|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
10.12.2006 23:17:48   
taja27
Eviii men se zdi full lepo, da pomagaš tašči. Račun pa kr odprite, nej padajo krone. Ava ima tud odprt račun, pa moram povedat, da ji gre kar dobr. Sandi pravi, da je pravi inkasantuser posted image user posted image .
Kar se pa doktorata tiče, ti pa lahko samo čestitam. Kapo dol.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
10.12.2006 23:25:07   
Eviii
dokler mi ne bo reku, da bi imel račun v švici, je še vse pod kontrolo user posted image . ja, njemu gre tudi v redu s temi dinarčki oziroma tolarčki. malo je dubu za krst, malo ob rojstvu, pa enkrat smo nesli šparouček spraznit (kmalu ga bo treba še enkrat) in ima kr lepo vsoto na računu. skori bolj bogat od mame user posted image .
drugače sm va pa hotla povedat, kak fajn stolček za hranjenje ima dejan tle na švedskem (so ga imeli že od prej, ker ima pač dejan 7 bratrancev). jst sm ga full cajta opazovala (že pred leti v garaži). navaden stolček (bel), plastičen. na spodnji strani ima pa volan. in sm se vedno spraševala, čemu ta volan služi. no, in pridem danes v kuhno in mi je dejan lepo demonstriral. ta stolček se prevrne na tla in postane gugalnik z volanom. ej, sm mislila, da se bo dejanu zmešalo od veselja. je vozu ta njegov stolček in prepeval zraven, da smo se mu mogli vsi smejat do solz. bom dala slikce v album (valda sm mogla ta trenutek ovekovečit user posted image ), pa vam bo bolj jasno, o čem govorim... svašta, kaj si ne zmislijo za te naše škratke...
kot zgleda smo danes s petro in tajo v formi. bomo čez noč napisale in zdebatirale kakih 10 strani user posted image .

< Sporočilo je popravil Eviii -- 10.12.2006 23:34:54 >

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
10.12.2006 23:39:48   
petra81
Na, zdej me pa zanima kako zgleda ta stolček z volanom!!??? Mora bit ful hecno!!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
10.12.2006 23:43:53   
Eviii
bom dala jutri slikce gor, da jih najprej poberem dol s fotoaparata (zdej ga imam v spodnjem štuku in ne bi rada po stopnicah cepetala, da ne zbudim hiše).
zdej grem pa počasi ovčke štet, ker me je začelo zmankovat...
še eno debato odprem. kaj boste kupli za praznike vašim škratkom? mislim, kaj boste vi in možeki podarili otročkom...
pa še neki. kaj bi kira šla na ločevalno dieto? jst sm razmišljala, da bi jo štartala po praznikih, ko se vrnemo domov. 15. januarja. pa da ne bom sama, ki pol ne bom imela motivacije...
nočko user posted image .

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
10.12.2006 23:44:36   
Ezi
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

user posted image user posted image user posted image user posted image Matr sem penasta!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Napišem eno celo stran dolg post in me flikne ven. GGGRRRRRRRRRRRR!!!!

Mirno noč želim vsem. Da bo spanec čim daljši in čimbolj miren.

user posted image user posted image user posted image user posted image  točno vem, kolk si besna zdele ... user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
10.12.2006 23:48:46   
petra81
OK, jih bomo jutri videli!!
Se beremo!

Lahko nočko vsem, tokrat resno!!user posted image

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
10.12.2006 23:51:37   
Ezi
Eviii, a mate kaj mraza tam gori?
Veš, ti kar malo zavidam, tudi jaz bi še kam  šla ... sploh pa tja, skoraj božičku v naročjeuser posted image  Upam, da on ve, kaj bo nosil pri nas, ker meni se tudi približno ne sanja.

Bagsi ... kako kaj vaše norice. Mi smo jih že vsi dali čez. Rok, ko je bil star 2 meseca in pol, pa ni bilo hudo. Kako se držite?

Grem še jest mal albume gledat. Me je Taja27 spomnilauser posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
10.12.2006 23:54:54   
Ezi
Uuu, Taja27, lepa sobica in velika. Mi imamo tudi like po omarah, tako kot viuser posted image

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
11.12.2006 0:44:54   
ursa_p
U, kako ste se razpisale, jaz pa vas se vedno nisem prebrala.

Najprej moram povedat, da imam doma enega velikega bolnika .. Matic si je poskodoval glezenj in je cist bogi ... sva bila prej na urgenci, pa na sreco ni nic zlomljeno.

Druga novicka je, da gal od cetrtka naprej izgovarja crko N in hkrati je tudi povedal svojo prvo besedo, tako da je zelel nekaj povedati ... NM NM je bilo to. Jaz mu vedno, ko greva jest govorim, NM NM, kako je dobro, AM AM se mi ne zdi v redu, ker lahko mesa z MA MA ... no, v glavnem sem mu delala za jest, pa je zraven delal NM NM NM NM. Danes tudi .. ampak to pocne, ko je res ze lacen.

Pogovarjanje po telefonu ... prejsni teden enkrat ... se mi zdi, da je bil cetrtek ali petek je ociju prvic nekaj povedal v telefon. Do sedaj je bil vedno tiho in ga poslusal in poslusal, pa ful mu je bilo zanimivo. Danes pa je DA DA DA poveda moji mami.

Drugace pa zdej zlaga crke in govori DMN in tako naprej. Take cudne zvoke spusca.

Stanje ... vsak dan veckrat se spusti in caka kaj bo ... preiskusa svoje zmoznosti. Vceraj je obstal kakih 5 sekund in to brez da bi se kaj zamajal, pa se je Matic zacel dret, naj pridem gledat in je seveda izgubil ravnotezje.

Plezanje ... obvlada v nulo ... ck ck pa je tam ... ck ck, pa je tu. Res super, se malo mu manjka, pa bo sam splezal na kavc ... danes mu je cisto za malenkost zmanjkalo.

Spanje ponoci ... sem pozabila povedat, da ze zelo dolgo casa nimamo vec spalne vrece ... od takrat, ko sem predzadnjic pisala, takrat je ze ni imel vec, ker se mu je ponoci 2x okoli ovila in sem mu jo samo se slekla. No, od takrat naprej veliko lepse spimo. Ga imam pa oblecenega v bodi z dolgim rokavom, pa ta topla pizama, pa volnene copatke gor ... pa se pokrit je dokler je.
Vcerajsna noc in noc pred njo pa sta bile katastrofalni. Vceraj ponoci se ni bilo tako hudo, no ... se je samo 1x zbudil in je tako krical, da se ga je komaj pomirilo. Danes je bilo pa se huje ... prvo bujenje je bilo ob 2-eh ponoci. Kricanje, kricanje in kricanje ... ni pomagala ne duda, ne mami, ne oci, ne flasa, nic! Pa ni bilo dobro, ce je bil v narocju, ce ni bil v narocju, ce je imel dudo, ce je ni imel ... ma res nic. Po dobre pol ure se je le pomiril in spil celo flaso gresa in kmalu zaspal nazaj. Cez eno uro (ob 4-ih) spet akcija ... kricanje in kricanje .... spet je trajalo dobre pol ure, da se je pomiril in po eni uri zaspal nazaj. Potem je spal do pol devetih. Res nora noc.

Zobje ... kot sem ze napisala, imamo ze 5. zob in je bil zadnjic ze zunaj, samo cutilo se ga pa ni, ce si sel s prstom cez. Mu pa tudi priblizno ne smem v usta pogledat, tako da sploh ne vem kaj se dogaja. Mogoce je pa to vzrok za tako tezke noci. Danes sva mu namazala dlesni z Gengigelom, pa se Calpol sva mu dala, pa bova videla kako bo.

Kakanje ... Gal kaka nekje od 4x do 6x na dan ... se mi zdi, da samo se rito previjam in kakce brisem. user posted image

Zapp ... punce, danes je v akciji BC, ampak ... midva sva nasla tocno tak vozicek kot je Zapp, le da ima se tisto, kar zapp nima ... naklon. Pri nas ga sicer se ni, ampak sem pa pisala na Soncek in so mi napisali, da naj bi jih v kratkem dobili. Gre pa za vozicek Mutsy Spider ... ce bo katera kaj iskala. Se mi pa zdi,  da se na manjse zlozi kot Zapp, drugace pa sta skoraj enaka.

Moja sola ... imam kar nekaj izpitov pa predavanj zdej, tako da mi tudi na racun tega zmanjkuje casa ...  v petek imam en izpit - pedagogiko, pa ne vem kako bo slo ... namrec piflarija mi ne gre kaj dobro od rok.

Petarde ... a se ze kaj sprasujete kako bo za novo leto? Res, da vas se nisem prebrala, zato ni potrebno se enkrat pisati, ce ste ze obdelale temo - bom vse prebrala sigurno. Zadnjic enkrat, ko je pokalo, je Gala zbudilo - okoli polnoci je bilo. Danes popoldne, pa je pokalo kar nekaj casa .... so imeli sosedje zadaj ognjemet, pa se ni zbudil. Me prav zanima kako bo ... mislim, da bomo kaj kmalu videli, ker se bozic ze bliza, petarde so pa tako ze tu. user posted image

Nic ... .to bo na hitro vse, ker moram nujno spat ... sem ze cist crknjena se od vcerajne noci.

Lahko noc, pa miren spanec.

Ursa

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
11.12.2006 0:55:15   
Bonnie_RR
Ja babnce, kaj spat ne morte al kaj?user posted image Matr, sam čvekate!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

laski... Nik ima take nežne svetle laske, ki pa sploh še niso v stanju, ko bi bilo potrebno kakšno striženje. So se mu pa zdaj, ko ima že malo "daljše" začeli zadaj malo kravžlat...user posted image
Nisem pa še nikoli bila v situaciji, da bi kdo ob pogledu nanj mislil, da je punčka. Vsak vedno reče: Kako mu je pa ime? Saj je fantek ne?user posted image

Nikov varčevalni račun... je tud kar fajn težek!user posted image Morem rečit, da denar kar priteka z vseh strani ob raznih priložnostih...

ločevalna dieta... Eviii, žal js nisem ravno najbolj navdušena nad tem. Sem se pa striktno odločila, da po praznikih (zdaj je itak preveč iluzorno) res začnem malo bolj pazit na prehrano in gibanje. Se človek kar "spozabi"...user posted image

darilo za Nika... Nisva še kaj preveč o tem razmišljala. Verjetno bo dobil kakšne sanke (če zdaj še pač ne bodo uporabne, bodo pa zelo prav prišle februarja na smučanju v Italiji), kakšno didaktično igračo ipd.

samostojno stanje... Zadnje dni se NIk nekaj trudi v tej smeri in se velikokrat kar spusti in čaka, kaj se bo zgodilo. Mu rata stati par sekund, potem pa pade na rito. Ampak je vztrajen...user posted image

hoja... Vam morem povedat, da sem na forumu Čvekamo v 3 dni zasledila, da ena februarčiča (Hana od Micy - rojena 10.) že nekaj časa samostojno hodi. Je res hitra, ni kaj...user posted image

No, nam se pa še nikamor ne mudi, ane?user posted image

sara od sarazan... user posted image Le tako naprej!user posted image

tinkatonka... Je fajn občutek, ko se takole zapravi bon, ne?user posted image

Aja, pa še kako dobro vem, kako si razuser posted image , ker se je meni že tud parkrat zgodilo, da sem spisala cel roman, potem je pa v trenutku vse izginilo!user posted image Bi takrat najraje kar kišto skoz okno zabrisala...user posted image user posted image

unikatna darila (home made)... Sarazan, zgleda, da sva midve kar podobno "umetniško in kreativno nadarjeni".user posted image Js bom pa tavelike frutkove lončke poslikala in napolnila z domačo marmelado. Pri zavijanju si bom tud malo duška dajala, samostojnih voščilnic pa letos mi ne bomo pošiljali (drugače se lahko kar s faksa izpišemuser posted image ), ampak se bomo kar k mojim "uštulili" in pripisali imena. Drugo leto pa...

sestajanje... Punce, če bo katera na naš konec hodila (okolica Celja), bi bila tud ful vesela, če bi se oglasila in bi se zmenili za kakšno kavo in čvek.user posted image
Sicer sem sama kar dosti v LJ, ampak nikoli z Nikom, tako da se z Ljubljančankami še nisem spoznala. Ga bom pa enkrat sigurno pripeljala zraven in prej javila, če bo imela katera čas za srečanje.

No, zdej bom pa počasi nehala, ker je že res zelo pozno...

Želim vam lahko noč in dober začetek novega tedna!user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
11.12.2006 9:43:15   
lolipop
Tole je pa blo eno čvekanje!user posted image  Mogoče je kriv švedski luft. Ko je že naš tako vlažen.user posted image

Taja 27 - hvala za geslo. Ava je pravi mali srček. Lask pa res nima. Fantkom je malo lažje. Priznam, tudi jaz sem enkrat kozla ustrelila, ko sem eni punčki, oblečeni v oranžno majčko, rekla, kok si pa ti star? Sem mislila, da je en tak luškan, nežen fantek.

Frizer - mi smo se že dvakrat "strigli". Moj bratranec, ki je frizer, je Lanu na vrhu glave odstrigel čopek, na strani pa frizuro malo  popravil. Ni bil več za nikamor.user posted image  Na stolu se ni jokal, sam tudi pri miru ni bil. Hvala bogu, da mu lasje bolj počasi rastejo.

Prehlad - še vedno kašljamo. Izgleda, da se mu sluz v grlu nabira. Včasih pomaga spiranje noska s fiziološko in mazanje po hrbtu in prsih. Vročine pa nima.

Darila - skoraj sem že vse nakupila. Za unikatna darila pa nimam časa, na žalost. Čeprav ta ideja s frutki in medom ni slaba. Imam cel kup praznih kozarčkov (ki sem jih večinoma sama izpraznila).

Pametni kuža - a ga ima katera? V celi Sloveniji ni nobenega. Sem ga hotela kupit Lanu za darilo. So vsi otroci pri  user posted image  v službi dobili bon, za katerega moramo kupiti darilo, ki ga potem dobijo na zabavi za Dedka mraza. Zdaj pa ne vem, kaj naj kupim. Ideje?

Se beremo.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
11.12.2006 9:59:55   
Eviii
samo na hitro. sm dala v album dejan na švedskem slikice od stolčka z volanom. pejte si pogledat, da boste vidle, s čim se dejan zabava. zdej pa grem k mojim fantom na zajtrk.

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
11.12.2006 10:31:54   
Eviii
evo mene. sm se napila (malo sm pojedla že prej) in nafutrala moja dva fanta. zdej mam pa cajt za rr user posted image .
mraz tuki? ja, meni je kr mraz, tko da ne grem preveč iz bajte. imamo okoli 5 stopinj čez dan. švedom je pa seveda full vroče in skačejo okoli v kratkih rokavih (pa se ne zafrkavam tle) user posted image .
naše nočno spanje še vedno ni vredno komentiranja. zdej ga je pa še sprememba popolnoma zdelala, pa zobki in smo tam. danes je celo noč plezal po meni in me skušal iz postle dol vržt. ko sm ga pa dala v njegovo postlco (je že trdno spal), se je pa po par minutah zbudu in se začel dret...
joška je ponoči še vedno edina tolažba za mojega dejkota...
drugega zobka še kr ni vn, ga pa lepo vidim in bo po mojem vsak cajt. ta prvi zobek pa lepo raste in je že kr lepo viden zdej.
k sreči na švedskem petarde niso moderne (mogoče niso niti dovoljene), tako da jih ne bomo vidli kej preveč. me prou niti najmanj ne moti, da ne bom vidla ognjemeta in podobnih pirotehničnih šovov.
tudi sama sem razmišljala, da bi sama nardila kako lepo darilce. pa enostavno mi pol zmanka časa. skušam pa vedno kupit kaka taka darila, ki so praktična, pa za kira vem, da jih ljudje ne bojo dobili od drugih.
moja tašča je že čisto živčna in panična zaradi praznikov. kr naprej neki kuha in peče (meni bo pa že po dveh dneh rito razneslo user posted image ) in sprašuje, kaj bi radi jedli za božično kosilo. njeni mulci si pa itak zmišljujejo, kolkor se da. eden bi hamburger, drugi bi pomfri, tretji bi zrezek, zelenjave itak noben ne omenja. joj, boga ona, ki jih poskuša vse razvajat. pol je živčna zaradi daril. mi smo ubrali najbolšo varianto za dejana. smo rekli, nej kr na račun dajo, da bo imel krone zase, ko bo velik. je reku tata, da bo lahko kako punco vn peljal na vičirjo. pa je mama takoj rekla, da za to pa že ne bo prihrankov trosu (ker še vedno upam, da bo moj sine celo življenje moj sine in ne bo imel nobene pomembne ženske user posted image ).
dejana tudi dostikrat zamenjajo za punčko (pa je oblečen v plavo od nog do glave, ker sm mahnjena na plavo barvo). ima pa tak nežen obrazek in poteze, da ga kr enostavno zamenjajo s punčko.
drugače je dejan švedsko familjo lepo sprejel (ponovno). najprej je bil neki tečen, bolj kot ne zaradi vožnje in dolgega dneva. pol je pa začel kr lepo pogovor z babico in dedijem. pa včiri so bli na obisku svak in svakinja s tamalimi dvemi (11 in 14 let) in sta se kr fajn ukvarjala z dejanom. jih je bil prou vesel. še predvsem tamalega. se pa bojim glede najmlajšega, ki ima 4 leta in pol. je full razvajen in zdej v fazi, ko more bit najpomembnejši. in do vratu ljubosumen. poleti dejana niti videt ni hotu. me zanima, če se je kej spremenil. po moje ne. no, tle imajo navado, da darila odpirajo na božični dan, ko jemo kosilo pr tastu in tašči. in eden od nečakov se obleče v božička in tala darila. od najmlajšega proti najstarejšemu. do zdej je vedno tamali vedno dubu prvi in je veselo razkazoval darila. letos bo pa dejan prevzel njegovo mesto. po moje ga bo razpočlo od ljubosumja. bomo vidli. mogoče se pa motim in ga bojo starši lepo pripravli na novosti.
joj, spet sm se razpisala... grem še kej po netu šnofat, pol pa počasi v trgovino. sicer je danes neko čudno vreme (je začelo precej pihat), tko da nimam kej volje se šetat po mestu. mogoče bomo šli samo po hrano.
lep dan vsem user posted image .

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
11.12.2006 11:04:20   
Ezi
No .... podaljšali so mi porodniško!!!
Za mojga user posted image  mi je to blazno fajn, res si ga ne predstavljam v vrtcu, kjer bi moral začeti že 3.1., glede moje službe pa ... imam kar cmok, ker moram poklicat šeficouser posted image  Ful računajo name oz. na delovno silo, pa ... itak, da ima otrok prednost, če jim gre pa to preveč v nos ... user posted image  Zdaj imam le en problemček, ki ga moram rešit. Vrtec moram prestaviti na april. Se kateri kaj sanja, kakšno politiko imajo v vrtcu? Se da mesto zadržati? S kakšno rezervacijo? Se moram malo pozanimat, popoldne moram v vrtec.

Glede daril ... jaz bom spet naredila teranov liker... mnjami, meni je res všečuser posted image
Rabim pa kako idejo za silvestersko večerjo.

Ljubljančanke in tiste, ki boste v petek v Ljubljani ... pridete popoldne v Kolosej na kratek čvek? Poglejte si temo pod srečanja.

Aja, da ne pozabim, Rok je danes ponoči spal od cca. 20.00 do 2.30 ... HUDO dobr! sem si mislilauser posted image  Potem pa sem stopila v sobo in se mi je takoj zdelo ... bil je čisto vroč, prav zakuhal je, revčekuser posted image  , tako da bova ene 2 dni zihr doma, da vidimo kaj mu dogaja.

Februarčki in februarčice, uživajte ... se beremo!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
11.12.2006 11:20:28   
sarazan
Čvekice user posted image ! Pa saj je prav, zato pa imamo forum.

Danes gremo pod nujno kupiti nogavičke s silikonskim podplatom (naj ne bi drsele). Sara sploh noče več sedet, kaj šele ležat. Samo še stala bi in, ker imamo povsod parket (razen v njeni sobi so na tleh puzzle in en tepih s "cesto"), ji preveč drsi. Bojim se, da bi si polomila zobe ali razbila nos. Ker stabilna pa še ni in se prav smešno maje. In še noge hoče premikat v korak. Sem prav zmatrana, ker jo moram imeti prav vsako minuto na očeh.

Danes gremo tudi na 1. dedka Mraza. Pri možu v firmi so organizirali predstavo Snežna kraljica in dali bone, da smo kupili darila, ki jih bo delil dedek Mraz. Seveda bova z možem oborožena s kamero in fotoaparatom, da poslikava veliki dogodek user posted image . Me prav zanima, če bo kaj jokala. Jaz sem vedno, ko so me dali dedku Mrazu v naročje za slikanje.
V naši firmi je pa dedek Mraz šele za otroke od 2. leta starosti naprej user posted image .

dieta ... Kami, bravo. Jaz sem tudi že čez 2/3 prvih 90 dni ločevalne diete in je že dobrih 8 kg manj. user posted image  Upam, da bom uspela spremeniti prehranjevalne navade in za vedno dala križ čez hujšanje. Imam veliko srečo, da moj mož sodeluje in mu je prav fino, da tudi on bolj zdravo je (ker ne kuham različnih jedi za vsakega posebej), čeprav se on ne drži navodil tako kot jaz (ponavadi še doda kakšne "prepovedane" sestavine k jedi.

petarde ... pri nas ni neke sile, ker smo skoraj na kmetih, pa ni tekmovanja, s katerega balkona se bo bolj bliskalo.

kakanje ... pri nas tudi do 5x na dan. Ja.., samo previjam, ker po zamenjani polulani plenički, je treba takoj v svežo plenico narediti potičko.

tinkatonka ... razumem tvojo jezo, tudi mene kdaj vrže ven, zato kar redno pritiskam ctrl + C, da shranjujem.

zobki, laski ... smo še kar pri vseh 4. enicah, pa slina v potokih in prstke grize. Pomoje bo kmalu spet kakšen nov zobek. Laske imamo še vedno taprve po vrhu glave in so dooolgi, jih tudi malo strižem, ker se ji delajo vozli user posted image . Po ostali glavi pa so zrasli novi in so bolj svetli. Poleti bo verjetno postala blondinka user posted image .

activ baby special edition ... jaz sem jih kupila nekaj dni nazaj v Sparu na Viču (promocijski paket - 2x jumbo). So pa tudi v Leclerku na Rudniku. Moraš pa pogledat, če so taprave, ker jih zmešajo z navadnimi.

marela ... mi bomo ostali kar pri našem Quenny Speediju, zunaj se odlično obnese. Marele ne bomo kupovali. Če gremo v nakupe, je Sara čist presrečna, da se lahko pelje v nakupovalnem vozičku. Za ostale trgovine pa vozička tako ali tako ne moremo uporabljati, ker se mi zdi, da so mamice kot tanki, ki se tlačijo čez ozke prehode. Jaz Saro nesem v naročju (imam pa srečo, da je "lahka", še vedno pod 8 kg).

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
11.12.2006 15:35:27   
tinkatonka
Hojla punce!

Zdele pišem v Wordu, da se izognem še enkrat »nesreči«, da se mi 15-minutno pisanje spet ne zbriše, tako kot včeraj.

Ezi… Super za podaljšano porodniškouser posted image . Pa se priporočam za recept za teranov liker na e-mail. Glede silvestrske večerje pa ti kaj pametnega ne morem svetovati, ker smo pri nas bolj »dolgočasni« kar se pestrosti jedi tiče. Mož tako in tako ne je zelenjave, tako da ostane le še krompir in meso.user posted image Pa en kup vitaminčkov za Roka!

Darilo za sinka…kupila sva Trip-trap od Stokkeja. Ne ne, nisva kupila v trgovini za 26 jurjev, ampak čisto novega, še zapakiranega prek malih oglasov. Je ena dobila dva za darilo in enega prodala naprej za 12.000 SIT. Sem imela srečo da sem pravočasno videla oglas. Kvalitete tega stolčka in drugih za 12.000 SIT pa res ne moreš primerjat, se jo vidi na km daleč. Trip trap smo včeraj tudi že pripeljali domov, je pa še zapakiran in ga bo treba v kratkem skupaj sestavit. Komaj čakam! Ga bomo pa posedli notr najbrž že danes, za novo leto bomo pa samo mašnco gor naštimali in ga dali pod smrekco, da bo zgledalo da ga je kao deda Mraz prinesel. Sej letos še ne dojame teh for okrog Dedka Mraza.

Darila….evo jaz imam že vse. No razen sladkarij in kave, ki jih bom še delila naokrog, ima že vsa darila, razen za taščo mi pa zmanjka. Pojma nimam kaj bi ji dala. Mogoče kakšen mali gobelin, da se bo malo zamotila, samo se bojim da bo obležal kje v kakem kotu neodprt. Knjig in revij ne bere, kuha tud ne, odkar je na vozičku, sladkarij bolje da ne je preveč, ker je že tako »premočna« in jo tast komaj dviguje iz vozička na posteljo in obratno. Res pojma nimam kaj naj ji kupim. Kaka ideja???

Spar…danes dobiš kupon za 15% popust, če nakupiš nad 10.000 SIT.

Aneja sem ravno položila v posteljico s flaško čaja. Prižgala Raimonda Lapa in odpeketala ven. Zdaj pa na ušesa vlečem če se kaj dogaja. Ponavadi se pogovarja še kake pol urce preden zaspi. Bomo vidli kako bo danes.

Šibam dokončat kosilo za moža in pobrat umazane cunje po hiši, da dam prat.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
11.12.2006 19:51:46   
taja27
spanje ... sinoči je naša Ava zapala ob sedmih, kot ponavadi. zbudila se je ob enih in jokala in stokala do 5:20. nič ji ni pasal, ne da je na rokah (sem sedela), ne v najini postli. edino kar jo je mal potolažlo je blo to, da sem plesala z njo. ampak jst ne morem plesat celo noč. sploh ne vem, kaj ji je. že štiri noči ne spi, jst sem pa že pravi zombi.
Ezi ... user posted image  za podaljšano bolniško. zgleda, da sem spregledala in res ne vem zakaj si jo podaljšala.

Eviii ... sm si pogledala slikico of Dejana na stolčku z volanom. res je pravi car, se vidi kako je užival. pa še vedno se ne morem nagledati kolko las ima!!!
glede diete se ti pridružujem, sam jst bi mogla že zdej začet. januarja, ko gremo smučat itak ne bom smučala, ker mi smučarske hlače ne bojo prou user posted image

sarazan ... user posted image  za -8 kg. A je to dieta iz Rine? jst ji bi mogla spravt dol 15, da jih bi mela tolk k za poroko. res bi se mogla v roke vzet. a je mogoče ta dieta tud na netu. lahko dobim naslov?

Kami ... če mislim na pravga, potem je bil tvoj možek v nedeljo na TV. drži?

marela ... mi imamo Zapp-a, ga je Ava dobila za krst od tet. res je mal zoprn, ker ni naklona, ampak je pa hud. ko gremo na celodnevne nakupe pa uporabljamo kar Sppedija, ker ma še košaro, pa obešalnike se da tko lepo navesit gor ... na koncu se Ava itak nosi, voziček pa je poln vrečk. mi je pa prav žal, da je že prevelika za kingurujčka.

zdej grem pa še mal možu pomagat pospravt po kuhni, pol bova pa gledla ''Davinčijevo šifro''. končno! me zanima če še katera uporablja iTIVI? men se zdi ful fajn, pa še zlo komot je.

vas pridem še pogledat

Neposredna povezava do sporočila: 1642
11.12.2006 20:32:35   
Bonnie_RR
Čer, punce in user posted image !

Nik že spi, Jure je na poti domov, js sem pa hitro skočila malo pogledat, kaj se kaj dogaja tule gor.user posted image

Sem mislila že dopoldne dati slike stanovanja gor, pa jih je Jure bogve kam dal (na računalniku mislim) in jih nikakor ne najdem. Pride pa tako zdle kmalu domov, tako da jih bom probala dat še danes gor.

marela... Imamo samo navaden športni voziček (vse v enem) in o kakšnem drugem vozičku sploh ne razmišljam. Nam je ta (kljub prostoru, ki ga zavzame)user posted image .

eviii... Upam, da ti januarja le rata tale doktorat opravit!user posted image Dejana v stolčku pa še nisem pogledala (ga bom takoj, ko napišem tale post), ker morem pogledat med ZS-je za geslo.

ezi... Super, da si dobila podaljšano porodniško!user posted image

pampers special edition... Js sem pred časom naredila res veliko zaloge, saj sem kupila kar 4 jumbo pakete teh plenic. Te grejo zdaj proti koncu in tud js se morem počasi spravit po trgovinah na "lov" za njimi. Takrat sem jih po naključju dobila v Šparu v Citycentru v Celju.

Lp zaenkrat...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
11.12.2006 22:17:10   
sarazan
Recept za teranov liker (če bi ga delala še katera poleg tinketonke):
- 1 liter terana
- 2 dcl ruma
- sok ene pomaranče
- sok ene limone
(fino je, če sok pomaranče in limone precediš skozi cedilo)
- 400 g sladkorja (lahko več, če hočeš res sladek liker)
- 2 cimetovi palčki
Vse skupaj zmešaš in segreješ do vrenja. Na majhnem ognju kuhaš še cca 5 minut, odvisno koliko alkohola hočeš, da izhlapi. Potem malo ohladiš in pretočiš v steklenico.

Tako jaz pripravim teranov liker in vsi ga pohvalijo, da je dober. Obstaja pa več receptov in s tem več okusov.

Pa na zdravje! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1644
12.12.2006 0:03:54   
petra81
Čer punce oz noč, kot vidim po uri!!

Evii; Dejan je pravi mali car na tistem stolu, pa ful je domiselno predelan!!

Ezi; hvala za recept za teranov liker!! Cimetovi palčki pa verjetno ven vzameš, ne!!? Pa super za podaljšano porodniško!

Marela; mi imamo tudi enga trikolesnika čisto dovolj, ali pa še preveč. Tami se namreč zelo nerada vozi oz nekaj časa je v redu, potem ji je pa dovolj, pa ni važno kak voziček je!! Po moje ko bo enkrat shodila, ga bomo lahko počasi kar pospravili.

Taja27; kaj je to za ena tv? Mi imamo siol trio in nam je super!

Pampers special edition; a je kaka razlika v ceni med Šparom in Eelclerkom? Mislim za jumbo paket!

Lahko nočko vsem

Petra

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
12.12.2006 8:33:20   
sarazan
IZVIRNO SPOROČILO: petra81

Ezi; hvala za recept za teranov liker!!(verjetno si tukaj mislila mene user posted image ) Cimetovi palčki pa verjetno ven vzameš, ne!!? Ja, cimetovi palčki vzameš po kuhanju ven in zavržeš. Pa super za podaljšano porodniško!

Pampers special edition; a je kaka razlika v ceni med Šparom in Eelclerkom? Mislim za jumbo paket! Ja, mislim, da je nekaj stotakov razlike. V Sparu je dražje.

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
12.12.2006 13:08:40   
lolipop
Teranov liker - bom sprobala.
Govorjenje - to moram delit z vami. Naš sin jodla.user posted image  Sliši se približno takole: Jodl, joooo, jodl, jodl.

Šibam na sprehod, dokler je še vreme.
Se beremo.

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
12.12.2006 13:33:41   
sazi
no, sem ravno končala s pospravljanjem in kuhanjem goveje juhe na zalogo (cel ekonom piskr - se še kuha) in želela malo posedeti na RR in malo več napisati, pa je na žalost Levove pol ure spančka mimo...
Se vam oglasim ob naslednji priložnosti user posted image

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
12.12.2006 19:45:07   
taja27
ha danes je pa suša tle gor!mogoče bo zdej zvečer kej več trača, ko naši sončki spijo.

iTIVI ... petra to je spletna videoteka in ne TV. Je pa zlo fajn, na netu si narediš seznam katere filme bi rada gledala, nato pa CDje dobivaš po pošti,  pogledaš film in po pošti (v njihovi kuverti, brezplačno) vrneš (vržeš samo v nabiralnik). imaš različne pakete in seveda različno članarino. prvih poizkusnih 14 dni je zastonj. najboljše, da si kar pogledaš na njihovi strani. v iskalnik vtipkaj iTIVI in jih boš našla.

sarazan ... odkar hodmo na osmice sem čist navdušena nad teranovim likerjem, ga vedno kupim kako flašo. no zdej sem pa še bolj navdušena, ker si nam napisala recept. sem šla danes v trgovino nabavit sestavine in glede na to kakšna rozi sem, sem pozabla kupit teran user posted image .

vas pridem pogledat pred spanjem, če bo katera  gor

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
12.12.2006 19:55:45   
Eviii
ja, danes je res suša tle med februarčicami in februarčki...
mi smo danes cel dan klatli naokoli. smo mogli it malo v nakupe. tašča je imela fraj dan in smo šli v mesto. dejan je bil sicer priden, jedu ni pa skori nič. pa tudi zdej proti vičiru je bla samo joška aktualna. ta zobek ga totalno muči. včiri zvičir se mi je revež prou smilu in sm mu dala pol žličke calpola. je prvič po dolgem cajtu spal od enajstih do petih zjutri. jst sm se pa tudi precej naspala. je pa včiri zvičir bil res bogi. ni pomagalo nič. niti joška. tko da sm se pol odločla za ekstremni ukrep - calpol. danes ni nič bolše. res je zobek čisto na vrhu in se prou vidi (in predvsem sliši - sodeč po dejanovem tuljenju), da prihaja vn. upam, da bo čimprej. zdej se ga tudi ne da umirit. sta šla z možekom v banjo, pa bomo vidli, če kej pomaga...
hm, teranov liker bi tudi jst pripravla, samo kaj ko tle ne dobim terana. vina so res obupna tuki... bi se mogla prej spomnit, preden smo šli. pa sploh ne vem, kam bi dala vino, ker smo itak imeli več kot 50 kil prtljage plus ročno prtljago (če ne štejem dejana in vozička, še kakih dodatnih 20 kil user posted image ).
jutri imamo v planu it spet malo naokoli, seveda če bo dejanovo stanje bolše. danes je blo vreme res super. sicer mraz, ampak sploh ni pihalo in smo se imelu fajn.
zdej morem bit pa v pripravljenosti, ker morem počakat, da možek pokliče, da pridem po dejana v kopalnico.

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kaj otrok res potrebuje za prvi razred?
Prvi razred je pomemben korak – tudi pri nakupu šolskih potrebščin. Kaj otrok zares potrebuje in česa ne? Sestavili smo ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?