Kami
|
Čao punce in otročiči! Naj vam še jaz (verjetno med zadnjimi) zaželim v novem letu vse lepo, pridne otroke in kaj več moža doma! Pri nas vse ok. Praznovanja so minila, Liam je užival 100 na uro, Evan pa tudi, že zato, ker smo bili vsi skupaj. Zdravje...Bolani nismo bili (trkam) od septembra NIČ (pa še takrat je imel Liam vneto uho, Evan pa zdrav ko riba). Očitno se nam obrestuje spiranje nosa (pri obeh), ker razen občasno povečanih izcedkov iz nosu, nimata nič resnega. Vročine tudi ne. Lansko zimo je imel Liam od septembra do januarja že 3x antibiotike. Zobje.... Rinejo ven tako hitro, da jim sploh sledit ne morem. Zgoraj sta zunaj že obe dvojki, manjka pa še leva enka, tako da je zelo zelo hecen, ko se nasmeje. Se mi zdi pa, da ima ogromne zobe... Kakšen dan je seveda malo bolj siten zaradi tega, pa mu dam Calpol, ampak kaj hujšega pa ni. Hujšanje... ja prazniki so kriza za kile. Si ne upam vagat do ponedeljka. Sicer pa sem zgubila 8kg v manj kot treh mesecih ne čisto striktne ločevalne diete. Od danes sem spet pridna. Bi še kako kilco rada spotoma zgubila... Na spisku za začetek od 15.1. naprej so zaenkrat Evii, Taja27 in Zmajči25. Sem pa podvomila v svoje koordiniranje tele nadvse spodbudne aktivnosti, predvsem zaradi tega, ker sem vse manj na netu. Čas dobesedno drvi čez mene... Če vas ne moti, vas lahko jaz preganjam. Aja, pa na smučanju sem od 13. do 20.1., tako da vam še obetaven začetek skazim.... 1. rojstni dan.... Imam kar problem s tem. Ful sem vesela, da bo naš fant upihnil prvo svečko, ampak se mi zdi, da je to tako kmalu po novem letu, da se mi res ne ljubi kaj pripravljat za to. Pa še na smučanje gremo 13. Pa še šolo imam 12. Pa pakiranje, pa vse... Ne vem... Če se samo spomnim, kako sem se ukvarjala s tem, ko je Liam dopolnil 1. leto... Me je kar malo sram teh misli... Mislim, da bom kar en dan na smučanju (gremo s prijatelji) šla kupit tortico, pa bomo naredili pihanje svečk, da bo po reglcih, to pač mora biti. Da ne govorim o tem, da mu najrajš ne bi nič kupila, ker vse ima od cunj da o igračah sploh ne govorim (Ezi - jaz jih redno vozim na Karitas). Sem videla en tak pripomoček, ki ga lahko daš čez katerikoli stol (npr. v restavraciji oz. potovanju oz. kjer pač nimajo stolčkov za otroke) in otrok v njem sedi. Tole je link. Čeprav tole je bolj darilo zame kot pa za Evana... Nekaj se moram spomnit, če ne zaradi drugega pa zaradi Liama, ker se mi ne zdi fer, da Evan ne bi nič dobil... http://www.comfortbaby.com/sack.html Evo tole je link, lahka komentirate, sploh če poznate zadevo. Petek... bi se vam z veseljem pridružila, ampak mislim, da bom brez avta. Javite vseeno, kje se dobite, pa bom videla. Bo pa bojda res sonček. Čas... me bo povozil, ja. Ful samo sebe sekiram, ker mi že 4 mesece ni uspelo urediti fotk (nazdadnje sem jih septembra od poletja), ker mi ni nič zneslo napisat v Evanovo knjigico, ker mi ne znese uredit družinskih financ, ker mi ne znese vzdrževati stike s starimi frendi, ker mi ne znese, ker mi ne znese.... Ok, res imam 2 mulca, pa skorajda nič od starih staršev, pa šolo, pa moža ni nič doma, ampak vseeno. Občasno imam resne napade slabosti od tega, kako mi nič ne znese. Zdaj se mi zgodi, da bo 2 tedna sploh na RR ne grem, pa zaradi tega nimam nič več ostalih stvari narejenih.... KRIZA! Še dobro, da ne grem v službo do septembra. Aja, porodniške mi niso podaljšali. Grem na Zavod. Sem pač poskušala. Očitno prezgodnje rojstvo, pa operacija kile ni dovolj za to. Ni indikacij, so napisali. Pa v bistvu - saj jih res ni. Bodte pridne, še dobro, da imam vas, mi ni treba psihiatrom denarja dajat!
|