|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vgradnja mikrovalovne pečice
21.11.2009 23:52:55   
blak


Situacija: naročili smo kuhinjo v Italiji, kjer se je leseni del izkazal za zeloooo cenejšega kot pri nas, bela tehnika pa žal ne. Tu me najbolj moti cena vgradne mikrovalovke, ki jo drugje lahko dobim za 250€, pri njih pa  ISTO za 450€. Meni se zdi razlika ogromna, zato se sprašujem: če kupim ta cenejšo, koliko zaj... je to montirati. Kuhinjo z ostalo belo tehniko nam namreč pridejo montirat oni, zdaj pa ne vem, če riskirat teh skoraj 200€user posted image . Saj veste 200€ tu, 100€ tam...ko rihtaš celo stanovanje se na koncu  te razlike poznajo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vgradnja mikrovalovne pečice
22.11.2009 8:42:13   
naja17
Sej ni potrebe, da kupiš vse tam. Kupiš mikrovalovno tu, jim sporočiš model, oni naredijo omarco, vgradnja mikrovalovne je pa tamau problem, sam not jo porineš in priklopiš user posted image . Sej tu tud ne kupujejo vsi bele tehnike tam kot kuhinjo. Midva sva vse posebi, sporočila modele in to je to... Mene samo zanima kje si dobla vgradno mikrovalovno za 250 € user posted image  Najcenejšo k sva jo midva našla je bla 300 € in še to spletna prodaja user posted image

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vgradnja mikrovalovne pečice
24.11.2009 15:26:57   
Eca
Ja, tole se fajn sliši.....250 eur. Kaj sta pogledali, da vsi elementi za vgradne mikrovalovke nimajo enake odprtine in da so vgradne mikrovalovke razlićnih dimenzij. Mogoče le ni brezveze, če stane 450 eur in so njene dimenzije takšne, da pašejo v točno ta element????????

To so moje izkušnje. Jaz imam tudi element za vgradno mikrovalovko, ki stane tam, kjer sem kupila kuhinjo 500 eur. Sem preklemansko razmislila, katero mikrovalovko bom sedaj tja porinila in bo pasala not, ker Gorenjeve vgradne in vse ostale, ki jih prodajajo pri nas, sploh ne pašejo v to odprtino - so premaleuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Samo v razmislek!

PA dober nakup!

Lp, Eca

< Sporočilo je popravil Eca -- 24.11.2009 15:28:06 >


_____________________________

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vgradnja mikrovalovne pečice
25.11.2009 20:20:17   
naja17
Eca ni mi jasno user posted image  Sej predno ti naredijo odprtino v omari, je potrebno sporočit točno dimenzijo vgradnega aparata, da 100% sede notri?

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: vgradnja mikrovalovne pečice
26.11.2009 10:30:00   
robinzon
Tako, kot pravi Naja, sporočiš, kateri model MWP imaš in oni naredijo ustrezno omaro. Vsaj, ko sem jaz kupovala kuhinjske elemente, sem morala povedat, katero pečico imam, ker sem obdržala staro, ker so različne velikosti in za vgradno napo, so tudi razlike v omarici.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: vgradnja mikrovalovne pečice
26.11.2009 14:53:46   
Eca
Hej!

Tam kjer sem jaz kupila kuhinjo imajo elemente - več variant za vgradne aparate. Ti pa v te odprtine vstaviš ustrezno napravo. Kar pomeni, da to ni po naročilu ampak standard. Npr. jaz sem izbrala tak visok element, ko ima spodaj dva izvelčna predala, potem odprtino za vgradno pečico in nad njo odprtino za vgradno mikrovalovko. Nad to odprtino pa je še en element z vratci. Te odprtine so "standardne" za vgradne elemente in jaz nisem ničesar rabila vnaprej javiti, ne kupiti od električnih aparatov.
Vgradna pečico je šla lepo v odprtino, za mikrovalovko pa je problem, ker je odprina prevelika za mikrovalovko, ki je cenovno meni "dosegljiva". No, pa da bo stvar še bolj zakomplicirana, mora moja mikrovalovka biti alu, ker so tudi ostali aparati v kuhinji alu in bi drugačna močno pokvarila izgled kuhinje...

Evo tak je zgledalo in še vedno zgleda pri meni....user posted image

Verjamem pa, da obstajajo proizvajalci kuhinj, ki ti po meri naredijo odprtine za vgradne elemente in posledično predvidevam, da to fino zakasirajo?

Lp, Eca


_____________________________

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: vgradnja mikrovalovne pečice
26.11.2009 15:19:48   
naja17
Ne, ne zaračunajo ful, pr Dan Kuchen imajo "akcijo", da dobiš tri vgradne omare "zastonj"... Te lahko vprašam kje si kuhinjo kupila, ker mi nikakor ne gre v glavo user posted image Ker imajo povsod različne omare in variante in ko se ti odločiš za kuhinjo, jo itak morjo prilagodit tvojim meram v prostoru in se pač dela kuhinja za tvoj prostor user posted image Res mi ni jasno, ker tega še nikjer nisem zasledila user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: vgradnja mikrovalovne pečice
26.11.2009 15:21:46   
Eca
IKEA......

Z možem sva sama načrtovala, izrisala, dostavila in sestavila kuhinjo. Vse špila samo ta odprtina mi ne da miruuser posted image in cena mikrovalovk.

Lp, Eca


_____________________________

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: vgradnja mikrovalovne pečice
26.11.2009 15:36:17   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: Eca

IKEA......

Z možem sva sama načrtovala, izrisala, dostavila in sestavila kuhinjo. Vse špila samo ta odprtina mi ne da miruuser posted image in cena mikrovalovk.

Lp, Eca




Uuu ikea, aha, to moram pa povedat kolegici, da bo vedla... Pa ti je drgač kuhinja vredu?

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: vgradnja mikrovalovne pečice
26.11.2009 19:23:38   
robinzon
Eca, ni vse v standardih. Mi smo morali ob sami montaži zamenjat napo, ker se zaradi nje ni odpirala kotna omarica. Monter je moral potem, ko sem prinasla drugo, ravno tako vgradno napo omarico predelat, ker ima vsaka firma malo drugače. Tudi štedilniki so različnih dimenzij. Po širini so slični, višina pa se lahko razlikuje. Lahko imaš pečico posebej vgrajeno, ali pa v kombinaciji tik pod štedilnikom.

Ja, ko sem se odločala za novo kuhinjo, sem se za Dan, ker so zelo fleksifbilni in ti kuhinjo vgradijo do mm natančno. To je pri meni prevagalo, čeprav mi je bila katera druga bolj všeč, ampak pri vseh bi na koncu ostalo par cm praznega prostora.

< Sporočilo je popravil robinzon -- 26.11.2009 19:26:35 >

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: vgradnja mikrovalovne pečice
27.11.2009 8:56:50   
Anonimen
Aparati imajo tehnične specifikacije in te se sporoči v tovarno, če aparate naročiš pri prodajalcu kuhinj. Če kupuješ aparate sam, je fajn te specifikacije ali vsaj naziv aparata sporočiti prodajalcu kuhinj, da posreduje informacije naprej v tovarno. Še bolje pa je poslati tehnično skico, ker se občasno dogaja, da imajo isti aparati pri nas druge kode kot npr. v Nemčiji ali Italiji. Takšne prilagoditve omaric (gre za milimerska odstopanja) se običajno ne zaračunava.
Predelave omaric po meri pa so nekaj povsem drugega, tu gre za konkretne predelave, ko se omarico prilagodi dimnikom, če zmanjka 5 cm, doda predale, druga vratca ipd. To se zaračunova, koliko, pa je odvisno od posameznega ponudnika. eni imajo normalne cene, drugi zasoljene.

Naja, potem sta kuhinjo že dobila?

(odgovor članu blak)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: vgradnja mikrovalovne pečice
29.11.2009 12:06:37   
blak


No, hvala dekliceuser posted image za pomoč.

So me pa ravno v četrtek klicali iz trgovine, da jim sporočim točne mere mikrovalovne, ker jo že delajo. Je pa naš slučaj tak, ko ti res vse točno po meri naredijo, zato smo se odliočili za nakup v Italiji. Pa še razveselili so me: kuhinja bo pri nas že pred božičemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: vgradnja mikrovalovne pečice
30.11.2009 10:38:31   
Yasminka
Mi imamo tudi Ikeino vgradno mikro. Precej cenejša kot pri nas!!!

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: vgradnja mikrovalovne pečice
2.12.2009 6:58:05   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica


Naja, potem sta kuhinjo že dobila?


Hej Ankica.... Ufff, sva, ampak zdej čakava že 2 tedna na reklamacijo user posted image  Dva pulta obutana, eden preširok in previsok, ena vratca za reklamirat, pa še monterja sta nama steno zbila... Ufff, ne vpraš, sem že čist zmešana...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?