|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

POTEP TEDNA

Kam na družinski izlet?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 24.3.2024
image

Bi radi konec tedna oziroma prost dan izkoristili za družinsko potepanje, pa ste brez ideje, kam bi šli? Zbrali smo nekaj družinam prijaznih namigov za enodnevno vandranje z otroki.

image

Naše najbolj znano protokolarno posestvo Brdo pri Kranju nam ponuja odličen družinski izlet, ki ga lahko v celoti opravimo s kolesom in tudi z vozičkom.

image

Na spletnem portalu vnaravi.si boste našli ogromno namigov za aktiven izlet z dojenčkom, malčkom ali že večjim korenjakom. Na izletih z družinico boste lahko skupaj odkrivali naravne lepote naše dežele in uživali v razgledih s hribčkov in vrhov.

POUČNA IN ZABAVNA POT

Na izlet v Škratovo deželo

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 3.4.2016
image

Ste že kdaj videli škrate? Ne? Potem pa se le odpravite na obisk Škratove dežele, ki jo boste našli le streljaj od Kranjske Gore, v Gozdu Martuljku. Otroci, pa tudi odrasli, boste navdušeni!

ČUDOVITA SLOVENIJA

Nepozaben dan v parku Mini ZOO land

Avtor: Katarina Vinšek | 30.4.2015
image

V objemu lepote in cvetja vas čaka svet poln razburljivih doživetij!

POTEP TEDNA

Družinski izlet: Bornova pot

Avtor: P.L. | 30.4.2015
image

Izkoristite lepe dneve in se z družino odpravite po Bornovi poti. Čudovit poldnevni izlet, primeren tudi za začetnike in mlajše družinske člane.

DRUŽINSKI IZLETI IN POTOVANJA

Po poteh Bosne in Hercegovine

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 26.3.2013
image

Vsem, ki se boste odločili za potepanje po Bosni in Hercegovini, priporočamo v branje novo knjigo Manje Žugman Širnik, ki vas bo popeljala po lepotah bosanske dežele.

O FOTONATEČAJU

Posestvo Brdo pri Kranju

Avtor: www.brdo.si | 9.8.2012
image

Posestvo Brdo pri Kranju je večini znano po obiskih visokih tujih državnikov in drugih pomembnih predsedniških sprejemih. Pa veste, da je Brdo možno obiskati tudi kar tako, ko greste z družinico na potep po Gorenjski? Čudovito je!

STRAN 1 OD 1

Poreč – elita hrvaškega turizma
Na poreško riviero se obiskovalci redno vračajo deset, dvajset let zapored, v svojih priljubljenih letoviščih ali hoteli...
Z avtodomom po Sardiniji
photo
Piombino je pristanišče na zahodni obali naših gurmanskih sosedov. Na s soncem obsijanem parkirišču smo nestrpno pričako...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?