|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
26.12.2006 12:44:03   
tinkatonka
Hojla!

Kako ste kaj? Ste že utrujene od praznikov, obiskov,…?? Jaz se imam ful dobro te dni. Mož je na dopustu, seveda veliko dela na hiši, ampak se vsako jutro zbudimo ko nam paše, se pocrklamo, vedno jemo kosilo skupaj, hodimo skupaj po obiskih, kuhali smo božično večerjo,…. Anej uživa v družbi očita, meni se pa samo nasmešek riše na obrazu, ko vidim, kako sta srečna drug z drugim. Res škoda, da ima mož tako službo, da je bolj malo z nami doma, no ampak takrat, ko smo vsi skupaj se imamo pa ful dobro. Pa ful mi je hecno, ko Anej čukasto gleda, ko se z možem poljubljava. Včasih prav zanalašč mal izzivam, da vidim kaka reakcija bo in Anej vedno čukasto gleda, se potem nasmeji in ponavadi hitro pride zraven še on se mal stisnit.user posted image    

Danes sem dobila še en lep sms, da je moja prijateljica rodila punčko Tejo. user posted image  

Urša_p..čestitke tvoji prijateljici za princesko.user posted image  Pa da bo hitro pridobivala na teži in se kmalu stisnila k mamici v objem.

Božična večerja in dan potem…..jaz sem šla kuhat k tašči domov, mož je potem pripeljal še Aneja, ko se je zbudil, smo lepo povečerjali, si razdelili darila in se imeli res super. Včeraj pa smo šli plavat v Atlantis. Ko smo videli kako Anej uživa v vodi, sem hitro stekla v trgovino tam  Atlantisu, kupila fredov obroč in Anej je užival še bolj. Midva sva pa tudi potem lažje plavala zraven. Je bil pa potem kr ornk zmatran saj smo bili kar veliko v vodi.

napredek... Zdaj pride do tebe, te prime za rokico in hoče da greva hodit. Npgice lepo postavlja pred sabo in dela prave lepe korake. Prej je samo plazil, potem je bil večino časa na dveh nogah ob opori, zdaj pa večino časa stoji brez, da bi se česa držal. Mislim da bo pred vrtcem že shodil. Bomo pa vidli. Je kar "ziheraš" in gre raje na vse štiri, če vidi da mu kaj ne bo zneslo.

Eva Zala....user posted image user posted image  za varne korake!

Bolančki...upam da ste že vsi na dobri poti k ozdravitvi, oz. da ste ZDRAVI!!!

lp tina 

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
26.12.2006 13:10:27   
Ezi
Hej, hej!

Čisto na kratko ... mi smo vsi ok, v Čatežkih je bilo super, le ... mogoče sem malo več pričakovala od žlahte. Nisva bila z mojim nič v savni, kot sva potiho upala, ker ... nihče ni bil prav zainteresiran, da bi malo popazil na najina sončka. Še enkrat sem bila razočarana, pa sem že mislila, da sem se utrdila v tem user posted image
user posted image user posted image  Rok je naredil prve korakeuser posted image user posted image user posted image  Na vseh štirih, da ne bo pomote. Ampak jih dela le na postelji. Na blazini in po tleh pa neuser posted image  Bo že.
Čestitamo pa vsem tistim, ki delate korake po dvehuser posted image  in dragi bolančki ... en koš e-vitaminčkov za vas!

Mene pa spet nekaj mede ... kar nekaj o nosečnosti sanjam, pa o malih dojenčkih ... user posted image
In tale RR mi toook nagaja, da bom user posted image user posted image user posted image

V glavnem, zdaj post popravljam že n-tič! Zdaj le na kratko ...

VSEM ŽELIM VELIKO ZDRAVJA IN BREZSKRBNIH DNI V PRIHAJAJOČEM LETU!
IMEJTE SE RADI!!!!

http://www.elfyourself.com/?userid=ffa59133fe3712822dd7ae3G06122510

< Sporočilo je popravil Ezi -- 26.12.2006 13:19:14 >

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
26.12.2006 23:41:03   
petra81
Sem dodala par novih slikic, geslo ostaja isto!

A slučajno katera ve, če se da v albumu kaj spreminjat vrstni red slik? Jaz namreč ne najdem ničesar!

Nočko

Petra

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
26.12.2006 23:49:33   
wallery
OJ!
Mi smo se pozdraviliuser posted image user posted image user posted image  tako da gre Nika jutri v vrtec. Taja pa že tako hitro hodi včasih bi najraje kar stekla,nenehno moram letati za njo.Sedaj ko so prazniki bo malo več v vozičku hodila na sprehod z babi da se mami malo spočije in dopoldan še kaj nauči user posted image izpit me čaka 4.1.2007 pa še nimam pojma ne vem kako se bo izteklo upam da ga bom naredila.

Vsem pa srečno v prihajajočem letu 2007,veliko zdravja, sreče, ljubezni,razumevanja ter čimveč prespanih noči 

Upam da se še javim letos 
Papa

Najinima punčkama Nika 15.9.03 in Taja 29.1.06 se bo pridružil nov sonček PDP 16.4.07

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
26.12.2006 23:56:13   
wallery
Še nekaj

Končno mi je uspelo v soboto sem bila pri frizerju user posted image zame .user posted image  je sedaj čist navdušen.Tudi ostali so mnenja da mi ta frizura in barva pristaja(rdeča)

sedaj pa res grem

Najinima punčkama Nika 15.9.03 in Taja 29.1.06 se bo pridružil nov sonček PDP 16.4.07

(odgovor članu wallery)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
27.12.2006 10:42:39   
sarazan
Živ žav!

Bolezen ... naša Sara je tudi 2 dni nazaj zbolela user posted image . Iz noska ji ful teče, pa kašlja, spimo sploh nič (čeprav je z nama v zakonski postelji). Razmišljam, da jo bom peljala k pediatru, če se do jutri ne bo kaj izboljšalo (predvsem kašelj).
Mi je pa zanimivo, da ima apetit. Vse poje, kar ji dam. Pa pije tudi veliko - okoli 0,7 litra čaja na dan (3 flaške).

Božič ... nam je bilo zelo lepo. Smo zadnje dni preživeli v krogu družine, predvsem smo se pa mi trije ukvarjali eden z drugim. Ko bi bilo tako celo leto... ampak je treba tudi v službo in ostale obveznosti...

Napredek ... mogoče res malo prehitevamo, ampak 2 tedna nazaj sta bila na obisku moja nečaka in sta nekaj risala z barvicami. Sara je pa zraven visela in ju hotela oponašat user posted image . Zdaj sva ji kupila voščenke in pred njo postavila velik kos papirja. Naprej se je malo mučila in sva ji popravljala voščenko, da je bila konica navzdol. Zdaj pa že sama prav obrne in nariše črte. Pa barve izbira, ji ni vseeno, s katero barvo naredi črto user posted image . Skratka, kmalu bomo obešali umetnine po naših stenah user posted image .
Sara ima tudi cel kup različnih Lego kock. Zelo rada se z njimi igra. Najprej je samo podirala, kar smo mi sestavljali (sem brala, da je to ena "nujnih" faz v razvoju, da otrok podira "stolpe"). Zdaj pa se že trudi združiti 2 kocki in jih potem daje narazen.
Naša gibalna motorika se razvija s svetlobno hitrostjo. Po vseh štirih šiba, da jo komaj ujamem. Postavlja se na noge ob vsaki stvari, ki ji nudi ustrezno oporo. Pa tudi spušča se že in sama stoji par sekund. Če kdo pokaže voljo, da jo drži za roke in ji omogoča hojo, se ji pa usta raztegnejo do ušes in maršira k general user posted image . Seveda tega početja ne dovolim prav pogosto, saj zagovarjam teorijo, da otrok shodi sam, ko je za to fizično pripravljen. Dokler potrebuje pomoč naše roke ali hojce, tega ni sposoben. Tudi v RA mi je zdravnica svetovala, naj je nikar ne hitimo učiti hoditi, ker bomo naredili preveč škode za njen "gibalni aparat" (tak zelo strokoven izraz user posted image ). Po njeni napovedi je dovolj zgodaj, če bo sama shodila nekje pri 14. mesecih (ker je šele pri dobrih 10. mesecih začela kobacati).

Uživajte v prazničnih dneh!

(odgovor članu wallery)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
27.12.2006 14:19:17   
sazi
Dan,
tako lepi dnevi so, mož je doma, nam pa gre čas kar mimo. Čakamo, da bomo končno vsi popolnoma ozdraveli. Sicer smo vsi veliko bolje, le Lev nima apetita, pa blato ima bolj driskasto kot ne, ni pa tako hudo, kot pred nekaj dnevi. Tudi kašlja, pa sem danes klicala v ZD, kaj naj naredim, pa je sestra rekla, da če nima vročine, naj ga nikar ne vozim tja, ker je katastrofa in lahko več virusov odnese s seboj. Tako da, sarazan, kar pokliči zdravnika, pa če res ni nujno ne silite med viruse.

Bolančki - čimprej se pozdravite

napedek - ga ni user posted image , saj ni zdravja, ni energije in Lev kar naprej nekaj sitnari. Niti minute ni tiho, kar naprej godrnja in piska, če pa kaj narediš po njegovo, s pa na vsa usta nasmeji - tako da ne vem, zakaj toliko sitnobe. Je res bogi ali pa se je kar navadil malo godrnjati ves čas.
user posted image Eva Zala, Sara in Rok za tak napredek. Glede na to, da je Lev star 11 mesecev (skoraj), potem hodil še dolgo ne bo, če se niti na vse 4 ne zna postaviti. Ko bo končno ozdravel pa upam, da bomo v teh dneh, ko ima mož še kar nekaj dopusta uspeli malo potelovaditi in ga prepričati v kak premik.

dojenčki - hja, naš plan zaenkrat ostaja tak, kakršen je bil, čeprav sem po zadnjih dveh mesecih, ko smo kar naprej bolni malo manj navdušena nad idejo, samo sem mnenja, da nas take zadeve ne smejo iztiriti. V končni fazi ni z nikomer nič narobe samo ti prekleti virusi nam jemljjo energijo in voljo, pa še bolj počasi gre vse skupaj.

Pitje - Lev pije premalo, ampak se trudim v tej smeri

Samostojno hranjenje in pitje - ne eno, ne drugo. Res ne vem, kako naj ga prepričam, da bi sam držal stekleničkouser posted image

Copatki z ovčko - jih nujno rabimo, pa jih je tašča obljubila za dedka mraza, zdaj so pa zboleliuser posted image , no, moram preveriti, kakšno je stanje, drugače grem jutri po njih v trgovino - upam, da še dobim kakšne - barva niti ni pomembna, da le niso roza user posted image

No, Lev se je naspal, pa bo spet akcija.

Lep pozdrav vsem

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
27.12.2006 18:46:00   
Eviii
čaw iz švedske user posted image .

user posted image

kako ste kej danes? mi smo malo bolše. dejan je bil te dni kr fajn prehlajen, pa moj možek tudi. mene je sicer samo včiri kr precej držalo, pa sem danes bolša. končno lahko diham. posledično, ker se precej bolše počuti in nima več zamašenega noska, je to noč dejan spet spal od 11-ih do 4-ih. superca. pol se je zbudu, joška, zaspal nazaj za dve urce, spet joška in zaspal do 8.30. sm se končno lahko malo naspala. sem bla že prava živčna neprespana razvalina zadnje cajte user posted image user posted image user posted image .
mi smo na švedskem že vsa darila odprli. joj, kaj vsega smo dobili. dejan je dubu polno knigic (v švedščini seveda, da mu jih bo bral ata user posted image ), pa telefon (in zdej cele dneve zvoni in razbija s slušalko) in pliškotov. seveda so mu prmaknli tudi neki kron na njegov račun, da se lepo polni user posted image . sm res prou navdušena. prestali smo seveda tudi vsa praznovanja (tukaj novo leto ne igra tako velike vloge) - hrana, hrana in še enkrat hrana. danes imam kr napol post user posted image .
napredek jr pr dejanu vsak dan večji, čeprou bomo mi še kr rabli, da bomo shodli. pred par dnevi se je začel po riti premikat po stanovanju. mu kr fajn gre, seveda če hoče. in dviga se tudi že kr fajn.  zagrabi vse, kar najde, in se skuša dvignit. to mu ne uspe glih dostikrat, ampak se trudi. iz ležečega v sedeči položaj še ne zna. ga morem samo malo pod rokicami podprimit, pa gre (ga samo držim, ne dvigam). ko hoče sam, žal ne gre user posted image . pol pa jok in stok... no, sej sm tudi za zobe tarnala, da jih nikoli ne bo dubu...
zobka imamo še kr dva, ki lepo rasteta user posted image . po mojem bomo kr kmalu imeli še kakega.
mamico je nehal grist za joško, po prvih poskusih z novim zobkom, ko je blo treba vse pregriznit, predvsem mamino joško. drugače je pa joška še vedno zakon, predvsem ponoči. dude noče niti videt in se začne dret, samo da mu jo približam. ne vem, no user posted image ... do malo pred zobki pa ni počel nč brez dude.
odkar ima zobka, so zvoki, ki jih spušča, čisto drugačni kot prej. čisto drugače se pogovarja z ljudmi. mogoče pa zdej razlaga po švedsko in se meni zdi vse drugače user posted image user posted image user posted image .
ursa in tinkatonka, čestitke prjatelcam za otročke user posted image user posted image user posted image .
pitja tekočine raje ne komentiram. po flaši ne spije nič. jih imam doma brez veze. samo joška. pa mislim, da dobi dovolj, ker ima kr precej mokre pleničke čez dan.
da bi sam jedu in pil - ni šans. žlico že prime in jo nese v usta, ampak samo ko je prazna. sej ne bi uspel nič spravit v usta, če bi sam jedu.
glede ločevalne diete - če kira rabi, nej mi na zs napiše mail, pa bom poslala obe knigici.
no, zdej pa grem še malo po netu strašit, dokler dejan počiva.

user posted image

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

Neposredna povezava do sporočila: 1783
28.12.2006 10:22:19   
ursa_p
Dan!

Pa se se eni bolani javljamo. Gal ze od ponedeljka smrka, od torka se malo bolj kot prej, ceprav nima zelenega izcedka, res pa je, da je bil en smrkelj zelen (ne vem ali je to kuzno ali ne), pa se jaz sem v torekj cist zbolela ... boli me grlo, glava, iz nosa kar lije (jaz pa sem kuzna), no vsaj vrocine nimam (sicer se danes pocutim malo bolje, pa tudi grlo je veliko bolje - sem se skoz mazala z Oljem 31, jedla Lekadol +C in Angal). Gal je bil vceraj cel dan mamin sinko in je hotel biti ves cas pri meni oziroma zraven mene - da skupaj nekaj pocneva. Tudi Matic je vceraj prisel domov ves siten, da je zbolel.
Danes ponoci je imel pa Gal zacuda cisto prazen nosek in je zelo lepo dihal, spal pa do zjutraj brez bujenja. Prejle je imel par smrkljev v nosu, drugace pa cisto normalno diha. Jaz upam, da ne bo vec smrkal, pa da ne bo od naju nazaj dobil.

Kopanje ... pri nas je nova moda ... hitro se poberi in stoj ... po novem samo to pocne .... ce pade v banjo (se usede), se hitro pobere, ker on mora stat. Potem pa stoje, poklekne, pobira igracke iz vode in jih gleda (seveda stoje).

Tomijevi delfincki za v vodo ... sva mu jih kar vceraj nastimala ... pa ga ni kej dost zanimal ... le toliko, da je vsake toliko kater del pobral iz vode.

Plazenje ... sem sele vceraj opazila, da ima Gal roke na noter obrnjene, ko se plazi ... a vasi tudi? Je to normalno?

Copatki z ovcko ... Sazi, se ti splaca cimprej ponje, ker jih pocasi zmanjkuje. Maticu temno modre niso bile vsec, tako da sva jih sla vceraj zamenjat za svetlo modre.

Jaz upam, da se vsi bolani cimprej pozdravimo.

Lp, Ursa

Neposredna povezava do sporočila: 1784
28.12.2006 22:03:43   
tinkatonka
Dober večer!

Anej je končno zaspal. Smo bili na enem obisku in zamudili njegovo uro spanja. Ampak je bil potem doma še ful razigran, no zdajle je pa težko zaspal. Mogoče tud zato, ker mu nisem dala flaške za zaspat, ampak je večerjo jedel kar po žlički. Drugače pa te "novoletne obiske" pri nas doma, ali pa ko mi gremo kam, dobro prenaša. Najprej je malo zadržan, potem se pa kmalu začne obnašat kot doma in se steguje po daljincih, išče in "teče" k kablom in žicam. Najbolj zanimivo pa je seveda skrivanje pod mizo. Ja hecen je, ni kaj. Jaz v tem času "res" ful uživam. Vglavnem seveda zaradi tega, ker smo veliko skupaj mi trije, se igramo, crklamo,....Vglavnem UŽIVAMO.

Bolančki...upam da vam Dedek Mraz prinese obilo zdravja že predčasno, pa seveda tudi v prihajajočem letu naj bo zdravje pri vas doma "stalnica".  

On bi jedel sam.....sadje, kruh in seveda vse drobtnice, ki jih najde po tleh. Pincetni prijem obvlada v nulo, kljub vsakdnevnemu sesanju, on najde še kup drobtnic, ki se jih "splača" pojest.

Komaj čakam soboto, ko si bomo na naši tradicionalni družinski prednovoletni večerji razdelili darila. Letos ne bomo nič čakali na 1.januar z darili pod smrekccio, ker moj brat odhaja v 1.tednu januarja v tujino za nekaj mesecev, in bomo izmenjavo daril naredili že v soboto po večerji. Upam da bo Anej vesel stvari in da mu bo zanimivo. Je pa dobil že kar nekaj stvari od božička in obiskov.... telefon, ksilofon, trip-trap stol, dinarčke, en kup oblačil in nekaj pliškotov.

aktualna igrača.....je pri nas telefon, ksilofon (ob njegovi "glasbi" Anej celo plešeuser posted image ) in plišast kuža, s katerim vneto debatira tudi pol ure v kosuuser posted image , se k njemu stiska, se uleže na njega, ga mal "cufa" in je dlake (to zadnje mi žre živce). 

Punce uživajte.

Lp Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
28.12.2006 23:52:15   
petra81
Čer!!

ursa_p; tudi Tami bi že dolgo stala, ampak sem jaz neomajana in ji ne pusitm, kar pa ne pomeni da ne poskusi, ampak potem se uda! Se lahko prav fajn udari, če ji zdrsne!! Tako da je zdej popularno pri nas špricanje mame, da prav teče od mene, pa lovljenje igračk, pa klečanje, pa tuš vleče ipd, skratka pestro!!

Kocke; mene pa zanima kakšne kocke imajo vaši otročički oz če jih še nimajo, katere nameravate nabavit, katere so fajn za take male!!? Jaz sem nekaj gledala, pa se ne morem odločit katere bi bile bolj primerne, pa da se z njimi da lepo igrati!!??

Pri nas niti ni nevem kakšne evforije na te praznike oz si znamo naredit, da uživamo bolj sami, ker nismo veliko skupaj!!
Pa letos mi niti ne potegnejo ti prazniki, sej še sama ne vem zakaj! Bo drugo leto bolje!!

Bolančki upam, da boste kmalu zdravi!

Nič, uživajte z vašimi sončki velikimi in malimi!!!

Lp, Petra

Neposredna povezava do sporočila: 1786
29.12.2006 11:24:12   
Bonnie_RR
Pozdrav!user posted image

Mi imamo te dni kar tempo in mi zmanjka časa tud za najbolj osnovne stvari, zato tud net ni dost v uporabi. Moja dva fanta sta zdajle zaspala (no, Jure mora čez 10 min že vstat, ker se mora it zrihtat za v službo), js sem si pa vzela nekaj časa za prelet RR-ja in pa en assignment morem napisat (no, to je bolj moj plan, bomo videli, če bo izpolnjenuser posted image ).
Včeraj sva bila z Nikom na izletu v LJ (Jure je žal delal popoldne). Smo šli z mojo mami, stricem in njegovo punco na obisk babi in dediju, potem na en potep in ogled lučk po mestu (smo pa ravno ujeli tud dedka Mraza in je Nik v vozičku skoz migal ob glasbiuser posted image ), na koncu smo šli pa še mojo sestro na tenis turnir malo pogledat in navijat. No, tam nismo bili ravno dolgo, ker je bil Nik že precej utrujen, pa še v naročju ni hotel bit. On bi raje malo raziskoval balon...user posted image Pa glasen je bil tud preveč za na tenis igrišče. Je v balonu kar odmevalo, ko je Nik odprl usta. user posted image Pa se je samo lepo pogovarjal in malo pokomentiral dogajanje. Kaj bi šele bilo, če bi se kaj razburjal... Verjetno bi nas nagnali...user posted image Je bil pa tiste pol urce v središču dogajanja...user posted image

tinkatonka, ursa_p... user posted image user posted image user posted image za novopečene mamice in user posted image ! Želim jim čim več crkljanja in lepih trenutkov.user posted image

kocke... Nik ima zaenkrat tisti lonček s kockami različnih oblik, pa nekaj playmobilov (predvsem figuric, ki pa so tako velike, da ni strahu, da bi jih pojedeluser posted image ). Zaenkrat ga kocke še ne impresionirajo, kasneje jih bo dobil več (jih ima Jure že pripravljene), ko mu bodo bolj zanimive.

kopanje... Mi imamo fliperja in si sploh ne predstavljam kopanja brez njega. Nik je sploh tako zelo živahen, da si ga sploh ne bi upala kopati brez. Že tako ga morem skoz pazit, če bi mi pa še stal v banji, bi bila pa verjetno hin od strahu, da bi mu spodrsnilo.

trenuno aktualna "igra"... Odpiranje elementov v kuhinji in metanje posode ven, metanje copatov in še česa v banjo, metanje stvari iz predalnika, lizanje šip in steklene klubske mizice, tolčenje 2 posodic druga ob drugo (da strašno razbija)... user posted image user posted image user posted image

beseda NE... A jo vaši user posted image sploh kaj upoštevajo? Moj tamali jo povsod drugje, doma pa se dela gluhega.user posted image Mu rečeš 5000x ne, pa bo naredil 5001 isto. Pa ga daš stran, pa ga hočeš zamotit s čim drugim, pa nič ne pomaga. Gre takoj nazaj delat tisto, kar ne sme. Pa še smeji se zraven.user posted image Js ne vem več, kako naj mu nekaj dopovem. Pa besedo zelo dobro razume in ve, da nečesa ne sme. Pa se ta vragec samo smeje in dela prepovedano. A je to kakšna faza, ali gola neposlušnost, ali kaj? Se mi zdi, da cel dan samo NE govorim, on pa uživa zraven...user posted image user posted image user posted image

samostojno hranjenje... Sam je kakšne koščke z mizice (še vedno uporablja samo levo roko) ali pa stvari, ki jih lahko drži v roki (kruh, piškot, banano...). Flaško si drži sam, z žlico ga hranim js.

previdnost... Nik je v bistvu že dovolj močen, da stoji sam, pa tud korake že naredi. Je pa še vseeno toliko ziheraš, da se ne spusti oz. če vidi, da se vsaj malo česa ne drži, se takoj na ritko spusti. Pa po 4 hitreje pride na cilj kot pa po 2 nogah.user posted image Skratka, po eni strani je zelo korajžen, po drugi pa še zelo previden. user posted image

mesečki... Vse najboljše! user posted image

No, zdej grem pa še assignment probat napisat...

Uživajte in lep dan! user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
29.12.2006 11:28:13   
Bonnie_RR
Še to:

IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

Plazenje ... sem sele vceraj opazila, da ima Gal roke na noter obrnjene, ko se plazi ... a vasi tudi? Je to normalno?

Nik rok nima obrnjenih navznoter.

bolančki... Želim vam čim hitrejšo ozdravitev! user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
30.12.2006 8:43:07   
sarazan
Sara je že skoraj dobra user posted image , sem pa jaz zbolela user posted image . Sicer ni nič pretresljivo hudega, upam, da bomo za Silvestrovo vsi zdravi. Hiša bo polna ljudi in res ne bo fino, če bo kdo bolan.

Kocke ... mi imamo "vse sorta". Od Mega Bloksov do Duplo in tistih najmanjših Lego kock. Pa kocke, s katerimi se sestavlja različne "slike", in tiste iz magičnega lončka.
Na srečo naša Sara ničesar ne poje, kar daje v usta (tudi karton ali papir, ki ga vedno nekje najde in žveči user posted image ), zato me ni strah, da bi se s kakšno kocko dušila. Vseeno je pa tudi ne pustimo nikoli same z majhnimi kockami.
Kupujemo izključno kocke znamke Lego. Ta firma ima najkakovostnejšo plastiko, ki je najmanj škodljiva otrokom (zaradi lizanja in dajanja v usta).

kopanje ... tudi jaz si ga ne predstavljam brez fliperja. Smo sicer kupili tisto plastično blazino, ki se pripopa na dno banje, ampak jo bomo uporabljali šele, ko bo fliper premajhen.

kobacanje ... Sara nima dlani obrnjene na noter. Obrnjene so naravnost naprej. Sicer je pa zdaj itak aktualno, da samo stoji in se sama s koraki premika ob mizi, stolu, kavču, omari...

Zdaj se pa spet izklapljam do januarja user posted image .

Uživajte še v zadnjem delu praznikov in srečno v letu 2007.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
30.12.2006 21:36:52   
taja27
Pozdravljene,

končno se lahko malo oglasim, saj je Ava že dosti boljša. Je blo pa kar kriza, ker je imela pet dni vročino nad 39,5 pa še zbijat je nisem smela več kot na 6 ur. Tako, mi smo bili okuženi s herpetičnim virusom in to otroci zaradi prve okužbe prebolevajo, kot slinavkouser posted image . Otrok se lahko okuži od nekoga, ki ima herpes (oz. je imel herpes tri tedne pred okužbo) ali pa stakne kje drugje. Jaz nisem popolnoma prepričana, kako je to dobila, ker je imelo kar nekaj ljudi herpes, čeprav smo čuvali. Je pa tri dni predno je zbolela v trgovini lizala ročko od nakupovalnega vozička. Me je skor kap, pa samo na polico sem se obrnila user posted image . Sem se odločila, da hodim v trg. samo še z njenim vozičkom in košaro v roki, vsaj dokler so virusi. Ava je imela polna usta aft (jezik, dlesni, notranja stran ustnic in okoli ust, ne pa na ustnicah) in revica ni mogla jesti nič kar 6 dni. Še dobro, da ni suha glistica in ni blo hude sile. Je pa veliko pila in vellliiikoooo jokala. Pravzaprav ni jokala, ampak je kričala. Predvsem, ko si je dala kaj v usta. Zdaj pa ima glas kot Joe Coocker, je čisto hripava. Spali nismo že od prejšnjega torka. Včeraj pa je zaspala ob sedmih in se zbulida zjutraj 10 min čez šesto, popila flašo mleka in zaspala do 9. user posted image  Ava. Jaz pa itak nisem mogla spat. Punce čuvajte svoje sončke, če ima v vaši bližini kdo herpes!!

Čestitke vašim prijateljicam za sončke.

Pohvale vsem tistim, ki že hodite in lepo napredujete. Ava še ne hodi, se pa kar naprej dviguje, hodi ob kavču, pleše in poje na glasbo in še vedno naglas bere knjige. 

kocke ... midva sva ji kupila Lego Quatro in jih ma zelo rada. Sicer jih še vedno samo podira, če kdo kaj sestavi. Sama pa z njimi tolče ena ob drugo ali ob druge igrače. Je pa v vrtcu dobila od Božička ene takšne čist navadne kitajske kocke v plastičnem avtobusu in je čist navdušena nad njimi (bolj kot nad Lego). Najboljše so za lizat user posted image .

kopanje mi nimamo stolčka za kopanje. smo ga imeli sposojenega, pa ga full ni marala. ampak Ava tako lepo sedi v banji in lovi ribice in delfinčke, poliva vodo z lončki, ... da sploh ne rabimo stolčka. se pa že kar sama dvigne v banji in je seveda čisto navdušena. sem pa še vedno nadvse previdna in jo skrbno čuvam.

samostojno hranjenje ... žličko da sama v usta, vendar prazno. se mi zdi, da ni teorije, da bi lahko že sama jedla z žlico. ji pa dam dostikrat npr. na majhne koščke nadrobljen kruh na mizico (na stolčku) in lepo s pincetnim prijemom prime kruh in si ga da v usta. ko ji je prvič to uspelo sem bila čisto navdušena in sem ji veselo ploskala 'bravo'. zdaj pa ob vsakem koščku kruha, ki se znajde v njenih ustih, sama sebi ploska. je prov luštna.

tudi jaz vam želim lepe praznike in seveda zdrave škratke

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
30.12.2006 23:54:36   
petra81
Čer!

taja27; joj ubožica Ava, si ne predstavljam, kako jo je moralo boleti!! Še jaz sem vsa sitna in nerazpoložena, pa da ne omenjam, kako boli, če imam kako afto v ustih!!! Samo da je sedaj bolje!!!

Tinkatonka; kako zgleda ksilifon?

Beseda NE; je pri nas kar spoštovana! Sem jo od samega začetka navajala samo na to besedico, ko je bilo kaj nezaželeno in jo sedaj kar pridno upošteva!!

Tami je pa dobila sanke za novoletno darilo od moje mame in se ji je kar smejalo, ko smo jo posadili nanje!!! Je tko fajn zgledala! Čeprav ne vem, če jih bomo letos kaj uporabljali!! Upam, da jih bomo vsaj testirali, saj je za jutri in naslednje dni napovedan sneg v naših krajih!!

Drugače ni nič kaj novega pri nas!!

Vsem Vam in Vašim družinicam želim veliko sreče, zdravja, uspehov, veselih in srečnih trenutkov!!

Mi3je

Neposredna povezava do sporočila: 1791
31.12.2006 10:36:29   
tinkatonka
STARO LETO SRAJČKO SLAČI,
SVEŽE ZLIKANO OBLAČI.
SRAJČKA JE POSLIKANA,
Z VZORCI DROBCENIH ŽELJA.
IZBERITE VZORČEK ZASE
TAKŠNEGA, KI BO ZA VSE ČASE,
ČIPKAL ZDRAVJE, MIR IN SREČO.
RAZTEGNITE GA V LJUBEČO
MAVRICO OKROG PLANETA,
KI NE BO NIKOLI SNETA.

SREČNO 2007!!!
Tina

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
31.12.2006 11:22:42   
karin412
Tudi jaz vam voščim lepo, zdravo novo leto 2007 in da bi uživale v krogu svojih otročkov in možekov.

Drugače pa je imela Ajla en prehladek, nosek zamašen, malo vročine, pa smrkav nosek, ampak je že boljše. Verjetno smo jo prehladili na primorski burji v ponedeljek in torek, ko smo bili pri naših v Kopru.

Glede urina je še vse po starem, kontrolo imamo konec januarja.

Ajla je po 1 mesecu in pol dobila 2. zobek!
Plazi in vstaja ter hodi ob opori, sama še ne.

Sarazan - sem brala, da Sara riše z voščenkami. Kako to - ali jih ne daje v usta? Jaz sem Ajli dala barvico, pa jo daje v usta. Saj skoraj vse daje v usta.

Za darilo ji dedek Mraz prinesel poganjalec, smo ga tudi mi kupili v baby centru. Prinesel pa ga je dedek Mraz pri očiju v službi, še prej pa je bila za otroke organizirana lutkovna igrica Rdeča kapica in je Ajla celo gledala!

Kocke - mi imamo Lego quatro, smo dobili za rojstvo.

Kopanje - v majhnem čebru, pa tudi v fliperju v banji.

Govor - čeblja sama zase v nekem čudnem jeziku. Včasih kaj reče - lili, ko pokliče psa, samo to je bolj redko, pa kaki je rekla enkrat...

Hranjenje - sama je z roko vse, še spasirano bi tako jedla, pa jo navajam na žlico. Če je gor kaj na žlici, si jo da v usta, ali pa zamahne in vrže po tleh.

SREČNO!

Neposredna povezava do sporočila: 1793
31.12.2006 11:36:20   
natalia
danes lepo praznujmo, pa ne pozabite na novoletne zaobljube!

papapappaa...user posted image

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
31.12.2006 12:57:18   
tinkatonka
Hojla punce!

Kako ste kaj? Jaz še vedno super. Sicer sva trenutno z Anejem sama doma. Mož dela na hiši, starši so na izletu, vendar že čez kako uro bo spet pestro. Dobimo obiske, pa si vse bodo počasi vračali domov. Mi trije bomo novo leto praznovali kar doma. Anej bo šel enkrat do 21h spat, midva pa si bova privoščila crkljanje.

Včeraj smo imeli en super dan. Dopoldne smo si privoščili kopanje v Šmarjeških toplicah, šli tam tudi na kosilo, potem zvečer pa imeli še prednovoletno večerjo z ožjo družino (mojimi starši, dedek, brat s punco in mi trije). Sem prvič v življenju delala škampe na buzari in dobila pohvale od mojega zlatega možeka, ki je res ljubitelj morskih specialitet, da še nikoli ni jedel tako dobrih škampov na buzari. BRAVO jaz! user posted image   No po večerji smo se pa še obdarovali. Možek me je presenetil z novo kuharsko knjigo, ki jo že kake dve leti občudujem pri njegovi mami, in vedno znova iščem kake dobre recepte. Sem bila res lepo presenečena. Najbolj pa je bilo seveda užitek gledati Aneja, kako je dojemal to obdarovanje. Sedel je med nama na kavču in samo tiho gledal, ko je moja mami delila darila izpod smrekice. Najbolj pa je bil presenečen, ko je njegova babi izpod smrekice potegnila kolo. Smo ga dali sedet notri in je tako užival in trobil z zajčkom. Res je bil hecen, bom ob priliki prilepila kako fotko.

Ksilofon…to je glasbilo. Tolčeš s palčko po kovinskih ploščicah različne barve in velikosti. A si predstavljaš petra81 kaj je to? Če ne, se bom potrudila in prilepila kako fotko?

Bolančki… da vam novo leto prinese zvhran koš zdravja.

novoletne zaobljube...jih ne delam. V novem letu, ki prihaja nas čaka kup pomembnih dogodkov. Anej gre v vrtec, jaz prvič v službo, če bo vse posreči se bomo selili,....Želm pa si samo, da bi bili ZDRAVI in SREČNi

srečanje...zdaj se pa že res dolgo nismo dobile na kakem čveku. Sicer je do petka še daleč, pa vseeno....se dobimo v Koloseju v petek??

Uživajte danes zvečer kjerkoli in s komerkoli že boste, naj vam bo lepo.

LP Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
31.12.2006 13:04:08   
tinkatonka
Evo ga kolesarja user posted image !

user posted image  

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 31.12.2006 13:06:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 1796
31.12.2006 13:25:31   
Bonnie_RR
Punce in user posted image , da vas še zadnjič v tem letu pozdravim!user posted image

Mi se počasi pripravljamo na odhod mojim staršem, kjer bomo skupaj silvestrovali. user posted image

Želim vam lep sivestrski večer in vse naj naj v letu 2007!

Bonnie, Nik, Jure

Neposredna povezava do sporočila: 1797
1.1.2007 13:27:04   
Eviii
user posted image
jutro, punce in user posted image . nej bom prva v tem letu user posted image .
kako ste kej preživeli to noč? no, pa da vam opišem naše silvestrovo.
po kosilu (ob dveh) smo se začeli pripravljat. dejan je šou v banjo, mi smo se lepo stuširali in oblekli. dejan je imel gor kravato, kot se za tako priložnost tudi spodobi. bom dala slikce v album. ob štirih in pol smo se počasi odpravli v neznano. smo šli vsi proti centru gledat ognjemet. ja, ti švedi so malo čudni in ognjemet priredijo ob petih popoldne. je pa to hkrati neverjeten dogodek za otroke in družine. res je blo ogromno otrok in vozičkov. dejan je po poti zaspal in je prvih 10 minut ognjemeta prespal user posted image . pa mi ni jasno, kako. okoli je vse pokalo, otroci so se drli, on pa spal v vozičku... pol se je pa zbudu, malo tulu, ker smo vsi gledali v luft in se ni noben z njim ukvarjal in nato užival v ognjemetu. smo ga vzeli v naročje in je veselo ploskal lučkam. ognjemet je bil res super. rakete so metali iz gradu in okoli je morje. fantastično.
pol smo peljali tasta in taščo k taščini sestri in možu, mi smo se pa odpravli žurat k moževim kolegom. šli smo v eno hiško na robu gozda. dejan je po poti zaspal ene pol urce. ko smo pa prišli tja, pa ni hotu spat. je bil totalno utrujen, ampak on ne spat. mi smo malo pojedli in popili, dejan je pa užival v naši družbi. folk je šou tudi v savno in se kopat v bazen zunaj... mene je zeblo že samo, ko sm jih gledala. je pa bla na žurki tudi ena punčka in je zabavala dejana z raznimi vragolijami. on se ji je pa smejal i in ji ploskal...
malo po polnoči smo se odpravli iskat tasta in taščo. in je bil cel cajt buden ta moj mali škratek. pol smo se še tam ustavli za ene pol urce in smo šli proti domu. in ker je bil poln vtisov in adrenalina, valdani hotu spat. je bil spet celo noč na joški. danes pa tečen in zdej spi že več ko eno uro...
no, zdej se pa grem malo k mojemu škratku stisnit, ki počiva. se oglasim še kaj kasneje.

user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
1.1.2007 15:23:28   
Eviii
sm dodala nove slikce od dejana na švedskem. geslo je še vedno dejan33.

Neposredna povezava do sporočila: 1799
1.1.2007 20:24:26   
tinkatonka
Hojla!

SREČN'GA pa ZDRAV'GA!!! user posted image

No kako ste preživele silvestrski večer.

Pri nas je bilo kot na fronti. Anej je zaspal ob 21:30 in sem bila prepričana da se bo zbudil, ker so neki vaški norci filali balone s plinom in pokali z njimi. Sem mislila, da se bo bajta iz temeljev prevrnila. Res groza. Ampak Anej je spal kot ubit in sem bila že v strahu če sploh diha, tko da sva ga z možem mogla dregnit ene dvakrat, da sva bila prepričana. user posted image  No drugače je bil pa res lep večer v dvoje. user posted image

Pa še neki vam priznam. Pogrešam TOLAR. Sem kr mal žalostna, ampak kaj čem. user posted image

Nič zdaj pa šibam spet k možeku. Samo še en dan celodnevnega crkljanja nam ostane in ga bo treba max izkoristiti.

Čav

Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?