petra81
|
Čer damice!! jer.za ja sej se je za smejat, ko je vse čisto, ampak potem se je pa za zjokat, ko je čez dva dni isto, kot da nisi nič naredil!! Jaz sem en čas upala, da bom zadela na tisti nagradni igri od Aktive nagrado, ki si jo potem sam izbereš izmed ponujenih in jaz sem si izbrala celoletno čiščenje stanovanja!!! To bi meni največ pomenlo!! Sploh pa od vsega ne morem videt praha!! Ko je čas za ga obrisat, me začne kar kaj bolet!! Sej pole k se spravim k temu opravilu, ni tko grozno, ampak samo misel, da bo treba spet prah brisat, me kar glava!! Ostalo itak moraš skori skozi sproti delat!!! Ma, bo že!! Pa za jerco in za brez pleničke!!! Le tako naprej!! Jaz sem že poskusila pri Tami, pa ni še čas!! Bom poskusila čez en mesec spet!! Čeprav mi pove skoraj zmeraj, da se je pokakala, pa za lulanje sploh nima občutka!! Tami spi po novem enkrat čez dan cca 2 urci!! Pa jutri uživajte!! Mi bomo mogoče tudi šli kaj na obalo jutri, ampak mi smo taki k nč ne kompliciramo, se odločimo, naštimamo in že gremo!! suky, poskusi ji dat pasirano hrano po slamici, če ima afte, je tko najmanj boleče!!! Aja, pa neko tinto lahko v lekarni dobiš in potem hitro izginejo!!! Upam, da ji kmalu izginejo in da bo lahko normalno jedla!!! Aja, pa kar povej, ko boš imela razgovor, da nas bodo pesti bolele, ko jih bomo tako držale!! Res ti želim vse dobro!! Če bomo kej tam okrog hodili, ti bom sporočila, čeprav se mi odločimo zadnjo sekundo, ponavadi že na poti!! Aja, pa mene zanima, kako je s to Mireno. Ko jo boš imela že nekaj časa, le napiši svoje izkušnje, ker se mi zdi praktično!! Danes je pa Tami cel dan jedla!! In to take količine, ki je niti jaz nisem pojedla v celem dnevu!!! Sem jo slikala v banji in ima tak trebušček kot nosečnice-napet pri popku!! Sem se tolk smejala!!! K dobim slike, vam jo pokažem!!! Kami, hvala za nasvet glede kremice, jo že par dni mažemo in zgleda, da bo pomagala!!! Je že precej bolje!!! Upam, da se ji do konca popravi!!! sazi, joj, tole s povivanjem nogice, me asociira na gejše in tiste male deklice, ki so jim nogice povivali, da niso zrasle!! Upam, da ne bo kakšnih večjih problemov s tem, tako, da ti le poskusi mu povijat, mogoče bo pa šlo!! Nič, po moje sem vam že zadosti naložila, če se bo kateri ljubilo brat!! Lahko nočko Petra
|