Bonnie_RR
|
Pozdrav! Mi imamo te dni kar tempo in mi zmanjka časa tud za najbolj osnovne stvari, zato tud net ni dost v uporabi. Moja dva fanta sta zdajle zaspala (no, Jure mora čez 10 min že vstat, ker se mora it zrihtat za v službo), js sem si pa vzela nekaj časa za prelet RR-ja in pa en assignment morem napisat (no, to je bolj moj plan, bomo videli, če bo izpolnjen ). Včeraj sva bila z Nikom na izletu v LJ (Jure je žal delal popoldne). Smo šli z mojo mami, stricem in njegovo punco na obisk babi in dediju, potem na en potep in ogled lučk po mestu (smo pa ravno ujeli tud dedka Mraza in je Nik v vozičku skoz migal ob glasbi ), na koncu smo šli pa še mojo sestro na tenis turnir malo pogledat in navijat. No, tam nismo bili ravno dolgo, ker je bil Nik že precej utrujen, pa še v naročju ni hotel bit. On bi raje malo raziskoval balon... Pa glasen je bil tud preveč za na tenis igrišče. Je v balonu kar odmevalo, ko je Nik odprl usta. Pa se je samo lepo pogovarjal in malo pokomentiral dogajanje. Kaj bi šele bilo, če bi se kaj razburjal... Verjetno bi nas nagnali... Je bil pa tiste pol urce v središču dogajanja... tinkatonka, ursa_p... za novopečene mamice in ! Želim jim čim več crkljanja in lepih trenutkov. kocke... Nik ima zaenkrat tisti lonček s kockami različnih oblik, pa nekaj playmobilov (predvsem figuric, ki pa so tako velike, da ni strahu, da bi jih pojedel ). Zaenkrat ga kocke še ne impresionirajo, kasneje jih bo dobil več (jih ima Jure že pripravljene), ko mu bodo bolj zanimive. kopanje... Mi imamo fliperja in si sploh ne predstavljam kopanja brez njega. Nik je sploh tako zelo živahen, da si ga sploh ne bi upala kopati brez. Že tako ga morem skoz pazit, če bi mi pa še stal v banji, bi bila pa verjetno hin od strahu, da bi mu spodrsnilo. trenuno aktualna "igra"... Odpiranje elementov v kuhinji in metanje posode ven, metanje copatov in še česa v banjo, metanje stvari iz predalnika, lizanje šip in steklene klubske mizice, tolčenje 2 posodic druga ob drugo (da strašno razbija)... beseda NE... A jo vaši sploh kaj upoštevajo? Moj tamali jo povsod drugje, doma pa se dela gluhega. Mu rečeš 5000x ne, pa bo naredil 5001 isto. Pa ga daš stran, pa ga hočeš zamotit s čim drugim, pa nič ne pomaga. Gre takoj nazaj delat tisto, kar ne sme. Pa še smeji se zraven. Js ne vem več, kako naj mu nekaj dopovem. Pa besedo zelo dobro razume in ve, da nečesa ne sme. Pa se ta vragec samo smeje in dela prepovedano. A je to kakšna faza, ali gola neposlušnost, ali kaj? Se mi zdi, da cel dan samo NE govorim, on pa uživa zraven... samostojno hranjenje... Sam je kakšne koščke z mizice (še vedno uporablja samo levo roko) ali pa stvari, ki jih lahko drži v roki (kruh, piškot, banano...). Flaško si drži sam, z žlico ga hranim js. previdnost... Nik je v bistvu že dovolj močen, da stoji sam, pa tud korake že naredi. Je pa še vseeno toliko ziheraš, da se ne spusti oz. če vidi, da se vsaj malo česa ne drži, se takoj na ritko spusti. Pa po 4 hitreje pride na cilj kot pa po 2 nogah. Skratka, po eni strani je zelo korajžen, po drugi pa še zelo previden. mesečki... Vse najboljše! No, zdej grem pa še assignment probat napisat... Uživajte in lep dan!