|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
15.12.2006 21:43:20   
Maxica
Kaj je, mtina, a imaš samogovore?user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
15.12.2006 22:10:23   
Pikabu
Zdaj imam pa končno čas.
Ah, ja.... Stanje pri nas je danes precej pestro. Otroka sta bila oba pridna, jaz sem spet nekaj smotana. Me tale tehtnica čisto iz tira vrže, pooem se pa vse ostalo kar vleče.Še čudno, da otroka nista bila sitna, ker morata tako mamo prenašat.

Muki, hvala ti. user posted image Si jo še sedaj prepevam...

Altati, jaz jo pa spredaj že ves čas sama strižem, ampak čisto po malo, danes... pa saj sem že rekla, ni moj dan. Zdaj je tako hecna, ima prav grozne stopničke. Upam, da bo možek lahko kaj popravil, on ima bolj smisel, tudi mene on postriže spredaj.

Arabela, tudi jaz opažam, da je popoldne in proti večeru slabše. Kar bolj siten je, pa več pozornosti zahetva. Našemu fantu pa drugače ni več to dovolj, da je v naročju, on bi se kar sprehajal. Se mi zdi, da postaja vse bolj radoveden, ko ga nosiš, tako oapzuje okoli sebe, če mu je kaj posebno všeč, mu prav obstane pogled na tisti stvari. Pa če še ne veste, rddeča barva jih zelo privlači. Ne vem, kje sem to brala, ampam pri obeh to opažam, da je res. Že Ema je zelo gledala vse, kar je bilo rdeče, zdaj Maks isto, pa ko Emo sprašuješ po barvi, rdečo zagotovo pozna in nikoli ne fali.

Tasha,
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaše spanje. To je pa res super, da ponoči tako pridno spi. Glede spanja po sprehodu, meni Maks ta teden spi po 5 ur skupaj, hrani se pa na 6. Navadno je eno uro po hranjenju še buden, toliko, da uredim Emo, da se spravimo ven, potem pa spi. Jaz ga kar pustim. Aja, pa tudi naš se zelo slini, prej sem ga imela na roki, na trebuščku, pa sem imela celo roko mokro. Na slikicah pa zelo dobro zgledata. user posted image user posted image user posted image

Lu
, prav grozno, da se ti je moralo to zgoditi. Groza. Jaz pomojem samo moža pokličem, pa bi on moral urejati to naprej. Zaradi takih stvari pa moj ne mara hoditi v LJ. Smo se pa glede parkiranja kar navadili, da gremo v parkirno hišo, pa potem z vozkom okoli, je še najbolj ziher.

Altati
, upam, da vam nisem preveč dela nakopala, ko ste morali še za nas iti okoli. Hvala ti. user posted image

Maxica, hvala za user posted image . Saj, ko sem tisto pisala, sem bila v bistvu že boljša, pa še v mislih sem imela, da bom na koncu napisala, da jutri boljše bo, pa sem potem pozabila. Ampak po novem letu, bo pa res vse boljše. user posted image user posted image user posted image Prav fletna zgledata, ko se kopata v čebričku. Si zadovoljna z njim? Mene tudi mika, pa me mož nazaj daje. Mogoče se bo pa 3. user posted image lahko v tem kopal, da bo vsaj kaj novega imel. Rolkica bo pa pomojem tudi super. Naša Ema je zelo zadovoljna z njo, pa vseeno veliko hodi. Za gor reče, ko je že res zelo utruejna in jo tudi sama vidim, da gre vse težje. Ko pa hodi, je rolkica pripeta in me nič ne moti.

Evik, we miss you!!!!

Lu, kaj pa če bi se Maja držala za voziček? Naša tudi ne da preveč rada roke, se pa zelo rada drži za voziček. Mi vse tako prehodimo. Je prav zanimiva, tudi tam, kjer ji rečem, da gre lahko sama, se ona drži.

Bar
: jaz kar tukaj gor na RR-ju preberem, kaj se dogaja, gledat se mi pa ne da. Gledala sem edino sobotne oddaje, pa jutri jo bom tudi. Navijala pa ne vem, za koga bi. Mi je vseeno, kdo zmaga.

viv,
dobrodošla, zelo, zelo te bomo vesele. Samo PROSIM VSE PUNCE, odženite sneg. Jaz bom uporabila vse svoje veze, da bo sneg šele v torek, če že mora biti. Če bo v ponedeljek, sem jaz res brez avta, ker mož vzame mojega.

Grem pod tuš, pa.... spaaaaaaaaat.

Lep vikend.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
15.12.2006 23:12:22   
Lu
Čer!

Zdajle sem pekla CD pa mi nekaj ne gre. A če je končnica komada csd se ga ne more presneti??? Tiste, ki se bolj s tem ubadate. A mogoče veste? Jaz sem še bolj zelena v tem. Imam ene luštne pesmica, ala uspavanke pa ne grejo na CD.user posted image

Trenutno sem brez moža. Je šel na pijačko, dve, tri,... Bohved kdaj bo prišel domov.

Mi je pa Maja bruhala prejle. Upam, da ne bo kaj hujšega še. Tako kašlja, da je groza. Boga je, res.

Mali je pa tudi komaj zaspal.

Jaz grem pa zdaj spat.

Aja. Pikabu Maja se tudi vozička noče držat user posted image Je zelo trmasta punčara ni kaj. Po mami user posted image

Mirno nočko vsem.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
15.12.2006 23:20:22   
mis
Tudi današnji podvig uspel. Sem šla v lj, pojedla kosilo, šla v Kresnice in nato nazaj domov. Prevej vožnje, ampak mala je lepo spala. Vmes če je malo jokala me je pa duda rešila.user posted image

Naša opažam podnevi vedno več spi. Danes je v bistvu spala v enem kosu od 11h do 15h. Smo jo vsi čakali da se zbudi, pa moji mami in očetu ni hotela učk pokazatuser posted image

Jaz imam pa prav rada sneg. Sam bi pred njim rada še do ikeje prišla. Baje je ta trgovina tudi v Zagrebu. A kera kaj ve o tem?

Moj možek je šel tudi ven. Jaz grem pa zdaj hitro v spančkovo deželo, da se naspim preden bo alarm.

Lepo se imejte in izkoristite lepe dneve.

Aja, Maxica in frrrr, hvala za cd-je. Šele sedaj sem se vama uspela zahvalituser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
15.12.2006 23:45:43   
lucika
lu, mene tudi nekaj zani,ma glede dokladov...??? a ta tvoja - 2 jurja, sta mogoce teh 20%? ki bi jih naj imeli otroci, ki niso v vrtcu? a to se steje sele od enega leta dalje al kako? ker jaz sem si racunala s tem, pa sem dobila brez... bu?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
16.12.2006 8:43:11   
Arabela
Dobro jutro mačke!!

Sem končno prebrala kaj ste načvekale.. midve sva se včeraj ves dan potepali.. najprej smo šli z dedekom in pesiko na sprehod, potem sem šla na kosilo k mojim, od njih pa spet vozičkala.. sem prišla domov ob 17ih.... Mala je bila ful pridna, ampak ker je toliko spala v vozičku, nisva spali ponoči.. ob enih zjutraj je ona grulila in se smejala plesočim medvedkom!!! Bla je pa srčkana za pojest.. sem se kar nekako vdala njenim nenavadam and I'm just going along...

Me je pa druga stvar razjezila... in punce res ne vem kaj narediti... Dragi se je vračal po petih dnevih na terenu, z malecko sva ga nestrpno čakali... A GOSPOD JE RAJŠI ŠEL ŠE PREDEN JE PRIŠEL DOMOV NA PIJAČKO!!!! In prišel domov ob 3.30 zjutraj!!! Vam povem da se mi srce trga"!!!! Jaz imam mojega ful rada, ful se dobro štekava, kregava se pač kot je to normalno... Ampak me razkuri ko gre tako breskrbno ven!!!! NAmesto da bi hitel domov k hčerkici in mi vsaj malo pomagal..
In kaj bom naredila?! Zdaj čakam da se mala zbudi, jo previjem, podojim... potem pa grem od doma v mesto!!!!! Malo in pesiko pa bom pustila pri atiju, naj se on ukvarja z njima... saj mi je ful ful hudo, ampak to moram narediti, da si spucam glavo...

Ampak tako sem žalostna user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
16.12.2006 9:31:42   
muki1
O Arabela, to pa ga je tvoj fajn pokronal. Povej mu lepo, kako čutiš. Moški možgani res malo drugače funkcionirajo kot ženski.  Moj mož je to že več kot prevečkrat dokazal. Vrag si vedi, kaj si je mislil. Verjetno ga je družba vlekla, pa po petih dnevih terena, si je mogoče tudi on moral malo še ,,spucati glavo,,. Saj mu je zdaj verjetno že žal. Glede na to, da ste tako malo skupaj, je brezveze tratiti čas za prepire, pa še Božič se bliža. Uživajte, imejte se radi, pa preveč mu ne zameri, če je to storil enkrat edinikrat. Vsak se kdaj pa kdaj zmoti user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
16.12.2006 9:54:05   
Lu
Dobro jutro!

Lucika nima veze a je otrok v vrtcu ali ne. Dobiš doklade. Glede teh 20% pa nimam pojma kaj misliš. Pojdi na CSD stran in si informativno izračunaj koliko naj bi dobila ven. Če potrebuješ pomoč mi pa povej.

Ja. Tudi moj je včeraj šel žurat. Domov je prišel ob 5 zjutraj. Sem besna kot user posted image Ker mi je Maja bruhala ponoči, no ampak vsaj mali je spal.

Zdaj me pa že oba kličeta.

Čau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
16.12.2006 9:58:03   
vava
Dobro jutro!
No pa sem - si lahko vzela nekaj časa in vas prebrala Sem imela kar veliko dela (5 strani)user posted image .
Tašča je še vedno pri nas (sva jo prosila, da podaljša, in seveda je z veseljem sprejela). V četrtek zvečer smo imeli prednovoletno zabavo, kamor sva šla oba z dragim, ker sva oba v istem "fohu" pa je bila to zabava za vse iz branže. Babici sva pustila kar nekaj mlekca, jaz sem šla že ob 18ih, dragi ob 20ih, no in potem sem se jaz vračala ob 23ih in on ob 3h zjutraj. Smo tako fino nakombinirali, da se je Luka ravno zbudil, ko sem jaz prišla, tako da sem se samo stuširala in je že bil na jošku. Vse brez problema. No in potem sva z user posted image  spala do 11ih (vmes 2x hranjenje). 3x hura za babico user posted image user posted image user posted image .
Potem smo se cel petek crkljali. Pomagala mi je pospraviti stanovanje (v bistvu je sama ogromno naredila) pa še zlikala mi je vse in zvečer sva šla oba z user posted image  še na eno hitro fešto, ki jo je imela naša odvetniška pisarna.
Tam sem ugotovila kako to gre pri moških. Najprej sva mislila samo kakšno urco ostati na zabavi, toliko da voščiva, itak vsi vejo da imava otročka in razumejo, da ne moreva dolgo ostajati. Potem pa je postalo "luštno". Moj user posted image  bi kar vlekel, pa še enega, pa saj je babica doma, pa saj si dovolj mleka pustila..., meni se je pa kar mešalo od slabe vesti, da sva že drugi večer zaporedoma zunaj in da sva tako neskrbna starša. No ob pol desetih (od 19ih) sem rekla, da zdaj pa jaz grem  on pa kakor želi. Se je odločil, da gre z mano in je bilo vse ok, bi se pa tudi obratno z lahkoto zgodilo in potem bi bil pa joj.
Danes gremo pa v BTC, potem k moji nečakinji na rojstni dan (ima v ponedeljek 2 leti in je čisti "gospodinjski" tip, tako da bo od naju dobila likalnik - tak ki se mu neke roza kroglice notri vrtijo, ko ga priklopiš in od babice likalno desko, pa bo lahko mamici pomagala).
Kaj je zdaj z Bledom? Vem da velja. Ponedeljek, a je ura ob 11ih potrjena? Kaj pa kraj srečanja?
Jaz se moram zdajle počas odpraviti, se javim še zvečer.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
16.12.2006 10:04:25   
Ženkica
Helou.

Nekak ni blo včeraj časa za pisanje po RR-u. Je bil pa lušten dan včeraj; smo bili na sprehodu, pa kopali smo se zvečer, jaz sem imela tudi prvi pregled pri G-ju po porodu; vse je b.p., pa še hormonsko injekcijo v rito so mi dali, tako da sedaj lahko v miru user posted image user posted image . No ja, samo še čas je treba najdt za hopa cupa, ker naša Kaja enostavno čez dan nič ne spi, ampak res nič. Včeraj je še v vozičku nekaj časa okol gledala, kar je zanjo zlo nenavadno.
Pa bi človek mislim, da tako majhen user posted image  non stop spi; ma kje pa, do polnoči je brez problema kot sova, mami pa zraven že čisto na koncu.

Sicer sta bili zadnji dve noči kar ok, smo se naspali.

Danes greva pa spt malo ven, je spet sonček; pozno popoldne greva pa z možem malo na lepše; v kitajsko pa mogoče še kam na kakšen kozarček. Pride moja mami varuško špilat.

Ste me spraševale kaj sem naredila, ko se je Kaji zaletelo in je ostala brez zraka; najprej sem jo dvignila pokonci, potem pa še malo z glavico naprej (upam, da sem dovolj razumljiva); no in potem ko ji je bilo bolje sem se razjokala user posted image  in še kakšno uro sem jo cartala v naročju ker nisem mogla nazaj zaspat od skrbi.

NO tako, zdj pa šibam spet likat user posted image , pa mal pospravt na hitro, potem pa gasaaaaaaaaa ven na sprehod. user posted image user posted image

Lepo soboto vsem skupaj,

Ženkica

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
16.12.2006 13:01:25   
altati
Viv- se slišiva če hočeš in se zmeniva!!!! Saj sem ti obljubila, da greš z namiuser posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
16.12.2006 17:26:29   
muki1
Danes pa štrajkate!!??
Mi imamo ves dan že na obisku moževega brata in njegovo partnerico, ki nam slika na steno v otroški sobi. Komaj čakam, da vam pokažem.

Pa še ena Nežina:
Jo je spraševala ta naša gostja kako kaj v vrtcu in kako se kliče njihova skupina; če so pikapolonice, ali zmajčki, ali medvedki in Neža odgovori, da so divje svinje user posted image  user posted image  user posted image  .
Svašta, le od kod je to vzela user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
16.12.2006 19:05:38   
Maxica
Mi smo se danes spet potepali, tako da me sedaj čaka še kopanje obeh sončkov, pol pa vse štiri od sebe pa na kavč pred TV.user posted image  
Za ponedeljek še nič ne vem, ampak vreme nam nekam slabo kaže.user posted image
Muki, ja, Neža je pa res faca, od kje jih pobira?user posted image
Lu, pri nas se pa Max boji avtov, tako da ve, da se mora prijeti za voziček. Danes smo pa tudi sprobali rolko, mu je super, se bojim, da sedaj pa niti hoditi ne bo več hotel, se bo hotel le voziti.user posted image
Pikabu, čebriček mi postaja vse bolj všeč. Lanu je itak že od vsega zakon, prav smeji se in vidno uživa in se brž začne pritoževati, ko ga dam ven. Jaz sem bila na začetku precej nerodna, sploh nisem vedela, kam naj dam svoje roke, sedaj je pa že bolje. Ko bo pa Lan sam sposoben sedeti, bo pa sploh super.user posted image  Mi je kar malo žal, da ga nismo že Maxu privoščili.
Nič, grem sedaj opravit, kar me še čaka, pol pa počivanje.user posted image  Lep večer vsem.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
16.12.2006 20:22:40   
lucika
lu, seveda je za otroske doklade veza. ce so v vrtcu, imajo normalne doklade; ce niso, se dokladi povecajo za 20%. ampak verjetno sele po porodniski. a katera ve?

ziher je tako, ampak meni niso upostevali, zato mislim, da v prvem letu ne. tudi pri izracunu csd siska sem vstavila vse ok; pa mi je naracunalo 2 jurja vec; ce pa ne obkljukam, da ni v vrtcu, pa tako kot sem dobila odlocbo. verjetno pa ti tudi. probaj naracunat se tako:)

lp

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
17.12.2006 9:38:12   
Arabela
Dobro jutro!

Se pozna da je vikend, ker je tu vse prazno.... user posted image

Kako je minil včerajšnji dan? Kot sem napovedala, sem se odpravila sama v mesto, malecko pa pustila z atijem... Rezultat? Jaz sem nakupila skoraj vsa darila za božič, malo sem se sprostila (čeprav me je ves čas firbec mantral,  al je mala ok)..  No ati pa se je prav izkazal,,, Malecko je spakiral in jo vozil s seboj po opravkih.. po pravici povedano, sem mislila da bo takoj poklical babi servis za pomoč, ampak ne.... mala pa je tako uživala da jo je okoli vozil, da od 10ih pa do 14ih sploh ni jedla, sploh ni jokala user posted image ... se vidi da je atijeva pupa, ker z njim drži...
No ampak vse se je lepo izteklo... Popoldne smo šli še skupaj po nakupih, ampak je bila mala že kar utrujena in cmerava... ampak smo vse uredili...

Sem pa šla včeraj malce "pogledat" v H&M... punce, cotice za znoret.. sem se morala kar nazaj držati da nisem pokupila celega oddelka..  kupila sem ji tako tako srčkane kavbojke,  s hozntregarji. za crknit.. mala je v njih prava misica...

Zvečer smo vsi trije, pardon štirje (pesika tudi) zaspali že ob 21ih... in mala je mirno spala vse do devetih zjutraj!!!! Jaz pa strašim po stanovanju že od 5ih!!! Sem prala perilo in likala... HAHAHAHA, sem se navzela navad od neke druge oktobrke, a ne user posted image

Danes pa gremo po novoletno jelkico user posted image user posted image user posted image ... če mi bo uspelo jo bom kar danes že krasila...

Lepo nedeljo vam želim...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
17.12.2006 10:04:55   
gaya

Jutro

prebrala za nazaj vas bom zvečer, ker je pri nas malo noro in ne pridem do računalnika user posted image . Samo zanima me kako bo sedaj z jutri? Ob 11 je krasna ura, kaj pa če bo sneg? Ali velja isto? Za kraj je pa najboljše da gremo od hangarja (mala zaka) proti centru in nazaj. Mala zaka je pa tam kjer imajo veslači svoj center. Velika zaka je pa tam k so igrala pa trgovina. V hangarju mamo tud dovolj prostora za parkirat, pa če je sonček je super sprehod user posted image .

Ampak za prebrat mam pa veliko. Ste se kar razčvekale, se vask dan pozna. Bom prebrala, pa komentirala zvečer, k bodo vsi spali user posted image

lepo nedeljo

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
17.12.2006 10:26:32   
Anonimen
gooood morning!!!!

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1567
17.12.2006 11:26:17   
muki1
Dobro jutro. Tiisa, vidim, da nas pravkar bereš, daj napiši, kako se je uredilo s tvojim sinčkom. Že normalno kakate?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
17.12.2006 11:28:36   
muki1
No, tu gor je pa ta vikend res tuga. Pri nas je danes tak zamorjeno vreme, da sem kar v depresiji user posted image . Že pol litra kave sem spila ( no, saj v bistvu ne pol litra, dva deci pa ziher), pa me še ni dvignilo. Brezveze. Naj grem še eno skuhat? Se bojim, da bo Ivi škodilo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
17.12.2006 12:40:11   
tasha23
Jutro,
kot vidim razen muki1 in mene (trenutno) ni nobene, ki danes straši med oktoberkami. Sicer je pa res težek dan: oblačno in MRZLOOOOOO!!! user posted image

Sicer smo tudi to noč prespali, sta pa moja dva ustala cca 2 uri pred mano - jaz sem bila koma. Je pa ta mali malo tečen - čez dan bolj malo spi, čeprav se mu vidi, da je zaspan in mu se očke obračajo... je pa okli preveč zanimivo user posted image .
Virozica izgleda, da izginja - je malo bolje - manj bruha. Je pa včeraj veliko čaja spil - več kot ponavadi.
Včeraj mi nikakor ni zneslo pridet do RR-ja, zjutraj smo imeli kar nekaj dela po hiši - no tata je čuval Gaela jaz pa sem gospodinjila - PRALA in OBEŠALA user posted image  - uff koliko se mi je nbralo - še dobro, da imam prostor za sušit na podstrešju... na kosilo smo pli k noni in zvečer pa smo z user posted image  pripravljeli šablono za čestitke. Če nam rata bodo res krasne - bom eno poslikala, da vam jo pokažem kaj se vam zdi. Z user posted image  sva se odločila, da pošljeva čestitko vsem, ki so nam poslali telegram ali čestitko ob rojstvu Gaela in še ostalim domačim in prijateljem in smo jih sešteli čez 50 user posted image user posted image user posted image user posted image  - ufff koliko dela imava - sicer ker jih sama izdelujeva bova vsaj malo prišparala!!!!

Joj muki1, tudi jaz bi kavo, vendar več kot toliko pa žal ne smeva - je pa tudi pri nas vreme za en user posted image user posted image  
user posted image user posted image  - ko se starejši spravijo razbijat bale ... kaj res nimajo drugega dela kot samo 'pametovat'!!!!?????!!!! (že 3X je moja nona prišla na vrata in nekaj pametovala: kam mislimo jit s tamalim v takem vremenu - na kosilo k mojim, kaj bomo z njenimi rožami user posted image user posted image user posted image , da je hakeljc, ki drži polkna majav itd itd in vsakokrat pride tako potiho, da me bo en dan kap!!!) In za nameček je zbudila Gaela, ki smo ga komaj uspavali.

Nič grem, da ga pripravim in se odpravimo proti mojim. Ne vem zakaj ampak me kar naenkrat boli glava - grem po lekadol preden bo slabše. Se oglasim še kaj zvečer, če ne pa jutri zjutraj.

Lepo nedeljo vsem user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
17.12.2006 19:21:43   
Maxica
Kuku, kje pa ste danes vse?
Pri nas je prav smotano vreme, vlaga, tema, tuga.user posted image  Tako da nam ne preostane drugega, kot da zabušavamo.user posted image  
Me prav zanima, če bo jutri res sneg. Fajn bi bilo, da bi končno zapadel, kaj?!
Lepo se imejte, pa napišite, kaj počnete oz. ste počele danes.user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
17.12.2006 19:24:53   
tiisa
lep pozdrav!

sem opazila da se je muki1 spomnila name....in na žalost vam moram sporočiti da se ni kakanje nič uredilo.Dobili smo napotnico za gastroskopijo ker ne pomaga nič razen svečke.....hvala za skrb vas redno berem ampak časa za pisanje pa enostavno ni...se bom javljala na vse toliko časa če vam je ok....sevede

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
17.12.2006 19:31:17   
Maxica
O, Tiisa, joj, se mi prav smilite. Pri nas Lan zadnjič ni mogel kakati en dan, se je revež ful napenjal, pa sem mu pripravila zelo zelo zelo sladek bebi čaj in ga je čez kakšni 2 uri fino sčistilo. Prav škoda, da pri vas nič takega ne pomaga. Držim pesti za vas, da se čimprej poštimate.user posted image

(odgovor članu tiisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
17.12.2006 21:56:11   
@lina
Samo na hitro, me še nekaj dela čaka, prebrala sem vas, medtem ko sem večerjala za računalnikom, k sreči se niste razpisale čez vikend.

Moj samostojni večer oz. dan je bil zadovoljiv. Popoldne smo se napokali na trg kjer smo pričakali dedka mraza, ki bo sedaj začel pot po mestu, krajevnih skupnostih in okoliških občinah ter delil darila. Mali je lepo spal v vozičku ves čas, starejši je pa gledal tiste lutke, poslušal pesmice in dedek mraz mu je dal bonbona. Zvečer sem malega skopala, potem smo se pa nekaj čez 21h vsi trije napokali na veliko posteljo, mali se je podojil in sem ga dala v posteljico, veliki se je še nekaj premetaval ampak ob 22h sta oba spala. Jaz sem bila pa tudi kar malo utrujena in sem kmalu za njima spokala še jaz v mižule.

Cd-je za tiste, ki ste jih naročile, sem poslala v soboto, tako da bi jih morale dobiti verjetno jutri user posted image

Danes smo pa imeli dedka mraza (tega občinskega) dopoldne, popoldne obiske, tako da je bilo pestro in nas vreme niti ni tako zelo motilo...

zdaj grem pa še malo delat...

jutri uživajte na vašem srečanju user posted image in pojejte kakšno kremšnito tudi za nas, ki nismo z vami...user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
17.12.2006 22:34:32   
frrrr
Evik, CD dobiš tekom tega tedna....

kopanje... naš se rad kopa... dosedaj enih 3x, 4x protestiral in smo predčasno zaključili vsakodnevno kopanje... ugotovili vzrok - pregreje se... in sedaj mu ne pripravljamo več vode segrete na 37 stopinj, ampak nekje 35, 36 in je ok

mtina, če predolgo pišeš poste, večkrat odlogira ali vsaj napako javi... js preventivno kliknem ctrl+a in ctrl+c... če zgine post, pa pripnem to kopijo

Lu, dobro si opravila z lisicami... js bi bla izgubljena... zdej vsaj vem, da jih je treba klicat in lahko zadevo rešim... pa super za napredovanje na teži - Tiana, ne mamice user posted image

Evik, we miss you!!!!

mis, ikea zagreb - prvič slišim... v gradcu je vedno velik hrvatov, poleg slovencev seveda

Arabela, moj možek je zlat z Jašo, pa vendar so bili trenutki, ko me je razočaral... js bi na njegovem mestu po 9ih urah službe pohitela domov, a on na drink in potem tamaučka vidi le, ko se kopata user posted image stanje je vedno boljše...
sem pa mau razmišljala zakaj so tipi takšni in ugotovila, da mamicam malčki pomenijo vse na svetu in se že v nosečnosti navežemo na njih... očki so sicer zaljubljeni do ušes v svoje otročke, a vendar potrebuje več časa kot me, saj dobijo otroka kot bi ga v trgovini kupili - plačajo predujem in čez 9 mesecev je dostava user posted image
pogumno! tudi mož se bo navezal na Katarinco in želel z vama preživet veliiiiko časa... vsak včasih potrebuje čas zase - in partner, ki ima tisti trenutek drugačna pričakovanja, je zaradi teh trenutkov odsotnosti lahko zelo razočaran... vsak tak mini prepirček, ki sledi zaradi različnih pričakovanj partnerjev, pa prinese neko izboljšavo v partnerskem odnosu, saj se s pogovorom o težavi še bolje spoznata

vava, js tut žurala 2 dni zapored... tut imela slabo vest user posted image
v petek sva šla oba... od 22:30... js do 1:30, ker se je Jaša zbudil in zahteval joško... tašča poklicala in v 8ih minutkah prihitela z mlekecom domov... mož podaljšal do 6:30 in ravno prispel na previjanje user posted image sta se s tamaučkom smejčkala in oh in sploh, vglavnem v stanju popolne zavesti (prej je še servis opravil, da ni mali v komo padel user posted image ), drugače pa bil orng pijan
v soboto se možek zdravil od tigra in čuval tamaučka... js pa ob 22ih pobegnila in se zaklepetala do 1ih... se že stuširala, šla spat in po 20ih minutah me je zbudil lačen jok
vse bilo ok... Jaša ni utrpel trajnih posledic user posted image js pa vseeno imela slabo vest... o možu pa sploh ne bom govorila user posted image v soboto je Jaši cel kup zgodb natvezil in ga prepričeval, da ni pametno pit alkota user posted image user posted image

muki, me je vaša Neža orng nasmejala user posted image

Arabela, evo v drugem postu možek že pokazal, da obvlada situacijo user posted image
pa čestitke za pridno spanje vaše princeske user posted image
pranje in likanje sredi noči po moje... ne bom patentirala, torej ne kršite avtorskih pravic user posted image

muki, depresivna user posted image kolkr sem do zdej prebrala (petek in soboto), si vse spodbujala in same pozitivne naklanfala... dej še sebe mau pocartljaj s kakšno pozitivno mislijo!

tasha, držim pesti za Gaela... nej čimprej mine viroza in bruhanje katarja!
čestitke pa mi tut mislimo poslat vsem, ki so nam telegramček in čestitke ob rojstvu pošiljali, in se je tut blizu 50 nabralo... nekaterim bom pa kr elektrosko slikico poslala, ker smo ponavadi v tej obliki tudi v stiku - časi se spreminjajo in ni časa za čvek ob pijačkah user posted image

tiisa, poročaj!

zdej prišla skoz... ste ble pridne in niste pretiravale user posted image
grem zdej pod tuš in pančkat... lepo spite!!!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vaš otrok vpije "Balerina kapuči...
To ni prava italijanščina. Komaj da je sploh pravi jezik. A otroci so navdušeni – to morajo vedeti starši.
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?