ninaki
|
Hej punce, Enej je umit in nahranjen. Zdaj ga bo pa oci spravil spat. Upam, da ne bo jokal. Zadnje dni je bolj kot ne cmerave sorte. Sploh pa zvecer, ko je treba spat. Pa tako fajn se mi je zdelo, ko sem ga pred kratkim samo v posteljo polozila in se je obrnil in zaspal brez joka.... Jaz komaj gledam. Danes je bil naporen dan. Najprej slaba novica - niso mi podaljsali pogodbe za izobrazevanje. Sej vem, da sem sama kriva, ker sem toliko zabusavala in odlasala. Je pa hec, da mi je komisija za izobrazevanje podaljsala pogodbo, no pol so se pa eni drugi ljudje odlocili, da mi je ne bodo podaljsali... Sama nase sem jezna, ker nisem ze prej zakljucila z vsem tem. Samo je pa ena stvar, ki se mi zdi zamalo. Glede na vse moje nadure, ki sem jih naredila v sluzbi, pa vedno sem bila na voljo, pa 2 podrocji sem postavila iz nule in jih sama vodila kar nekaj let, pa se magistrska bo ZELO v pomoc v sluzbi in s tem, da so v tujini rekli, da jo bodo objavili, nasi mi pa niti pogodbe nocejo podaljsati.... Evo, tole pa malo boli, ceprav vem, da sem v bistvu sama kriva, saj sem odlasala in odlasala, pa se to samo zaradi lenobe. Zdaj sem pa v bistvu najvec naredila, pa bi lahko rekla, da imam najmanj casa. Sem vam morala povedati. No in teh slabih novic je se nekaj. Ze cel teden sem zalostna zaradi moje mame (stare mame). Je namrec v bolnici. Smo mislili, da jo je ponovno kap (je kar precej boga od prejsnje kapi), pa jo na sreco ni. Samo zdravniki pa ne vedo kaj ji je. Kar ene napada ime, kot da bi imela epilepticne. Pa ze 4 leta jo boli herpes in jo ta kur**** bolecina noce in noce spustiti. Sploh ne vemo vec kako ji pomagati. Cisto je ze otopela, nima vec volje za nic, nic jo ne veseli, niti ven noce iti, se casopisa noce brati. Res ne vemo vec kaj narediti. V bistvu bi se morala sama ven izvleci iz tega depresivnega stanja, pa bolecino bi morala pustiti za seboj, samo ji ne uspeva. Mi pa tudi ne vemo kako ji pomagati. Se bojim, da ji ne moremo, da se bo morala sama ti dve bitki izbojevati. No, pa to se ni vse. Se moja mami je bila v bolnici, ampak je ze doma. Enej se je pa vceraj ponoci precejkrat zbudil in jokal, celo jesti je hotel. Pol si pa lahko mislite kako super volje sem danes. Polna energije.... Najrajsi bi sla spat, pa moram za knjige. Se prej si grem pa privosciti eno melisino kopel. Mogoce mi pa da mal energije. Zmajci25, welcome!!!! Lepo, da si se nam pridruzila v klepetu!!!! Taja, cestitke za prve korake Mleko...po 1 letu. Trenutno dojenje in Aptamil 2. Pametni kuza....zaenkrat ni v nacrtu. Bonnie_....super, da ste na svojem!!!! Kako je pa Nik? Voznja...uziva v avtu in vozicku. Jutri ga bomo najverjetneje dali v Roemerja. Za Tajo27...tudi jaz se strinjam s Sarazan, da je najbolj pomemben tvoj obcutek. Jaz sem samo 1x probala tisto metodo z jokom za spanje. Pa nikoli vec!!!! Nisem imela dobrega obcutka, pa se samo to sem dosegla, da se je Enej zacel bati postelje in sobe. Takoj, ko sva stopila v sobo in sva sla proti postelji, je zacel jokati. Sem se kar namatrala, da se je resil tega obcutka. Zdaj ga ne silim. Vcasih ga malo ponosim, vcasih sem pri njem in ga bozam, vcasih me drzi za roko, vcasih se pa samo obrne in zaspi in grem brez tezav ven iz sobe. Sem pa to dosegla tako, da sem kar nekaj casa prezivela pri njem, ko sem ga dala spat. Ga bozala ali pa me je samo za roko drzal. Pol se je pa kar naenkrat sam odlocil, da bo spal sam in se je samo obrnil, jaz sem sla pa ven iz sobe. Pa brez joka. Ti samo sebe poslusaj - je najboljsa metoda. Kar se pa natecaja tice, se pa kar prijavi. Meni so slikce Avine sobe zelo vsec! Rok...fino, da si bolje. Le se apetit se ti mora popraviti, pa bo! Pa cestitke za obmesecnico!!!! Pa Niku tudi, cestitke za obmesecnico!!!! Umivanje zob....samo s krtacko in vodo. Po spodnjih dveh. Zgornja dva sta se premajhna. Sazi...se strinjam, da pol ure ni nic, se posebej, ce brskas po netu in literaturi. Meni na zacetku ravno zaradi tega ni nikamor slo. Samo ves kaj je vseeno fino - to, da notri pades. In pol si tako notri, da ne pozabis kje si koncala in lahko kar naprej nadaljujes. No, vsaj pri meni je tako, ko sem notri padla. Samo pol ne smes ven pasti. Kar se pa tekme tice, pa brez slabe vesti. Si moras privosciti tudi kaj za svojo duso!!!! Vceraj sva se pa zgleda ravno krizali na CSD - tudi jaz sem bila tam Sluzba...sem se odlocila, da bom kar malo dopusta izkoristila. Morala bi iti konec januarja, pa bom sla v zacetku februarja. No ja, moram se se zmeniti, ce jim je to OK. Tinkatonka...glavo pokonci!!! Anej bo imel v vrtcu en kup novih prijateljev, ti bos pa pomirjena sla v sluzbo, ko bos vedela, da je v dobrih rokah, priden, zadovoljen in vesel. Popoldne bosta pa oba vesela, ko boste spet skupaj. Po moje je obcutek fenomenalen, ko te otrok zagleda in pritece v tvoj objem. Petarde...ce bo tako kot lani, bo super. Sicer smo pa obrnjeni tako, da ne slisimo prevec. Razen, ce se kateri od bliznjih sosedov odloci, da bo imel ognjemet. Upam, da ne. Steriliziranje....ze nekaj casa ne vec. Imena...jaz sem morala Enejevo ime moji mamici ene parkrat ponoviti. Ravno zaradi raznoraznih komentarjev nisem hotela izdati imena med nosecnostjo, saj sem vedela kaksni komentarji bodo. Moja mami je vrtala vame kar naprej in mi kar naprej predlagala razna imena. Samo se nisem dala Sem se pa sama pri sebi smejala, ko sem pomislila, da kako bi sele ljudje pobulili, ce bi jim povedala kaksno ime bi imel Enej, ce bi bilo po moje Samo mojemu dragemu ni bilo vsec. Punce, kar glavo gor in se ne sikirat zaradi drugih!!!! Skute, jogurti...ce se prav spomnim, pri 8m. Samo je imel reakcijo na oboje. Pa sem vsake toliko spet poizkusila. Trenutno je brez reakcije, poje pa pol jogurta na dan in zlicko ali dve skute. Ce mu dam vec, je reakcija (pike po telesu). Jogurt vmesam v banano in/ali jabolko. Samega ne mara. Se tako nakremzi, da pol noce zlice niti pogledati vec. Skuto pa zmesam s hrusko in piskoti. Kupim pa navadno skuto. Nohti...rastejo pospeseno. Vsa sem opraskana kljub strizenju. Pa poscipana tudi. Anej...hitro se pozdravi!!! Eviii...ste kaj fajnega kupili v Ikei? No, zdaj sem vas vse do konca prebrala in vse pokomentirala in grem lahko v banjo na sprostitveno lezanje in meditiranje, pol pa v napad na knjige Mirno noc vam zelim in se beremo. Nina
|