doniralo 5.000 EUR društvu Sladkorčki (Društvo za pomoč otrokom s presnovnimi motnjami) za nakup IR lučke za pomoč pri odvzemih krvi za najmlajše otroke. Društvo je humanitarna organizacija, ki pomaga otrokom, mladostnikom in mladim odraslim s sladkorno boleznijo tipa 1 ter njihovim družinam.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
9
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...
5
"Otrokov dolgčas predstavlja tretjino ...
Psihologi trdijo, da je dolgčas največji vir vseh težav tudi pri odraslih, še posebej pa pri otrocih.
5
Malčkov tek letos praznuje skupaj z Modrim...
Udeležba na Malčkovem teku bo za vse mlade športnike brezplačna, kar omogočajo številni zvesti partnerji dogodka. Zaradi...
5



Nenavadne žverce: hobotnica Dumbo
photo
Otroci, kako dobro poznate hobotnico? V Ringarajinem živalskem kotičku lahko preverite svoje znanje.
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...




Umetna oploditev
Vitaebella

Iz katerega razloga sta se s partnerjem odločila za umetno oploditev?

Zaradi moje neplodnosti (9%)

Zaradi partnerjeve neplodnosti (3%)

Zaradi večletnega neuspešnega poskušanja (12%)

Zaradi let (1%)

Več od naštetega (3%)

Nič od naštetega (71%)


Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!