|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
20.12.2006 7:49:47   
Ezi
IZVIRNO SPOROČILO: Eviii

zajtrk kot se šika, s šampanjcem.

user posted image user posted image Tole bi pa tudi pri meni vžgalo ... mmm, imam rada šampanjec

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
20.12.2006 8:40:24   
Bonnie_RR
Dobro jutro!user posted image

Mi smo tud že nekaj časa pokonci, s tem da Nik sploh noče zajtrka - mleka. Se rajši na tleh s cedilom igra...user posted image

ursa... Vse najboljše!user posted image user posted image user posted image Želim ti vse naj, naj...user posted image

Jošt in Enej... Čestitke za 10 mesecev!user posted image

sazi... Boga!user posted image Držim pesti, da se hitro pozdraviš!user posted image

eviii... Vse najboljše tvoji tašči, pa čim hitrejše okrevanje tvoji babici...user posted image

beljak... Mu ga še nisem dala. Se niti ne spomnem...

No, zdej grem pa Nika prepričat, da bo spravil kaj v usta...user posted image

Lep dan!user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
20.12.2006 12:19:37   
zmajči25
Končno imam tudi jaz časa, da kaj napišem.
Smo bili prehlajeni, pa smo slabo spali nekaj noči, danes je bilo na srečo boljše. Iz noska pa user posted image  še vedno teče in še sreča, da imam Narhinel, ki vse ven posrka.
Vreme - ja na Obali je pa že tri dni kar mrzlo in vetrovno. Piha burja kot zmešana. Nas pa to ne ovira, da ne bi vsaj za pol urce šli ven z vozičkom. Tamale se itak iz vozička skoraj ne vidi, ker je tako fajn zavita, jaz pa sem tudi pripravljena za oropat banko, ko imam kapo, šal zavit do nosa, sončna očala in dolgo jakno. Se me sploh ne prepozna, hehehe user posted image .
Dedek Mraz - v ponedeljek smo bili na predstavi za Dedka Mraza. Scarly je bila kar pridna, jo je vse ful zanimalo, pa toliko otrok. Mi pa Dedek Mraz ni bil všeč, bi raje vidla Božička, da bi bil v rdeče oblečen. Tako Dedka Mraza  tamala niti pogledala ni, ko pa je bil oblečen v belo obleko. Totalno nezanimiv!

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
20.12.2006 12:29:05   
zmajči25

Sorry, Scarlet stisnila na tipkovnico....(trenutno gloda miško)user posted image
Da nadaljujem...
Aja, Dedek Mraz. Sej niti ni bilo tako slabo, upam pa da bo naslednje leto Božiček.
Prazniki - imam še nekaj daril za kupit, sem bolj pozna letos. Nimam niti nobene pametne ideje. Ampak kaj čemo, ni bilo časa, pa bom morala zadnji moment letat za darili. Grrrrrrrr!user posted image
Zdej pa moram it, ker je user posted image  že fajn sitna in mi skozi klofa po tipkovnici.
Uživajte!

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
20.12.2006 13:18:22   
marty5
Ojla!

Pri nas je noro mrzlo......ta user posted image  burja. jernej se niti premakne v vozičku, tako je zavit, da samo učki štrlita ven user posted image . Zmajči25, a si z Obale? Jaz sem s Kopra, morda se pa poznava........

Danes ni moj dan oz. niti jernejev ne. Muči ga zgornja dvojkica, ki kar noče predreti. Dlesen pa ima modro-vijoličasto in napihnjeno, da je groza....Poleg tega pa, si je danes že priskrbel eno veliko buško na čelu, odtis radiatorja zraven nje,  pa  še popraskal se je po ličku z zadrgo! Zgleda, kot da ga tepem doma user posted image . Jaz pa se počutim tako slabo, ker ga nisem pravočasno ujela in preprečila srečanje z radiatorjem.

Sem se le na hitro oglasila, moram it skuhat kosilo.
Sazi - čim prej se pozdravi, Eviiii, vi pa fajn praznujte!

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
20.12.2006 18:40:43   
sarazan
Danes smo se potepali po Celovcu. Smo malo zapravljali, čeprav smo hoteli Avstrijcem pustiti velikooo denarja. Moj mož je imel rezervirano eno hudo TV, pa pridemo tja in TV- ja ni. user posted image  user posted image  user posted image  Sva mislila kar kakšnega zadavit.

Ezi ... jaz ti posodim Fredov obroč. Kje se pa dobiva? V Koloseju? Kdaj? Meni bi odgovarjalo jutri dopoldne ali v petek kadarkoli. Pride še kakšna na kavico, če se z Ezi dobiva?

Sazi ... upam, da si bolje. Počivaj, Lev naj bo pa pridkan user posted image . user posted image

ursa_p ... čestitke za RD. user posted image user posted image user posted image

Eviii ... naj vam fešta dobro uspe in se ga tudi ti fajn nažuri.

Beljak ... samega beljaka še nisem dala; Sara pa je jedi, v katerih je celo jajce, torej tudi beljak.

Prazniki ... meni pa kar nič ne dogaja, sploh ni filinga, da bo glih zdej Božič. A ste ve bolj v Veselem Decembru?

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
20.12.2006 19:46:21   
taja27
samo na hitro

ursa_p vse najboljšeuser posted image

naša noč je bila katastrofalna. Ava je spala od 7- 11, 2-4 in od 7-9. sm mislila, da so pač zobki. no in danes je naša gospodična prvič zbolela z vročino 38,7, ampak jst še vedno upam, da je od zob user posted image . že vidim da ne bo nobenega spanja, tud čez dan ni spala. sicer pa same veste, kako je to, sploh če je otrok prvič bolan. danes smo imeli dedka mraza in božička v vrtcu in seveda nismo šli. Ava gre v vrtec marca in nas že vabijo na 'zabave': septembra je bil spoznavni dan, oktobra tetka jesen, zdaj božiček in dedek mraz.
misdva sva jutri planirala it v Graz po darila in novo garderobo za Avo (vel. 80) pa ne bo nič. je babi dobila frej.

jutr gremo pa k dohtarju

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
20.12.2006 21:19:00   
sazi
Čer,
Se spet malo oglašam. Hvala za vse lepe besede – očitno je pomagalo, saj sem danes zdrava. Zjutraj sem bila sicer še precej izmučena – se mi je še malo vrtelo in ob polurnem pedenanju Leva sem se začela kar tresti. Še dobro, da je prišla moja mama in ga za eno urco odpeljala ven na svež zrak. Sem si vmes malo odpočila in potem sem bila še bolje. Zdaj se mi skoraj več ne pozna, da sem sploh zbolela.
Že kar dolgo nisem nič napisala in zdaj je spet toooliko novih tem. No, pa da se lotim nekaterih:

Ninaki – upam, da ste z zdravjem pri vas doma kaj bolje. V službah so zelo pogosto nehvaležni za kakršnokoli razdajanje. Sem opazila pri nas – tisti, ki so delali v nedogled so bili nagrajeni samo s tem, da so dobili še več dela, drugje se jim pa žal ni poznalo. Sem dovolj zgodaj odkrila njihov sistem in ga prilagodila svojim potrebam – kolikor se je pač dalo.
Ninaki – še enkrat hvala za nasvet glede dela. Je že skoraj teden naokrog, pa še vedno nisem storila ničesar – no, sem obrnila nekaj telefonov in se zmenila glede pridobivanja podatkov – kar bo cela znanost.

Krajši delovni čas – sem imela v planu, če ne bi zamenjala službe. Pa tudi tu se bom lahko zmenila, da bom delala manj, samo ne ravno po urah na dan, ampak kakor bo potreba in kakor se bomo zmenili.

Sveže sadje – hmmm – pri nas nekaj nemogoče – namreč sadje ni toplo in torej ni za jest. Bo treba kaj pogruntat oz. počakat, da ga bo minila še ta fora.

Barve – mi imamo stene rumene in res vse zgleda bolj sončno. Ko se bomo enkrat preselili, bomo tudi verketno malo čarali z barvami. So mi pa najbolj všeč rumena, oranžna in rdeča. Enkrat sem prebrala, da se v oranžni dobro spi – takrat mi je mama kupila oranžno pižamo – ne vem, če je bilo kaj bolje, ampak pižama je bila pa fajn.

Letanje za otročkom – zaenkrat mi še ni treba, se pa trudimo v tej smeri.

Zmajči25 – upam, da je Scarlett že zdrava

Govorjenje – Lev zavestno še ne govori, vsaj ne, da bi jaz doumela kak pomen.

Ursa_p – čestitke za rojstno dan.

Pa čestitke tudi vsem obmesečnikom

Spanje ponoči – kar v redu. Zadnje dni pa se zbudi ob petih, spije nekaj mleka in potem ne želi zaspati nazaj, je pa zaspan in siten. No, po uri ali dveh ga prepričam, da še malo zaspi.

Sklepi – nekaj mesecev (več kot pol leta) po porodu sem imela hude težave. Ko sem ponoči vstala, da sem šla do Leva, me noge sploh niso držale pokonci, pa boleleo me je zelo – gležnji, pa stopala tudi. Zdaj teh težav ni več, me pa boli desni kolk – ampak to me je tudi prej, le da takrat samo po daljšem teku, zdaj pa kar tako – mogoče me daje EMŠO.

Tinkatonka – bravo za pogodbo za vrtec. V katerem vrtcu si pa dobila mesto? Moja prijateljica s Fužin mesto še vedno išče. V Fužinskem ji pravijo, da do zadnjega ne bo vedela, za rezervo ima pa Lipoglav. V službo gre marca. Vsem nam bo hudo, ko se bomo ločile od škratkov, ampak se morajo navaditi tudi na ostale otroke in spoznati, da je na svetu še kdo drug, ki lahko skrbi za njih in ne vedno mamica – pri nas bo katastrofa – Lev še od moža noče po flaši pit – vsaj je tudi od drugih.

Bonnie_ upam, da so vaše noči kaj boljše

Plavanje – pa sva ga danes spet zamudila. Upam, da nama v petek uspe. Že itak ne bom izkoristila dveh ur. Kar se pa kvalitete vodenja tiče – ne morem primerjat, ker sem bila samo na Dionizovih urah. Me pa preseneča tvoj komentar, sarazan (pa v tvoje opažanje prav nič ne dvomim, samo presenečena sem), ker je bila v naši skupini enkrat ena mamica, ki je drugače hodila ob ponedeljkih in je bila ful navdušena, da kako je pa pri nas dobro, da se ful dogaja, da v njihovi skupini je pa živ dolgčas.

Frizer – čestitke za nove frizure. Jaz se kar ne morem odločiti, da bi Leva postrigla. Meni pa tudi uspe iti k frizerju 1x na 3 mesece – pa imam kratke lase, tako da se 3 mesece res zelo pozna in sem že pravo strašilo. No, zdaj je dober mesec od zadnjega obiska. Upam, da mi uspe iti enkrat januarja – da grem spodobna v novo službo.

Taja27 – upam, da so tudi vaše noči kaj boljše. Na jadranju smo bili 1 teden. Jadram že od svojega 8 leta. Mislim, da je bilo lani, ker sem bila noseča edino leto, da se nismo šli guncat. Super je bilo in nameravamo še iti.

Wallery – čimprej se pozdravite

Beljak – Lev ga še ni dobil, z rumenjakom pa nimamo težav. Ravno danes je enega zmazal.

Eviii – hvala za nasvet, pa k sreči ni bilo treba k zdravniku, je bilo pa grozno. V nekaj urah sem se iz čisto zdrave osebe spremenila v popolno razvalino. Neverjetno. Upam, da virusa nisem kako prenesla na Leva. Zaenkrat še ni bolan, ampak ne vem, kakšna je kaj inkubacijska doba preden izbruhne. Si ne predtavljam kako bi bilo, če bi ga takole zvilo. Torej ste imeli hudo fešto – lepo. Pa šoping in vse ostalo. Uživajte na severu. Glede »spominov« pa – zelooo bom vesela, če se bo dalo zmenit za kakšne CD-je. Kdaj, sploh ni pomembno, saj se nikamor ne mudi, da jih le enkrat dobim. Zmore tvoj računalnik tudi speči kak DVD? Drugače bo pač več CD-jev.

Ezi – tole s postavljanjem na kolena mi je še kako jasno. Pa vidim, da že zmore, ampak ne, on takoj trebuh na tla in se vleče naprej – ali se rok plazi izmenično ali tako kot Lev, da se samo z rokama vleče naprej?
Fredovega obroča nimamo. Če se bosta s sarazan (Ezi) kaj dobili, me pa pokličita, se vama mogoče pridružim, čeprav imam bolj malo časa, pa še plavanje imam v petek ob 11-ih, razen, če se dobita kaj prej.

Dedek mraz – no, ga še nismo videli, se ga pa vedno veselim bolj, kot božička. Meni pajac v Coca-coli preobleki ni prav nič posebnega – spomni me na Ameriko in na praznenje denarnic. Res mi je žal, da se tako masovno k nam uvaža vsemogočo komercializacijo – od noči čarovni, božička in še česa.

Marty5 – upam, da ste dočakali zob in da se Jernej umiri.

Prazniki – meni so itak odveč – na ta pomp in gužvo mislim. Sploh nikamor ne moreš. Želim živeti tako kot v ostalih mesecih, pa se sploh ne da. Joj, kako mi gre to na živce.

Taja27 – upam, da ima Ava res vročino samo zaradi zob in da kmalu zrastejo.

Fizioterapevtka – sem bila pri njej v ponedeljek. Super, da sva šla. Mi je pokazala polno vaj in dala nekaj nasvetov. Sva bila tam 2 uri in sem res izvedela marsikaj uporabnega. Zakaj nam takih stvari ne pokažejo v šoli za starše – pa tako enostavne so…

No, grem zdaj gledat košarko. Me je klical oči, kakšen je rezultat, ker je njim crknil kabel – rezultat je katastrofalen, tako da mogoče pa napišem kakšno novoletno čestitko, oči gre pa vseeno do kolega gledat do konca. Sem odložila začetek ogleda tekme, da vam malo poreferiram, kako smo, mož je šel pa na eno novoletno zabavo – sva mislila iti oba, pa še nisem za v kakšno gužvo, zakajen prostor…
Lep pozdrav in mirno noč vsem

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
20.12.2006 21:37:29   
ninaki
Hej punce,

Enej ze spi, jaz sem pa v pizami pripravljena na napad na magistrsko user posted image Danes bo spet dolga noc...
Vceraj sva bila z Enejem v BTC. Jao....kot da nihce ne hodi v sluzbo (sva sla dopoldne). Zavijanje na levo iz Smartinske prava muka in za v City Park in za v BTC. Pol pa iskanje PP, pa ljudje, ki kar nekaj sanjajo, pa zasedenost PP, pa guzva. Uf.... Sva pa kupila se zadnje darilo - gugalnico za Eneja. Prej sva jih ravno zavila in zapakirala, tako da zdaj se smrekco postavimo (beri ustekamo) in to je to!!!!

Zjutraj me je iz postelje vrglo ruzenje (stemanje) skoraj pod stanovanjem. Uf kako se je slisalo. Danes so res dolgo stemali. Vam pravim, mene je skoraj v luft vrglo (sem bila v postelji), ko so zaceli. In pol poslusam kdaj se bo Enej oglasil. Pa nic. Uni se vedno ruzijo, iz Enejeve sobe mir. Pol pa skocim pokonci kot raketa in laufam gledat, ce moj otrok sploh se diha. In mali spi zavit kot polh v kouter, he, he, he.

Jutri z Enejem peceva potico. Danes sva sla po domaca jajca, da bo se boljsa user posted image

Moja stara mama gre jutri domov iz bolnice. Hvala vsem za dobre zelje. Moja mami je bila pa ze tako dobra, ko je prisla iz bolnice (po operaciji prsta), da je sla takoj stranisce pucat user posted image

Jaz grem pa  v soboto k frizerju na strizenje in pramena. Komaj ze cakam, sem cisto zacupljena.

Bolancki, cim prej se pozdravite!!!

Cestitke vsem za obmesecnice!!! Midva z Ejem sva imela danes foto session za 10m user posted image

Ursa_p, cestitke za rojstni dan!!!! Pa super za tvojo noseco prijateljico!!!

Sazi...upam, da se bolje pocutis.

Taja27...drzimo pesti, da Avi cim prej pade vrocina!!!

Zdaj pa res grem, sem ze pol ure na netu user posted image

Mirno noc vam zelim in se beremo.

Nina

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
20.12.2006 23:33:36   
wallery
Oj!
MI smo tudi ponovno bolani vsiuser posted image user posted image  gremo jutri k zdravniku, nam teče iz oči v potokihuser posted image

Ursa_p: čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Sazi: upam da si boljše.

Najinima punčkama Nika 15.9.03 in Taja 29.1.06 se bo pridružil nov sonček PDP 16.4.07

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
21.12.2006 0:23:21   
zmajči25
Mi smo na srečo malček boljše, iz noska pa ji še vedno teče v potokih.... Upam, da se ne bo razvilo kaj več iz tega prehlada. Me je strah kot user posted image  , da bi zbolela.
Marty5 - ja, sem iz Kopra in večkrat šetam po semedelski, pa do plaže ali Žusterne... Mogoče smo se že kdaj srečale.user posted image  
Sazi - upam, da je sedaj s tabo vse O.K. Se mi kar smiliš, ker vem kako je imeti trebušno gripo. Sem jo imela že 2x (nazadnje letos januarja, ko sem bila v 9.mesecu nosečnosti) pa tudi salmonelo mi je ratalo enkrat nekje staknit. Salmonela je pa še večji hudič, groza user posted image ! Sem bila nekaj časa v bolnici na infuziji, pa sedimentacijo v krvi imela 152 (normalne vrednosti naj bi bile nekje do 8) pa so me zdravniki debelo gledali, kako sem lahko sploh prišla bo bolnice....Uf, se ne smem spomnit.
Ali vidva z Levom hodita na fth ali tudi v razvojno? Kaj pa pri škrateku ne štima? (Sorry, da sprašujem, ampak nisem toliko sledila forumu, da bi vedela kaj bi lahko bilo. Upam, da ne zameriš, ker sprašujem.)
Ninaki - upam, da tvoja magistrska fajn napreduje. Vas prav občudujem mamice, ki poleg še študirate. Mene tudi še čaka pravosodni izpit, pa ne smem niti pomislit nanj, ker mi rata slabo!user posted image
Wallery - upam, da se boste kmalu pozdravili. user posted image  Kako kaj nosečnost? Kako uspeš poštimat dva mala nadobudneža in še imeti tretjega v trebuhu? Vam prav zavidam, da imate toliko energije user posted image . Jaz imam eno user posted image , pa še to komaj porihtam, si ne predstavljam, da bi imela dve, pa še tretjo v trebuhu....user posted image

Zdej pa se mi res že user posted image . Lepo spančkajte!

(odgovor članu wallery)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
21.12.2006 8:27:38   
Bonnie_RR
Dobro jutro!user posted image

Da vas na hitro pozdravim, ker Nik že skače po postelji...user posted image

Naše noči so že vredu, malo mu še teče iz noska, drugače je pa zdrav. user posted image

Ava... Upam, da ne boš kaj zbolela in ti samo zobki rinejo na plano...user posted image

sazi... Fajn, da si že zdrava!user posted image

walery... Joj, držim pesti, da se kmalu vsi skupaj pozdravite...user posted image

praznično vzdušje... Bolj slabo...user posted image Sem prav debelo pogledala, ko sem ugotovila, da je ta vikend že božič.user posted image Drugače pa smrekco že imamo, darila moram pa še sfiniširat, pa mi kar zmanjkuje časa. Grozno, kako čas beži... Tistega pravega filinga pa res ni...user posted image

Dedek mraz, Božiček... Mi smo vedno praznovali prvega - do pred nekaj leti, ko so vsi začeli s tem Božičkom. No, zdaj pa se malo obdarimo kar za oba. Porazdeljeno...user posted image

Šibam, Nik me kliče...

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
21.12.2006 10:34:52   
Ezi
Jutro!

Zmanjkalo mleka, kava je bila zanič user posted image
Rok me spet heca, ura je že skoraj pol enajstih, on pa še ne spi, vem pa, da bi mi v avtu TAKOJ zaspal. Nimam pa srca, da bi ga potem budila. Tako raje bluzim doma. Brez veze. Pa nujno moram v trgovino!

Sarazan, sem ti poslala zs, res ti bova z Rokom fejst hvalezna in če ne danes, pa jutri na kavici, najraje enkrat dop. v Koloseju, ja!
Sazi, ti javiva kdaj. Glede plazenja pa, Rok se prav tako vleče z rokama naprej, s tem da levo nogo še nekako uporablja, desno pa ima non stop našponano in jo že drži v zraku. Groza. Si misliš, kako se mučiva, ko mu jo želim pokrčiti? In ko vstaja ... se drži za ograjco postelje, noge ima seveda pol metra stran in potem mu nekako rata s stegnjenimi nogami vstati. Saj ne rečem, rame in roke bo imel blazno nabildane, noge bodo pa user posted image . Trebuh ima že sedaj bolj pivski, kot neuser posted image  Zaradi ohlapnih mišic, seveda.

No, puce in fantje, pridni ste itak vsi, eni še malo bolj kot drugi, bosta imela d.M. in B. velik dela, zdej pa še mal uživite in stiskite pesti za kaj snega!

LP, user posted image

Še tole, v Baby centru naj bi prodajali vstopnice za Zoo. Katera kaj ve o tem?

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
21.12.2006 11:19:49   
sarazan
srečanje ... Ezi in jaz sva zmenjeni jutri ob 12h v Koloseju. Če želi še katera priti na kavico in malo počvekati pred prazniki, toplo vabljena.

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
21.12.2006 12:37:03   
sazi
Dan,
bolančki, pozdravite se
mi smo zdravi - je pa zbolel moj oče in spet moja sestra - pa ti virusi nočejo in nočejo pocrkat - za znoret
upam, da se to neha in da ne zboli še kdo
današnja noč je bila katastrofalna - sem spala vsega pol ure, ko me je Lev zbudil. Kar jokcal je nekaj. In če sem bila pri njem in ga trepljala po riti, se je umiril, ko pa sem šla stran pa kričanje, kot da ga iz kože dajem. Sem se bala, da je kaj zbolel, pa se mi je zdelo, da to ne more biti to, če je mirem, če sem samo tam in se ga dotika. Se je umiril, sem šla v posteljo in čez 10 minut spet jok. Ni in ni nehal, dokler nisem prišla nazaj - in tako celo noč - do 6ih zjutraj, potem mi je pa privoščil 2 uri spanja.
Danes pa takoj zjutraj hop v Interšpar - imamo prazen hladilnik. Kar gužva ampak sem bila tam nekaj čez 9 in je še šlo - seveda samo dokler nisem prišla do blagajne. Folku niso potegnile kartice. So potem tam puščali vozičke, hodili na banko dvigovat denar. Za znoret. Se mi je začelo vrteti in slabo postajati - kot lani, ko sem v 8. mesecu nocečnosti v istem času nekajkrat skupaj zlezla. Res ne morem drugače kot SOVRAŽIM DECEMBER. Vsi delajo tak pomp iz tega, vse je nekaj posiljeno, vsi ostali (peščica), ki pa bi radi živeli normalno pa ne moremo, ker je folk čisto utrgan. Še dobro, da sem za spremembo imela veliko gotovine (je ostala od včerajšnje registracije avta). Sem se morala malo izkašljat, ampak vsak december je isto. Človek niti v trgovino po hrano ne more.

Jutri Kolosej - naju ne bo. Imava plavanje od 11-ih do 12-ih, potem bo pa takoooooo zaspan, da bova samo letela domov v posteljo. Imejte se lepo. Škoda, ker se nam ne bo uspelo dobiti.

Zmajči25 - ni problema, lahko ti napišem. V razvojni sva bila samo 1x, fizioterapevtko sem si zrihtala kar tako privat, pa udarec po denarnici. Amapk sem res želela, da mi nekdo pomaga in kaj več pokaže. V razvojni so mi v 15ih minutah dali polno navodil in pokazali vaje, Lev je zraven ves čas jokal in res si je bilo težko vse zapomniti. Je pa v redu, če je zradvnica mislila, da nisva tako hud primer, da bi morala na fizioterapijo. Čeprav kolikor zastopim imata Rok od Ezi in Lev podobne težave, pa hodi Rok na fth, pa še Ezi je dobila podaljšano porodniško, midva imava pa kontrolo v razvojni, ko se mi porodniška že konča. Najbrž je forav tem, da sva prepozno prišla do razvojne, pa še to na mojo željo. Ta fizioterapevtka se je kar čudila, da naju pediatrinja ni poslala že prej. No, nima veze. Važno, da nekako spravim našega škrata v pogon, službo bom pa že zrihtala - imam zelo razmevajoče nove šefe (družinske), samo mi vseeno ni fora, da bi se zdaj pa nekaj šlepala. Ampak vsaj to - s prejšnjo službo bi bilo kakršnokoli prilagajanje nemogoče.

Ezi - upam, da ne misliš, da sem ti kaj fouš - ti ful privoščim, da si lahko še doma. Je pa Lev isti - se kar dvigne s stegnjenimi nogami, pri plazenju si pa z njimi nič ne pomaga. Ta fizioterapevtka mi je rekla, da če bom ves čas z njim ravnala, kot mi je pokazala - skratka ne gre prav za telovadbo, ampak za spodbujanje ves čas, ko je aktiven, da bi lahko v enem tednu kobaca. No, zdaj zaradi moje šibkosti že 3 dni ne delava nič, tako da bo zagotovo trajalo dlje, ampak upam, da nam nekje do konca leta uspe uporabljati kolena in nogice.
Zdaj pa letim še kaj pospravit in malo počit, preden se naš zahtevnež prebudi in zahteva VSO mojo energijo in pozornost.
Lep pozdrav vsem.

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
21.12.2006 14:23:56   
taja27
mene pa zanima, kje se lahko kupi fredov obroč in do katerega meseca oz. kilaže pride v poštev?

Ezi a boste samo v petek v Čateških al cel vikend? Škoda, da ima Ava vročino, bi se lahko na kofetku dobili.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
21.12.2006 14:56:22   
tinkatonka
Taja27...tukaj na tej strani (http://www.plavanje-dojenckov.com/) si lahko prebreš vse o fredovem obroču. Rdeč je za od 4mes do 4 let. Lahko ga naročiš tudi preko spleta. Mislim da ga lahko pa tudi kupiš v Pikapolnici in Atlanticsu.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
21.12.2006 19:44:10   
taja27
Tinkatonka hvala za info, grem kar takoj čekirat.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
21.12.2006 21:58:07   
Ezi
IZVIRNO SPOROČILO: taja27

Ezi a boste samo v petek v Čateških al cel vikend? Škoda, da ima Ava vročino, bi se lahko na kofetku dobili.

user posted image  se še menimo. Če verjameš ali ne, moram še varuško za psa iskatuser posted image  
Verjetno gremo v soboto in se vračamo v ponedeljek, tako da, če bo Ava ok, bi se pa RES lahko dobili!!!! Verjetn bom tam rabila še malo več kafeta ... plavanje, pa svež zrak, pa tašča ...

Sazi, ne mislim tega, ne. Vem kako se počutiš in povem ti, da sem bila jaz zelo zmedena okoli vsega tega.
Kot prvo, mi je bilo zelo nenavadno že to, ko so imele moje prijateljice še micene otročke in sem pri določenih opažala določene gibe, poteze, za katere sem vedela, da niso ok (sem že z Nejcem hodila v razvojno in sem iz mojih izkušenj sklepala) ali pa so jih starši "narobe" pestovali, da jih njihov pediater nikoli ni napotil v razvojno. Nekatere mamice so celo vprašale pediatra, če je to in to ok, ker smo se pač pogovarjali med sabo in hočeš, nočeš primerjaš otroke, ravno zato, da se prepričaš, da je s tvojim otrokom vse ok.
Če sem imela priložnost, da sem čisto "kao" mimogrede omenila, da takšnega pestovanja pediatri ne odobravajo (vedno vse v rokavičkah). Vse je bilo dobronamerno, pa sem dostikrat naletela na ... sajvestekaj ... še posebej pri starejših generacijah. "Mi smo naše otroke ..." No, kakorkoli. Itak, da veljam za eno tečko (sploh v krogu svoje družine) okol tega handlinga otroka, ker kar naprej popravljam otroke, ljudi (že skoraj nevede).
In resnica je, da vsi ti otroci danes hodijo, res da shodijo kasneje (big deal), kakšni imajo kakšno poškodbo več, najbolj so, kot vsi vemo, ogroženi, zobki, ampak so vsi ok!
Kot drugo, mi je pa prav grozno, ker me zdravnica na vsakem pregledu totalno pobije in sem potem še dva dni čist fertik. Resnično me prepriča, da je z mojim otrokom nekaj narobe, da rabi pomoč, da je treba to in ono, pa mi pokaže vse te njegove mehke mišice in kako se ne zna zadržati in pade na nos in v izvid napiše, da ima lijakast prsni koš ... madona, verjem, da ti ni ravno po njeni terapiji ... dvakrat mi je rekla, naj oddam vlogo za podaljšanje porodniške. A veš, da me je na rit vrgl. Potem pa se spet pogovarjam s starši, pa vsi zamahujejo z roko "Ah, to ... pa saj moj je shodil šele ..." pa take. Sej ne veš, kaj bi si mislil.
Doma sva kar naprej na tleh, kar naprej mu stojim za ritjo. In to, da ti je terapevtka rekla, da bi lahko v enem tednu kobacal ... krasno!!! Saj, tako kot Petrina Sara ... najprej je bila počasna in ... zdaj pa je že vse notri prinesla. Ne, ne veš kaj si mislit in le opazuješ mlajše detke od svojega, ki prav razturajo vse in se sprašuješ ... kdaj boš ti vse notri prinesel? In to, da sem lahko doma. Sem zelo hvaležna. Saj sem že povedala zakaj. Mi pa ni jasno, po kakšnem receptu ti podaljšajo porodniško. Za veliko sem jih slišala, ki jim niso odobrili. Še Rokova fizioterapevtka mi je pravila ... enemu ja, drugemu ne ... tombola, al kaj?
Je pa ravno danes Beti1 rekla, da je verjetno odvisno tudi od tega, kako kmalu prideš na kontrolo v razvojno.

No, zdej sem ful zabluzila. Roki mi daje vetra, ja. Od nespanja, nehranjenja, gibanja, hropenja, pa še vse druge bitke, ki jih mamice bijemo ob strani otroka, mismil, da smo kar vse na tem, da smo non stop stand by in gledaš kje in kdaj spet v bitko. Po drugi strani pa, kot sva govorili z Tinkotonko, saj je zdrav. Ni hudo kot zna biti hudo na tem svetu in ni tako hudo, kot je hudo ogromnim otrokom po svetu.

Cmok vsem

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
21.12.2006 23:11:40   
natalia
zdravo,

Ezi lepo si napisala.

nekaj časa še imam, da napišem par besed, ker me spet migrena napada.

no,predvčerajšnjim mi je preminil moj dedek.imel je tumor na možganih in mu niso mogli več pomagati. če pomislim, kako se je mučil zadnje tedne, si mislim, da si je zdaj oddahnil od bolečine. je bilo kar hudo.

kar se tiče moje Evii (Eviii, ne ti user posted image ) pa imamo vsak dan nekaj novega, s tem da še zdaj ne spimo

- imamo pa 6 zobkov, in enega podočnjaka na poti - sitnoba je krizna!
- opazila sem, da je malo shujšala, ker se toliko giblje
- smo se navadili hoditi, dvigovati in stati s copatki
-včeraj je naredila dva koraka sama - sem bila ponosna, ampak je nisem videla, jo je videl moj tast
- sprehodi v vozičku so postali kriza, ker noče biti več v njem user posted image
-pa v avtosedežu tudi protestira user posted image
- spet jo moram uspavat na rokah, en čas sem bila blažena ker je 5 dni zaspala sama brez zibanja, potem pa spet isto nazaj...
- dela vse kar ne bi smela; prižge dvd, da vrže pladenj za Cd ven, potem pa ga hoče ven spipat user posted image (še dobro da ati ne vidi, bi doživel živčnega), pri pilotih išče baterije, vsa pokrivala ki so na sedežni ali kavču meče na tla, pije šampon, ko z usti odpira zamašek, pipa mi trepalnice, ko se matram z uspavanjem, skače v stajici in cvili, da poka les odspodaj
- da papa in pomaha, včasih samo dvigne roko in jo drži
- če ji kaj ne paše se dere neneneneneneene!!
- po novem zna pokazat cin, cin, ko ima v obeh rokah žogice pa dela sem in tja cin, cin, samo včasih se zmoti pa se poči po glavi, namesto po drugi žogici
- v luknje da žogice in podira stolp, včasih če ji je ga proba gradit
- naš besednjak je trenutno: mam, mama, ata, ada, dada, dede, dedi, baba,nene,ama, dudu, do do, dp, datat, data...user posted image pa neko zvijanje jezika po angleško.
- glede hranjenja še vedno ni težav, čeprav sem naredila napako in sem ji dajala razredčeno alpsko mleko, namesto tistega za prekuhat, tk da ji zdaj zjutraj še dajem hipp, zvečer v kašici pa prekuhano navadno mleko 3,5 maščob je prav? pa mleko moram prekuhat ne? kako dolgo pa je uporabno?

- jaz tudiiiiii CD...
-aja, na računalnik sva dobila virus, ki nama je zbrisal 2000 slik od eve! jaz sem mislila, da se mi bo zmešalo, ker nimama na cd ju slik, zdaj pa jih okrog lovima, še dobro da sem jih do 5.meseca dala razvit - za vse pa je kriv moj, ker ni spekel slik na CD - kljub temu, da sem mu rekla user posted image taki so - moški!!

dobro, pridne bodite, jaz pa upam, da mi otrok podari eno noč brez zbujanja danes.pa vam sotrpinkam tudi vaši.

se beremo

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
22.12.2006 10:43:17   
tinkatonka
Hojla punce!

Matr me neki danes net zajebava. Me skoz ven meče iz site-ov. Za znoret. user posted image

Srečanje…naju ne bo. Žal. Moram svoje stare tete peljat k frizerju ob 13h. Tako da ne bom utegnila priti. user posted image

Noč….se je zbudil ob 4h in na ves glas začel svoj »predsedniški govor«. Sem mislila da v spanju govori, on pa je stal o ograjici postelje in na ves glas debatiral. No ker ga nisva šmirglala, se je potem pritožil. Sem ga vzela ven iz postelje, mu dala za pit, pa se mi je režal v glavo. Bil je čist zbujen. No pa sem začela projekt »ležanje v svoji posteljici«. Mož mi je prinesel stol, spustila sem ograjico in Aneja  polegla notr v posteljico. Tolažila sem ga z dudo in pleničko in božala po hrbtu. Nisem mu pa pustila, da bi se dvignil. Seveda se je nekaj časa pritoževal, a ko je uvidel da je mami »resna« se je pustil in počival. Ko sem videla, da postaja vse bolj zaspan, sem se vlegla nazaj k možu in čakala. In je zaspal, zjutraj do 7:30.  No torej je današnja noč bila kar «uspeh«. user posted image

Jutranji obred…že nekaj časa nazaj je potekla debata o kahlicah. No pa da poročam kako je pri nas. Kak teden nazaj sem namreč uvedla »jutranji obred«. Ko vstaneva greva skupaj v kopalnico. Najprej dam njega na kahlico, se usedem zraven še jaz na WC školjko (odprem vodo v umivalniku) in tako midva sediva vsak na svojem WC-ju. Anej je priden in čiča in čaka. Seveda s kako igračo v roki, ampak važno je da sedi. No  in 2× tudi že naredil lužico. Pa je kr dol v kahlico gledal, češ kaj sem pa zdaj naredil.user posted image

Bolančki…pozdravite se. Ta veliki in mali.

Obmesečeniki……ČESTITKE!!!!user posted image

Natalia…iskreno sožalje ob izgubi dedka.

Uvajanje mleka…meni je rekla pediatrinja (dva dni nazaj), da redčenje mleka z vodo ne svetujejo že več kot 10 let. Ko začneš uvajat navadno sveže mleko (3,5) začneš brez redčenja z vodo. Kako različni so si nasveti, a ne?

Novoletna norija…ma ja men gre tud na živce. Predvsem gneča po trg.centrih. Jaz sem darila večinoma naročila kar preko spleta, nekaj sem jih šla pa kupit v trgovine in sem mislila da bom kar pošizila. Nikjer park placa, sami živčni vozniki. Za nakupovalni vooziček se moraš skoraj stepst, da prideš do njega.  Sicer me naslednji teden v torek čaka še en večji nakup (moram koristit -10% v Mečkatorju), upam da ne bom prišla domov živčna razvalina.

vrtec....upam da ne boste jezne, samo jaz sem zaradi tega vrtca čisto v depresiji. Že zdaj, kaj bo šele 29.januarja, ko Anej začne z vrtcem. Upam da me ne boste gledale postrani, ko bom najbrž jamrala tuki gor. Sej vem da mora it, da mu bo tam sčasoma postalo ful luštno. Meni se pa po glavi sprehajajo misli, kako bo pa spal tam, ko bodo šli počivat, pa kako bo jedel, ker ga je kar problem hranit (rabi dosti animacije). Pa ful je tak nežen fantek, zelo crkljiv, rabi veliko nežnosti in tega pa vem da tam ne dobi. A bo zaradi tega nesrečenuser posted image . Matr res čist sem na tleh. user posted image

Zdele sem pa tako zaspana, da mi tudi kava ne pomaga. To je pa »davek« nočnega bedenja ob Anejevi posteljici. Anej je bil že neki sitko in sem ga dala v posteljico. Zdaj ma pa spet svoj »predsedniški govor«.

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 22.12.2006 10:44:51 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
22.12.2006 22:05:15   
sarazan
vrtec ... Tinkatonka, ne mi govort. Jaz sem že živčna razvalina in imam samo še dobra 2 tedna, da se spravim k sebi user posted image  user posted image  user posted image  . Potem greva pa na uvajanje (8. jan.)...
Tudi jaz sem prepričana, da je otroku veliko lažje, če čuti, da mamici ni hudo. Čez praznike se moram prepričat, da bodo znali Saro potolažit, ko ji bo hudo,... da bo že jedla, kakor ostali otroci,... da bo imela tam prijateljčke,.... Predvsem pa si moram vbit v glavo, da v vrtcu otroci počnejo še kaj drugega, kot jokajo. Skoz imam v glavi, da bo Sara samo jokala user posted image . Ma, sem tudi jaz smotana.

Pomoje bo pri naslednjem vse 100x lažje. Mamice znamo komplicirat, sploh, ko je vse prvič. (tiste, ki pa nikoli ne komplicirajo, so pa meni itak čudne, kot da imajo otroke iz neznanih razlogov) Mislim, da sem (smo) čist normalna.

prazniki ... ja, so čist pred vrati. Tudi jaz komaj čakam, da bo konec te norije. Sva šla danes popoldne z možem v BTC še po Božičkova darila za naju. Še dobro, da sva vedela kje in kaj bova kupila, ker bi se nama drugače utrgal. Totalna gneča povsod.

Z jutrišnjim dnem se pri nas začne pravo družinsko praznovanje, pečemo božične dobrote, v nedeljo bomo postavljali drevešček in zavijali darila, zvečer gremo k mojim na večerjo (pa če ne bo premraz, k polnočnici). En kup lepih trenutkov si obetam v krogu moje družinice, zato se vam javim šele naslednji teden. Do takrat bom pa izklopila računalnik...
Drage februarčice, naj vam sije sreča v srcu in naj vam bo še posebej lepo v naslednjih dneh z vsemi vašimi sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 1747
22.12.2006 22:16:56   
sazi
čer,
je bil naporen dan danes. Plavanju sva se odpovedala. Sem bila tako uničena, da sem komaj stala na nogah, Lev pa se je čisto prezgodaj zbudil in bi zelo težko zdržal tako dolgo pokonci in po možnosti še užival v plavanju - pa še, ker sva bila oba prej bolna nisem želela tvegati, da spet zboliva.
Danes smo imeli pa Dedka mraza pri mojih starših. Smo se nabrali cela žlahta z naše strani - to nanese točno 8 odraslih in 3 otroci - majhna žlahta, ni kaj. Buli smo mi 3je, sestra s svojimi tremi, moja starša, sestrična in babica (ostali moji stari starši so ža pokojni - dedek od letos, pa tete in strica tudi že skoraj 10 let ni več). Je bilo pa tako živahno, kot da bi nas bilo 20. So otroci dobili toooooliko daril, da se jim je skoraj utrgalo - še najbolj skoraj 3-letnemu nečaku, ki vse že zelo dobro dojema in se mi zdi, da je vsega tega kar malo preveč.
Smo prišli domov precej pozno. Upam, da bo Lev prespal noč, ker nujno potrebujem nopolnitev mojih baterij.
Lepo se imejte - pa lepe praznike vsem in vse najlepše, najbolj veselo in optimistično v novem letu (tako zgodaj želim predvsem zaradi tistih, ki nas nameravate za nekaj časa zapustiti)               

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
22.12.2006 22:22:56   
Kami
Čao punce,
jaz sem kar poniknila, ne?....user posted image  Čas me prehiteva, v bistvu me bo povozil enkrat ...user posted image  Sem samo preletela vaše mesiđe, ker me danes še čaka zavijanje daril.

Čestitke vsem novim podvigom in uspehom in svečkam! Pa da se bolančki čimprej pozdravite! Jaz trkam na les, nič nam ni! Celo Liam z ušesi dobro vozi tole zimo, očitno se obrestuje spiranje nosu s fiziološko.

Nori december.... jaz se ga veselim odkar imam Liama. Ko vidim, da že mesece pričakuje to vzdušje, to pričakovanje v njegovih učkih, ne vem.... To mi ful pomeni in se mi je vredno tudi gužvat in prenašat vse, kar pride zraven. Pri nas ni toliko poudarka na darilih (čeprav jih seveda dobimo vsi), ampak že cel mesec po malem kaj pečeva, pa čestitke delava, pa okrašujeva. Danes smo se zmenili za jedilnik za božično večerjo (samo za nas 4), ki mi jo bo pomagal pripraviti, dragi pa bo medtem poskrbel za Evana. Pa naslednje jutro imamo tradicionalno družinske prijatelje na božičnem zajtrku, v torek pa pripravljam družinsko kosilo (za 8 ali 9 ljudi). Zame je to čas za srečanja za katere pogosto nimamo časa, tokrat pa si ga vzamemo. Hja, samo sneg pa res manjka...user posted image

Evan.... živo srebro, to lahk rečem. Suvereno stoji tudi po pol minute brez da bi se držal, tako da ocenjujem, da nam do prvih korakov manjka še kak dan. Ne želi, da z  njim hodiš (da ga držiš za rokce), raje se plazi. Ponavalja ko papika kakšne kratke besede, v svojem jeziku seveda (goka = roka, ada = ati, mama = bravo, to sem jaz user posted image , amam = ni dvoma, a ne?, nismo pa še odkrili kaj je to "nga", ki se sliši iz njegovih ust 100x dnevno). Je ful, kaka še bol ful, ima 4 zobke (zgoraj ima enko in dvojko levo, desno pa nič, tako da je zelo hecen). Prešli smo večinoma na spanje 1x dnevno, ki traja cca uro in pol do dve uri. Kakšen dan sicer ne gre (če prezgodaj vstane, jasno) in ga dam pač 2x spat.

Vrtec... dejstvo je, da so velike razlike. Pa ni toliko važno v katerem vrtcu je, važna je vzgojiteljica oz. pomočnica. Sicer so otroci različni, ampak srčno osebo tudi otrok, ki ima več potrebe po nežnosti ali težje prenaša ločitev od mame, lažje sprejme. Zato se pri uvajanju zanašajte predvsem na svojo intuicijo in vtis, ki ga dobite o osebi v tem času. Boste morda rekle, da pljuvam v lastno skledo, ampak daleč od tega. V svojem poklicu sem srečala veliko slabih in veliko dobrih vzgojiteljic ali pomočnic. Če se "zaštekate" vsaj z eno od dveh, potem vedite, da ni panike tudi za vašega otroka. Jaz sem pri prvem vpisu Liama v vrtec doživela situacijo, ko mi ženska enostavno ni potegnila, pomočnice pa ni bilo. Sem prosila za premestitev v drugo skupino (to lahko vedno naredite, če je le prostor) in sem bila mnogo bolj zadovoljna. In mirna.
Sicer pa je uvajanje sredi leta mnogo manj stresno za otroka in starše kot uvajanje septembra, ko so vsi na novo. Ko bom direktorica vrtca, bom ukinila sindrom "vsi v vrtec 1. septembra"... user posted image  (počakajte še par let user posted image ). Predvsem glejte na vrtec kot na pozitivno izkušnjo, v Sloveniji imamo res v redu urejeno predšolsko vzgojo, punce. Čeprav so mi tudi Danski sistemi všeč, ostalo pa je beda, vsaj kar se tiče državnih ustanov.

Liam... no, recimo z njegovo vzgojiteljico in pomočnico sem nad nad nad zadovoljna. Včeraj smo imeli zabavo starši + otroci. Mame smo jim pripravile gledališko predstavo, otroci pa so nam spekli potico z orehi, ki so jih jeseni sami nabrali, posušili, stolkli in zmleli. Pa svečke, pa pesmice. Men je šlo kar na jok ves čas, pa sem že vajena tega. Potem so otroci še prespali noč v vrtcu!!! Žur, skratka. Ful se jim je dogajalo. Pa so stari 4 leta. Lepo jim je, res.

Sazi... bila v frki cel dan in ti tudi na SMS nisem odgovorila. Res sem gnoj
včasih... Oprosti. In me veseli, da si bolje!

Taja27... pridemo v Brežice drug vikend (petek, sobota, nedelja). Sicer imam čuda enih planov, ampak te pokličem, mogoče nama pa rata it na kavo. Mož mi napoveduje zapijanje s prijatelji, tako da ni vrag, da bom imela čas.

Punce, šibam nazaj k rihtanju daril. Aja, delala sem tudi teranov liker (tisti z borovničkami), ki sem ga zadnje dva večera tudi že sprobavala. Super njami. Sploh me skrbi moja teža v naslednjih dneh.... Po praznikih zbiram spisek katera se gre ločevalno! Saj smo se nekaj menile, ne?!

Bodite lepo in uživajte v skupnih trenutkih s svojimi otročki in velikimi otroci (možmi, seveda!)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1749
22.12.2006 22:26:50   
Kami
Aja, še nekaj za tiste, ki začnete uvajati otroke v vrtec. Če boste imele kako konkretno vprašanje ali dvom v zvezi z vrtcem, mi lahk komot pišete na z.s. Glede na to, da sem delala v vrtcu in da to študiram in spremljam, lahk rečem, da imam kar nekaj izkušenj in mogoče vam bom lahko pomagala s svojim mnenjem iz kakšne zadrege. Pa srečno vam in pikcem! user posted image

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?