ursa_p
|
U, kako ste se razpisale, jaz pa vas se vedno nisem prebrala. Najprej moram povedat, da imam doma enega velikega bolnika .. Matic si je poskodoval glezenj in je cist bogi ... sva bila prej na urgenci, pa na sreco ni nic zlomljeno. Druga novicka je, da gal od cetrtka naprej izgovarja crko N in hkrati je tudi povedal svojo prvo besedo, tako da je zelel nekaj povedati ... NM NM je bilo to. Jaz mu vedno, ko greva jest govorim, NM NM, kako je dobro, AM AM se mi ne zdi v redu, ker lahko mesa z MA MA ... no, v glavnem sem mu delala za jest, pa je zraven delal NM NM NM NM. Danes tudi .. ampak to pocne, ko je res ze lacen. Pogovarjanje po telefonu ... prejsni teden enkrat ... se mi zdi, da je bil cetrtek ali petek je ociju prvic nekaj povedal v telefon. Do sedaj je bil vedno tiho in ga poslusal in poslusal, pa ful mu je bilo zanimivo. Danes pa je DA DA DA poveda moji mami. Drugace pa zdej zlaga crke in govori DMN in tako naprej. Take cudne zvoke spusca. Stanje ... vsak dan veckrat se spusti in caka kaj bo ... preiskusa svoje zmoznosti. Vceraj je obstal kakih 5 sekund in to brez da bi se kaj zamajal, pa se je Matic zacel dret, naj pridem gledat in je seveda izgubil ravnotezje. Plezanje ... obvlada v nulo ... ck ck pa je tam ... ck ck, pa je tu. Res super, se malo mu manjka, pa bo sam splezal na kavc ... danes mu je cisto za malenkost zmanjkalo. Spanje ponoci ... sem pozabila povedat, da ze zelo dolgo casa nimamo vec spalne vrece ... od takrat, ko sem predzadnjic pisala, takrat je ze ni imel vec, ker se mu je ponoci 2x okoli ovila in sem mu jo samo se slekla. No, od takrat naprej veliko lepse spimo. Ga imam pa oblecenega v bodi z dolgim rokavom, pa ta topla pizama, pa volnene copatke gor ... pa se pokrit je dokler je. Vcerajsna noc in noc pred njo pa sta bile katastrofalni. Vceraj ponoci se ni bilo tako hudo, no ... se je samo 1x zbudil in je tako krical, da se ga je komaj pomirilo. Danes je bilo pa se huje ... prvo bujenje je bilo ob 2-eh ponoci. Kricanje, kricanje in kricanje ... ni pomagala ne duda, ne mami, ne oci, ne flasa, nic! Pa ni bilo dobro, ce je bil v narocju, ce ni bil v narocju, ce je imel dudo, ce je ni imel ... ma res nic. Po dobre pol ure se je le pomiril in spil celo flaso gresa in kmalu zaspal nazaj. Cez eno uro (ob 4-ih) spet akcija ... kricanje in kricanje .... spet je trajalo dobre pol ure, da se je pomiril in po eni uri zaspal nazaj. Potem je spal do pol devetih. Res nora noc. Zobje ... kot sem ze napisala, imamo ze 5. zob in je bil zadnjic ze zunaj, samo cutilo se ga pa ni, ce si sel s prstom cez. Mu pa tudi priblizno ne smem v usta pogledat, tako da sploh ne vem kaj se dogaja. Mogoce je pa to vzrok za tako tezke noci. Danes sva mu namazala dlesni z Gengigelom, pa se Calpol sva mu dala, pa bova videla kako bo. Kakanje ... Gal kaka nekje od 4x do 6x na dan ... se mi zdi, da samo se rito previjam in kakce brisem. Zapp ... punce, danes je v akciji BC, ampak ... midva sva nasla tocno tak vozicek kot je Zapp, le da ima se tisto, kar zapp nima ... naklon. Pri nas ga sicer se ni, ampak sem pa pisala na Soncek in so mi napisali, da naj bi jih v kratkem dobili. Gre pa za vozicek Mutsy Spider ... ce bo katera kaj iskala. Se mi pa zdi, da se na manjse zlozi kot Zapp, drugace pa sta skoraj enaka. Moja sola ... imam kar nekaj izpitov pa predavanj zdej, tako da mi tudi na racun tega zmanjkuje casa ... v petek imam en izpit - pedagogiko, pa ne vem kako bo slo ... namrec piflarija mi ne gre kaj dobro od rok. Petarde ... a se ze kaj sprasujete kako bo za novo leto? Res, da vas se nisem prebrala, zato ni potrebno se enkrat pisati, ce ste ze obdelale temo - bom vse prebrala sigurno. Zadnjic enkrat, ko je pokalo, je Gala zbudilo - okoli polnoci je bilo. Danes popoldne, pa je pokalo kar nekaj casa .... so imeli sosedje zadaj ognjemet, pa se ni zbudil. Me prav zanima kako bo ... mislim, da bomo kaj kmalu videli, ker se bozic ze bliza, petarde so pa tako ze tu. Nic ... .to bo na hitro vse, ker moram nujno spat ... sem ze cist crknjena se od vcerajne noci. Lahko noc, pa miren spanec. Ursa
|