|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
4.1.2007 21:08:06   
Bonnie_RR
Spet js...user posted image

Prej sem malo brskala po netu in po RR (forum Hujšanje) in se le odločila, da jutri začnem ločevalno dieto. Nočem namreč preveč odlašat, da me ne zapustita ves zanos in volja, ki ju imam trenutno.
Moj cilj je -7kg.

No, samo toliko...

Lahko noč!

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
4.1.2007 21:30:42   
Kami
Čao, punce!

Eviii.... na forum Hujšanje se vsekakor javim. Me veseli, da se bo čvek dogajal tam, saj semle res nekako ne sodi. Pametna punca!user posted image

Ursa_p... mi je žal za to, kar se dogaja s kužiko. Pa tudi s tvojo slabo voljo zarad izpita... Skušaj se nam pridružit jutri, morda se razvedriš. user posted image

Jutri... imam avto in skoraj sigurno pridem! Bom gledala v nebo in ugibala kje ste. user posted image  Morda pa tud Sazi pokličem in njo vprašam, ona je zanesljiv vir informacij!

Zdaj pa seminarsko delat. Skuhano imam že za jutri. Fotke pridejo na vrsto čez vikend. Mal se je treba v roke prijet! Grrrr....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1827
4.1.2007 21:36:12   
ninaki
Helou,

meni pa jutri ne bo uspelo user posted image Uzivajte se mal zame in upam, da se se kdaj dobimo.

Nina

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
4.1.2007 21:37:09   
Ezi
Ja, ogledalo je fajn zanimivo! Se oba zelo rada gledata v pečicouser posted image user posted image user posted image
Vrtec ... ja, Sarazan in druge, ki ste v enaki situaciji, vem, da je hudo. Najbolje vam bo, če boste vedele, da je vzgojiteljica v redu, da bo poskrbela za vašega otroka. Da če mu bo hudo, da ga bo malo pocrkljala. Ampak, ne pozabite, otroci so zelo pogumni in gotovo bodo vsi hrabro dočakali uro, ko jih boste prišli iskat ... potem pa se ne ustrašite, če bo otrok padel v obup in jokal, jokal ... takrat bo bruhnilo vse iz njega, vse nove izkušnje, nova čustva, vse novo, novo ... in jokal bo od veselja, ko bo spet v maminem naročjuuser posted image  
Khm ... se bomo pa kmalu pogovarjale, kaj vse vzgojiteljice pripovedujejo o naših otrocih, me bomo pa komaj verjele, da je res user posted image  Zlati bodo v vrtcu in zgodilo se bo, da niti z vami ne bodo želeli domov. Pogum, mamice!
Ja, res bravo, bravo vsem, za prve korake!!!! Super, superuser posted image
Dieta ... tudi jaz bom "ločevala". Pravzapav se gre to naš oči, mi pa mu bomo pogumno stali ob strani in čisto malo goljufaliuser posted image  Ja, bomo šli z recepti kar po vrsti, kuhali bomo za vse enako, le zase in za otroka bom kaj dokuhala, da bo bolj zanimivo. Še vedno pa ostaja problem "kaj skuhati" na vitaminske in vodne dneveuser posted image
Bravo Tinkatonkauser posted image user posted image user posted image  Si zdržala vodni dan? Ej, če si si faca, res. Meni se zdi to nemogoče. No, jaz tega ne zmorem.
Srečanje ... če bi imela avto bi prišla v Bizovik. Za Koloseja še nisva. Za vsak slučaj. Punce uživite in ... ja, pa se bomo še kdaj kaj dobile???? Pa kakšno popoldne po službi?
Zobki ... desna spodnja 4 je na vrsti. Jo še kar čakamo.
Ursa_p ... čestitke za izpit in upam, da bo z Lino vse dobro. Boga reva.
Kami ... tvoja tema o času ... se podpišem pod njo, meni včasih ne rata ostati niti optimistična. Glede podaljšanja porodniške pa nimam komentarja. Ravno o tem sem govorila nekaj postov nazaj. Tombola ali kaj? Aha, igrače na Karitas? Hvala! Je res težko a ne, ta drugi ima vse! Pri meni je še tako, da sta oba februarčka, se pravi da res nosi Rok vse za Nejcem in priznam, da je dedek Mraz Roku tudi malo na silo kupil darila, da je bilo le številčno enako. Glupo, ampak ...  In drug teden so razprodaje ... Nejc nima nič za oblečt, Rok ima vsega dovolj. Saj, zdaj se mogoče še ne zaveda toliko, ampak slej ko prej ... je Rok včeraj začel kar kričati v trgovini, ker je Nejc dobil liziko, on pa ne. Ker je pač še ne sme (moja odločitev) Je bil taaak haloo, da mu je Nejc hitro dal 2x za polizat. Hudo, res.
Meni tudi misli uhajajo k praznovanju 1.rojstnega dne. Kako naj to izpeljem? Absolutno oba hkrati. Ampak kje in ali morata biti sedaj 2 torti? In kako vso pozornost razporediti? Ah, saj je še daleč ...
Petra.horzi ... praviš, da ima Jan lažji bronhitis. Ali tudi on kaj hrope? Kašlja? Je dobil kakšno zdravilo? Karkoli? Kakšen nasvet? 11kg ima že? Pa res super napreduje!

No, punce letim ... grem mal pospravit in poslušat debatiranje o €, upam, da mi internet ne bo spet nagajal. Zadnje čase se tud z računalnikom ne razumem najbolje. Če bo post napisan prav, če pa ne, pa ne.

Čav bav

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
4.1.2007 21:38:21   
Ezi
No, sam tok ... sem se ful zaj*** da sem spravla tole na RR. user posted image user posted image user posted image
Najprej internet ne dela, potem pa me je še ven vrgl. Dol padeš!

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
4.1.2007 21:43:58   
sarazan
srečanje ... jaz sigurno pokličem (ali SMS-am) Sazi, Katjandraž in Tinkatonko, ker imam njihove GSM številke. Tako da, Kami, če boš na vezi s Sazi, boš vedela, kje se dobimo.

vrtec ... spet težim s to temo user posted image . Ampak boste že videle, ko boste v moji koži, kako grozno se počutim.
Torej, danes sem se psihično pripravljala na ta naš veliki dogodek. Sem govorila s kolegico, ki je imela v isti skupini svojo punčko. Če je vse res, potem bom več kot 100% zadovoljna in pomirjena že prvi dan.
Potem pa gledam mojo "bolhico", kako se igra in mi hoče nekaj povedat in pokazat, pa mi kar solza priteče, ker pomislim, kaj vse bom zamujala naslednja leta v času, ko bo v vrtcu, pa v šoli. In kar naenkrat se bo poročila...

Groza, šele zdaj dojemam, kako težko je biti mama, ko gre enkrat otrok "v svet". Srce se mi trga.
... ali pa too much pretiravam user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
4.1.2007 21:57:58   
katjandraž
Srečanje: Midve z Urso_p (in seveda z Galom in Anouser posted image ) pridemo. Sarazan, pokliči, ko boš vedela, kje boste. Kami, jupi, končno vaju bom videla!!!!user posted image

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
4.1.2007 22:33:20   
tinkatonka
Hojla punce!

Natalia...čestitke za RD!!! user posted image user posted image  

srečanje...torej jutri ob 11h Kolosej ali Bizovik - odvisno od vremena. SUPER!!!! Ampak jaz bom pomojem bolj malo časauser posted image ,ker gre moj škrat ob 12h že na prvo spanje. Upam samo da ga ne bo zmanjkovalo že kaj prej. user posted image  A vaši škratki nič ne spijo dopoldan? Moj gre obvezno še vedno 2× na dan spat. Tam okrog 12h in pa okrog 18h popoldne. Se mu vmes toliko dogaja, da je čisto izmučen in ponavadi brez pritoževanja zaspi. Potem ob 20h zvečer je pa spet koma in gre na nočno spanje. In po novem zaspimo brez flaške user posted image . Če je pa katera izmed vas zato, da se dobimo tudi kake pol ure prej, se lahko dobimo že ob 10:30. Bom zjutraj ko vstanem prebrala, če je kakšna kadndiatka.user posted image

sarazan in vrtec....joj to je pa tko kot da bi sebe opisovala. Te čisto zastopim. Jaz bom pa 3 tedne kasneje travmirala tu na forumu. Danes je moj brat praznoval 28 let in smo se ob kosilu pogovarjali, da jaz si sploh ne znam predstavljati, da bo moj sin kdaj tok star. user posted image  Kok hitro gredo leta, meseci, dnevi,...

vodni dan...ja sem zdržala. user posted image Popila sem vmes samo dve kavi brez cukra in mleka, drugače pa samo voda voda in še enkrat voda. Na koncu dneva sem bila tok lačna, da bi še monitor pojedla. Ampak bistvo je v tem, da znam zdržat. Očitno voljo imam.  Še sama sebe presenečam. user posted image

Punce šibam. Se grem k možu stiskat.

Se beremo.

Čav

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
4.1.2007 22:38:21   
lolipop
VSEM FEBRUARČICAM, SREČNO 2007!

Prvič po 8 mesecih sva bila z mojim spet zunaj. Lana sva pustila pri moji babici (Lanovi prababici) in šla žurat. Petarde ga niso nič motile. Se je pa zbudil ob 4 zjutraj in ni hotel nazaj zaspati. Manjkala je joškica.user posted image  Potem so se vsi trije (babica, dedi in Lan) zabavali do zjutraj, ko sva prišla ponj. Še bo treba ponovit!

Je pa 2.1. shodil. Vsaj tako je rekla moja teta.  Naredi 5 - 6 korakov, potem pa pade naprej ali nazaj. Moj mali kamikaze.user posted image
Ga pa nič ne forsiram. Če hoče hodit, hodi, če ne, se pač plazi. Da bi pa jaz z njim hodila in ga držala za roke, ne hvala! Sem prestara. Me boli križ.user posted image

Zobje - še vedno pri številki 8. Kdaj bo naslednji, še ni znano. Si pa vztrajno tlači prste v usta.

Beseda NE - in potem je svizec zavil čokolado. Vse razume, samo me noče ubogat.user posted image  Edina oddaja, ki jo popoldne gledam, je Americas Next Top Model. (Zelo intelektualno, priporočam.user posted image ) Sam kaj, ko mi Lan stalno vleče kabel ven. In jaz tulim, ne, Lan, ne. In potem nikoli ne vem, katera je ven letela.

Grizenje - najnovejši šport. Najraje se zažene v moj trebuh, ko ležim na hrbtu. Najprej se priplazi do mene, počasi dvigne majico in se zažene. Jaz pa kričim, kaj drugega kot Ne! Če ga držim v naročju, potem se zagrize v mojo ramo. "Ljubi" tudi druge osebe ženskega spola. Mojo babico je za novo leto parkrat ugriznil. Moja svakinja je dobila ugriz v zgornjo ustnico. Upam, da ga mine. Da me ne bodo druge mame ganjale, zakaj njihove otroke grize. 

Če naredim povzetek: Kamikaze Lanibal, dobro grize z vsemi osmimi zobmi in prenaša tečno mamo, ki se ji počasi končuje porodniška. Juhuhu!

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
4.1.2007 23:06:39   
Eviii
kot je prej napisala bonnie, spet jst user posted image user posted image user posted image .
kot vidim, se vas je danes kr precej oglaslo. lepo, da naš forum spet počasi oživlja...
bonnie, ti se nam kr pridruži na forumu hujšanje. in ezi ti tudi, če hočeš. pa seveda vabljene tudi druge. vem, da vas je kr neki že dolgo na tej dieti. se pa na forumu hujšanje komi zbiramo. zakaj sm se odločla za 15.? ker prej enostavno ne morem. do 13. smo še na švedskem in ne morem cele familje tle prisilit v dieto. pa še moja tašča tko dobro kuha (ko seveda nism jst za lonci), pa jutri gremo na vičirjo, pa v soboto smo vabljeni k enemu bratu in v pondeljek k drugemu... sm pa tudi sama zdej popolnoma navdušena in zagnana nad to dieto. danes sm prebirala recepte, ker mi je mama rekla, da gre jutri v špar koristit 15% popust in nej ji povem, kaj mi kupi. jst bom šla kr po knjigi.
tinkatonka, čestitke za vodni dan user posted image . carica si.
problema vrtec pr nas še nimamo. dejan bo neki cajta v varstvu pri moji mami in moji sestri. pa tri dni bom delala kar od doma, tako da ga bom imela kar na očesu non-stop.
meni se porodniška izteče 27. ker je glih sobota, grem delat v pondeljek 29. zdej pa ne vem, al komi čakam, da se vrnem v civilizacijo, kjer se cele dneve ne bom samo pogovarjala o plenicah in dojenju, al me bo pa vse skupi povozlo...
lolipop, tudi pr nas manka joška. ene par noči zdej je blo katastrofa. sm ga samo prelagala iz leve na desno joško in obratno. ne vem, mogoče je kak nov zobek na pohodu user posted image .
jst se z organiziranjem rojstnega dneva še ne obremenjujem. imamo še skori dva mesca cajta. bom kr vas prebirala in pobirala ideje user posted image ...
grizenje postaja tudi pr nas zabavno. posebno rad se spravlja nad stole...
no, jutri ima rojstni dan naša suky. nje se pa res že dolgo ni bralo. ji pa vseeno želimo vse naj za njenih 26 let user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Eviii -- 4.1.2007 23:16:44 >

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
5.1.2007 7:15:36   
Bonnie_RR
Dobro jutro!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lolipop
Edina oddaja, ki jo popoldne gledam, je Americas Next Top Model. (Zelo intelektualno, priporočam.user posted image ) Sam kaj, ko mi Lan stalno vleče kabel ven. In jaz tulim, ne, Lan, ne. In potem nikoli ne vem, katera je ven letela.

Hehehe... Js tud zdej to gledam in je pri nas isto s to razliko, da takrat, ko je tole na sporedu Nik začne paradirat ravno okoli TV-ja in nikakor noče stran.user posted image Se mi smeji pa pleše zraven...user posted image

grizenje... Zaenkrat tega še ne zaznavamo.user posted image

zobki... Jah, mi imamo še vedno samo 2. Ne vem, kje so se drugi izgubili, da jih ni od nikoder.user posted image Že skoraj 5 mesecev ni noben pokukal na plano...user posted image
Lan... Čestitke za prve korake! user posted image user posted image user posted image

tinkatonka... user posted image . Si vztrajna...user posted image

moja dieta... Se začne danes. Upam, da zdržim...

Pa fajn se načvekajte danes!

Lep dan!

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
5.1.2007 7:48:01   
BaGSi
Lahko še mene obvestite, kje se dobimo? 041-786919
Moja je pa vstala danes ob 6.15, tako da bo šla ob 10ih malo spat, potem pa prideva...
Hvala in LP!

Neposredna povezava do sporočila: 1837
5.1.2007 8:56:46   
tinkatonka
Glede na sončno in jasno vreme na mojem koncu Ljubljane, predvidevam da se dobimo v Bizoviku?? Jaz bom tam najbrž že malo pred 11h.

Lp Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
5.1.2007 20:19:48   
Bonnie_RR
Čer...user posted image

Malo prej sva z Nikom prišla domov (sva cel dan hodila okrog), zdaj pa že spi. Jureta pa še ni, je namreč na predavanjih.

Smo bili pa prej popoldne na kavi in je Nik atija malo polival...user posted image Najprej se je nekaj igral s sladkorčki (sedel je v nakupovalnem vozičku) in je kar naenkrat 2 zabrisal v Juretov kozarec vode.user posted image Čez nekaj časa pa ga Jure vzame v naročje in že čez par sekund dobi cel kozarec vode po sebi - po hlačah (kot bi se polulal). user posted image Revček je moral pa potem tak na faks. No, sej se je ziher do takrat posušilo, je pa kar zgubljeno pogledal...user posted image Nik je pa užival!user posted image Vragec mali...user posted image

srečanje... Upam, da ste fajn počvekale. Vreme vam je super služilo...user posted image

suky... Čestitke za rojstni dan! user posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
5.1.2007 21:36:23   
sarazan
srečanje ... uf, se nas je pa danes nabralo... tinkatonka, ursa_p, BaGSi, Katjandraž, sazi, sestra od sazi, Ezi, moja malenkost in pa vsi naši škratki. Madonca so že veliki. Sploh niso več dojenčki!!!
Vreme je bilo krasno in začvekale smo se za cca 2 urci. No, jaz sem z dopoldanskimi srečanji končala. Je treba začet s službo.user posted image
Smo se pa menile, da se še kdaj dobimo v soboto. Upam, da nam uspe.

po praznikih ... danes smo se mi trije odpravili na potep po Stari Ljubljani. A veste, da so že vse stojnice pospravili? Groza, še kuhanega vinčka ne moreš kupit. Najprej norijo, da je že novembra vse okrašeno, zdaj pa par dni po Novem letu vse prazno. Prav žalostno.

posodice ... ne vem, kako bo ta tema aktualna za mamice s fantki user posted image . Ampak naša Sara je čist nora na posodice. Je bila zadnjič v "kuhinji" moje nečakinje in se čist zagrela za kuhanje in prekladanje posodic. Danes pa sva ji kupila en "čajni set" (vrček za čaj, šalčke, krožnički, pribor,....). Sara se je z njim igrala eno uro. Zraven sem ji dala še njenega dojenčka in mu je dobesedno dajala žličko k ustom in ga hranila. Sploh nisem mogla verjet učem.
A vaše punčke že tudi kaj podobnega počnejo?

Neposredna povezava do sporočila: 1840
5.1.2007 21:46:16   
Bonnie_RR
sarazan... Moj tamali sicer ni punčka, je pa nor na posodo.user posted image Kuhinjo moramo imet zaprto in še kavč smo tja prestavili, da ne more tja. Prej je namreč skoz hodil v kuhinjo in metal posodo ven.
Smo bili pa zadnjič pri Juretovi sestri in se tamali sploh ni mogel ločit od tiste plastične kuhinje. Je premetaval posodo 2 uri skupaj.user posted image Potem sem mu pa še mali predpasnik gor dala in je bil pravi kuharček...user posted image

stojnice... Js sem že včeraj videla, da jih ni več in sem bila prav začudena. Res ne vem, v čem je point? V naših praznih denarnicah verjetno...user posted image

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
6.1.2007 12:02:52   
Eviii
jutro, punce in user posted image .
danes je uradno naš prvi dojenček postal otroček. čestitke Janu od petre.horzi za prvo svečko user posted image user posted image user posted image . kmalu bodo sledili še ostali februarčki in čez dobra dva mesca nas bodo preselili na forum otrok.

user posted image

pri nas se drugače nadaljujejo neprespane noči. meni se pa rola. danes ponoči se je zbudu dejan okoli štirih in se odloču, da on bo pa budn. me je vrgu s postle in kr neki govoru. sm mu uturla joško v usta in po ene pol ure je zaspal. ga odnesem nazaj v svojo postlco in se začne dret ko sraka. ajd, spet na joško. zaspi, ga spet odnesem v postlo in dretje. mi ni preostalo drugega, da sm ga uspavala z joško in ga pustila spat v moji postli. s tem istim problemom smo se srečevali preden smo pršli sm. mogoče je spet kak nov zobek na pohodu, da zahteva non-stop joško. še posebno ponoči. no, jst sm po tistem kr lepo vstala in dve ure bedela. sm malo čekirala rr, pa eno igrico sm se igrala po netu user posted image . pol sm pa šla nazaj v postlo (ob šestih in pol) in spala do enajstih.
dejana tudi zanimajo posodice. predvsem te njegove, kamor mu dam hrano. jih občuduje in gleda in obrača na vse strani. pa seveda poliže. tko da imamo vedno eno posodico za rezervo zraven, ko jeva.
zdej pa grem, ker postaja dejan tečen user posted image . lep dan.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

Neposredna povezava do sporočila: 1842
6.1.2007 14:55:28   
petra81
Eviii, mislim, da nas bodo preselili na forum Čvekamo o naših otrocih, kar čez slab mesec!!!
Januark namreč ni več na tem forumu!!

Več kasneje!!

Petra

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
6.1.2007 16:57:20   
tinkatonka
Hojla punce!

Najprej ČESTITKE Janu za 1. RD!!!user posted image user posted image

No pa se je začelo. Kmalu bo praznoval še Evan, pa Anja in tako naprej, ko bodo vsi naši februarčki dopolnili svojo prvo leto. A ni hitro minilo? Meni se zdi, da je ta čas kar zbežal mimo mene. Sem si obljubila, da bom sebi in sinčku zdaj dobre 3 tedne pred vstopom v vrtec, res polepšala dneve in jih res 100% posvetila njemu, izletom, sprehodom. Upam samo na lepo vreme in seveda ZDRAVJE.

Mi trije smo pa ta vikend "home alone". Moji starši so peljali mojega brata v Salzburg, odkoder bo letel naprej. Sicer ma let šele jutri, ampak bodo še malo izkoristili in si ogledali še Salzburg. Odhaja za 3 mesece v tujino. Jaz sem tega pri njemu že navajena (v zadnjih petih letih je bil več v tujini kot v SLO), pa v današnjih časih inetrneta, sploh ne bo šanse za pogrešanje, me pa bolj skrbi kako ga bo Anej sprejel po 3 mesecih. A ga bo še poznal???user posted image  Možek gre danes baje še na eno ponovoletno zabavo, jaz se bom pa mal razvajala samo sebe s kakšno kopeljo in dobro knjigo.

Hoja...ja no da malo poročam kako nam gre. Anej vsak dan naredi nekaj korakov. Se sam dvigne in spusti ter naredi korak ali dva. Največ v enem kosu jih je včeraj naredil 8. Ampak ponavadi že po dveh korakih čofne na rit. Mu še manjka ravnotežja. No ampak tudi to bo osvojil.

Razprodaje....uf letos si bom pa jaz dala duška. Aneju bom kupila kar nekaj stvari, ker gre v vrtec in jih bo rabil, pa še cunjice, ki sem jih imela sposojene (jih je bilo zelo malo) so mu že skoraj premajhne in bo tko in tko treba kmalu v šoping. Bom pa kupovala izključno št.86, no mogoče tudi kaj 80. Največ bom pa seveda kupila zase, ker me čaka vstop v svojo prvo službo. Glede nato, da sem kar shujšala mi je vsa garderoba pred nosečnostjo prevelika. Puloverji še nekako zgledajo na meni, ampak hlače so pa kot žakelj krompirja na meni.

vloga za znižano plačilo...danes sem sanjala, da sem dobila odločbo in da je bilo ful mal za plačat. Upam da bo temu res tako. Komaj čakam da dobim odločbo, ker na račun nje, že nekaj noči nisem spala.

crkljanje....danes zjutraj se je zbudi,l ko je mož odhajal na šiht in je takrat popil svojo dozo mleka, potem pa v svoji posteljici nikakor ni mogle zaspati nazaj. Sem ga vzela k sebi, mu dala glavo na moj povšter in ga obrnila na bok, da sva ležala eden proti drugemu, glavi pa sva imela na istem povštru. In me nekaj časa gleda, se nasmiha, me boža s svoji toplimi rokicami, potem pa je tako sladko zaspančkal. In sva potegnila še do 8:30. Ja res je bilo luštno. Upam da bo še kdaj za tak štos.

Suky...ČESTITKE ZA RD! Pa oglasi se kaj!

No tako. Zdaj pa počasi šibam pospravit za Anejem. V dnevnih prostorih je takšno kot bi padla bomba notr. Anej vse svoje igrače razvleče po dnevni, kuhinji in pod jedilno mizo. In to vse mu rata v 5 minutah. Ja ni kaj, mojster razmetavanja. user posted image

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
6.1.2007 17:39:37   
petra.horzi
oj
najprej hvala za čestitke za Jana.
kr ne morem verjet da je star že eno leto! se mi zdi kot da sm ravno včeraj rodilauser posted image
dons sm še delala, tko da bomo praznoval jutri, moja sestra je spekla torto, je dubu dons že kup daril, sam on itak še ne ve zakaj

je pa zdej skoz dobre volje, že od srede, k ni mel več vročine, skoz se smeje, sam ko je lačen al pa zaspan mal pojamra

tinkatonka za vrtec ne rabiš ne vem kaj kupovat, k najrajš vidjo, da so otroci v žabicah ali trenirkah, pa še to je bolš da so mu hlače mal premajhne kot pa prevelike, da se ne spotikajo
v janovi skupini je en fantek skoz v kavbojkah pa lepih hlačeh in men se kr smil, k to sploh ni udobno, pa še vzgojiteljce morajo pol ful pazit da se ne umaže. no pa sej boš vidla

posodice ma tud Jan ful rad, sploh pr mojih doma, k majo eno omaro polno plastičnih skled in posod, je zadnjič vsako posebej ven vzel, ampak jih ni metal na tla ampak vsako dal moji sestri in ko je rekla hvala je bil čist veseluser posted image

tok so pametni te otroci!razumejo že zelo velik, točno vejo česa ne smejo in to je najbolj zanimivo za počet
čeprov je moj mali kr priden, vsake tolk je pa res kot da bi bil gluh. sploh za metat stvari na tla, pa za prt vlečt.mu lohk miljonkrat rečem ne, pa bo zanalašč vrgu dol. pol pa gleda kam je padl in maha z roko "ni-ni"
če mu rečem za kakšno stvar da je "kak", se mi smeje, in tud on reče kak.

ko je pokakan pa reče "ka-ka" in pol ga moram it takoj previt, k drugač vpije kaka. ga moram naučit da bo povedal preden bo kakal, ne pa pol k je žeuser posted image  no pa sej ma še čas

včeraj mi je potekla porodniška, v ponedeljek se moram pa s šefom pogovorit, kako naj bi delala oz kakšen urnik bom mela, pa kakšna bi bla plača in če bo vsaj sprejemljivo,pol me bo redno zaposlil.
podaljšat si pa itak nism mogla porodniške, kljub temu da je bil nedonošenček, ker sem dobivala starševski dodatek in se ne da podalšat.kr neki!

aja grizenje -je mel obdobje od devetega do enajstega meseca, ko me je skoz grizel med dojenjem in ni pomagal ne lepo ne grdo, nč, po, je pa kr naenkrat nehal in od takrat me še ni v bradavico ugriznu
me pa grize za rame, ko je zaspan, ampak samo mene pa Damjana, druzga ni pa še nobenga ugriznu (moram trkat)

zdej pa moram it pospravlat, k pride soseda pol na kavo. bi mogla pridit skupi s tamalo, k je stara 14 mesecev, pa ma 40vročine, tko da pride sama nahitr. upam da bo kmal bolš tamala

no uživite pa se beremo

moj sonček je že "velik fant"

Neposredna povezava do sporočila: 1845
6.1.2007 20:07:34   
karin412
No jaz pa se bom selila na forum Avgustovčki 2007. Žel cel teden imam slabosti in sem naredila test, pa je pokazal user posted image . Naju s partnerjem je malo presenetilo, saj zdaj kar redko kdaj telovadivauser posted image , očitno sva ta pravi čas. Sicer sva pa oba zelo vesela. No veseli pa ne bojo najini sorodniki, še manj starši, ker so pač taki, da bojo rekli, kaj sva to tako hitela. Še dobro, da je zima, da bom lahko skrivala trebuh.

Najprej se bom morala spopasti z odvajanjem dojenja Ajle. Ta bo kar naporna, ker se rada doji.

Ajla sicer še vedno plazi, ni še stabilna na nogicah, ne vem, tako hitro se je začela plazit, da sem pričakovala, da bo prej shodila. Je pa suha kot prekla, upam, da to kaj ne vpliva.

Ponoči kar spimo, okoli 4 se zbudi, potem pa že ob 5h!

Ščipanje - tega ni nobena omenila. Ajla ščipa moje roke, ko jo dojim.

Lepo se imejte in se kaj oglasim.

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
6.1.2007 20:38:30   
Bonnie_RR
Čer!user posted image

Danes je bil pri nas zelo lep dan in smo šli sredi dneva na en sprehod tu naokoli. Je bilo prav fajn. Potem smo dobili pa Juretovega kolega in punco na obisk in je čas spet zelo hitro minil. Meni gre res ful prehitro...

Jan od petre.horzi... Čestitke za 1. svečko! user posted image user posted image user posted image Smo ti pa tudi že čestitali (in vsem ostalim današnjim slavljencem) na forumu Čestitke. user posted image

karin412... Čestitke za ponovno user posted image ! user posted image user posted image user posted image Nič se ne sekiraj in misli na druge, važno, da sta vidva vesela. user posted image
Iiiii, februarske mamice, ki so ponovno noseče se pa kar nabirajo, ne?user posted image

grizenje... Dojila nisem, tako da me ni mogel gristuser posted image , je pa dobro poglodat svojo posteljico, pa stekleno mizico, pa atijev prst ipd.user posted image

razprodaje... Nikoli nisem nekaj hodila po razprodajah, zdaj je pa sploh bolj suha denarnica...

stanje, hoja... Nik se spusti in lepo stoji na mestu, korakov pa sam še ne naredi. Drugače pa pri hoji sploh ne potrebuje več toliko opore kot prej. Je dost, če se samo malo drži ali pa naslanja.

Eviii... Držim pesti, da te Dejan neha takole "mučit" ponoči...user posted image

Lp

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
6.1.2007 21:17:19   
lolipop
IZVIRNO SPOROČILO: tinka
vloga za znižano plačilo...danes sem sanjala, da sem dobila odločbo in da je bilo ful mal za plačat.

Tinkatonka - tole si me pa nasmejala. Držim pesti, da bo čim manjši znesek. Jaz dobivam same zavrnilne odgovore. Hvala bogu, da bo pri sosedi, ker drugače bi mi trda predla.

JAN - Čestitke za prvo svečko! user posted image user posted image user posted image  Kako čas beži. Sem se skoraj zjokala, ko sem pomislila na vse lepe trenutke z mojim sončkom. Čeprav je fuuuuuuuuul naporen otrok. 

karin 412 - Tebi pa čestitke za ponovno user posted image . Kolk me fovšija daje. Sem bila ravno danes na obisku pri enih prijateljih, ki imajo dva meseca staro punčko. 4 kilce! Lahko bi jo držala z levo roko. In vse tiste roza stvari.user posted image  Sem ji tudi sama kupila dva roza bodija. Joj je luškana!

Neprespane noči - Sva že dve z Evii. Naš Lan je postal ponoči pravi lump. Obvezno še trikrat papca, zato izgledam kot en zombi. Kar bi bilo še znosno, če bi nazaj lepo zaspal. Včeraj se je zbudil okoli tretje ure, pojedel in ko sem ga odložila v posteljco, je bil popoplnoma buden. Sem ga kar popokala in dala mojemu v posteljo (sedi zraven mene in pravi, da bi bil on lahko Lolibobuser posted image user posted image  - tko, da veste, če se kdaj prijavi na rr). In pri njemu lumpek spi. Vsake toliko časa malo pomjavka, moj nazaj z globokim glasom zabrunda, Lan razume, ni joškice, in zaspi naprej. Za popiuser posted image .

Danes smo bili cel dan po obiskih in se je kar držal. Sam kaj, ko nikjer niso imeli zaščitenih vtičnic in pospravljenih stvari, ki so v dosegu Lanovih rok. Ko je prišel domov, je postal blazno pogumen, in se zvrnil ter treščil v rob mize. Ki sem jo kot dobra mama zaščitila z enkratnimi ščitniki, kupljenimi v Baby centru. Držali so natanko 5 minut, dokler jih Lan ni sfrcal stran. Pa sem vrgla dnar čez okno. Rezultat: Imamo majhno buško z odrgnino.

Bonnie - kdo je zmagal na manekenkah? Ne mi rečt, da nisi gledala. Ker pol bom user posted image .

LP

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

Neposredna povezava do sporočila: 1848
6.1.2007 21:26:46   
sarazan
Jan ... čestitke za 1. RD tudi od nas. user posted image user posted image user posted image

Karin412 ... čestitke tudi tebi za ponovno nosečnost. Pa res se ne ozirat na druge. Važno, da ste vi trije srečni v pričakovanju novega družinskega člana. user posted image

posteljica ... ne boste verjele, ampak mi smo šli korak nazaj.
Sara že od 4. meseca spi v svoji postelji v svoji sobi. Danes smo pa posteljico prestavili nazaj v najino spalnico.
Odkar je bila čez praznike bolna, prespi pol noči pri nama. Ko se sredi noči zbudi, grem k njej in toliko časa joka, da jo vzamem v naročje. Potem pa Bog ne daj, da jo spustim. Se takoj prebudi in začne jokati.
Ker se mi res ne zdi humano do mene, da potem pol noči presedim na fotelju v Sarini sobi, sva se odločila, da poskusimo najprej navaditi Saro nazaj na njeno posteljo do jutra. Pa še zelo blizu bo, da ji takoj vtaknem dudo v usta, ko se prebudi.
Upam, da nama ta tehnika uspe. Potem bo šla pa nazaj v svojo sobo.

Duda ... ja, jo spet imamo, čeprav sem jo ukinjala. Mi je Ezi rekla, da ji je zdravnica svetovala, da se v tem letnem času dude ne ukinja. Ko je otrok zunaj in vleče dudo, ne more vdihavati mrzlega zraka skozi usta.
Po drugi strani je pa tale duda tudi moja razvada. Ko tamala malo nerga in se mi jo ravno ne da pestvat, ji dam dudo in je takoj dobra. Saj to je ponavadi pred spanjem. Čez dan dude tako ali tako nima.

Grizenje ... mene tudi grize. Med dojenjem je sicer nehala, me pa v ramo kar dobro ugrizne. Pa moža tudi, ostalih pa ne. Verjetno tako izraža svoje občutke ljubezni, saj ne ve, da to boli. Jaz jo učim, da mora dat lupčka ali pa pobožat. Vsekakor je ne grizem nazaj, ker ne bo razumela, zakaj to delam.

Ščipanje ... Sara tudi ščipa, kadar je jezna ali zelo utrujena in ne more zaspati. Takrat je prava agresivka; zagrabi, kar ji pride pod prste in uščipne, pa popraska, če ima dolge nohte.

Neposredna povezava do sporočila: 1849
6.1.2007 21:27:47   
natalia
zdravo,

vau, same lepe novičke!

Jan, vse najboljše za 1.rojstni dan, bodi priden še naprej...user posted image

Karin, super novica! čestitke in zdravo nosečnost. nič se ne sekiraj za ostale, pomisli kako bo veselo v vaši hiši.

in mi:

danes je Eva  izgovorila prvo besedo za katero je vedela kaj pomeni:

je stala pri ogledalu in videla atija, da ima bundo gor, ga pogleda, pomaha in reče adijaa!

to je potem ponovila še 2x, bravo moj brbljavček!user posted image

glede hoje pa je začela malo bremzat, naredi  enih 8,9 korakov naenkrat potem pa če vidi, da ni ničesar da bi se prijela, pa se vrže na roke in potem sede na tla.

glede spanja je še vedno kriza - kljub temu, da ne vstanem 20x, vstanem pa vsako noč ziher 4,5x.

lepo spimo in se beremo! papa

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?