|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

VIDEO: Kako deluje zunajtelesna oploditev IVF?

Helena Primic, 24.3.2024
V tem kratkem videu je na zelo razumljiv način razloženo, kako deluje zunajtelesna oploditev IVF.

/11


Ali ste vedeli, da je bilo od leta 1978, ko so v laboratoriju umetno oplodili prvo žensko jajčece in je nastala dojenčica Louise Brown, s postopkom zunajtelesne oploditve IVF oziroma in vitro fertilizacije spočetih že več kot osem milijonov otrok?

In, ali ste vedeli, da je žensko jajčece največja celica v človeškem telesu?

Celica, v katero med umetno oploditvijo spermij - ki pa je nasprotno najmanjša celica v moškem telesu- lahko vstopi sam ali ga v laboratoriju umetno vstavijo v jajčece, če je kakovost moške sperme slaba.

 

PREBERITE TUDI: Akupunktura lahko poveča uspešnost IVF za dvakrat!

 

Če želite izvedeti več o umetni oziroma zunajtelesni oploditvi IVF, si morate obvezno ogledati zgornji video, ki je sicer v angleškem jeziku, toda zelo razumljivo razloži ta čudežen postopek, ki je osrečil že vrsto parov, ki so imeli težave z zanositvijo.

 

Na tem forumu pa lahko skupaj z drugimi pari anonimno spregovorite o vseh svojih dvomih, dilemah in strahovih, povezanih s težavami z zanositvijo in postopki umetne oploditve!

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
3
To je najboljša starostna razlika med otroki
Strokovnjaki so ugotavljali, kako manjša, srednja in večja starostna razlika med otroki vpliva na mamo, otroke oziroma v...
3
5 znakov, da si pripravljena na drugega ot...
Mamice se večkrat sprašujemo, kdaj je čas za drugega otroka. Upoštevamo veliko dejavnikov, ponavadi pa pozabimo nase. To...
3
Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.
3



Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.
Biokemična nosečnost: ko zarodek umre tako...
Biokemična nosečnost je izguba plodu v zelo zgodnji nosečnosti, simptomov skoraj ni. Večina žensk sploh ne bi vedela za ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?