|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
11.8.2007 9:36:08   
tevža
jutro, no, dan!

ja, res je turobno vreme...najprej vsem princeskam in princem čestitke za 11m. user posted image user posted image user posted image
in vsem malim pohodnikom BRAVO user posted image user posted image

dalin - še tiralica me ne bi našla user posted image user posted image

adrijana.sara - kot sem že napisala smo začeli samo z jutri in ko sem ga prvič posedla na kahlico, sem se usedla zraven na tla. matevž je sprva malo čudno gledal, a brez problema. je pa res, da ga ne pustim samega in ko se polula, ga takoj dvignem in ploskamo in bravoooo. nas je pa pediatrinja (kljub pohvali user posted image ) opozorila, da zna priti v fazo upiranja in da ga ne smemo na silo dol tiščat. počasi pa bo.....še vsi so šli iz plenic. jaz upam, da nam uspe tja do 2. leta. kaj pa bo, bomo pa videli.  

princes - a ti imaš pa malo pijavkico....sicer se tevž ne drži samo mene, a zdaj čakam drug teden, ko se začne star urnik z očijevo službo in njegovimi službenimi potmi, ko bova spet veliko sama. sva se zdaj kar malo razvadila in upam, da si drug teden ne izkopljeva oči user posted image user posted image .

uživajte...lep vikend

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
   RE: SEPTEMBERKE 2006
11.8.2007 15:54:19   
dalin
Danuser posted image

Dajanax bokuser posted image .Kakooooooooooo siuser posted image ?Pa Vita?
 
Naš user posted image  je šel spat,če bo pa spal bomo pa še videl.Ga je po celi postelji dostuser posted image .
 
Adrijana.sara zame pomeni da otrok shodi,ko hodi.Ali si pa jaz vse skupaj napačno razlagam.Po drugi strani je pa možno,da pomeni shoditi takrat,ko par korakcev naredi,saj takrat v bistvu shodi.
 
Mimogrede naš "zlatek" je zapančal.user posted image Danes je šel ob 11.spat,tako kot ponavadi in je bil ob pol enih že buden.Zato sem ga še enkrat položila spat,saj do večera ne bi zdržal.Ko sem mu rekla pred pol ure,če gre pančat,je kar sam proti spalnici šel.
Dajanax,kam si zginilauser posted image
 
Dajte se še malo druge oglasiti,kje ste vse.ALA,dajmouser posted image .
 
Zdaj grem pa malo pred TV,je možek tavečje tri s sabo vzel do enega kolega.Jaz se bom pa malo spočila,ker sem delni invalid.Dopoldne sem šla po stopnicah v roki sem imela stekleno skledo,pa sem se spotaknila,sploh ne vem kaj sem mislila(najbrž nič),in padla kolikor sem dolga in široka.Na levi roki sem se urezala v prstanec,je kri tekla ko 300user posted image .Sem mislila,da sploh ustavila ne bom,pa se je potem nekako uštimalo.
 
Za Urbana
user posted image
 
Lep dan želimuser posted image


_____________________________

Žan 27.09.2006


(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
   RE: SEPTEMBERKE 2006
12.8.2007 14:55:10   
dalin
Ja kje pa ste vseuser posted image .Smo bile že čisto na dnuuser posted image .Zdaj bomo pa šle na vrhuser posted image .Vprašanje samo za koliko časauser posted image
 
Za Tomaža
user posted image

 

_____________________________

Žan 27.09.2006


(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
   RE: SEPTEMBERKE 2006
13.8.2007 7:42:37   
dalin
user posted image

Zdaj pa ne vem,ali sem samo še jaz na tem forumuuser posted image  ali ste tako zaposleneuser posted image ,da se nič ne oglasiteuser posted image .
 
V glavnem;danes je luna,če hočete kakšno kilco zgubiti,mal pazite kaj jesteuser posted image .
 
Se je pa začel Žan orng na nogice postavljati in je treba paziti,da ni prevelikih bumov po tleh.Najraje se dviguje ob sedežni in to na tistem koncu,kjer je mizica.Če ga dam na drugo stran sedežne,ni tako zanimivo,vedno rine tam kjer je miza.Tam se lažje udariuser posted image ,če slučajno padeuser posted image user posted image .
 
Napište če imajo vaši user posted image  še dude ali jih sploh nimajo.Mi jo še imamo,bi ga pa rada odvadila.Je že dve tako scuzal,da nista bili za nikamor drugam,kot za v smeti.
 
Nič,grem zdaj zajtrk narediti.
 
user posted image
 

_____________________________

Žan 27.09.2006


(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
   RE: SEPTEMBERKE 2006
13.8.2007 11:43:19   
adrijana.sara
Dalin naj se ti malo pridružim, da ti ne bo preveč dolgčas. Midve sma še šla zjutraj malo ven, ker kaže, da po popoldan spet dež. Glede na to, da fasado že delamo precej dolgo časa in smo se ustavili pri stiroporju - vsaj tega je konec, bo očitno vreme še dodatno pripomoglo, da še ne bo kmalu res konec. Delajo nama tako kolegi in prihajajo popoldan, s tem da sta šla še dva od treh na dopust. Vsak dan moram nekaj za večerjo pripravit in mi je že zdavnaj zmanjkalo idej. Dobrodošla kakšna...user posted image

Glede dude - Sara jo ima načeloma samo za spati in če jo je kdaj treba utišati. Če pa jo ima na dosegu, bi jo imela skoz v ustih, če je pa ni je pa nič ne pogreša. Za spat pa obvezno. Sem že tudi sama razmišljala, da bi jo počasi odvadila, pa nimam pojma kako. Ima katera kakšno izskušnjo s tem? Meni noče zaspati brez nje, razen v avtu.

Vem, da je ena omanila, da otrok sam zaspi. Prosim za recept! Saj nimama nekih problemov, samo še boljše bi bilo pa če bi sama šla spat. Meni zaspi na rokah -  se usedema na sedežno, se stisne in 5, 10 min rabi, da zaspi. Enkrat jo bo pa treba tega odvadit. Pa saj meni tudi cartanje paše, je postala res prava mamina cartika.user posted image

Vsak dan tudi boljše hodi in dlje. Ji gre pa najbolj, če je čisto bosa. Samo zdaj je pa že precej hladno, sem ji včeraj kupila copatke - nogavičke v H&M. Ne vem kako bi drugače napisala, in se kar dobro odnesejo.

Kakšna luna je bila? Prazna? Saro sem namreč našla ponoči kako sedi v kinderpetu in carta kužeka. Pa se je trudila nazaj zaspati in ni mogla. Se je okoli 5h spet priplazila k meni.

ZDAJ PA ŠE DRUGE NA DELO!

< Sporočilo je popravil adrijana.sara -- 13.8.2007 11:44:17 >

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
   RE: SEPTEMBERKE 2006
13.8.2007 12:05:35   
incabinca
Dan!

Duda: Lovro nima pojma kaj je to :) Včasih se sam mal igra z njo ;)

Spanje: jaz ga položim v posteljo, mu zaželim lahko noč in grem iz sobe. Tako delam praktično že od rojstva naprej in tako je navajen. Je imel obdobja ko j malo protestiral, malo sme ga pustila da je pojokal, potem sem ga šla potolažit, ampak nikol ga pa nisme iz postelje vzela. In je bil mir. :)

Letim, kuham kosilo za Lovra, dans bo taka dobra zečlenjavna juhica s samo domačo zelenjavo :)

papa






(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
   RE: SEPTEMBERKE 2006
13.8.2007 12:08:11   
incabinca
hehe , adrijana.sara zdaj si me pa dobila :D

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
   [Brisano sporočilo]
13.8.2007 12:39:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu incabinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4383
   RE: SEPTEMBERKE 2006
13.8.2007 13:07:27   
žiža
En leteči pozdravček user posted image
Delamo 100/h in upam, da se nam do drugega vikenda uspe preseliti 4 nadstropja više. Danes brusijo in lakirajo parket. Čez vikend smo opravili malarska dela. Z mami pa sva se lotili vse robe , ki se je nabirala celih 30 let. Sva imeli cel bolšji sejem user posted image
V razsulu imam torej dva stanovanja. K sreči so počitnice, tako da sta moj najdražji in tašča doma. Možek je seveda glavni fizičar, tašča varuška jaz pa čistačica in taglavni nadzorni user posted image
Popoldne greva v lov na dnevno sobo... Če katera ve za kaj pametnega pa eni zmerni ceni se priporočam za informacije. Sedežno že imava naročeno, manjka še pohištvo. Iščeva pa nekaj nizkega, brez polic in z eno vitrino.
Tamala dva sta pridna. Glede Urbana se sploh nimam kaj pritoževati. To je pa tako potrpežjiv otrok. Še vedno imamo samo dva spodnja zobka in še nič ne kaže,da je kaj novega na poti. Hodi še ne, pobere se pa ob vsako stvar. Sploh ne morem verjeti, da smo zakoračilil v zadnij mesec. uffff konec mojega veselja. me kliče šef...
Fajn se imejte
pa srečno vsem še v zadnjem mesecu pred prvo svečko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
   RE: SEPTEMBERKE 2006
13.8.2007 19:46:55   
ajne
hojla,

mi smo spet doma (s Korčule in Moravskih toplic), pravzaprav pa sem z današnjim dnem spet v službi... je bila kar kriza prvi dan, pa bolj zaradi tega, ker sem bila prvič tako dolgo stran od ajdice, kot zaradi službe. se je pa ajdica pogumno spoprijela z novo življenjsko situacijo in je bila pri varuški danes baje vzoren otrok. meni je bilo malo hudo, ampak ker je bila ona tako ok, sem tudi jaz pomirjena in bo lažje. tako da mene v arboretum (če bo srečanje) žal ne bo.

sicer pa smo mi sedaj osvojili stanje brez opore in vstajanje brez opore, hodimo samostojno pa še ne. zobka nimamo še NOBENEGA, po mojem smo edini brezzobi v tejle druščini, ampak jedec je pa hud. čist vseeno če nima zob, je praktično čisto vse. govori ati ati, babi babi in amama, mama pa samo ko je zlo hudo in je treba crkljati. ima pa novo foro, ko je zaspana, se enostavno uleže na tla in tako pokaže, da je utrujena. s spanjem nimamo težav, zaspi sama, ko popije svojo flaško mleka (no samo en deci). spi od 21.00 pa do 4.30, potem pije mleko in potegne do 6.00, kar mi bo sedaj kar ustrezalo, ker moram itak za službo tako vstati.

tko, zdaj grem na filmski večer z mojim dragim, potem pa v mižule...

se beremo in pišemo,

čau 

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
   [Brisano sporočilo]
13.8.2007 22:11:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ajne)
  Neposredna povezava do sporočila: 4386
   RE: SEPTEMBERKE 2006
14.8.2007 6:14:11   
dalin
user posted image

Bi eno kavicouser posted image ?Evo,jaz sem že pokonci,bom pa verjetno šla nazaj še malo med flike.Sem samo toliko ustala,da sem možeku kavico skuhala,kot vsako jutro.
Sončica saj tudi jaz Žanu dude menjam,ampak ne vem zakaj taka rata.Ob straneh jo tako scuza,da se natraga in potem jo,normalno,zamenjam.Ima pa dude od Baby nove,še vedno od 0-3 mesecev,ker če mu jo bom neprestano menjala za večje,se je ne bo nikoli odvadiluser posted image .Sicer pa takih kot jo ima zdaj ne delajo več,tako da kar so imeli pred meseci v trgovini,mislim da še štiri,sem pokupila,pol bo pa treba nehati s cuzanjemuser posted image
Adrijana.sara moj Žan zaspi samuser posted image .Sem prakticirala že od rojstva.Je bilo celo obdobje,ko je jokal,pa sem ga mirila v posteljici,pa ne dvignila,potem pa po kakši slabi uri joka ugotovila,da morda ne joka zaradi tega,ker noče sam zaspati,ampak zaradi krčev.Mater,ti povem sem bila tako jezna nase,da bi se zgrizla.Tri otroke sem že imela,pri ta četrtem,mi pa ni padlo na pamet,da ima tudi on lahko krče.No od takrat sem ga dvignila vedno kadar je jokal,ampak jokal,ne jokcal.Na morju se je navadil,da mi v naročju zaspi,ko smo pa domov prišli,smo šli pa na stare tire nazajuser posted image .V glavnem,ko gre spat,mi v naročju spije čaj po flaški,potem ga stisnem,dam lubčka in položim v posteljico.Sicer gre pa vedno takrat spat,ko je takoooooo zaspan,ker če ga dam prej se hiter zbudi in ima cel ritem uničen.
 
Mi je pa danes zadišalo,da bi šla v službouser posted image .Saj,ko bo pa treba,bo pa hudičuser posted image .Sva se pa z mojim par dni nazaj pogovarjala,kako fajn je da je mama(njegova) doma,bo lahko vsaj otroke zjutraj v šolo peljala in Žana v vrtec,pa veste kaj mi je rekla:da kdaj pa kdaj že,vedno se mi pa ni treba na njo zanašat.Vam povem,mi je kar sapo vzelo.Zakaj jih ne bi ona vozila in bi lahko zjutraj spali,ne pa da jih ob 5 uri budim in jih peljem v jutranje varstvo.Mi bodo že ob osmih v šoli za mizo zaspaliuser posted image .Pol sem ji pa rekla,da prav,da na ŠS je veliko punc in da bom že kje kakšno dobila,da bo zjutraj prišla in jih porihtala,čeprav tavečji trije so že tako samostojni,da ni z njimi praktično nobenega dela.Pol pa,saj veste;kaj bodo ljudje rekli,ona doma,pa druga hodi otroke rihtat.Ja točno tko,če jih sama nočeš.Pa sem jo spet malo podjeuser posted image la,sem user posted image ,ne.
 
Nič,sem se že razpisala preveč,bom še za vas malo prostora pustila.
user posted image

_____________________________

Žan 27.09.2006


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
   RE: SEPTEMBERKE 2006
14.8.2007 11:02:54   
borovnička
Hej hej!user posted image Kako ste pridne, pa čeprav so počitnice, sem mela kar nekaj za prebrat.user posted image

Mi smo se v petek vrnili z morja.user posted image Joj kako je blo luštno, pa kako je hitro minilo. Bi šla še kar mal nazaj. Nik se še ni čist navadil na to klimo. Mu manjka vodica pa kobacanje po mivki pa sonček in cel dan bit zunaj. Čeprav sem se mal bala kako bo spal v prikolici, je blo super, sploh brez problema.user posted image Mamo pa zdej problem se navajat nazaj na postlo.

Hodimo še ne, imamo pa že 8 zobkov. Spodaj 4 in zgoraj 4. Se pa pripravljamo na 1. rojstni dan, ki bo že čez slabih 14 dni. Se mi zdi, da smo se še včeraj pogovarjale kako nam rastejo trebuščki, evo, zdej bomo pa že prvo svečko pihal.user posted image

Vidim, da mal že planirate žurkice za naše lumpe.user posted image Jaz sem mela v mislih piknik na prostem, je en tak fajn plac, ampak kaj pa če bo dež.user posted image Bi velik rajši bla kje zunaj, kot pa v kaki gostilni. Pa še velik nas bo. Okrog 40. Vabila mam pa tud že narejena. Čakam na vremensko prognozo, da vem poslat al za zunaj al za noter.

Duda... mi jo imamo predvsem takrat, ko tečejo solzice in takrat ko smo fejst zaspani. Ko pa trdno zaspi, jo pa sam flikne ven, čez dan je niti ne pogreša. Mamo pa mi tud ene 3 tudi in mu jih stalno menjavam.

Služba... začnem s 1. septembrom, takrat pa gre Nik tudi prvič v vrtec. Mam pa veliko srečo, ker sem dobila službo v vrtcu in to v tistem, kamor bo hodil Nik, tako, da mi je malo lažje, ker vem, da gre v dobre roke. Pa še selimo se nazaj na Vrhniko.user posted image Mi je prav hudo, ker "moramo" iz Maribora.user posted image

Srečanje... sem vidla, da ste se nekaj menile. Pa bo zdaj kaj iz tega?

No, zdej vam pa še par slikic z morja pripopam:

user posted image
na trajektu

user posted image
prvič v morju

user posted image
hlajenje pred prikolico... kar v čebričku

user posted image
najljubše opravilo... igranje v nizki vodici

user posted image
dirkanje po plaži... cela plaža ga je bla polna

_____________________________

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
   RE: SEPTEMBERKE 2006
14.8.2007 11:25:47   
princes
Dan..

Midve sva bili pa danes pri P., zaradi pikic po nosku, pa valda ni nič vedla..Da morem opazovat, kaj ji ne paše..user posted image

A že kahlice so v igri, vi ste pa napredni Tevža..user posted image

Tale tvoja tašča je pa prijazna..user posted image

Mirjam, user posted image Tobij..

Lia je pa začela štrajkat pri spanju, ona bi bila skoz pokonci in stala pa hodila, še ob opori..Tolk ji je vse zanimivo, da mora bit ornk zmatrana da zaspi..
Naredi do 5 korakov sama, ni pa še čist ziher da bi kar šibala..jaz tud pravim da hodi takrat ko res hodi, tko da bom takrat zabeležila kdaj je začela hodit..user posted image

Dudo imamo mi tudi za spanje, in takrat ko jo je treba utišat, drugače je ne pogreša..In jo bomo imeli dokler bo pač hotla..
Kaj pa pitje, Lia še kar flaško prakticira..user posted image Če ji dam iz kozarčka lepo pije, samo flaška je še vedno zakon..Slamco pa pojma nima zakaj je..

Nama pa ta teden tašča kuha, sva same pa sem ji kar rekla, če se lahko na kosilo povabiva, da se mi ne da samo za naja kuhat..user posted image Da jaz malo opustim tole gospodinjenje, že kar preseda kdaj, tko da bi jaz tud šla mal delat, da malo okolje zamenjaš, da ni vsak dan isto.. Samo bo treba še šolo končat, tko da o službi drugo leto..Če bi dobila kje za kakšne 4 ure bi bilo čisto fino..

Zdej morem pa it, mi skoz Lia nagaja, čisto nič ne uboga, ji rečem da ne sme ona pa potem še rajši..user posted image Sploh me ne jemlje resno, misli da je vse igra..user posted image

Lep dan..





(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
   RE: SEPTEMBERKE 2006
14.8.2007 13:25:17   
adrijana.sara
DAN!

Lepo, da se tu gor še vedno kaj dogaja. Dalin kako je fajn, če je zjutraj kaj za prebrat. Hvala ti. Pa pridna žena si, da vstaneš vsako jutro, da možu kavo skuhaš. Moj - fant, da ne bo pomote, kave ne pije, tako da mi ni treba vstatiuser posted image ... rečmo. Za zajtrk si pa mora sam postreči, če hoče jesti, ker nočem postat njegova mama, ki vsakega streže spredaj in zadaj. Na koncu pa še nihče niti malo ni hvaležen...user posted image  
Tašča je pa prava - kako so nekatere. Vnuki so vse, dokler njim tako paše. Tudi moja "tašča" podobno razmišlja. Ona se že ne bo obvezala, da bi vnuke pazila, razen za kakšno uro, dve... pravi, da saj imamo vrtec. Je pa res, da je precej živčna in skoz nervozna, tako da je verjetno bolje, da noče. Ni prijetno biti ob nekom toliko časa, če se skoz pritožuje in jamra, čeprav si sama probleme dela, tudi tam kjer jih ni.

Borovnička hvala za lušte!user posted image  Ste pa full lepa družinica. A to ste bili na jahti?
Nik ima pa že tudi pravo frizuro... mi bomo tudi mogli spet kaj dol dat, da bo lahko še kaj vidlauser posted image

Ok, miška se je zbudila, zdaj pa gremo na divjanje po hiši...

By ... pa lep dan vsem!

< Sporočilo je popravil adrijana.sara -- 14.8.2007 13:27:48 >

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
   RE: SEPTEMBERKE 2006
15.8.2007 17:12:21   
yennika
Helloooo,

za mano-nami sta dva uspešna delovna dneva.user posted image Po enem letu in treh mesecih grem nazaj v službo in že imam fraj dan zaradi praznika.user posted image Taktika, kaj.
Moram priznati, da smo se vsi trije zelo dobro zorganizirali in nam gre jutranje spravljanje malega v varstvo kot po maslu.V ponedeljek je imel sicer atek dopust in sta zelo uživala home alone.Saj veste, ko mačke ni doma, miši plešejo.user posted image Tako so bili traktorji parkirani v kuhinjskih elementih.Jaz pa sem se skoz trudila, da ga ne bi preveč zanimale omare, poličke ipd.user posted image Pa kaj, sam da so otroci zdravi.
Pri drugem otročeku se javi za porodniško.user posted image Itak ga že od rojstve dalje rihta, previja, hrani, položi spat, tako da to ni nikakršna težava zanj.Bravo pridni očka in bravo pridni sinko.user posted image
Včeraj pa ga je atek pred službo peljal botrci v varstvo.Tako je mogel mali vstati že nekaj čez 6.Me je sam debelo pogledal, ko sem ga šla spravljat, namesto da ga bi dala k sebi v posteljo, kot ponavadi.user posted image Bil je zelo priden, naju kaj dosti ni pogrešal...lepo je spal, jedel, se igral...pohvaljen torej.Potem pa je bil zelo vesel, ko ga je ati po službi prišel iskat.In ko sem jaz prišla domov je vriskal in celo ploskal, kar mi prej pol leta ni uspelo ga naučiti.user posted image
Vsem, ki grete kmalu nazaj v službo hočem reči, da kar pogumno.Vse se lepo poštima in laufa dalje.

Danes pa smo spet skupaj doma, pa ne moremo nikamor, ker je ati v pripravljenosti do večera.Pa se zato bolj mečkamo in tako uživamo.user posted image

Borovnička, malo si se zmotila, v vrtec gremo 3. septembra.user posted image 1. september je namreč naš dan, mi pihamo prvo svečko in pride na soboto.Jupi!Btw zelo lepe slikice.

Kahlico-bravo tevži- jo imam namen sprobati naslednih 14 dni, ko sem na dopustu.

Duda, samo za uspavanje.
Adrijana.sara- zaspi tudi Klemen sam.Enostavno mu ni pasalo več guncanje pri meni v naročju in se je kar obračal in jokal.Pa sem ga položila na kavč in je takoj zaspal.Tako prakticirama že kaka 2 meseca in je prav fajn.Po flaški zvečer ga samo položim poleg sebe-jaz imam tako vsaj priložnost kaj po tv pogledat- me prime za roko in že spi.Potem pa ga odnesem v njegovo posteljico.Tako spi celo noč.Prej ko še nisem hodila v službo je potegnil celo do 8ih-9ih.Je spal tudi več kot 12 ur v kosu.Zdaj pa smo malo zmotili ritem.Ampak je tudi pri varuški šel takoj spat dalje.Ni kaj, pravi zaspanko je ta naš lepotec.user posted image

Ajne, kako bilo pri nas na Koroškem?user posted image

Žiža-ste že migrirani?user posted image Uspešno dalje!

Uživajte mamike!

_____________________________

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!


Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
   RE: SEPTEMBERKE 2006
15.8.2007 21:52:39   
dalin
za Alekseja
user posted image

_____________________________

Žan 27.09.2006


(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
   RE: SEPTEMBERKE 2006
15.8.2007 21:53:20   
dalin





user posted image  
   
  
  26.08.  BOROVNIČKA    - Nik 
  01.09.  YENNIKA           - KlemeN 
  02.09.  ZALA ADL          -  Zala 
                 NATAŠI              - Timotej 
  03.09.  TANYKA             - Rene
                 BUCHKA             - Filip

  04.09. X_SREČKA_x     - Vesna
                 INCABINCA       - Lovro 
  06.09.  JULAM               - Amadej 
  07.09.  ZVEZDA06         - Ema 
  08.09.  NEN                   - Neža 
  09.09.  BUDA                 - Tilen 
  09.09.  ADRIJANA.SARA- Sara
 10.09.    PRINCES            - Lia
               KA_TY                 - Tilen
 11.09 .    žIŽA                    - Urban
 12.09.  MATEJCICA          - Tomaž
14.09.    ANIKA_24          Lana 
 15.09  . ALENKA11         - Aleksej 
             *ANČ*                - Tristan 
               KALIPSO            - Zara
 16.09.    MAJA 81            - Lara Marie
 22.09.    SOncICA            - Benjamin 
              TEVŽA                 - Matevž
 23.09.    SANJAS               -Maks Oliver
 25.09.   ROSE22             - Neja
 26.09.   AJNE                  - Ajda
 27.09.   DALIN                 - Žan 
             DEJANAX           -   Vita       
            MIRIJAM             - Tobija
 30.09.   TEJCHA             - Tilen
 03.10. *LINA*             - Tristan




    19      user posted image in

      12    user posted image                  





_____________________________

Žan 27.09.2006


(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
   RE: SEPTEMBERKE 2006
16.8.2007 21:30:43   
alenka11
Ojla

Jaz sploh več ne najdem časa za forum. Se opravičujem ampak res mi nikakor ne znese user posted image . Kadar je Aleksej pokonci ne morem bit za računalnikom, ker hoče on več tipkat kot jaz. Kadar pa spi imam pa s seboj preveč dela.

Dalin hvala za slikico user posted image user posted image user posted image user posted image . Kako gre res hitro čas, še malo pa bo treba v službo. No jaz sem že zaključila porodniško in sem na dopustu. Septembra pa zamenjam službo tako da bo kar pestro. Novi obrazi, novo delovno okolje....

Toliko na hitro od mene, malo sem že utrujena in grem kar spančkat. Lepo se imejte. Pa pa

_____________________________

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
   RE: SEPTEMBERKE 2006
17.8.2007 9:57:42   
tevža
oj!

še na hitro od naju s tevžem....

predvčerajšnjim smo izgovorili prvo "besedo" in sicer poklical me je Enka. očitno mu je to ta trenutek bližje kot mami, saj doma (od moža/očija) večkrat sliši Alenka kot mami. bili pa smo na obisku in ko me je prijateljica poklicala, je Matevž "ponovil". najprej sem mislila, da se nam vsem skupaj samo dozdevauser posted image , a potem smo stvar ponovili in res je spet bila Enka. user posted image  poudarek je seveda na ka.....tako je smešen...user posted image .

drugače pa intenzivno poriva po stanovanju traktor gor in dol. skratka ob opori hodimo.

ja, alenka11, tudi meni malo zmanjkuje časa....ko je Matevž pokonci (spi le uro in pol čez cel dan user posted image user posted image ), težko uspem kaj velikega narediti oz. napisati. sicer se zaigra sam kakšnih 20 min, a to je tudi ves čas, ko "pobegnem" (recimo zdaj). no, pa saj sva ga sama navadila, da se ves čas ukvarjava z njim in njegovim svetom. a priznam, včasih bi mi kar prav prišel gumbek on/off. 

evo, dovolj je bilo....
lep dan,

MI2

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
   RE: SEPTEMBERKE 2006
17.8.2007 11:58:05   
adrijana.sara
Pozdravček!

Še od naju na hitro, se pakirama za k sorodnikom od mojga. Imamo 60 letnico in midve s Saro in njeno teto, gremo dan prej. Ati in ostali se nam pridružijo jutri in ostanemo do nedelje zvečer. Tako, da bodite pridne, da bom imela v pon. kaj za prebratuser posted image

Tevža jaz sem ti še kavico dolžna, tako da se boma mogle kaj dobit. user posted image  Če ne prej septembra, ko se vsa ta norišnica okoli malo umiri.

Včeraj smo se šli s koligico in njenim malim kopat na bazen. Sara bi se lahko kar v vodo preselila in bi bila najbolj srečno bitje na svetu...

Lep vikend vsem skupaj,

Adrijana

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
   RE: SEPTEMBERKE 2006
17.8.2007 21:51:35   
dalin
Pa smo na drugo stran padleuser posted image .Pa kaj ste res vse tako zaposleneuser posted image .Ste se kar porazgubile.Princes,Tanyka,Dajanax,Rose,Julam,Ajne,Žiža,....................pa vse tiste,ki ste se samo enkrat ali dvakrat oglasile.Saj človek nima sploh volje "gor" priti,če že vnaprej ve,da se nič ne dogaja.Ah,user posted image

_____________________________

Žan 27.09.2006


(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
   RE: SEPTEMBERKE 2006
17.8.2007 22:41:45   
julam
Ojla, babe! Mi smo z dopusta. Žal! Imeli smo se daleč nad mojimi pričakovanji! Vsi strahovi so bili odveč. Naša dva fantiča sta se izkazala za prava mala tabornika. Življenje v šotoru je bilo super. Tako da upam, da drugo leto spet! A ja, pristali smo na pagu, v Straškotu, ki je res super kemp, edino kar nismo vedeli je, da je cesta skozi kemp tako prometna kot ta največje avenije v NY! Groza, kot bi ti z motorko nekdo žagal nad glavo sredi noči. Ampak mala dva sta spala kot topa. Ja, itak, če sta bila cel dan v pogonu.

V pon se pridružujem ta zaposlenim mamicam in šibam po dolgem času delat. Kako mi bo težko pustit malega cel dan. Se je v 3 tednih tako navezal name, da je že kar moteče. Sploh noben drug ne šteje, povsod je za mano, ko pa je hudo, pa šiba k meni z glasnim "mama, mama, ...". Joj, so cukri teli naši! Čez slabe 3 tedne bomo pa tudi mi pihali svečko! Kam je šlo to leto?

Se spomnim, da ste debatirale o številu otrok. Jaz bi 4. Kaj pa bo iz tega, vam pa sporočim. Sicer sva oba z možekom ZA, ampak bo treba kakšni 2 leti počakat, da jaz faks zaključim. DO takrat se pa zna zgodit, da se bova preveč navadla že bolj ali manj samostojnih otrok in se nama ne bo več dal. No, sporočim user posted image !

Sicer pa pri nas nič bistveno novega. Ostajamo pri dveh zobkih, še vedno jemo zelo radi in zelo veliko. Pije najraje kar vodo, največkrat iz magičnega, sicer pa je nadvse ponosen, če mu ponudimo iz kozarca. Hodi naš dečko še ne, ni pa več daleč tudi to. Se je pa začel postavljat zase pri igri z bratom in postaja hudičevo naporno, ko se začneta cufat in kričat. Vsak dan se zlasata, zbrcata... verjetno mi ni treba napisat, da takratko potegne mali, ampak bo kmal vse nadoknadil.

Spanje je bilo pri nas že gladko A1, pa bo potrebna prevzgoja. Ker se je na morju ta strašna naveza name sprevrgla v vsakodnevne borbe, ko je bil čas za spanje. Tako da sem na koncu morala stati zraven posteljice in ga božati po laskah, dokler ni zaspal. Jao, meni, to pa ni ravno zame. Tako da danes že prakticiramo po starem: v posteljo, lahko noč in spat!

Žiža, prepričana sem, da se vam spanje porihta, ko bosta mala2 enkrat v svoji sobici!

Tevža, čestitke za kahlico!

Ajne, bravo Ajda za pridnost v varstvu. A si jo kej uvajala?

Ah, zdej mi je pa iz glave ušlo, kaj ste še kej pisale! No, se še javim!


(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
   RE: SEPTEMBERKE 2006
19.8.2007 10:00:52   
dalin
Danuser posted image
Samo na hitro,drugače bomo spet na drugo stran padleuser posted image .Smo že čist na dnu.
Sem vesela,je danes ob 4 zjutraj moja sodelavka rodila sinčkauser posted image user posted image user posted image .Pa ga je le dočakala.
 
Žan počasi že osvaja prve korakceuser posted image ,ob opori seveda.Drugače je pa vse po starem.
 
Grem zdaj kosilo naprej kuhatuser posted image .
 
Oglasite se kaj!!!!!!!!!!!!!!
HAAAAAAAAAAAALOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!

_____________________________

Žan 27.09.2006


(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
   RE: SEPTEMBERKE 2006
19.8.2007 21:43:40   
dalin
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Žan 27.09.2006


(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?