|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   VZGOJA OTROK
14.3.2006 13:57:30   
Anonimen
Z mojim dragim sva poročena, za oba je to drugi zakon..on ima sina iz prvega zakona..jaz dva.Zdaj pričakujemo še enega user posted image .Sin je vsa leta živel z njim, z mamo nima kontaktov, ker jih ona ne želi..veliko so jima pomagali njegovi starši.Po poroki se je moj dragi preselil k meni, njegov sin je ostal sam v stanovanju(oz. k njemu se je preselil nečak).Moram napisat, da se zelo lepo razumemo in tudi otroci med sabo se lepo razumejo..in v čem je problem:mislim, da moj dragi seveda v najboljši veri dela veliko napako..sin je star 22 let, ne dela nikjer, spi čez dan, ponoči žuri in računalnik..in to že kar nekaj let..midva plačujeva položnice za stanovanje, filava hladilnik, velikokrat prideta sin in nečak k nam na kosilo..vsake toliko pošljeva gospo, ki jima pospravi in zlika (ker zdaj tega ne morem, ker sem user posted image )..Po mojem je vse skupaj too much..ne rečem - otrokom je potrebno pomagati in jih podpirati ampak kar se pa pri nas dogaja je pa šlo čez vsako razumno mejo...Seveda se z mojim veliko pogovarjava o tem..danes na primer sem mu rekla, da je tega popuščanja maksimalno preveč..dečko se zbudi ob 16 in se spomni, da ni hrane za psa..moj takoj v BTC po hrano za psa..mojodgovor je bil, da si je omislil psa in naj skrbi zanj..vsaj z tem mu lahko počasi (čeprav zelo pozno) privzgoji neko odgovornost..enako je bilo zadnjič: zmanjkalo je praška oči po šihtu takoj v trgovino po prašek in mehčalec..vse lepo in prav, če bi sine dal kaj od sebe..ne pa, da se ga streže kot da je invalid...posledica tega je seveda užaljenost mojega in tiha ura..je prizadet, ker sem mu povedala resnico..no meni pa počasi popuščajo živci..do kdaj?? Jaz user posted image grem v trgovino, skuham za vse, pospravim..pa ne glede koliko mi je slabo ali pa kako se počutim..tole pa..nimam besed in sem prav slabe volje..kaj pravite vi na to??
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: VZGOJA OTROK
14.3.2006 14:04:40   
Vesna
težka bo,ker tvoj bo vsak po moje pameten predlog,naj sin vendarle odraste,vzel kot grožnjo in kot nekaj proti njegovemu sinku.na žalost ne škodi s takim obnašanjem samo sinu,pač pa tudi vama kot zvezi.
zdaj ko si noseča,bi lahko štrajkala,in rekla,da pač ne boš kuhala za vse,da bi lahko kdo tebi priskočil na pomoč.zdaj imaš vse vajeti v rokah,da jih nekako obrneš.ni treba da narediš vse ti,porazdelite si delo.
lp in srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: VZGOJA OTROK
14.3.2006 14:17:29   
Gina
Nehaj skrbet za 22-letnega otroka. Čistilko privošči sebi, ne pošiljaj je več tja. Moža spremenit ne moreš na silo. Še najslabše je, če mu očitaš in ga najedaš. Počakaj na trenutek, ko bo on sam pojamral čez sina in mu reci, da ga ful razumeš in podpiraš (ne mu tisti hip vse za nazaj spet servirat, kako si mu itak rekla....). Pusti moža, naj otroka sam streže, če mu tako paše, če pa reče tebi, da ti kaj naredi, pa se mu nasmej z dobro voljo in mu reci, da ne moreš, niti ne želiš, ker se ti ne zdi prav. Da ga imaš čisto rada, malega (22-letnika), ampak da ravno zato, ker ga imaš rada, hočeš, da se navadi samostojnosti in odgovornosti. Pa ne bit zraven slabe volje, samo ne naredi in bodi čisto prijazna zraven. Jaz mislim da je tak način edini možen, če hočeš kaj spremenit. Če bo mož videl tvoja dejanja, ti pa hkrati ne boš učinkovala prizadeto, ker ne boš vpletena v stvar, boš s tem vse preložila nanj. In on bo čutil, da je zdaj vse na njem. Posledično se lahko zgodita dve stvari, lahko bo še vedno tak, kot prej, lahko pa bo imel dovolj in bo končno začel migat v pravem smislu. V prvem pirmeru ti še vedno ne boš čustveno vpletena v celo stvar, ker jo boš preložila nanj, v drugem pa je situacija še boljša, ker se bo on sam odločil, da nekaj naredi za sinovo dobro. V nobenem primeru pa ti ne svetujem, da bi ostala še naprej vpletena v stvar. Ti se jo lahko v precejšnji meri ogneš. Predvsem pa jo nehaš gledat kot svojo odgovornost. POsledično boš nehala najedat možu in samo tako bo on zbral dovolj energije, da trezno pogleda na stvar. Skratka, stoj mu ob strani in mu nudi samo oporo in predvsem najtežja stvar: zaupaj mu, da bo zmogel.

Aja, večina ti bo svetovala, pogovori se, zahtevaj, da se spremeni in podobno. Vprašam jih zdaj jaz v tvojem imenu: kako lahko nekoga prisiliš, da bo začel trezno gledat na reči, če ga v nekaj siliš, dokler ni sam pri sebi sprejel, da dela nekaj narobe? On mora po moje najprej dovolj tega doživet, da ima enkrat vsega skupaj dosti, da lahko posledično začne delat drugače - zaradi lastnega spoznanja. Ti pa mu lahko medtem samo stojiš ob strani in ga lepo po žensko najdeš v trenutku, ko bo tulil s tabo v isti rog, in to takrat, ko ti zaupa, da ne boš po njem planila, če ti bo zaupal, da mu vzgoja ne gre v določenem hipu. Kaj pa vem, jaz bi probala tako. Sama pa veš, da čarobne paličice, ki bi v momentu vse spremenila, pa ni. Bo treba počasi, pa delat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: VZGOJA OTROK
14.3.2006 14:17:46   
Magi*
sinko, tokrat atijev sinek, je že zdavnaj zafuran, če se mene vpraša. sploh ni vprašanje, kdaj je otrok dovolj star, da prevzame odgovornost zase in za svoja dejanja. odgovornost mu je treba počasi prelagati od vsega začetka. ko še ne hodijo dobro, jih učimo, da je za seboj treba pospravit, da ima vsak družinski član svoje naloge, pravice in dolžnosti. seveda svojim otrokom tu in tam tudi skozi prste pogledamo in jih cartamo. ampak to, kar ti opisuješ, je slaba popotnica za življenje. s tem otroku, ki niti ni več otrok, odnašamo rit in mu ne delamo usluge, prej obratno. s tem ga niti ne naučimo, da je lepo za drugega skrbeti, s tem ga naučimo egoizma. on bo vedno pričakoval, da se mu v vsemu ustreže in to takoj, ne bo pa znal kaj od sebe dati, komu pomagati ali bognedaj živeti v partnerski zvezi.

sinek bi rabil trdo roko, pa delat mora. nič sicer nisi napisala, ali kaj študira ali ne. če študira, vsaj malo miga, čeprav sem mnenja, da lahko med študijem tudi delaš, skrbiš zase in tudi za svojo družino. ne bi mu kronal z glave padla, če bi tebi kdaj pomagal.  dejansko potrebujete eno ornk debato o skupni prihodnosti. resen pogovor.

kaj pa, ko enkrat ne bo atija, da bi skočil, ko bo sinek z okom trzniluser posted image  

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: VZGOJA OTROK
14.3.2006 14:18:25   
mojcadamijan
Tole se pa meni ne zdi uredu tako k riti " prnašat "-mislim, da je dovolj star da odraste in si najde službo oz. da najprej doštudira, če študira-takih stvari ne toleriram-pomeni se z možem, ker tako ne bo šlo naprej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: VZGOJA OTROK
14.3.2006 14:21:24   
Gina
Še to sem se spomnila, kaj pa če se mož počuti krivega, ker je "pustil" otroka samega v stanovanju, on je pa šel? Ali pa se mu zdi, da je stanovanje njegovo, pa mora za stanovanje skrbet? POgruntat moraš, kaj se v njegovi glavi plete, le tako lahko narediš neko strategijo, da dosežeš cilj.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: VZGOJA OTROK
14.3.2006 14:25:23   
muki1
Ojej, ojej, po mojem je šlo to že daleč čez vse meje.
Ne zameri moji odkritosti, ampak fant ki vstaja ob 16.00 in nima pojma o nobenem hišnem opravilu. Vse mu kupita, vse postorita. Sploh veš, kaj dela vse noči, kje se potika?  Nisem nobena čistunka, tudi sama sem prežurala in koliko mi je znano, to ogromno stane. Še posebej vsak dan user posted image
Jaz bi mu postavila ultimat. Če sta mu že stanovanje pustila, naj se vsaj hrani sam in položnice plačuje. Delo si lahko hitro poišče.
Malo pobrskaj, koliko punc je na forumu, ki so skrbne in odgovorne mamice pri 20,21,22 letih, ta fant pa samo bluzi in vama odžira denar in kravžlja živčke. Naj se postavi na svoje noge, druge ni.



_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: VZGOJA OTROK
14.3.2006 14:32:42   
Jančika_
Možev ODRASLI sin ni tvoja obveznost. Če se mož želi ukvarjati z brisanjem riti 22-letniku, prav. Tebi tega pač ni treba. In kot je napisala Gina - drži se ven iz tega in se ne kregaj na ta račun. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: VZGOJA OTROK
14.3.2006 14:33:06   
Pupica
Kakor si si postlala tako boš spala. Sej vem kruto, ampak do sedaj ko si popuščala, je postalo vse samoumevno. ZAto je včasih bolje prva zamera kot zadnja.
Pač na začetku pokažeš kako želiš imeti stvari poštimane in je...če želiš potem nekomu ukiniti tak luksuz kot ga ima ta tvoj pastorek, boš naletela ne samo na hud odpor pri pastorku, pač pa tudi pri očetu.
Vztraja!Bodi dosledna!

Poskušajte se skupaj usest in pogovort!

Čimveč uspeha!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: VZGOJA OTROK
14.3.2006 14:33:29   
kalbo
Popkovinco čim prej prerezat, smrkavca....ups odraslega človeka pa postavit pred dejstvo..delat je treba!!! Hladilnik naj se ne dofilava, čistilka...ha ha, ta je pa še najbolj bosa...ja itak.
Moj brat je izvajal na moji mami podobno prakso celih 5 let. Zdaj so revčka komaj spravil delat, kok je on bogi, k more vsk dan vstat pa it na šiht ojoj, sam, kaj, ko je zakrknil.

Sej pravim porakelj v roke pa zaropotat...možu je treba pa dopovedat, da sinu s tem močno škodi!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
14.3.2006 14:59:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: VZGOJA OTROK
14.3.2006 15:05:39   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=839280user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: VZGOJA OTROK
14.3.2006 15:08:29   
Marogica
Najprej čestitke, da sta (si) tako dolgo vzdržala takšen način življenja, ki bi mu jaz že zdavnaj naredila konec. Tudi jaz sem mnenja, da tvoj mož/partner to dela zaradi njegove slabe vesti, ker ga je pustil "reveža" samega v stanovanju in se preselil k tebi. Ta sinko, je mlad fant in noben otrok več, nekateri imajo pri tej starosti že družine.
Kakšna čistilka, poln hladilnik???? Če bi rad imel pospravljeno, si naj pospravi, če bi rad jedel, naj gre v trgovino in če ima psa, naj skrbi zanj. Mogoče nima denarja za vse to? V službo naj gre ali pa delat preko Študenta, če je študent, pa bo kar nekaj problemov rešenih, njegovih in vajinih. Po možnosti pa naj še vam kaj pomaga.
Jaz bi se pogovorila s partnerjem in mu povedala, da me to moti, ali pa mu celo pokazala te poste, ki ne govorijo ravno v sinovo in očetovo dobro. Največ je pa kriv oče, ker je dopustil, da je tako daleč sploh prišlo.
Ma, kaj še sploh pišem, sem ogorčena...........

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: VZGOJA OTROK
14.3.2006 15:14:40   
lelaval
Madonca, pri 22 letih sem jaz že imela otroka in sva sama vodila svoje gospodinjstvo. Pa sem svoji mami in njegovim staršem še kaj pomagala, ne pa, da bi oni meni.
Tukaj bo resnično potrebno nekaj ukrenit - mogoče bo mož ob dojenčku le spoznal, da ne sfolgata vidva pedinat še enega razvajenega lenega smrkavca.
Se mi zdi, da ti je Gina napisala krasno, kakšen pristop uporabi. Pa le začni že zdaj v user posted image . Z gospo, ki mu čisti,  se dogovori, da odslej čisti pri vama - zaradi svojih slabosti in težav v nosečnosti, pa tudi kuhaj in ostalih stvari ne opravljaj več sama - naj ti mož pomaga. Bo enkrat spoznal, da tako ne bo šlo dalje.

Sicer pa - tudi jaz bi tako živela. user posted image

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: VZGOJA OTROK
14.3.2006 15:17:42   
Magi*
Marogica, jaz mu kazala postov ravno ne bi, ker bi najbrž vzel to kot zaroto nekih forumskih bab;)

po eni strani ima Gina prav, da se ne bi vpletala in počakala, da bi partner sam sprevidel. po drugi strani pa sem mnenja, da med partnerjema ne sme biti takih skrivnosti in morata razhajanja v mnenjih nujno soočit. bolje prej, kot kasneje. vsaj pri nas imamo tako, pa funkcionira. je res, da se moške s težavo prepriča v dobronamernost tovrstnih pogovorov, če nam pa le uspe, je pa toliko bolje.

vsekakor je to dobro razčistiti čim prej, preden še kateri od otrok pogrunta, da je izkoriščanje staršev super zadeva;)

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: VZGOJA OTROK
14.3.2006 15:31:40   
Gina
Magi, saj ni fora v tem, da mu ni povedala. Jaz sem razumela, da mu je. Torej on ve, ampak si ne more pomagat. On ali ne razmišlja, da dela kaj narobe, ali pa ni sposoben biti dovolj jang, da bi reagiral po moško, jaz druge variante ne vidim. In če on ve, pa se ne spremeni, a potem misliš, da bo kakšen pogovor po pogovoru, po pogovorih, še kaj spremeni? Saj on jo je že prvič razumel, samo se ne strinja ali ne zmore. Torej je edina pot po tvoje,da ga prisili prav grdo in bo mogoče celo ustregel, ampak imel celo življenje občutek, da ga je prisilila v nekaj, kar ni ok in zaradi česa je on slab oče po njegovih pogledih, ali je boljše, da on sam ugotovi, kaj je ok in kaj ne? Ja, če hočeš nekaj na silo, potem je najbolje, da ga s pogovorom prisiliš, da je po tvoje, ampak v resnici s tem nikoli nihče ne reši nič, ker takega pogovora (beri kompromisa), kjer nekdo nekaj naredi proti svoji volji, ni. Aha, še to, če je dec dovolj jang, pa niti pristal na to ne bi za nobeno ceno, mislim za pogovor, ki ni pogovor. 

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: VZGOJA OTROK
14.3.2006 15:41:22   
Anonimen
Vse kar ste napisale je res..mož ima podzavestno slabo vest, ker ga je pustil v stanovanju, smili se mu in vsem ostalim, da se ga je mati dobesedno odrekla (tudi meni se smili in z sinom sva zgradila lep odnos - pred poroko z njegovim očetom mi je rekel vpričo tašče, da sem edina, ki jo lahko kliče mami) in mi verjemite, da ga imam rada in da njemu želim dobro.Mož je tudi bolan - po vseh pregledih hodi in vsak dan sem klicala sina naj pride na obisk ali ga pa pokliče..kot večina otrok pride ko kaj rabi ampak zopet trdim, da ni on kriv in da so vsi otroci (razen seveda zelooo redkih izjem) sploh iz ločenih zakonov enaki..Fant ne dela nikjer, niti ne študira..zdaj bi se lahko zaposlil pri možu v službi pa pravi, da za 180.000 sit ne bo zjutraj vstajal...z možem sva se kot sem rekla že na to temo velikokrat pogovarjala in mi da prav ampak naprej zadeve potekajo enako..po moje bo res najbolje, da se od vsega umaknem saj me to stane ogromno živcev..po drugi strani me zelo skrbi za moža, ker si zelo žene k srcu ampak ne naredi pa nič..prav grozna situacija..boli me tudi to, da misli, da je njegov sin vzrok najinih prepirov, pa noče ali pa ne more dojeti, da proti sinu nimam čisto nič..zame je otrok kot moje dva pa čeprav je odrasel..tudi mojima ne bi dovolila, da takole lenuharita - niti ne študira, niti ne dela..sanja o nekem svojem biznisu, za katerega seveda potrebuje denar, ki ga nima...in tako naprej v nedogled..user posted image

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: VZGOJA OTROK
14.3.2006 17:02:20   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

Marogica, jaz mu kazala postov ravno ne bi, ker bi najbrž vzel to kot zaroto nekih forumskih bab;)



Ja, babe gor ali dol, imaš po svoje prav. Jaz sem pač v tem smislu razmišljala, da če bi mož bral kaj takega od "tretjih" oseb, ki niso čustveno vpletene, bi začel drugače razmišljati ali vsaj dojemati, da anonimna nima nič proti sinu ali možu osebno. Konec koncev bi bilo najbolje tako ali tako za sina, katera ga bo pa hotela, takšnega lenuha, ki cele dneve spi in nič ne dela ter ne ve, kaj pomeni nositi odgovornost vsaj za svojo rit.
Anonimna, ti čisto nič ne zavidam...........

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: VZGOJA OTROK
15.3.2006 8:06:11   
kalbo
A za 180 jurjev ne bo zjutraj vstajal. Madona, da je to moj sin, ga zalimam, da bi vse zvezde vidu. A njegov foter pa lahko vsako jutro vstane, da pedena leno rit!!! Joooj! Pa še snažilko mu plačujeta, da mu lika pa pospravlja. To je pa res pametno in vzgojno, moram rečt.
Pa nej gre klošarit za 5 jurjev na dan. Ukinit plačevanje položnic in hrane, Snažilka itak sploh ne vem, kaj dela tam. Bo hitro zjutraj vstajal tud za 100 jurjev.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: VZGOJA OTROK
15.3.2006 8:18:18   
Anonimen
Najbolje da mojemu dragemu pokažem tele poste.. v dobri veri seveda, da bo vsaj malo sprevidel, da z vsem tem dela sinu medvedjo uslugo...

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: VZGOJA OTROK
15.3.2006 8:26:20   
kalbo
Po mojem boš s tem, ko mu boš pokazala tele poste samo dregnila v osje gnezdo.

Reči mu, naj si predstavlja njegovega sina čez deset let...mimogrede se to obrne kot bi mignil..., al pa naj si predstavlja kako bi zgledalo sinovo preživetje v primeru, da se njemu kaj zgodi. Bolje, da mu zdaj spodnese pručko, pa lahko še vedno kontrolira padec.

Moj nasvet je postavitev ultimata sinu. Postavit nek realen rok, v katerem mora dobiti zaposlitev. Po tistem roku se pa ukinejo vsi denarni prispevki. V trenutku ultimata pa se jih oklesti na minimum, ki je potreben za preživetje, vsak luksus, se takoj ukine. Po izteku roka je pa treba dosledno prerezat popkovino. Mislim, da bi to moralo palit!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: VZGOJA OTROK
15.3.2006 21:36:21   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
..kaj pravite vi na to??

Isto kot ti.

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
smili se mu in vsem ostalim, da se ga je mati dobesedno odrekla

in se ga je odrekel še oče. Tako da mu je ostal samo še sponzor.


< Sporočilo je popravil tehnofil -- 15.3.2006 21:38:21 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: VZGOJA OTROK
15.3.2006 21:42:32   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Po mojem boš s tem, ko mu boš pokazala tele poste samo dregnila v osje gnezdo.

Moj nasvet je postavitev ultimata sinu. Postavit nek realen rok, v katerem mora dobiti zaposlitev. Po tistem roku se pa ukinejo vsi denarni prispevki. V trenutku ultimata pa se jih oklesti na minimum, ki je potreben za preživetje, vsak luksus, se takoj ukine. Po izteku roka je pa treba dosledno prerezat popkovino. Mislim, da bi to moralo palit!


Kalbo imaš prav, s tem bo dregnila v osje gnezdo, drega pa najbrž tudi, ko se kdaj o tem pogovarjata, pa očitno nič ne pomaga. To se navezuje tudi na drugi odstavek, kjer govoriš o ultimatu. Mislim, da mož tega ne bo sposoben narediti, glede na vse to, kar je sinu že sedaj dopuščal. Ni šanse. Slaba vest je premočna in če so vpletena čustva, lahko pozabimo na realno sliko  sina, ki ga mož od anonimne ima.
"Bolje grozen konec, kot pa groza brez konca"

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?