|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Šivanje: ni tako težko, kot si mislite!

P.R., 18.4.2023
Šivanje je lahko zelo zabaven hobi, ki vas lahko popelje v svet ustvarjanja in domišljije. Brigita Ložar, ustanoviteljica Trmoglavke, pravi, da je izbira pravega šivalnega stroja za vaše začetke vsekakor pomembna.
Ključne besede:

image
/11


Šivanje je lahko zelo zabaven hobi, ki vas lahko popelje v svet ustvarjanja in domišljije. Brigita Ložar, ustanoviteljica Trmoglavke, pravi, da je izbira pravega šivalnega stroja za vaše začetke vsekakor pomembna.

Sama je pred tremi desetletji začela raziskovati šivanje na šivalnem stroju Bagat Danica elektronik plus, ki je bil za takratne razmere zelo napreden stroj.

Brigita, ki živi v Trzinu, v svojem ustvarjalnem studiu opravlja tudi šiviljske tečaje, zato se je razveselila vrnitve znamke Bagat. Sama se večkrat poslužuje Bagatovih šivalnih strojev, ki jih priporoča tudi svojim tečajnikom, kateri lahko ob nakupu v spletni trgovini z uporabo kode “GITA5” pridobijo dodatni 5% popust na nakup.

Bagat Cik Cak je tisti šivalni stroj, ki je primeren prav za vsakogar, tudi za popolne začetnike,” pravi Brigita in nadaljuje: “V njem se skriva močan stroj, ki presega to, kar Cik Cak kaže na prvi pogled. Ta šivalni stroj sešije vse - od tankih do zelo debelih materialov!”

 

bagat

 

Bagat je blagovna znamka, ki nadaljuje tradicijo kakovosti izdelave šivalnih strojev, kot je bila nekoč poznana na področju bivše Jugoslavije in širše. Njihovi stroji so znani po zanesljivosti in enostavnosti uporabe. Bagat ponuja različne vrste šivalnih strojev, od osnovnih modelov za začetnike do naprednejših strojev za izkušene šivilje.

 

bagat

 

“Ena od najboljših stvari pri šivanju kot hobiju je, da lahko izdelate popolnoma unikatne stvari. Ne glede na to, ali gre za oblačila, okraske ali darila, lahko s šivalnimi stroji Bagat ustvarite karkoli si zaželite. Poleg tega je šivanje odličen način za prihranek denarja, saj lahko sami izdelate oblačila, namesto da bi jih kupovali v trgovini,” nekaj razlogov za začetek šivanja navede Brigita.

V njeni “zbirki” šivalnih strojev je tudi elektronski šivalni stroj Bagat Pro Step, ki pa je primeren za tiste, ki želijo nekaj več, saj se zlahka pomeri s šivalnimi stroji drugih znanih znamk. “Pro Step mi je všeč, ker ima avtomatsko enostopenjsko izdelovanje gumbnice ter izredno veliko izbiro šivov, med katerimi so tudi šivi za elastične materiale,” o Pro Stepu pove Ložarjeva. “Prav tako mi je všeč, ker je zelo enostaven za uporabo - nastavitve spreminjaš s pritiskom na gumb, bolj enostavno res ne gre.”

Pri Trmoglavki poleg šiviljskih tečajev v živo najdete tudi spletne tečaje šivanja, tematske šiviljske delavnice in seveda šivane izdelke po meri. Je tudi ena redkih, ki še z veseljem popravi kak dotrajan kos oblačila, zamenja zadrgo ali vam oblačilo prilagodi na vaše mere. Prav tako vas bo na enostaven način naučila šivati, tako boste sebi in svojim najdražjim lahko izdelali oblačila ali dekorativne izdelke za dom. Morda pa vaš hobi preraste tudi v posel.

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

6 predlogov za izlet z nosilkami
Se vam zdijo izleti z majhnimi otroki nemogoči? Nikar ne skrbite. Nošenje otrok v nosilkah vam omogoči pohajkovati po vo...
6
Najlepša voščila za mamo
Ravno takrat, ko potrebujemo navdih za čestitko, ki bi jo radi namenili mami, se nam rado pripeti, da ostanemo z izprazn...
5
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
4
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
4



Lepe misli o mami
Nič ni narobe, če si lepo misel sposodimo od drugih, lahko pa nam je navdih za lastne besede, zato smo zbrali nekaj čudo...
Kako pripraviti domače zeliščno mazilo?
Kako v domači kuhinji izdelati zeliščno mazilo, smo preverili na praktični delavnici z Jožico Bajc Pivec, ki nam je tudi...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?