|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jaz nočem, ti ne smeš...
9.8.2005 0:26:45   
m_m
Takle je: Moj :love: ne pije alkohola. Nikoli ni niti probal. Jaz sem občasno, ko sem hodila na študentske žurke. Sem pa imela rada pozimi močno razredčeno kuhano vino in breskov sorbet (največ dve žlici vina). To je vse. Lani je to zaradi nosečnosti odpadlo.

Zdaj me pa zanima, kak ve svojemu otroku predstavite alkohol in če ga pijete tudi sami. V glavi imam namreč to predstavo, kako si enkrat skuham vino, potem bi pa :love: razlagal mali, da sem alkoholik :zmeden: Pa alkohol mi niti ne paše (no enkrat sem na eni ohceti v šampanjec namakala jagode :zmeden2: ), ker se mi zelo hitro vrti, amapak mogoč me moti, da je tak proti alkoholu in da me je potegnil s svojim mnenjem za sabo. Sam rada bi mela odprte možnosti, pa četut ga nikol ne probam več. Gre bolj za princip :hudicek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jaz nočem, ti ne smeš...
9.8.2005 0:34:43   
Anonimen
Zdaj, ko sem :nosecka:, ne pijem nobenega alkohola, edino nekaj dni nazaj sem poskusila požirek piva Bandidos Ice, ker me je zanimal okus. Dober je... :)-:)-:)-
Na splošno priznam, da alkohol pijem, vendar zelo poredko. Piva in vina ne, pač pa samo nekajkrat na leto kakšno jagodno vodko, whiskey ali kaj podobnega. Pred Janom nisem tega nikoli skrivala, čeprav bi lahko na prste ene roke preštela, kolikokrat me je videl, da pijem. Povedala sem mu, da je to pijača za "velike" in da je otroci ne smejo piti, ker jim lahko škoduje pri razvoju. Pa je kar razumel in mi ni nikoli rekel, da sem alkoholik.
Moj :love: pije pivo in prav tako tega pred nikomer ne skriva. Jan je poskusil požirek in rekel FUJ. In sva mu povedala, da je tudi to pijača za "velike" in da je on ne sme, dokler bo živel pod najino streho in na najin račun. Kruto, vendar resnično. Povedala sem mu, da lahko po pitju takih pijač postaneš "malce trapast" in da lahko govoriš in delaš traparije, pa tudi, da ravno zaradi tega, ker in kadar to piješ, določenih stvari nisi sposoben narediti, npr. voziti. In je tudi to razumel, pa tudi mislim, da sva mu midva glede tega dober vzor - nikdar nisva preveč popila v javnosti in si naredila sramote. nikdar ni šel nihče za volan, pa četudi samo po eni pijači (takrat se prakticira taxi) in podobno.
In nam kar gre. In Janu tudi.

(odgovor članu m_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jaz nočem, ti ne smeš...
9.8.2005 0:44:16   
m_m
Js sem že mislila, da se mu čist odrečem, ker ga ne bi pogrešala. Pol bi bil še bolši zgled za tamalo, ker ne mami ne ati tega ne pijeta. V njenih najstniških letih eksperimentiranja bi mogoč več dosegla z zgledom kot sam s pridigo :zmeden2: Pizdi me bolj to, ker mu je tuk do tega, da skoraj prisežem, da ne bom pila. Halo od požirka še nisi alkoholik! Sam on je drugačnega mnenja. Mal bedasto, sam tu bom verjetno popustla. Zdi se mi kot da zanikam del sebe, ker sem pač včasih kaj spila in ne znam točno razločit zakaj.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jaz nočem, ti ne smeš...
9.8.2005 0:50:04   
Anonimen
Od požirka alkohola, pa tudi od česa več, kakor je samo požirek, niti približno nisi alkoholik. Alkoholik je tisti, ki ne more preživeti dneva brez alkohola in ki je z njim telesno zasvojen.
O tem, da tvoj :love: ne želi, da piješ alkohol, se moraš pogovoriti z njim, zakaj je tako. Zagotovo ima razlog. Ne glede na to, ali se ti strinjaš z njim ali ne. Po mojem mnenju pa je tako, da če ti želiš kljub njegovemu mnenju kdaj pa kdaj popiti kak kozarček, niti slučajno nisi ne alkoholik ne slaba mama ne slab vzgled niti nič drugega negativnega - seveda, če otrok zaradi teh kozarčkov ne trpi, zdaj ali kasneje. Nekaj kozarčkov je celo zdravih - medicinsko dokazano.
Kako bosta pa to rešila s tvojim :love:, pa ne vem, ker ne poznam njegovega stališča.

(odgovor članu m_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Jaz nočem, ti ne smeš...
9.8.2005 1:01:02   
m_m
Ja čudn je. To je edina stvar o kateri mama čist naspotna stališča. Verjetno je krivo to, da je delal na takem mestu, da je videl svašta. SVAŠTA. Mi je želodec obračal ko sem ga poslušala. Boji se zame, ker ne razume, da lahko kdaj pa kdaj narediš kak požirek, pa ti ni nič.

Strinjam se s tvojim mnenjem o alkoholikih.

Ma mal sem hotla slišat kako mnenje mate o tem še drugi.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Jaz nočem, ti ne smeš...
9.8.2005 1:06:05   
Anonimen
Bivši partner od moje mame je bil alkoholik in je umrl zaradi ciroze jeter...
Sedajšnji partner od moje mame je alkoholik in ob njem je tudi moja mama začela piti več, kakor je za njena leta in zdravstveno stanje priporočljivo...
Starša mojega bivšega moža sta bila alkoholika - vzeli so jima otroke zaradi tega...

Vem, kaj je alkohol...


(odgovor članu m_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Jaz nočem, ti ne smeš...
9.8.2005 1:11:36   
m_m
Ja mi mamo tut to v žlahti, on tut...

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Jaz nočem, ti ne smeš...
9.8.2005 1:13:14   
Anonimen
Potem poskusi tam poiskati razlog za njegovo razmišljanje...
Jaz kljub temu vem, da en kozarček ne pomeni alkoholika...
Vse je pa odvisno od posameznikove psihične moči, ali je sposoben ostati pri kozarčku (jaz sem) ali pa bo stopnjeval zadevo...

(odgovor članu m_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Jaz nočem, ti ne smeš...
9.8.2005 1:34:16   
m_m
Js lahk mu lahk rečem, od danes naprej (v bistvu velja to v praksi že več kot leto) pa niti kaplje alkohola več (čeprav tut čevapčiče pečejo na pivu, pa v marsikako pecivo daš rum :zmeden: ) Mi ni problem. Sam kak enmu, ki ni nikol koštal alkohola, poveš, da če ti je všeč okus, še ne pomen da si alkoholik. V bistvu gre za eno debato med nama, ki ji še nisma pršla do konca. ne znam mu odgovorit na to.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Jaz nočem, ti ne smeš...
9.8.2005 1:35:58   
Anonimen
Preprosto mu povej, da ti na vsake toliko časa zapaše okus alkohola in da ti je na vsake toliko časa tudi všeč, kakšna postaneš, ko popiješ malce preveč...

Vsaj tako je pri meni...

(odgovor članu m_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Jaz nočem, ti ne smeš...
9.8.2005 1:43:16   
m_m
Uh ne to mi ni všeč. Se mi hiter zavrti. Sprostim se lahk tak bilokdaj bilokje, mogoč prej v družbi kjer ne poznam nobenga. Zato mi je RR tak všeč.

Verjetn pač totalni nealkoholiki nikol ne bojo razumel, da ti je lahk všeč sam okus, pa četut sam žlico not namočiš al pa povohaš kozarec. Tak ko js ne razumem kadilcev, ker nikol nisem niti probala.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Jaz nočem, ti ne smeš...
9.8.2005 1:45:20   
Anonimen
Ja, jaz samo čakam, da bo kdo pljunil čez mene, ker sem spila malo Bandidos Ice, pa sem :nosecka:...

(odgovor članu m_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Jaz nočem, ti ne smeš...
9.8.2005 1:50:52   
m_m
A ni brezalk? Sej verjetno je tut ktera, ki je hodla po žurkah ko še ni vedla, da je :nosecka: pa ni blo nič narobe.

Men se zdi bolj problematično ono, ko se nacejajo vsak dan pa so :nosecka: Al pa razpizdi me, ko me vsak vpraša če mam mleko' pa rečem ja. pa vprašajo če pijem kej piva... :grrr:

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Jaz nočem, ti ne smeš...
9.8.2005 1:52:26   
Anonimen
Bandidos Ice ni brezalkoholen - ima toliko promilov alkohola, kakor ostali, samo dodatek limete je, se mi zdi, zaradi okusa...
Je pa res, da sem bila noseča z Janom cca. 1 mesec, ko nisem niti še vedela, pa sem popila kar nekaj Belle-de-joura...
In je Jan zdrav kakor riba...

Klljub temu zdaj ne riskiram...

(odgovor članu m_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Jaz nočem, ti ne smeš...
9.8.2005 2:03:11   
m_m
Ja ja, valjda. Js tut že eno leto nisem jedla pršuta. Pa verjem, da se mi ga tuk lušta, da bi "ubijala" zanj. ampak vse, dam da je :duda: zdrava.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Jaz nočem, ti ne smeš...
9.8.2005 2:06:39   
Anonimen
A pršuta se ne sme jest al' kako? :ups:
A veš, kolk ga jaz pojem, madonca?! :ups:

(odgovor članu m_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Jaz nočem, ti ne smeš...
9.8.2005 2:12:51   
m_m
joj nisem te mislila prestrašt.

Surovo meso je. V bistvu vse prekajeno nej nebi. Za božič so mi neko ful fino šunko kupl, ker nisem smela, js sem pa gledala kak lomastijo po pršutu...

Sem inhalirala ko prehlajena paro.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Jaz nočem, ti ne smeš...
9.8.2005 2:13:57   
Anonimen
A ja? :zmeden2:
:hudicek:, to je na mojem vsakodnevnem meniju: pršut, suha salama, slanina,...
Kaj pa zdaj?
Kakšne pa naj bi bile posledice za :duda:?

(odgovor članu m_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Jaz nočem, ti ne smeš...
9.8.2005 2:19:07   
m_m
sej ni nič usodnega. men se zdi, da neki v zvezi z ono boleznijo ko se z mačkami prnaša. al surovimi jajci :zmeden: Pa če si jo prebolela, menda ni nič.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Jaz nočem, ti ne smeš...
9.8.2005 2:21:26   
Anonimen
A je to tista toksoplazmoza al' kaj že?
To smo že dali čez...
Davno nazaj...

(odgovor članu m_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   Jaz nočem, ti ne smeš...
9.8.2005 2:27:57   
m_m
ja ja to. Će se prov spomnem. Dej še vprašaj za drugo mnenje, pol pa ni ovir... js bi bla itak ko :pujs: če bi pojedla vse kar mi je zapasal.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Jaz nočem, ti ne smeš...
9.8.2005 2:28:44   
Anonimen
Drugo mnenje gor ali dol - jaz bom pršut jedla še naprej...
Zagovarjam mnenje, da kar ti paše, ti ne more škodovati, če to ješ in piješ v razumnih mejah...

(odgovor članu m_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   Jaz nočem, ti ne smeš...
9.8.2005 2:46:56   
m_m
uf razumne meje... js sem v OŠ pojedla po pol kile čokolade na dan :zmeden2:

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Jaz nočem, ti ne smeš...
9.8.2005 2:47:39   
Anonimen
Jaz jo še zdaj... :ups::zmeden::zmeden2:

(odgovor članu m_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   Jaz nočem, ti ne smeš...
9.8.2005 2:51:58   
m_m
js sem se šparala do 7 meseca. pol mi je pa poču film. sem podvojila kile. vse skupi sem dobla 20 kg. po treh m sem že skoraj nazaj :bravo: vse zahvaljujoč moji :duda: in mal :love:

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?