Ezi
|
Ja, ogledalo je fajn zanimivo! Se oba zelo rada gledata v pečico Vrtec ... ja, Sarazan in druge, ki ste v enaki situaciji, vem, da je hudo. Najbolje vam bo, če boste vedele, da je vzgojiteljica v redu, da bo poskrbela za vašega otroka. Da če mu bo hudo, da ga bo malo pocrkljala. Ampak, ne pozabite, otroci so zelo pogumni in gotovo bodo vsi hrabro dočakali uro, ko jih boste prišli iskat ... potem pa se ne ustrašite, če bo otrok padel v obup in jokal, jokal ... takrat bo bruhnilo vse iz njega, vse nove izkušnje, nova čustva, vse novo, novo ... in jokal bo od veselja, ko bo spet v maminem naročju Khm ... se bomo pa kmalu pogovarjale, kaj vse vzgojiteljice pripovedujejo o naših otrocih, me bomo pa komaj verjele, da je res Zlati bodo v vrtcu in zgodilo se bo, da niti z vami ne bodo želeli domov. Pogum, mamice! Ja, res bravo, bravo vsem, za prve korake!!!! Super, super Dieta ... tudi jaz bom "ločevala". Pravzapav se gre to naš oči, mi pa mu bomo pogumno stali ob strani in čisto malo goljufali Ja, bomo šli z recepti kar po vrsti, kuhali bomo za vse enako, le zase in za otroka bom kaj dokuhala, da bo bolj zanimivo. Še vedno pa ostaja problem "kaj skuhati" na vitaminske in vodne dneve Bravo Tinkatonka Si zdržala vodni dan? Ej, če si si faca, res. Meni se zdi to nemogoče. No, jaz tega ne zmorem. Srečanje ... če bi imela avto bi prišla v Bizovik. Za Koloseja še nisva. Za vsak slučaj. Punce uživite in ... ja, pa se bomo še kdaj kaj dobile???? Pa kakšno popoldne po službi? Zobki ... desna spodnja 4 je na vrsti. Jo še kar čakamo. Ursa_p ... čestitke za izpit in upam, da bo z Lino vse dobro. Boga reva. Kami ... tvoja tema o času ... se podpišem pod njo, meni včasih ne rata ostati niti optimistična. Glede podaljšanja porodniške pa nimam komentarja. Ravno o tem sem govorila nekaj postov nazaj. Tombola ali kaj? Aha, igrače na Karitas? Hvala! Je res težko a ne, ta drugi ima vse! Pri meni je še tako, da sta oba februarčka, se pravi da res nosi Rok vse za Nejcem in priznam, da je dedek Mraz Roku tudi malo na silo kupil darila, da je bilo le številčno enako. Glupo, ampak ... In drug teden so razprodaje ... Nejc nima nič za oblečt, Rok ima vsega dovolj. Saj, zdaj se mogoče še ne zaveda toliko, ampak slej ko prej ... je Rok včeraj začel kar kričati v trgovini, ker je Nejc dobil liziko, on pa ne. Ker je pač še ne sme (moja odločitev) Je bil taaak haloo, da mu je Nejc hitro dal 2x za polizat. Hudo, res. Meni tudi misli uhajajo k praznovanju 1.rojstnega dne. Kako naj to izpeljem? Absolutno oba hkrati. Ampak kje in ali morata biti sedaj 2 torti? In kako vso pozornost razporediti? Ah, saj je še daleč ... Petra.horzi ... praviš, da ima Jan lažji bronhitis. Ali tudi on kaj hrope? Kašlja? Je dobil kakšno zdravilo? Karkoli? Kakšen nasvet? 11kg ima že? Pa res super napreduje! No, punce letim ... grem mal pospravit in poslušat debatiranje o €, upam, da mi internet ne bo spet nagajal. Zadnje čase se tud z računalnikom ne razumem najbolje. Če bo post napisan prav, če pa ne, pa ne. Čav bav
|