|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Iskrena in ganljiva izpoved očeta: Končno bova starša!

Uredništvo Ringaraja.net, 29.3.2022
To je zgodba o neverjetni ljubezni moškega do ženske. Zgodba o težkem boju za starševstvo - vse od razočaranja, žalosti do velikega veselja in sreče, ki jo je iskreno delil bodoči očka.

image
Koliko truda in ljubezni je potrebnega, da ti končno uspe? (Osebni arhiv, Facebook)
/11


Nosečnost je vedno nekaj izjemno čudovitega, ko se dolgo boriš s težavami z zanositvijo pa še toliko bolj. Ko potrdijo nosečnost, je ta občutek srečen dejansko neopisljiv. To se je zgodilo tudi paru iz Alabame (ZDA), Clintu in Samanthi Striblin, ki sta doživela mnoga razočaranja, preden sta končno slišala ta magini stavek: "Noseči ste!".


To izjemno čudovito novico je seveda bodoči očka takoj delil na družabnem omrežju. Z ženo sta se namreč močno trudila za zanositev, skupaj sta šla čez zahtevno terapijo in končno dočakala, da bosta tudi sama postala starša. Ob tem je Clint zapisal, da je njegova žena zelo močna ženska in bo izjemna mati.

Njegova iskrena izpoved, polna ljubezni do svoje žene, se je dotaknila mnogih in se hitro raširila po medmrežju. Clintov spodbuden zapis za vse tiste, ki težko čakate na plusek, delimo tudi na Ringaraji.

 

Očka bom!!!

Vidite tole fotografijo zgoraj? Ja, to vse so injekcije, s katerimi sem dan za dnem zbadal svojo ženo!

Ona je močna ženska in zagotovo bo izjemna mama.

Draga moja, videl sem, kako se boriš! Videl sem, ko si izgubila vsako upanje. Videl sem, kako se ti je srce zlomilo vsakokrat, ko si ugotovila, da nisi noseča. Najmanj dvajsetkrat sem to videl! Vsakič znova in takrat, ko so vsi ostali objavljali vesele novice, midva pa sva še vedno praznih rok.

 

POGLEJTE TUDI VIDEO: Kako deluje zunajtelesna oploditev IVF? 

 

Ampak, iskreno priznam: ko nama je ginekolog po letu dni borbe povedal, da je krvni test nosečnosti pozitiven, sem zajokal in jokal sem kot še nikoli v življenju. Ne zato, ker bi razmišljal o sebi kot o očetu. NE! Jokal sem od sreče, ker boš ti, moja Samantha, končno dobila priložnost, da postaneš mama!

 

zanositev

Presrečna Samantha in Clint, ki jima je končno uspelo. (FOTO: osebni arhiv Clinta Striblinga, Facebook)

 

Ko sem se le pobral od te eksplozije sreče, je bilo vse, kar sem lahko rekel: »Ljubezen moja, srečen sem zaradi tebe!« Resnica je, da bi bil jaz srečen tudi, če bi bil sam z njo do konca življenja, če nama bilo tako usojeno. S tem sem se že sprijaznil. Zdaj sem hvaležen in presrečen za najino možnost, da postaneva starša.

 

PREBERITE TUDI: Zanositev - Kako ostati pozitivna?

 

Ne izgubite upanja! Nikoli!

Upajta in čakajta na vajino priložnost za uresničitev svojih sanj. Tudi to bo prišlo na vrsto!

Ljubite svoje žene, partnerke, bodite jim v oporo vse do takrat, ko se bo tudi vam uresničila velika želja.

 

Clint Striblin, očka

 

VIR: Everychildisablessing.blogspot.com, Waff.com


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

12 skrivnosti zanositve, ki jih morata poz...
Če sta par, ki si želi otroka, je tu nekaj nasvetov, kako povečati možnosti zanositve, ki bi jih morala poznati.
4
Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.
4
Življenje po moji izbiri!
Kam pelje vsakega izmed nas življenjska pot? Kje smo trenutno? Kaj je pred nami? Za naš nadaljni razvoj je izrednega po...
4
Kontracepcija v obliki aplikacije in pamet...
Najnovejša tehnologija spremlja plodnost preko aplikacije in s pomočjo posebne pametne naprave, ki jo nosite na prstu ko...
4



Zgodbe malih junakov: Moj IVF čudež
photo
V UKC Maribor so mi naredili vse mogoče kontrole, dali injekcije, tablete, naredili histeroskopijo in laparoskopijo, pos...
Nosečnost po 40. letu?
Vse več je mamic, ki se odločajo za še enega otroka po 40. letu. Kar nekaj žensk pa ima takrat šele prvega otroka. Nose...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?