|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
1.1.2007 22:35:09   
ursa_p
Najprej srecno novo leto vsem skupaj ... zelimo vam vse najlepse, predvsem pa ZDRAVJA!!!

Vcerajsnje praznovanje je bilo super. Kakega novoletnega vzdusja pri meni sicer ni bilo, ker ni bilo ne snega, ne mraza.
K nam so prisli Katjandraz-evi user posted image . Najprej sta se najmlajsa se malo poigrala (Gal z zadnjimi mocmi). Prva runda hrane je bila fundi, ko sta oba mala se jedla zraven. Gala sva potem spravila spat, Ana in Andraz sta pa se s polno energije "razgrajala" po dnevni. Ana je okoli 10-ih omagala, Andraz pa okoli 11-ih. Naslednja runda hrane je bil narezek. Ob polnoci smo sli na balkon gledat polno ognjemetov ... vsi trije otroci so novo leto mirno prespali brez kakrsnega koli bujenja, pa ceprav je bilo kot na fronti (sosedje so za ognjemet zmetali vsaj 100 jurjev - brez heca!!!). Po polnoci pa se je zacela partija taroka. Ob dveh zjutraj se prizge varuska ... Gal je zacel kricat in zbudil Ano (le kdo se ne bi prestrasil ob takem zvoku). Na sreco sta oba skoraj takoj zaspala nazaj. Igra taroka se je zavlekla do 4-ih zjutraj, ko smo se odpravili eni domov, drugi pa spat. V glavnem bilo je super!!!
PS: Jaz sem vstala ob 1-ih popoldne ... kako je pasalo. Matic je pa popoldne odspal 5 ur, medtem ko je Gal krical, stokal, skakal, razgrajal, ...

Danes je Gal prvic jedel kisle kumarice ... je vceraj ostalo od narezka, on je dobil kruh, zraven pa kumarice in paradiznik. Je pa ze zadnjic dobil olivo in jo prav z navdusenjem pojedel - sva bila cisto zacudena, ker sva mislila, da ga bo kar streslo (vsaj vecino otrok strese ob okusu olive).

Beseda NE ... ja, zanimivo, da doma ni tako upostevana kakor je kjerkoli drugje. Zadnjic smo bili na kosilu z mojimi sorodniki in ga je imel moj brat v narocju, pa je Gal hotel vroco salico vina prijet, pa mu je samo 2x ornk ne rekel, pa je salico samo se pozeljivo gledal. Res je bil priden.
Doma pa to zgleda tako ... v vecini sicer uposteva ... ce hoce rozico prijet ali pa kabel ali pa kaj podobnega ... edino pri stedilniku mu pa ne uspe, ker ima tooooliko zanimivih gumbkov, pa smo nasli resitev. Stedilnik ima uro gor, ki odsteva in na koncu brni ... samo tisto prizgemo da zabrni, pa se ze odmakne ... se je malo boji, ker je kar glasna. Prej sva mu lahko tudi po 20x rekla ne, ko je plezal gor, pa ga stran dajala, pa je se kar nazaj lezel, pa se gledal naju je zraven in se smejal, ko sva ga dala stran pa sitnaril. Pa spajza je tudi taka zadeva, ko mu ne ne pomaga, pa tipkovnica. Stvari, ki so mu res vsec in ga cisto premamijo.

Zobje ... spet ne vem ali je zobek ze zunaj ali ne ... Gal ne pusti gledat, tako da sem opazila belo, nisem pa prepricana ce je ze cisto prebil dlesen ali ne. Ce je se ni jo bo pa v naslednjic parih dneh. Desna dvojka zgoraj.

Samostojno hranjenje ... sej ne vem ali sem to ze napisala ali ne, ampak zadnjic ga je moja mami ucila samostojnega hranjenja z zlico. Zlico je sam drzal v roki, mami pa mu je pomagala. Najprej sta zajela iz kroznika (to mu je morala pomagati), potem pa jo je sam nesel v usta (je morala pomagati samo toliko, da ni zlice okoli obrnil in vsega stresel) in je res lepo jedel. Pa zelo navdusen je bil nad tem.
Ima pa sedaj neko novo zabavo .... kruh drzi v eni roki, potem z drugo roko odtrga mali koscek in si ga da v usta (ne vedno). Pa ce si prevelik koscek odgrizne ga ven vzame in ga se enkrat odgrizne. Pa ce mu kak koncek iz ust ven gleda, ga ali posrka (ce je kaka repica ali pa kak drug koncek zelenjave) ali pa z roko noter porine (ce je kruh ali kaj trsega).
Pljuvanje ... ja, tudi to foro imamo, da ko imamo dovolj, vse pljune iz ust ven.

Taja27 ... tudi meni se je zadnjic zgodilo, da je Gal lizal rocko od vozicka ... in od takrat smo bolni ... ja, sem sama nase jezna, ampak je kljub temu, da sem takoj videla, rocko vseeno uspel polizat. Nimas kaj ... tudi mi bomo hodili v trgovino samo se s svojim vozickom, bo najboljse. Sem vedno govorila, da je tisto svinjarija, pa sem ga vseeno posedla noter! user posted image user posted image user posted image

Tolar ... jaz nisem se nic pripravljena na ta evro .. ma sej bo ... se vidi, da nisem vec v sluzbi - tam sem ves cas delala z "denarjem" - racuni - racunovodstvo, pa s tecaji, pa z vsem kar spada k denarju in bi zdej ze tocno vedela kako in kaj, tako mi pa se vedno ni jasno.
Sva se pa odlocila, da bova za Gala prisparala tolarje vse od jurja navzdol (5, pa 10 jurjev na zalost ne bo dobil, ker jih je skoda). Dva kovanca po 500 mu pa ze dolgo casa sparam, ker sta posebna (vsak je drugacen) ... da bo imel spomin na tolarcke - na denar, ki je bil v obtoku ob njegovem rojstvu.

Lep vecer vsem skupaj,

Ursa

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
1.1.2007 23:16:12   
taja27
pa smo zakorakali v leto 2007. naj nam bo pravljično ...

silvesterska zabava je bila pri nas povsem neplansko. morali bi biti s prijatelji, vendar jim je sinek zbolel (pljučnica in bronhitis), so morali it v bolnico 2x na dan na injekcijo in inhalacije. tako smo bili pri nas doma, skupaj s moževimi starši in starimi starši. lep umirjen večer, s preveliko hrane in preveč ropotanja ob polnoči. Ava je zaspala ob 7 in je prespala polnoč, ter povlekla do 7 zjutraj. se vidi, da je sedaj zdrava in namspet lepo spi.

Eviii  sm si pogledala nove slikice od vašega junaka. moram rečt, da je cela mamica. mi je zlo všeč Dejanov avto, predvsem pa Švedska tablica. res super ideja. s kravato je pa itak car. še enkrat hvala za 90 dnevno ... je vse OK.

beseda NE je naši Avi povsem znana, vendar je ne upošteva vedno. če kaj počne, kar ne bi smela, ji zažugam s prstom in rečem NE, takoj neha, nato po dvigne prst proti meni in govori NE NE NE.

tolar mah, jst nisem nč kej preveč navezana nanj. mi je pa fajn, da bo ena valuta velala skor po celi Evropi, ne bo treba prelagat bankovcev in kovancev iz denarnice, sej kr pogosto zavijemo malo čez mejo. bova pa prov tko kot ursa_p  shranla bankovce in kovance, da bo Ava vidla, kakšne dinarčke smo imeli slovenci, ko se je rodila.

hrana berem, da kar dajete svojim sončkom hrano v kosih (kumare, olive, sadje, ...) mene je pa tolk strah, da se Ava ne bi zadavla. čeprav vem, da je vaja najboljša, da se navadi jesti tudi koščke hrane. jo moram res navadit, predno gre v vrtec, da ne bojo vzgojiteljice sitne, če ne bo znala jest jabučka.

Tinkatonka vaš Anej je pa zadovoljen šofer user posted image

odhod na smučanje končno smo spakirani, samo možek, da še kufre v avto. zjutraj pa se oblečemo in mahnemo proti Milanu, kjer bomo prespali, da bo Ava lažje prenesla tako dolgo pot. ko pridemo v Švico se pa javim. upam, da bo delala povezava z normalno hitrostjo, da ne bom pizuser posted image . res komi čakam, da bomo vsi trije skupi, sej mož dela cele dneve (še med prazniki je delaluser posted image ) in da bomo uživali na snegu.

pa pa

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
1.1.2007 23:42:48   
ursa_p
Sem prej pol pozabila povedat.

V petek sem bila cisto pretresena, ker sem se zjutraj zbudila, Lina pa sploh na zadnjo levo taco ni mogla stopit (na ta drugo pa tako sepa) in je bila cisto boga. Matic je spal jaz sem pa celo jutro jokala, ker nisem vedela kaj je narobe. Zvecer je bilo namrec se vse ok! Na sreco se je sedaj v dveh dneh malo izboljsalo in se mi je kar kamen odvalil od srca. Sedaj se vedno sepa, ampak vsaj stopi lahko na taco ... ce bo do torka zvecer se vedno tako, gremo spet k veterinarju (v Topolsico). Pa na operacijo druge tace (na tisto ki je do sedaj sepala) sem jo skoraj za sigurno prijavila, samo se 180 jurjev morava zbrat user posted image  . Ampak je treba to narest, ni kej.

Pa na dedku mrazu smo bili v petek ... Gal je bil tako siten, da mi je bilo kar malo zal, da smo sli. No, ko je gledal zmaje, snezake, konje je bilo ok.

Pa se eno zadevo ... moj najdrazji je danes pustil vozicek zunaj na dezju (no, ko ga je pustil zunaj se ni dezevalo), pa vseeno. Pa zadnjic je avto pustil pred hiso odprt ... je samo Gala ven vzel in pustil vse odprto ... v avtu pa polne vrece od nakupovanja!!! Jaz sem to opazila sele po kaki uri ali dveh. Pa v petek je pustil kljuc v kljucavnici v avtu v srediscu Ljubljane. Na sreco sem ga vprasala ce je zaklenil in se enkrat pogledala avto. user posted image

V bistu pa sem hotela slikce pokazat.

Tako sta z mojo mami nosila zlico v usta (to je bilo malo manj kot mesec nazaj)
user posted image

Takole sta se vceraj se z zadnjimi mocmi igrala Gal in Ana
user posted image

Ostale slikce si lahko pogledate tu:
http://www.moj-album.com/album/6266716/

Obisk dedka mraza ... takole se je z Galom ukvarjal zmajcek ... mu je zmajcek sam rekel, da je prijazen, Gal ga je pa prijemal za doooolge prste.
user posted image

Pa se dve "novoletni" skupinski
Jaz nocem imet te kape gor:
user posted image

No, tako bo v redu...
user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
2.1.2007 0:03:33   
Eviii
čir...
vidim, da je petra.horzi gor logirana. upam, da bo kej napisala, ker že dolgo ni nobenih njenih novic. pa tudi še od kire druge februarčice...
no, pa da še malo pokomentiram poste.
beseda ne pr nas ne zaleže kej preveč. rečem ne, tega ne smeš. in v roku par sekund nardi točno to, kar ne bi smel. pol mu pa povem, da tega ne sme več počet in me malo čudno gleda. no, zaleglo je edino pr temu, da ne grize več joške. sm mu povedala, da mamo boli in da krava ne bo več dala mleka, če jo bo grizu. in je očitno zaleglo user posted image .
dejan ima tudi rad cele koščke hrane. mu jih dam na mizo in kr vse lepo pospravi. še predvsem piškote. zdej ki ima dva zobka, je ugotovu, da se da hrano lepo grizt.
dejan ima že od vedno navado, da ko česa ne mara al pa se je že dovol najedu, začne pluvat. tko da vem, da ga je takrat brez veze v kaj silit in da je bolše, da odneham.
jst tudi nism kej preveč na tolar navezana. itak hodimo precej čez in rabim evre, na švedskem so pa itak zapriseženi njihovi kroni. v vsakem primeru bom torej mogla menjat denar.
taja, glede diete ni panike. samo, da si jo dobila in da funkcionira najino pošiljanje mailov. pa da bomo res začele s 15.januarjem. pa uživajte na smučanju user posted image .
mi smo dejanu tle kupli poganjalca. smo ga dobili za 100 kron oziroma 2600 sit. vrjetno ga ne bomo odnesli s sabo, ker zavzame preveč placa. je pa super. uživa v njem ko nor. sicer se še ne zna sam poganjat, ampak veselo hupa in ga moremo vozit po celi bajti. tablica je pa švedska pogruntavščina. je full moderno na vozičku imet tako tablico z imenom in datumom rojstva otroka. in smo jo dejanu naročili tudi mi. jo bom dala na voziček in poslikala. boste vidle, kako fajn zgleda. se bo mogu tudi pr nas kdo to spomnit in začet delat. tle je full hit med vozičkarji.
kar se pa tiče dejanovega napredka. par dni veselo poudarja črko r. in zraven veselo grgra. grrrrrrrr grrrrrr... joj, kako mi je simpatičen user posted image . do zdej je ploskal ko nor. zdej pa samo še bolj. večinoma je imel levo rokico odprto, desno pa v pest stisnjeno, ko je ploskal. no, zdej pa lepo obe rokici odpre, ko ploska. ga je pa za to navdušil moj tast. vedno, ko ga vidi, si onadva ploskata. mi se jima pa smejimo. dejan se tudi vsak dan bol dvigne. rito da že kar visoko in poskuša vse zgrabit. se fajn odriva z rito. in nogico spodvihne, kot bi se hotu na njo opret in vstat. ima čisto drugačen potek motorike kot večina vaših škratov. je pač raziskovalec in hoče bit drugačen od ostalih. tko ko njegova mama user posted image .
no, grem zdej še en fajn seznamček pripravit.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
2.1.2007 0:21:36   
Eviii
pa da se spomnimo, ker bomo kmalu začeli pihat svečke user posted image . če kire ni na seznamu, nej kr napiše in bomo dodali. v naslednjih treh mescih bodo praznovali:

- natalia – 2.1.1980

- suky – 5.1.1981

- petra.horzi – 20 let (11.1.1986): – Jan - 6.1.2006

- petra.horzi – 11.1.1986

- kami - 34 let (10.3.1972): - Liam - 12.7.2002, Evan - 12.1.2006

- BaGSi - 31 let (1.11.1975): - Bor - 20.10.2001 , Anja - 20.1.2006

- sarazan - 31 let (6.12.1975): - Sara - 29.1.2006

- Wallery – 29 let (15.3.1977): - Taja - 29.1.2006, Nika - 14.9.2003

- ursa_p - 25 let (19.12.1981): - Gal - 30.1.2006

- sazi - 30 let (16.8.1976): - Lev - 31.1.2006

- čuko - 29 let (7.9.1977): – Gal - 2.2.2006

- pika-poka - 23 let (5.5.1983): - Klemen - 3.2.2006

- Natalia - 26 let (2.1.1980): - Eva Zala - 4.2.2006

- Karin412 – 29 let (4.12.1977): - Ajla - 5.2.2006

- Štručka – 26 let (5.7.1980): - Benjamin - 6.2.2006

- petra81 – 25 let (18.3.1981): - Tami – 12.2.2006

- Taja27 - 34 let (27.6.1972): - Ava - 14.2.2006

- bonnie – 21 let (7.11.1985): – Nik – 15.2.2006

- Ezi - 29 let (29.9.1977): - Nejc - 23.2.2004, Rok -15.2.2006

- suky - 25 let (5.1.1981): - Gaja - 16.2.2006

- Ursi - 29 let (11.6.1977): - Nejc - 18.2.2006

- lolipop - 33 let (3.9.1973): - Lan - 18.2.2006

- CERT – 27 let (14.11.1979): - Gašper - 19.2.2006

- malamisha - 31 let (11.6.1975): - Mojca - 19.2.2006

- Tina76 - 30 let (30.5.1976): - Jošt - 20.2.2006

- SašaR - 26 let (21.3.1980): - Neja - 21.2.2006

- tinkatonka - 24 let (30.3.1982): - Anej - 23.2.2006

- Petrina28 - 30 let (28.5.1976): - Domen - 1.11.2003 , Mija - 23.2.2006

- jasnica - 23 let (25.7.1983): - Rebeka - 25.2.2006

- MjaV – 31 let (14.9.1975): - Jona – 25.2.2006

- Marty5 - 27 let (14.6.1979): - Jernej - 28.2.2006

- eviii - 33 let (22.8.1973): - Dejan - 3.3.2006

- sasa30 – 32 let (25.9.1974): - Matic – 8.10.2001, Zala – 5.3.2006

- kami - 10.3.1972

- wallery – 15.3.1977

- petra81 – 18.3.1981

- SašaR – 21.3.1980

- tinkatonka – 30.3.1982

< Sporočilo je popravil Eviii -- 2.1.2007 0:25:21 >

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
2.1.2007 0:31:53   
Eviii
no, pa kr začnimo s proslavljanjem.
natalia, vse naj naj naj za tvojih 27 let user posted image user posted image user posted image .

user posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
2.1.2007 9:21:00   
Bonnie_RR
Dobro jutro!user posted image

Upam, da ste lepo preživeli vstop v leto 2007. Mi smo se imeli super. Nik je bedel kar do 10h, saj na noben način ni hotel zamudit dedka Mraza. Je bil pa zelo priden in je dobil sanke, pa glasbeni set in še nekaj stvari. No, polnoč je pa potem brezskrbno prespal in smo mu čestitali in ga polupčkali kar v spanju.user posted image
Drugače smo pa imeli dobro večerjo (jo je pripravil moj ati), mami in omi sta pa spekli precej dobrot in smo se potem vso noč in jutro sladkali.user posted image
No, zdaj je pa že januar in js sem že začela pazit na prehrano. Pa še malo gibanja bomo zraven vključili in bo. user posted image

natalia... Vse najboljše za rojstni dan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, zdej je pa Nik nekaj tečen postal, ker bi se rad igral...

Se beremo...

lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
2.1.2007 9:52:39   
sarazan
Čao mamice!

Mi smo se imeli na Silvestrovo krasno. Sara je ob 21h zaspala za slabi 2 uri in potem polnočno rajanje preživela z nami. Malo pred 1h jo je pa spet zmanjkalo in je spala do jutra. Zdaj je pa že čist v svojem ritmu in se nič ne pozna, da ga je tako žurala user posted image .

Voščenke ... kupili smo ene take, ki so debele za moj prst in so oblečene v plastiko. Samo konica je zunaj, da se lahko riše. Malo pazimo, da je ne daje v usta, ampak ji tako ali tako čist dogaja, da lahko čečka po papirju. V usta jih da, ko se naveliča te igre. Takrat jih pa pospravimo iz njenega dosega.
Sicer pa Sara nima navade vsega žvečiti in lizati.

Duda ... odkar je Sara zbolela in imela zamašen nosek, nimamo dude. Tudi zdaj, ko je že zdrava, ji je ne dam. Pa prav nič ne sitnari. Delam na tem, da jo dude kar odvadim. Bilo bi skoraj pravljično, če mi to uspe.

Petek v Koloseju ... jaz sem za srečanje. To bo moj zadnji dan, ko se vam še lahko pridružim. V ponedeljek začnemo z uvajanjem v vrtcu, čez slabe 3 tedne grem pa že v službo user posted image .

Vsem, ki te dni praznujete pa VSE NAJBOLJŠE! 

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
2.1.2007 11:58:02   
trdozimc
!!!!!!!!!!!!!!!!SREČNO IN ZDRAVO 2007!!!!!!!!!!!!!

Pokorno javljam, da tudi naš Jan praznuje 31. 1. 2007, eno leto, jaz pa sem rojena 31. 8. 1976 in torej stara 30. let (še).

Nazaj v službo. Bi morala že pojutrišnjem, ampak bom izkoristila še nekaj lanskega dopusta. Malčka bo čuvala mami, vsaj kak mesec, da še malo zraste, zato mi vrnitev na delo niti ne predstavlja tako težke odločitve, pa vseeno.

Lepo bodite vse in izkoristite še zadnji dan dopusta naših partnerjev, tiste pa, ki smučate, pa veliko snega in sonca! LP!

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
2.1.2007 15:59:21   
ursa_p
Zivjo!

Danes se je misek zbudil ze ob malo cez sest - cisto prezgodnja ura zame ... je se dobro uro rogovilil pri nama v postelji, potem sem pa kar lepo ugasnila luc, pa se je malo pomatral in zaspal. Odnesla sem ga v posteljico in je spal do devetih - super.

Voscenke ... danes sem jih gledala v Sparu, pa sploh nimajo takih, ki so oblecene s plastiko, ampak samo s papirjem ... se mi pa zdi, da imam jaz take doma se svoje, skoraj nerabljene ... sem skoraj prepricana, razen ce jih ni mami komu dala. Bo treba pogledat ... mi je prav zanimivo kako Sara uziva v tem, pa bomo dali poskusiti se Galu (ko jih dobimo).

Srecanje v petek ... jaz nimam avta, ampak ce ga bo imela Katja, me bo vzela s sabo.

Duda ... pri nas je pa ravno obratno kot pri Sari ... odkar smrka ima dudo veliko vec v ustih. No, sicer ne vem ali je to pogojeno z zobom ali smrkanjem, ampak nekaj od tega bo. Je pa res, da Gal ni imel cisto zamasenega noska.

Omara v dnevni sobi ... sva se odlocila, da bo ena cela omara Galova. Prej je imel samo eno polico na razpolago, zdej sva mu pa kar celo prepustila (od igrac, do knjigic, tipkovnice, ... ) in se je zmozen tam igrati tudi pol ure cisto sam. Vsak dan se tam veliko casa preigra. Pa tudi v svoji sobici se lahko sam dolgo casa igra ... ko pa ima igre dovolj, pride pa v dnevno ali kuhinjo, kjerkoli ze smo.

Knjigice ... zdej si jih sam zelo lepo odpira in jih ne nosi vec v usta.

Vrata od pralnega stroja ... se jih je predvcerajnim naucil odpirati ... in to sam ... najprej mu je enkrat cisto ponesreci uspelo, predvcerajsnim jih je pa kar lepo zacel odpirat in zapirat.

Obroci od stopla z obroci ... si vzame dva v roko, potem pa z njimi siba po stanovanju ... jih drzi in se kar plazi okoli ... potem jih malo vrze, siba za njima, jih spet prime v roko in se plazi dalje.

Sluzba ... nama bo Gala pazila Maticeva mami, do septembra, ko bomo verjetno dobili vrtec tu v Kaslju (srcno upam). Jaz si bom zaenkrat iskala samo priloznostna dela preko studenta, da pridemo malo do dinarckov, ki nam kar kopnijo. Pa upam, da bom solo vmes naredila vsaj priblizno do konca.

Koscki ... Gal je velike koscke kljub temu, da je kar nekaj casa jedel zmiksano hrano. Repico mu na primer samo malo "narezem", da ni tako dolga. Fizol dobi cel (vceraj je jedel joto), koscke krompirja tudi. Meso dobi samo narezanega. Kruh je sam in si ga tudi sam lepo odgrizne. Vceraj je jedel kumaro tako, da sem mu jo ponudila, pa jo je sam lepo odgriznil, paradniznik prav tako. Koscke je brez problema ... edino kak vecji koncek krompirja ponavadi noce pojest in ga kar lepo ven pljune.
Ko ima dovolj ... vcasih je samo zaprl usta in je bilo konec hranjenja ... zdej pa vzame v usta in pljune ven.

Natalia ... VSE NAJBOLJSE.

Eviii ... tale stolcek za hranjenje je pa ful zanimiv ... slikce so pa tud fajn. Sem ugotovila, da midva sploh nimava nobene malo lepse obleke za Gala. Ana je bila tako lepo oblecena na Silvestrovo, Gal pa cisto po domace. user posted image

Tinkatonka ... sem ze vceraj pozabila napisat ... Gal ima isto kolo, le da je namesto zelene rumena barva. Se zelo rad z njim pelje okoli, ampak po nekem casu bi pa on pedala prijemal ali pa gledal (in se skoraj prevrne cez varovalo), pa zadnjo stango bi prijemal, pa vse zivo, potem gremo pa kar domov. Drugace pa vcasih kar skace v njem.

A veste kaj je prej delal ... je bil siten in je na vsak nacin hotel k meni in zraven tecnaril. No, pa sem ga kar gledala in gledala ... potem se mu pa ni dalo vec sitnih zvokov spuscat, je pa samo usta odpirat, kot da "joka" ... ti lump ti in to celo dvakrat ponovil ... vmes se pa smejal, ker je bilo meni tako smesno. Kako je prebrisan. Pa razvajen tudi, da ne bo pomote.

PS: Meni pa ne manjka tolar, ampak SNEEEG!

Lep dan vsem, Ursa

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
2.1.2007 16:14:49   
ninaki
Hej punce,

najprej vam zelim na vseh podrocjih super uspesno 2007!!!!

Mi smo "praznovali" kar doma. Enej je zaspal ob pol 8 in se zbudil sele okoli 3, ko je rogovilil in rogovilil. Midva z dragim pa bi kmalu zamudila prestop v novo leto, saj sva cisto v film padla user posted image Pol sva se pa malo pogovarjala o letu 2006 in ugotovila, da je bilo res lepo leto in da nama je vecino leta druzbo delal Enej user posted image No, Enej se je zbudil ob 3 in rogovilil in rogovilil, tako da sva bila zjutraj cisto hin, Enej pa, kot vedno, cisto na speedu. Zadnje dni ga neki sracka ponoci. Zvecer zaspi brez problema, pol se pa sredi noci zbudi v joku in nic ne pomaga. Ga dam k nama, pa niti to ne pomaga. On bi sedel in se pogovarjal. Pa kar v temi s prstom kaze naokoli kje je kaj kar ga zanima user posted image Upam, da ga tole nocno razgrajanje cim prej mine.

Taja27, to z dragimi igracami je najlazje - jo kupijo in mislijo, da so s tem odrajtali svoje. Samo ves kaj ti povem, oni so na izgubi!!!! Ava je tako cute, da sploh ne vedo kaj zamujajo. Zaradi taksnih ljudi se ne splaca sikirati. Vem, da je to lazje reci kot narediti, a Ava ve, da jo imata vidva neskoncno rada in ko te bo zagrabila zalost zaradi nekaterih brezsrcnezev, se spomni na to, kako zelo radi se imate, bo prec boljse.
Uzivajte na smucanju!!!!

Upam, da so se bolancki pozdravili.

Cestitke Evi Zali za prve korake user posted image user posted image user posted image user posted image

Beseda NE...  po navadi je tako, da ce je spocit jo uposteva. V bistvu takrat niti ne "nagaja", oz. ne prijema prepovedanih stvari. Ko je pa zaspan, pa samo tja rine. In NE cisto nic ne zaleze. Je cisto enako, kot opisujete - npr. gre proti kablu, mu recem NE, me pogleda, se zacne smejati in ga prime. Mu ga vzamem iz rok, recem ne, on pa kar sili v kabel. Ga dam stran in ga skusam s cim zamotiti, pa kar naprej sili proti kablom. Pol pa jok in uzaljenost, ker mu ne pustim tja. Tako sobo naredi, da se moram posteno zadrzati, da se ne zacnem smejati. Ko je kak tak "njegov dan", imam tudi jaz obcutek, da cel dan samo NE govorim...

Cestitke novim mamicam user posted image user posted image user posted image

Risanje...pri nas ne pali. Sem mu ze parkrat dala svincnik v roko in ga samo gloda.

Kocke...zaenkrat ima skatlo lesenih, ki se vstavljajo skozi odprtine. Jih pa v glavnem grize in podira kar mu jaz zgradim. Drugace so pa pri nas trenutno aktualne kartonke z zivalmi - jih gleda in gleda in zraven komentira, kolobarji, ki se sestavijo v svetilnik (tak, kot ga ima Dejan od Eviii na eni sliki) - ga lahko non stop sestavlja in razstavlja in kocke. Ostalih igrac sploh ne smirgla vec.

Bonnie_...sem se prav nasmejala, ko sem videla, da imas tudi ti takega pridnega fantka doma, ki ti sipe spuca user posted image Moje so super spucane odkar jih Enej lize user posted image Se rajsi pa s kockami gor tolce user posted image Tukaj NE sploh ne zaleze, mu je tako fino to poceti... Pa okensko polico glodati... Jao, jao, jao...

Natalia, vse najboljse!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Petek...bova videla, ce bova imela avto. Zadnjic sva bila z Enejem v Nami. Zgoraj so naredili en tak fin koticek za otroke. Sem ga dala notri in je z zanimanjem opazoval vecje otroke kako so se igrali.

Konec meseca tudi meni potece porodniska.... user posted image

Uzivajte in se beremo,

Nina

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
2.1.2007 18:41:51   
petra.horzi
oj
no pa se končno tud jz javljam
zdej je mož kupu računalnik, tko da mam končno!! internet tud doma, pa bom najbrž lohk kej več pisala
Jan bo v soboto star eno leto, jz pa e tri tedne delam
jan je v vrtcu že cel mesec in se je kr navadu, mamo pa srečo da je njegova vzgojiteljica punca od mopjga svaka, trko da jo že od prej pozna pa je blo mal lažji
drugač smop pa kr v redu, jan je trenutno oz. že par dni bolan, je mal bogi. vročino ma pa iz nosa mu skoz teče, pa kašlja mal
jutr greva spet k zdravniku na kontrolo, upam da bo vse v redu
bo pa ta tedn še doma, pa hvala bogu mava oba z možem še ta tedn dopust, tko da bomo skupi

zdej ma tamalže 11kg in 80cm, tko da se mu ne pozna več da je nedonošenček, pediatrinja pa na vsakem pšregledu kr ne more verjet da tok hitr napreduje
zdej dela že po 6,7 korakov, ful govori(po njegovo seveda), uveljavlja svojo voljo, vsak dan pogrunta kej novga in je čist navdušen nad samim sabo
odkar je v vrtcu tud ponoči ful bolš spi-prej se je zbujal na dve,tri ure, zdej pa spi tud po 5,6 ur v kosu
tud sam se zna zamotit odkar je v vrtcu in se tud po eno uro sam igra, prej si se mogu pa skoz z njim ukvarjat
zob ma 5, lih zdej 6. vn rine
je ubistvu že vse, tud sam počasi začenja, piškote pažemljice pa že ene dva tri mesece je sam

bom v kratkem dala še kakšno fotko v album, pa se itak "beremo"
lp
caw caw

moj sonček je že "velik fant"

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
3.1.2007 9:40:38   
Ezi
Živjo!

Mišek je zaspal.
Kako smo praznovali? Še 31. smo bili na Metelkovi. Grozno noč smo imeli za sabo, mali je spal 4 ure, potem pa preostalo noč kašljal, vse do jutra. Zjutraj, okoli sedmih sva omagala. Za eno uro. Potem smo pozajtrkovali in se spokali do dohtarja. Bronhilitisuser posted image  Ne vem kako, ampak verjetno je bilo krivih tistih cca. 30 minut, ko smo šli malo na zrak. Ali kaj? V glavnem. Žur smo seveda odpovedali oz. sva imela z mojim svoj žur in zelo nama je odgovarjalo. Otroka sta šla okoli devetih spat in ODLIČNO spala vse do dveh, ko se je Rok zbudil, dobil vsa zdravila in nazaj zaspal. Nejc je spal do jutra, Roka pa sem enkrat med tretjo in šesto zjutraj, ko je bilo moje spanje na vrsti, samo prenesla v svojo posteljo. Okoli šestih že slišim Nejca "Daaarriiillaaaa!!!!!" Odprli smo darila, potem pa sem se jaz pobrala nazaj v posteljo. Vse do dvanajstih!!! Uau, tako dolgo nisem spala že od svojih najstniških let!!!! No, tako je bilo pri nas. Res nam želim, nam in vam, predvsem zdravja. Brez tega ni nič! Vse te skrbi!!!! In vsa nemoč, ki jo imaš takrat, kot bi imel zvezane roke!user posted image

Za leto 2007 nisem delala nobenih drugih zaobljub kot to, da se bom maksimalno potrudila uživati svoje življenje in biti dobra.

Pa kremo proti gubam si moram kupiti in se lotiti kakšne telovadbe! Groza.

No, toliko o meni. In naši otroci? Jah, odraščajo, a ne? Februarja bomo pri nas kar 2x praznovali.
Minilo bo že tri leta, odkar sva z mojim prvič letela v porodnišnico. Ojoj, zdaj pa user posted image  že jezikauser posted image  
In kako se user posted image  med sabo prepirata za igrače! Že sedaj je hudo, kaj šele bo. Je Rok Nejca kar ugriznil (je zagrabil le pulover, ampak je bilo čisto dovolj, Nejc je kar umolknil), ker mu je hotel ta veliki spet vzeti igračo! Ojoj, ojoj. Tale je že sedaj večji borec. Pestro bo, ni kaj. Seveda so igrače otrokom sedaj najpomembnejše in Rok se niti slučajno ne zmeni za kakšne dojenčkaste igrače. Zanimivi so le avtomobili, vlaki, lego kocke, žoge in nasplošno vse tisto kar ima Nejc. Moram ostale igrače kar pospraviti in jih nekam nesti. Še ne vem kam. Če bo kakšna dobrodelna akcija, jih bom komu podarila. Nejc pa se seveda rine zraven, samo da se jaz lotim igranja z Rokom. Včasih je prav nevaren, ko tako vzbuja pozornost. Ko sva z Rokom sama doma, mu dovolim pretipati in prelizati vse Nejčeve igračeuser posted image user posted image user posted image  Pol jih pa hitro očistiva in pospraviva nazaj, da ne bi slučajno kdo kaj posumiluser posted image

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
3.1.2007 12:08:47   
natalia
zdravo!

hvala za čestitke, praznovali pa smo bolj malo, ker smo bili kritični od novoletne zabave, pa nobeden ni bil kaj posebej razpoložen user posted image

spanje: se je malo popravilo, ob novoletnem ognjemetu pa je spala kot top, če pa jaz malo bolj glasno zadiham pa je že gor!user posted image

hoja: že hodimo, čeprav ne vem kdaj dejansko lahko rečeš, da otrok hodi. eva dela vsak dan več korakov, prišli smo sedaj do enih 10 korakov naenkrat, hodla bi pa non stop. ko ona ve, da se ima kje za prijet (jaz, sedežna,. stol) se takoj spusti, malo umiri in stoji, potem pa dela korake. zdaj jo šele moram pazit! pa non stop po stopnicah gor in dol, gor in dol....

saj se še kaj slišimo...caoo

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
3.1.2007 15:44:54   
petra.horzi
evo sm dala slikce v album, geslo je kr jan.

dons sva bla pr zdravniku, ima blžji bronhitis. je pa že dost bolš, dons nima več vročine, zdej se pa z očitom i
igrata, da mam jz pol urce miru:)
zdej se moj user posted image  ful ukvarja z njim, k prej se 11mesecev ni lih velik, zdej je pa skor več on s tamalim kot jaz.
prejšni teden k sm jz delala, damjan je mel pa dopust, ga je on hodu iskat v vrtec že okol enih, pol sta me pa ob treh skupi pršla iskat, pa se je jan že takoj v avtu hotu dojit, me kr za majco vleče, pa zadrgo odpenja.si kr sam postreže če jz ne naštimamuser posted image
take zganja da se mu vsi sam smejimouser posted image

zdej se spet dopoldne dojiva, ker teh par dni ni hotu nč druzga jest, tko da bom mela jz spet probleme drug tedn.sm se lih dobr navadla, da mi ni več vn tekl dopoldne, zdej bo pa spet isto.na desni bradavici oz. lih na robu med kolobarjem se mi je ena bulca nardila in boli ko user posted image .k da bi mi iz možganopv meko vlekuuser posted image
oh sej bo bolšuser posted image

AJA, PA SREČNGA PA ZDRAVGA VSEM! ful mam pozneuser posted image

moj sonček je že "velik fant"

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
3.1.2007 17:50:22   
tinkatonka
Hojla punce!

Najprej se najprej pohvalim. Kako uro nazaj je moj sinko naredil svoj prvi samostojni korak. Potem kakih 10 min zatem prvim korakom, pa zakoraka in naredi 5 korakov naenkrat. BRAVO SINE!!! user posted image  Sicer še ne morem rečt, da je shodil, ker baje se za "shoditi" šteje, ko prehodi samostojno kakih 10 m, oz ko prehodi ves prostor.

Sicer mam pa jaz danes vodni dan. In sem presenetljivo dobre volje, glede nato da mi kruli kot pri norcih. user posted image

srečanje....baje razsaja bronhiolitis in se ni dobro zadrževati v prostorih, kjer se gibajo majhni otroci (zadnje sveže info iz ZD-ja). Ali se v primeru lepega vremena raje dobimo kje na sončku oz. svežem zraku????

Bolančki...pozdravite se čimprej.

urša_P.....držimo pesti za tvojo Lino in njeno zdravje!

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
3.1.2007 22:23:55   
Kami
Čao punce in otročiči!

Naj vam še jaz (verjetno med zadnjimi) zaželim v novem letu vse lepo, pridne otroke in kaj več moža doma! user posted image

Pri nas vse ok. Praznovanja so minila, Liam je užival 100 na uro, Evan pa tudi, že zato, ker smo bili vsi skupaj.

Zdravje...Bolani nismo bili (trkam) od septembra NIČ (pa še takrat je imel Liam vneto uho, Evan pa zdrav ko riba). Očitno se nam obrestuje spiranje nosa (pri obeh), ker razen občasno povečanih izcedkov iz nosu, nimata nič resnega. Vročine tudi ne. Lansko zimo je imel Liam od septembra do januarja že 3x antibiotike.

Zobje.... Rinejo ven tako hitro, da jim sploh sledit ne morem. Zgoraj sta zunaj že obe dvojki, manjka pa še leva enka, tako da je zelo zelo hecen, ko se nasmeje. Se mi zdi pa, da ima ogromne zobe...user posted image  Kakšen dan je seveda malo bolj siten zaradi tega, pa mu dam Calpol, ampak kaj hujšega pa ni.

Hujšanje... ja prazniki so kriza za kile. Si ne upam vagat do ponedeljka. Sicer pa sem zgubila 8kg v manj kot treh mesecih ne čisto striktne ločevalne diete. Od danes sem spet pridna. Bi še kako kilco rada spotoma zgubila... Na spisku za začetek od 15.1. naprej so zaenkrat Evii, Taja27 in Zmajči25. Sem pa podvomila v svoje koordiniranje tele nadvse spodbudne aktivnosti, predvsem zaradi tega, ker sem vse manj na netu. Čas dobesedno drvi čez mene... Če vas ne moti, vas lahko jaz preganjam. Aja, pa na smučanju sem od 13. do 20.1., tako da vam še obetaven začetek skazim....user posted image

1. rojstni dan.... Imam kar problem s tem. Ful sem vesela, da bo naš fant upihnil prvo svečko, ampak se mi zdi, da je to tako kmalu po novem letu, da se mi res ne ljubi kaj pripravljat za to. Pa še na smučanje gremo 13. Pa še šolo imam 12. Pa pakiranje, pa vse...user posted image  Ne vem... Če se samo spomnim, kako sem se ukvarjala s tem, ko je Liam dopolnil 1. leto... Me je kar malo sram teh misli... Mislim, da bom kar en dan na smučanju (gremo s prijatelji) šla kupit tortico, pa bomo naredili pihanje svečk, da bo po reglcih, to pač mora biti. Da ne govorim o tem, da mu najrajš ne bi nič kupila, ker vse ima od cunj da o igračah sploh ne govorim (Ezi - jaz jih redno vozim na Karitas). Sem videla en tak pripomoček, ki ga lahko daš čez katerikoli stol (npr. v restavraciji oz. potovanju oz. kjer pač nimajo stolčkov za otroke) in otrok v njem sedi. Tole je link. Čeprav tole je bolj darilo zame kot pa za Evana...user posted image  Nekaj se moram spomnit, če ne zaradi drugega pa zaradi Liama, ker se mi ne zdi fer, da Evan ne bi nič dobil...

http://www.comfortbaby.com/sack.html 

Evo tole je link, lahka komentirate, sploh če poznate zadevo.

Petek... bi se vam z veseljem pridružila, ampak mislim, da bom brez avta. Javite vseeno, kje se dobite, pa bom videla. Bo pa bojda res sonček.

Čas... me bo povozil, ja. Ful samo sebe sekiram, ker mi že 4 mesece ni uspelo urediti fotk (nazdadnje sem jih septembra od poletja), ker mi ni nič zneslo napisat v Evanovo knjigico, ker mi ne znese uredit družinskih financ, ker mi ne znese vzdrževati stike s starimi frendi, ker mi ne znese, ker mi ne znese.... Ok, res imam 2 mulca, pa skorajda nič od starih staršev, pa šolo, pa moža ni nič doma, ampak vseeno. Občasno imam resne napade slabosti od tega, kako mi nič ne znese. Zdaj se mi zgodi, da bo 2 tedna sploh na RR ne grem, pa zaradi tega nimam nič več ostalih stvari narejenih.... KRIZA!user posted image   Še dobro, da ne grem v službo do septembra. Aja, porodniške mi niso podaljšali. Grem na Zavod. Sem pač poskušala. Očitno prezgodnje rojstvo, pa operacija kile ni dovolj za to. Ni indikacij, so napisali. Pa v bistvu - saj jih res ni.

Bodte pridne, še dobro, da imam vas, mi ni treba psihiatrom denarja dajat! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
4.1.2007 1:00:10   
ursa_p
Cer!

Bom zacela kar z Lino. Se zjutraj sem klicala veterinarja, ce sploh pridemo, ker se je stanje bistveno izboljsalo, tam pa sem ugotovila, da je bilo to vec kot nujno. Lina ima kar hudo zadevo in to mozno "poskodovano" hrbtenico, tudi kolenske vezi so natrgane (potrebni bosta 2 operaciji kolena - levega in desnega, ampak moramo najprej hrbtenico postimat). Ce koga zanima kaj vec, pa sem napisala na pasji forum:
K L I K N I  TU ! ! !
Prav tezko mi je. Najprej bo potrebno 6 tednov popolnega mirovanja in terapijo s tabletami, sele potem bomo videli kako in kaj. Upam, da bo vsaj priblizno ok.

Danes sem ze cel dan kisle volje, ker me je Linino stanje cisto potrlo. Ves cas razmisljam samo o tem, da bo verjetno bolj malo hodila z nami okoli (ce sploh), ceprav upanje ostaja!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugace pa sem danes dobila pedagogiko nazaj in sem pisala 4 (sem jezna sama nase, ker sem zaradi enega butastega vprasanja, ki ga nisem razumela) dobila oceno slabse, kot bi jo dobila po tem kaj sem znala (na vprasanje bi znala odgovorit, ce bi ga razumela). No, sej sem s 4 tudi zadovoljna, sploh pa zato, ker je bila to najboljsa ocena vseh, ki smo pisali ... ampak ... lahko bi bilo boljse.

Gal je bil danes zelo priden z nama pri veterinarju. Je kar lepo prenasal to, da smo bili dolgo casa tam. Potem smo sli se na obisk, kjer je bil tudi priden, dokler ni postal cisto utrujen. Ko smo odhajali je v trenutku, ko smo se odpeljali, zaspal.

Ogledalo ... za novo leto je od Katjeandraz dobil ogledalo in danes je pogruntal kaj to sploh je ... se je koncno zagledal v njem. Se je baje sam sebi na veliko smejal in se gledal in gledal ... jaz pa sem bila v soli in vse skupaj zamudila. user posted image

Srecanje ... meni je vseeno kje se dobimo. Mi bo pa kak cvek cisto pasal (ceprav bom kar tezko pustila Lino samo doma - ponoci in ko bojo same bo morala biti locena od drugih, da bo res mirovala.

Zobje ... sem pozabila napisat, da je zobek ze zunaj in da je ven ocitno prilezel 1.1.2007.

Anej ... cestitke za prve korake. user posted image

Me od vse te slabe volje tako glava boli, da moram it nujno spat.

Lahko noc, Ursa

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
4.1.2007 6:33:43   
Eviii
- natalia – 2.1.1980

- suky – 5.1.1981

- petra.horzi – 20 let (11.1.1986): – Jan - 6.1.2006

- petra.horzi – 11.1.1986

- kami - 34 let (10.3.1972): - Liam - 12.7.2002, Evan - 12.1.2006

- BaGSi - 31 let (1.11.1975): - Bor - 20.10.2001 , Anja - 20.1.2006

- sarazan - 31 let (6.12.1975): - Sara - 29.1.2006

- Wallery – 29 let (15.3.1977): - Taja - 29.1.2006, Nika - 14.9.2003

- ursa_p - 25 let (19.12.1981): - Gal - 30.1.2006

- sazi - 30 let (16.8.1976): - Lev - 31.1.2006

- trdozimc - 30 let (31.8.1976): - Jan - 31.1.2006

- čuko - 29 let (7.9.1977): – Gal - 2.2.2006

- pika-poka - 23 let (5.5.1983): - Klemen - 3.2.2006

- Natalia - 26 let (2.1.1980): - Eva Zala - 4.2.2006

- Karin412 – 29 let (4.12.1977): - Ajla - 5.2.2006

- Štručka – 26 let (5.7.1980): - Benjamin - 6.2.2006

- petra81 – 25 let (18.3.1981): - Tami – 12.2.2006

- Taja27 - 34 let (27.6.1972): - Ava - 14.2.2006

- bonnie – 21 let (7.11.1985): – Nik – 15.2.2006

- suky - 25 let (5.1.1981): - Gaja - 16.2.2006

- Ursi - 29 let (11.6.1977): - Nejc - 18.2.2006

- lolipop - 33 let (3.9.1973): - Lan - 18.2.2006

- CERT – 27 let (14.11.1979): - Gašper - 19.2.2006

- malamisha - 31 let (11.6.1975): - Mojca - 19.2.2006

- Tina76 - 30 let (30.5.1976): - Jošt - 20.2.2006

- SašaR - 26 let (21.3.1980): - Neja - 21.2.2006

- tinkatonka - 24 let (30.3.1982): - Anej - 23.2.2006

- Petrina28 - 30 let (28.5.1976): - Domen - 1.11.2003 , Mija - 23.2.2006

- jasnica - 23 let (25.7.1983): - Rebeka - 25.2.2006

- MjaV – 31 let (14.9.1975): - Jona – 25.2.2006

- Marty5 - 27 let (14.6.1979): - Jernej - 28.2.2006

- eviii - 33 let (22.8.1973): - Dejan - 3.3.2006

- sasa30 – 32 let (25.9.1974): - Matic – 8.10.2001, Zala – 5.3.2006

- kami - 10.3.1972

- wallery – 15.3.1977

- petra81 – 18.3.1981

- SašaR – 21.3.1980

- tinkatonka – 30.3.1982

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
4.1.2007 6:49:06   
Eviii
jutro vsem user posted image .
ursa, mi je full žal za lino. držim pesti (in tačke od našega mucija), da bo vse v redu in da se ji bo stanje kmalu popravlo.
kami, taja in zmajči: na forumu hujšanje sem odprla temo bikini 2007. ene par punc se je že pridružlo. pridte še vi, da si opogumimo user posted image .
ogledalo je dejanu zanimivo že full cajta, mislim, da nekje od septembra. je čisto nor na njega. se gleda in se smeji sam sebi. mi imamo navado, da gremo po vsakem obroku v kopalnico oprat obrazek in rokice. in takrat se vidi v ogledalu in se na široko začne smejat. je pa tudi zanimivo to, da se že prepozna na slikah. tast in tašča imata nad postlo obešeno njegovo sliko (in tudi slike ostalih mojih nečakov) in jo prou z veseljem gleda. pa na računalnikih imamo njegovo sliko na screen saverju in se prou tok rad gleda. tast in tašča imata na računalniku sliko vseh vnukov in dejan se med vsemi prepozna.
pri nas še ni kakega novega zobka. sem pa kronično neprespana zadnje dni. dejan je cele noči pokonci in se doji. meni se pa trga od utrujenosti... čez dan precej poje goste hrane. si pol rečem, mogoče bo pa danes spal. pa nič od tega user posted image .
duda pri nas ne potegne več. mu jo dam in jo v sekundi zabriše vn iz ust. sploh ne vem, če bi ga sploh še silila z njo. ne bi rada, da se navadi...
čestitke vsem za zobke in napredke user posted image user posted image user posted image .
bolančki, pozdravte se, in to takoj user posted image .
kami, ti boš zmogla. veš, zakaj? ker si mama. in mame imamo neko supermoč, ki je ni mogoče nikjer drugje najt. to sem sama ugotovila, odkar se je rodil dejan. enostavno imam še eno prestavo več, za hude dneve...
no, zdej pa grem počasi začet dan. se morem lotit svojega doktorata (sem že včeraj pridno brala in pripravljala stvarno kazalo). pol pa malo v šoping, čeprou dvomim, da bom kej preveč zapravljala. imam že čisto polno nabite potovalke in nas po moje sploh ne bojo pustili na letalo user posted image .

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
4.1.2007 12:48:17   
BaGSi

Punce SREČNO 2007!!!

Jaz sem za srečanje jutri, ker je to tudi moj zadnji teden - Anja gre v vrtec s ponedeljkom. Tako da bi prav rada malo počvekala in vas videla...
Napišite kje in kdaj....

LP!

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
4.1.2007 15:14:36   
sarazan
Srečanje jutri ... če bo grdo vreme, jaz predlagam kar Kolosej ob 11h, kot je bila zadnje čase navada.
Če pa bo slučajno zjutraj sonce in ne bo pihalo, se pa lahko dobimo v Bizoviku ob 11h. Saj se tam tudi najde kakšna klop s soncem in ni samo sence.
Če ste za, potrdite lokaciji in uro.

Vabljene pa ste seveda vse, tudi neLjubljančanke, če katero zanese na naš konec.

Vrtec ... ja, s ponedeljkom začnemo user posted image . Meni se čist meša. Sploh ne smem misliti na to. Pa še zdi se mi, da je Sara prav zdaj v tisti fazi "mama", ko me ne sme izgubiti z oči za 5 minut.
No upam, da ji bodo vsi tisti otroci in novo okolje tako všeč, da ne bo panike.
Saj največ problemov bo pomoje z menoj. user posted image  Se sploh ne prepoznam. Ponavadi sem vse čist na "izi" popedenala. Zdaj pa sem čist živčna. Bo že...

ogledalo ... naši se prav pozna, da je punca user posted image . Se že od nekje pol leta starosti vsak dan počeše pred ogledalom, pa zobke umiva obvezno tako, da se gleda. V svoji sobi ima pa itak eno ogromno ogledalo (je v bistvu drsna vrata za v garderobni prostor - omaro), ki je že čist popacano, saj se non-stop lupčka sama s seboj.user posted image

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
4.1.2007 15:49:09   
Bonnie_RR
Dan!user posted image

Js imam zdejle par minut časa, ker Nik spi, Jure pa v spodnjem štuku nekaj dela.
Danes sem že zelo zgodaj vstala in sem že zdej utrujena. Se grem potem malo spočit...

beseda mama... Zadnjih nekaj dni je zelo popularna. Včasih začne s tem, ko mene vidiuser posted image , včasih kar tako, velikokrat pa ko vidi, da bo dobil jest. Zdej sem pa malo zmedena...user posted image

stiskanje in cartanje... Nekaj časa nazaj je postal bolj cartljiv in se vsake toliko prav pride h komu stisnit.user posted image Pa plišaste igračke, pleničko ipd. stisne k sebi in se pocarta.user posted image

eviii... V decembru sem si nabrala še 2kg in zdej sem res začela pazit na prehrano. Sicer sem ful proti raznim dietam, ker naj bi se po njih menda zelo hitro nazaj zredil. Zdej me je pa Kami malo premamila (-8kg v 3 mesecih!user posted image )in sem začela razmišljat, da bi mogoče vseeno probala s to dieto. Zanima me samo, kako je potem s prehranjevanjem po končani dieti. Če začneš spet po starem, verjetno ne bo veliko učinka, ker boš kile dobil nazaj. Kako težo vzdrževat?
Pa še to: dej mi, prosim pošlji na mejl o tej dieti, da si malo preberem za kaj gre. Če se pa z neta dol kje potegne, mi pa, prosim napiši link. user posted image

ursa_p... Držim pesti za tvojo Lino! user posted image Upam, da bo še vse vredu...

voščenke... Eh, pri nas bi bile bolj malica kot kaj drugega...user posted image

vrtec... Moj tamali sicer še ne gre v vrtec, vas pa razumem, da vam je hudo. Naj vas potolažim, da se boste kmalu vsi navadili. Js Nika že nakaj časa 3x na teden dajem v varstvo, ker morem it na faks. Najprej je bilo malo žalostno, pa js sem ga pogrešala, on je bil menda bolj zadržan, potem sva se pa kmalu oba navadila in je zdej čist fajn. Js medtem časom malo odklopim vsakdan, grem na faks, poklepetamo malo, spijemo kako kavico... (ve boste v službi), Niku se tačas vsak maksimalno posveti in mu tud ni dolgčas. Je pa najlepše, ko prideš po njega in ti prileti v naročje s ogromnim nasmeškom na obrazu.user posted image
Glejte na vso stvar bolj pozitivno - vsaj js tako gledam na to. user posted image Saj bo... Samo navaditi se morate na drugačen ritem.user posted image

položaj pri spanju... Danes je zjutraj tako hecno spal! Obrnjen je bil na trebuh, glavo je imel na plišastemu božičku, rito pa v luft. Kar nisem ga mogla zbudit, tako je bil luškan...user posted image

No, zdej grem pa malo ležat na kavč...user posted image

Lp

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
4.1.2007 15:51:13   
Bonnie_RR
Še to:

ogledalo... Je bilo zelo zanimivo en čas, zdaj je pa toliko drugih, bolj zanimivih stvari, da gre kar mimo njega...user posted image

prvi koraki... Eva Zala, Anej... Čestitke! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1824
4.1.2007 20:56:37   
Eviii
bonnie, ločevalno dieto si lahko pobereš tukaj dol:

http://rapidshare.com/files/2548682/90-dnevna.locevalna.dieta.eBook-Wampek.pdf.html

če ne gre, mi piši sporočilo na zs in ti bom poslala na mejl. pol se pa lahko odločiš. sicer sem te že napisala v društvo bikini 2007 na forumu hujšanje user posted image  (in kami, tajo in zmajči tudi, ker ste vse izrazle željo). lahko te tudi zbrišem, če nočeš z nami telovadit in si delat postavco za poletje...

Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOGODKI za OTROKE v AVGUSTU 2025
Pripravili smo izbor dogodkov za otroke, ki se bodo odvijali v avgustu – kulturne delavnice, ustvarjalni tabori, počitni...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?