Pikabu
|
Zdaj imam pa končno čas. Ah, ja.... Stanje pri nas je danes precej pestro. Otroka sta bila oba pridna, jaz sem spet nekaj smotana. Me tale tehtnica čisto iz tira vrže, pooem se pa vse ostalo kar vleče.Še čudno, da otroka nista bila sitna, ker morata tako mamo prenašat. Muki, hvala ti. Si jo še sedaj prepevam... Altati, jaz jo pa spredaj že ves čas sama strižem, ampak čisto po malo, danes... pa saj sem že rekla, ni moj dan. Zdaj je tako hecna, ima prav grozne stopničke. Upam, da bo možek lahko kaj popravil, on ima bolj smisel, tudi mene on postriže spredaj. Arabela, tudi jaz opažam, da je popoldne in proti večeru slabše. Kar bolj siten je, pa več pozornosti zahetva. Našemu fantu pa drugače ni več to dovolj, da je v naročju, on bi se kar sprehajal. Se mi zdi, da postaja vse bolj radoveden, ko ga nosiš, tako oapzuje okoli sebe, če mu je kaj posebno všeč, mu prav obstane pogled na tisti stvari. Pa če še ne veste, rddeča barva jih zelo privlači. Ne vem, kje sem to brala, ampam pri obeh to opažam, da je res. Že Ema je zelo gledala vse, kar je bilo rdeče, zdaj Maks isto, pa ko Emo sprašuješ po barvi, rdečo zagotovo pozna in nikoli ne fali. Tasha, za vaše spanje. To je pa res super, da ponoči tako pridno spi. Glede spanja po sprehodu, meni Maks ta teden spi po 5 ur skupaj, hrani se pa na 6. Navadno je eno uro po hranjenju še buden, toliko, da uredim Emo, da se spravimo ven, potem pa spi. Jaz ga kar pustim. Aja, pa tudi naš se zelo slini, prej sem ga imela na roki, na trebuščku, pa sem imela celo roko mokro. Na slikicah pa zelo dobro zgledata. Lu, prav grozno, da se ti je moralo to zgoditi. Groza. Jaz pomojem samo moža pokličem, pa bi on moral urejati to naprej. Zaradi takih stvari pa moj ne mara hoditi v LJ. Smo se pa glede parkiranja kar navadili, da gremo v parkirno hišo, pa potem z vozkom okoli, je še najbolj ziher. Altati, upam, da vam nisem preveč dela nakopala, ko ste morali še za nas iti okoli. Hvala ti. Maxica, hvala za . Saj, ko sem tisto pisala, sem bila v bistvu že boljša, pa še v mislih sem imela, da bom na koncu napisala, da jutri boljše bo, pa sem potem pozabila. Ampak po novem letu, bo pa res vse boljše. Prav fletna zgledata, ko se kopata v čebričku. Si zadovoljna z njim? Mene tudi mika, pa me mož nazaj daje. Mogoče se bo pa 3. lahko v tem kopal, da bo vsaj kaj novega imel. Rolkica bo pa pomojem tudi super. Naša Ema je zelo zadovoljna z njo, pa vseeno veliko hodi. Za gor reče, ko je že res zelo utruejna in jo tudi sama vidim, da gre vse težje. Ko pa hodi, je rolkica pripeta in me nič ne moti. Evik, we miss you!!!! Lu, kaj pa če bi se Maja držala za voziček? Naša tudi ne da preveč rada roke, se pa zelo rada drži za voziček. Mi vse tako prehodimo. Je prav zanimiva, tudi tam, kjer ji rečem, da gre lahko sama, se ona drži. Bar: jaz kar tukaj gor na RR-ju preberem, kaj se dogaja, gledat se mi pa ne da. Gledala sem edino sobotne oddaje, pa jutri jo bom tudi. Navijala pa ne vem, za koga bi. Mi je vseeno, kdo zmaga. viv, dobrodošla, zelo, zelo te bomo vesele. Samo PROSIM VSE PUNCE, odženite sneg. Jaz bom uporabila vse svoje veze, da bo sneg šele v torek, če že mora biti. Če bo v ponedeljek, sem jaz res brez avta, ker mož vzame mojega. Grem pod tuš, pa.... spaaaaaaaaat. Lep vikend.