|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Osvojite nogometno doživetje

Mastercard, 5.10.2022
Vaš otrok lahko na zelenico UEFA Champions League pospremi enega od svetovno znanih nogometašev. Ni slabo za krompirjeve počitnice, kajne?

image
V NLB in Mastercard bodo 22 otrok in njihovih staršev odpeljali na ogled tekme UEFA Champions League v München. (Mastercard/NLB)
/11


V NLB si zelo prizadevamo otroke izpred ekranov pripeljati nazaj na športne zelenice. Nenazadnje se je ravno dobro začela že osma sezona projekta NLB Šport mladim. Zdaj pa smo to vzeli čisto dobesedno. Z Mastercardom bomo namreč 22 otrok in njihovih staršev odpeljali na ogled tekme UEFA Champions League, kjer bodo otroci na zelenico lahko pospremili svoje nogometne junake.

 

Na tekmi bo torej morda prav vaš otrok ena od zvezd predstave. V dresu UEFA Champions League se bo sprehodil po tunelu in skupaj z igralci stopil na stadion Fussball Arena München ob spodbudi več tisoč navijačev. Nato pa bosta skupaj uživala v ogledu tekme in ustvarila nepozabne spomine. Poskrbeli pa bomo tudi za prevoz in prenočišče.

 

Kako sodelujete?

Sodelujete lahko imetniki katerekoli kartice NLB Mastercard, ki v času trajanja nagradne igre, med 5. in 13. oktobrom, oddate veljavno izpolnjen prijavni obrazec – objavljen na naši spletni strani, z vsemi pomembnimi informacijami.

 

NAGRADA VKLJUČUJE:

- 1. za izžrebanca in otroka:

ogled tekme FC Bayern München : FC Internazionale Milano, ki bo 1. novembra 2022 na stadionu Fussball Arena München,

prevoz v München s kvalitetnim avtobusom,

1 x nočitev z zajtrkom, hotel *** v 1/2 sobi,

poldnevni ogled mesta München,

- 2. za otroka:

otrok na tej tekmi pospremi enega od nogometašev na igrišče.

 

Pomembno! Ne prezrite pogojev, ki jih mora otrok izpolnjevati za spremljanje nogometaša na zelenico. Objavljeni so na naši spletni strani.

 

Pa vi, kje boste preživeli krompirjeve počitnice?

Prijavite se na nepozabno doživetje in morda na tekmi UEFA Champions League v Münchnu.

 

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
22
Nižanje imunskega sistema
Naše telo se obnaša VEDNO zelo racionalno. Ob pomanjkanju energije racionalno izloči vse tiste funkcije, ki v tistem tre...
11
Zabavne velikonočne igrice
Velika noč je tudi zaradi simpatičnih velikonočnih opravil in iger, eden najbolj razburljivih praznikov za otroke. Zelo ...
9
10 zanimivih idej za velikonočne aktivnost...
Za vas smo pripravili 10. idej za praznične aktivnosti, ki jih lahko organizirate z otroki za veliko noč. Otroci bodo ta...
8



Dobrodelna pustna nagradna igra Fala Slončka
Naj fotografija vaših pustnih dobrot osreči otroke v stiski, vam pa prinese čudovito nagrado.
Srčne mamice
photo
Skupina štirih mamic - Nina Berložnik, Natalija Škerl, Ines Bradeško in Mateja Čadež - se je odločila nekaj svojega pros...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?