sazi
|
Čer, Se spet malo oglašam. Hvala za vse lepe besede – očitno je pomagalo, saj sem danes zdrava. Zjutraj sem bila sicer še precej izmučena – se mi je še malo vrtelo in ob polurnem pedenanju Leva sem se začela kar tresti. Še dobro, da je prišla moja mama in ga za eno urco odpeljala ven na svež zrak. Sem si vmes malo odpočila in potem sem bila še bolje. Zdaj se mi skoraj več ne pozna, da sem sploh zbolela. Že kar dolgo nisem nič napisala in zdaj je spet toooliko novih tem. No, pa da se lotim nekaterih: Ninaki – upam, da ste z zdravjem pri vas doma kaj bolje. V službah so zelo pogosto nehvaležni za kakršnokoli razdajanje. Sem opazila pri nas – tisti, ki so delali v nedogled so bili nagrajeni samo s tem, da so dobili še več dela, drugje se jim pa žal ni poznalo. Sem dovolj zgodaj odkrila njihov sistem in ga prilagodila svojim potrebam – kolikor se je pač dalo. Ninaki – še enkrat hvala za nasvet glede dela. Je že skoraj teden naokrog, pa še vedno nisem storila ničesar – no, sem obrnila nekaj telefonov in se zmenila glede pridobivanja podatkov – kar bo cela znanost. Krajši delovni čas – sem imela v planu, če ne bi zamenjala službe. Pa tudi tu se bom lahko zmenila, da bom delala manj, samo ne ravno po urah na dan, ampak kakor bo potreba in kakor se bomo zmenili. Sveže sadje – hmmm – pri nas nekaj nemogoče – namreč sadje ni toplo in torej ni za jest. Bo treba kaj pogruntat oz. počakat, da ga bo minila še ta fora. Barve – mi imamo stene rumene in res vse zgleda bolj sončno. Ko se bomo enkrat preselili, bomo tudi verketno malo čarali z barvami. So mi pa najbolj všeč rumena, oranžna in rdeča. Enkrat sem prebrala, da se v oranžni dobro spi – takrat mi je mama kupila oranžno pižamo – ne vem, če je bilo kaj bolje, ampak pižama je bila pa fajn. Letanje za otročkom – zaenkrat mi še ni treba, se pa trudimo v tej smeri. Zmajči25 – upam, da je Scarlett že zdrava Govorjenje – Lev zavestno še ne govori, vsaj ne, da bi jaz doumela kak pomen. Ursa_p – čestitke za rojstno dan. Pa čestitke tudi vsem obmesečnikom Spanje ponoči – kar v redu. Zadnje dni pa se zbudi ob petih, spije nekaj mleka in potem ne želi zaspati nazaj, je pa zaspan in siten. No, po uri ali dveh ga prepričam, da še malo zaspi. Sklepi – nekaj mesecev (več kot pol leta) po porodu sem imela hude težave. Ko sem ponoči vstala, da sem šla do Leva, me noge sploh niso držale pokonci, pa boleleo me je zelo – gležnji, pa stopala tudi. Zdaj teh težav ni več, me pa boli desni kolk – ampak to me je tudi prej, le da takrat samo po daljšem teku, zdaj pa kar tako – mogoče me daje EMŠO. Tinkatonka – bravo za pogodbo za vrtec. V katerem vrtcu si pa dobila mesto? Moja prijateljica s Fužin mesto še vedno išče. V Fužinskem ji pravijo, da do zadnjega ne bo vedela, za rezervo ima pa Lipoglav. V službo gre marca. Vsem nam bo hudo, ko se bomo ločile od škratkov, ampak se morajo navaditi tudi na ostale otroke in spoznati, da je na svetu še kdo drug, ki lahko skrbi za njih in ne vedno mamica – pri nas bo katastrofa – Lev še od moža noče po flaši pit – vsaj je tudi od drugih. Bonnie_ upam, da so vaše noči kaj boljše Plavanje – pa sva ga danes spet zamudila. Upam, da nama v petek uspe. Že itak ne bom izkoristila dveh ur. Kar se pa kvalitete vodenja tiče – ne morem primerjat, ker sem bila samo na Dionizovih urah. Me pa preseneča tvoj komentar, sarazan (pa v tvoje opažanje prav nič ne dvomim, samo presenečena sem), ker je bila v naši skupini enkrat ena mamica, ki je drugače hodila ob ponedeljkih in je bila ful navdušena, da kako je pa pri nas dobro, da se ful dogaja, da v njihovi skupini je pa živ dolgčas. Frizer – čestitke za nove frizure. Jaz se kar ne morem odločiti, da bi Leva postrigla. Meni pa tudi uspe iti k frizerju 1x na 3 mesece – pa imam kratke lase, tako da se 3 mesece res zelo pozna in sem že pravo strašilo. No, zdaj je dober mesec od zadnjega obiska. Upam, da mi uspe iti enkrat januarja – da grem spodobna v novo službo. Taja27 – upam, da so tudi vaše noči kaj boljše. Na jadranju smo bili 1 teden. Jadram že od svojega 8 leta. Mislim, da je bilo lani, ker sem bila noseča edino leto, da se nismo šli guncat. Super je bilo in nameravamo še iti. Wallery – čimprej se pozdravite Beljak – Lev ga še ni dobil, z rumenjakom pa nimamo težav. Ravno danes je enega zmazal. Eviii – hvala za nasvet, pa k sreči ni bilo treba k zdravniku, je bilo pa grozno. V nekaj urah sem se iz čisto zdrave osebe spremenila v popolno razvalino. Neverjetno. Upam, da virusa nisem kako prenesla na Leva. Zaenkrat še ni bolan, ampak ne vem, kakšna je kaj inkubacijska doba preden izbruhne. Si ne predtavljam kako bi bilo, če bi ga takole zvilo. Torej ste imeli hudo fešto – lepo. Pa šoping in vse ostalo. Uživajte na severu. Glede »spominov« pa – zelooo bom vesela, če se bo dalo zmenit za kakšne CD-je. Kdaj, sploh ni pomembno, saj se nikamor ne mudi, da jih le enkrat dobim. Zmore tvoj računalnik tudi speči kak DVD? Drugače bo pač več CD-jev. Ezi – tole s postavljanjem na kolena mi je še kako jasno. Pa vidim, da že zmore, ampak ne, on takoj trebuh na tla in se vleče naprej – ali se rok plazi izmenično ali tako kot Lev, da se samo z rokama vleče naprej? Fredovega obroča nimamo. Če se bosta s sarazan (Ezi) kaj dobili, me pa pokličita, se vama mogoče pridružim, čeprav imam bolj malo časa, pa še plavanje imam v petek ob 11-ih, razen, če se dobita kaj prej. Dedek mraz – no, ga še nismo videli, se ga pa vedno veselim bolj, kot božička. Meni pajac v Coca-coli preobleki ni prav nič posebnega – spomni me na Ameriko in na praznenje denarnic. Res mi je žal, da se tako masovno k nam uvaža vsemogočo komercializacijo – od noči čarovni, božička in še česa. Marty5 – upam, da ste dočakali zob in da se Jernej umiri. Prazniki – meni so itak odveč – na ta pomp in gužvo mislim. Sploh nikamor ne moreš. Želim živeti tako kot v ostalih mesecih, pa se sploh ne da. Joj, kako mi gre to na živce. Taja27 – upam, da ima Ava res vročino samo zaradi zob in da kmalu zrastejo. Fizioterapevtka – sem bila pri njej v ponedeljek. Super, da sva šla. Mi je pokazala polno vaj in dala nekaj nasvetov. Sva bila tam 2 uri in sem res izvedela marsikaj uporabnega. Zakaj nam takih stvari ne pokažejo v šoli za starše – pa tako enostavne so… No, grem zdaj gledat košarko. Me je klical oči, kakšen je rezultat, ker je njim crknil kabel – rezultat je katastrofalen, tako da mogoče pa napišem kakšno novoletno čestitko, oči gre pa vseeno do kolega gledat do konca. Sem odložila začetek ogleda tekme, da vam malo poreferiram, kako smo, mož je šel pa na eno novoletno zabavo – sva mislila iti oba, pa še nisem za v kakšno gužvo, zakajen prostor… Lep pozdrav in mirno noč vsem
|