|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

NEGA IN ZDRAVJE

Vse o alergiji na kravje mleko

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 29.8.2023
image

Kako veste, da je vaš dojenček alergičen na kravje mleko? Kaj storiti v tem primeru? V videu na vsa vprašanja staršev odgovarja alergologinja in zdravnica, dr. Vesna Plevnik Vodušek.

POROD

VIDEO: Vse, kar morate vedeti o carskem rezu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.8.2023
image

V videu si poglejte odgovore na vsa vprašanja o carskem rezu: kdaj se zdravniki odločijo za CR? Kako vzpostaviti dojenje? Ali imajo dojenčki, ki so rojeni s carskim rezom, večje tveganje za razvoj alergije? in še mnogo več.

VARČEVANJE

Nasvet za varčevanje

Avtor: Vzajemci.com | 21.6.2010
image

Pozdravljeni. Odločila sem se, da bi začela varčevati za cilje, ki jih nameravam realizirati v prihodnosti. Zanima me če mi lahko posredujete kratek nasvet? Hvala in lep pozdrav, Maja iz Trzina.

NAŠE FINANCE

Finančni temelji mlade družine

Avtor: Vir: Vzajemci.com, Gregor Beguš | 2.6.2010
image

Pozdravljeni. Smo mlada družina, ki o varčevanju za sprotne potrebe in prihodnost še ni razmišljala. Ker ne vemo, kje in kako začeti, nas zanima, ali nam lahko pri tem pomagate. Za pomoč se vam vnaprej zahvaljujemo.

image

Pomoč zaskrbljenemu in previdnemu otroku pogosto pomeni hojo po tankem robu med potrebno podporo in pretiranim zaščitništvom.

STRAN 1 OD 1

POZOR: Previdno s fiziološko raztopino in ...
Prepogosto izpiranje noska s fiziološko raztopino in uporaba med mamicami priljubljenega nosnega aspiratorja prinese tud...
Zastrupitve s čistili pri otroku
Pri nas je veliko število otrok, ki zaužijejo čistilo. Zastrašujoče je dejstvo, da toksikološka dežurna služba prejme vs...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?