ninaki
|
Hej punce, vceraj sem si spet privoscila malo smeha - sem sla na 5zensk.com. Moram priznati, da mi je bil Jamski clovek bolj vsec. Zdaj pa se 5moskih.com Je prav pasalo!!!! Je bila pa danes na sporedu budnica ob 4 - lakota.... Jah, me ni bilo doma, pa je drug rezim vladal Samo kaj, ko pol jaz vstajam ponoci.... Jedilnik... zajtrk: dojenje + 150-180ml Aptamila malica: sadje/jogurt/skuta/kruh/sir/piskoti (sadje: banana, hruska, kivi, mandarina, jabolko, kaki, grozdje) + D3 kosilo: meso/priloga/zelenjava (meso: zajec, piscanec, puran, zrebicek, teletina, govedina; zelenjava: brsticni ohrovt, spinaca, koleraba, korenje, brokoli, fizol, strocji fizol, bucke, malancani, cvetaca; priloga: prosena kasa, polenta, riz, jesprenj, cicerika, krompir, testenine, kus kus) malica: kot zgoraj, odvisno kaj je zjutraj jedel vecerja: keksolino/rizolino + dojenje Za kosilo je vecinoma vse kuhano. Vcasih tudi peceno (meso, bucke) ali pa naredim kako omako iz buck. Dodam tudi malo soli, kislo smetano, malo olivnega olja. Ne vedno, sem ter tja. Vceraj sem dodala malo petersilja. Kuham posebej ze zaradi tega, ker jemo ob razlicnih urah. Ko mu naribam jabolko, mu vcasih dodam malo cimeta. Pa razne kombinacije delam iz vsega zgornjega. Pije vodo, samo zelo malo, tako da ne vem kako naj ga nastimam, da bi vec pil. 1x na teden mu dam rumenjak. Na paradiznik in papriko je zgleda alergicen. Zelja in repe se nisem probala, bom pa tudi to v kratkem. Spanje...najveckrat 1x na dan od pol ure do 2h. Ce spi 2x na dan, ga ze slatam, ce ima mogoce vrocino Grizenje postelje...obvlada. Njegova in najina je ze cisto pogrizena. Pa stoli tudi. Drzanje flase...na zacetku ja, pol se mu pa ne da vec Taja27...lepe slikce!!!! Sprehodi in prehlad...bi rajsi pocakala na lepse dneve in konec prehlada. Eviii...uzivajte na severu!!! Pa cestitke za zobek Ezi, Sazi...glavo gor!!!!! Zdaj bo slo samo se gor!!!! Ezi, upam, da te je na posti cakala dobra novica!!! Tinkatonka...super za nove lucke!!!! Lasje...Enej je zelo zacupljen!!! Ga bo treba ze v tadrugo ostrici. Samo kljub temu (cupi) in temu, da se mi zdi, da ima cisto fantovski obraz in temu da NI v roza oblekah, vsak vedno rece "a je puncka, a ne" Zdaj grem pa za knjige. Pol gremo pa malo ven. Vceraj nismo bili nic. Je cel dan lilo tukaj pri nas. Uzivajte, Nina
|