muki1
|
Hej, čveke, a mene pa nobena ne pogreša ????? Grem od začetka. VAVA,FRRR in Tasha čudovite slikice, pa tudi @lina nam je svojega Matjaža, mislim da prvič pokazala . Vava, me veseli, da je pri pediatru vse okej in moram pohvaliti tvoj aranžma. Super izgleda, mogoče bom tudi sama probala. Pikabu, upam, da bo voziček zdržal. Ideje za delo z Emo iščeš. Midve z Nežo dosti barvava izdelke iz gipsa. Do zdaj sva imeli različne like, včeraj pa sem pri stricu Šparu nabavila še kalup z snežaki in zdaj bova to barvali. Drugače mi je pa všeč še ta ideja, pokukaj na link, bom verjetno tudi to probala http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1226560&mpage=1&key=� Altati, zavidam ti za kavbojke, a se veselim s tabo. Pa tale ideja za ponovoletni trening je popolnoma nora. Jaz sem za. Potem bomo pa vsak večer poročale, kako smo bile pridne in se vzpodbujale in kregale če bo katera lena. To je super, jaz rabim nekoga, da me za sabo vleče, res. Resne diete se bom pa jaz lotila aprila, ko bo Iva stara 6 mesecev in se ne bova več polno dojili.Takrat štartam. Pri Neži sem tudi tako naredila, pa sem v treh tednih uspela shujšati za pet kil. Naja78, to noro jokanje zvečer je res od utrujenosti. Probaj kot je rekla že Altati, prej ga dati na večerno spanje. Naši Ivi gre zvečer vse na živce, če jo predolgo pustiva, od luči, do naših glasov, mah totalen mir in tišino rabi, pa seveda topel objemček in zaspi. Maxica, kakamo mi še vedno veliko. 5 x na dan ziher. Se mi zdi, da imata obe prebavo odlično. Po atiju . Tudi če se en dan vmes ne pokaka, še ni potrebno skrbeti. Me pa prav zanima, kak je s Tiiso, ki je pisala, da njen malček tri tedne že ni kakal. Izklopitev airbaga, tudi mene zanima. V moževem avtu ne gre (stari audi), odzadaj pa je spet prekratek pas, tak da bi nujno morali izključiti prednji airbag. Moram se pozanimati, kje se to da. Frrr, jaz bi prosila za link od galerije. Arabela, vse poznamo te občutke, ko nam bliska na trenutke . Tudi jaz svetujem isto kot Altati, poišči si nekoga za vozičkanje. Res, jaz se dobim vsaj 1x tedensko s prijateljico, ki ima tudi otroka. Potem greva na kavo in malo jamrava, se pritožujeva čez dedce in nama je super. Pa še ena kolegica je noseča in ima rok 31.12, tisto pa tudi komaj čakam, saj je bila tudi prvič istočasno na porodniškem in sva že preizkušen tim.To kofetkanje si res obvezno privošči. Če nobene ne poznaš se priklopi. Prvič ko sem bila na porodniškem, smo ogromno kofetkale, pa enkrat se je ena mamica, ki smo jo samo na videz poznale, kar sama povabila k nam na pijačo, ker ni imela družbe, pa ni bilo nobeni to nič čudnega, res ne. Torej, pogumno. Pa kupi si kaj lepega . Mene tudi to včasih razvedri. Še posebej zdaj, ko sem malo bolj obilna in imam res malo stvari, ki jih lahko nosim. Pa kakšna L majčka mi je že tudi polepšala čmuren dan. No, to je to. Okrašeno mi imamo že ves december, pa še bomo krasili. Smo že čisto kičasti, pa me nič ne briga. Se izgovarjam na Nežo . Mi pa imamo novi avto . Citren C4. Zdaj ga sicer vozi mož, ker sem jaz doma, ko pa bom šla v službo, ga bom pa vozila jaz, ker bom punce vozila v vrtec, TRALALA, HOPSASA .