|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: izgubila sem ga!
5.12.2007 14:01:25   
baguSka
oz eden ljubi tebe, drugi pa njo...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 101
5.12.2007 14:02:01   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

v roku 5 min mi je postal popolni tujec

kaj pa ce se v njemu skrivata dve osebnosti user posted image  in je ena dobra, ena pa slaba user posted image

Bemti, baguSka, ko sem post objavljala, sem se še na to spomila. Dva obraza mogoče? Dober igralec?

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 102
5.12.2007 14:06:03   
cukr07
IZVIRNO SPOROČILO: nestrpna

ja verjetno me res ne ljubi ampak danes sma govorila po tel. in je rekel da mi nemore povedat zakaj je to naredil bo pa me en dan poklical pa se boma nekje dobila pa pogovorila in da bo mi vse pojasnil in da me ljubi z vsem srcem in me vedno bo. in da more nekaj naredit drugače neboma mogla nikoli skupaj bit. kaj mora naredit mi ni mogel po tel. povedat je pa rekel da do nje nič ne čuti že dolgo časa in da ve da bo samo z mano srečen. Če preberete kaj je napisal JAJAJA boste vedle da ne lažem, ker to je pisal on.

Zakaj je pa šel potem nazaj k njej, če do nje nič ne čuti? user posted image  
Če bi tebe res imel tako rad, ti tega ne bi nikoli naredil, ampak bi se boril, da bi ostala skupaj, da bi si ustvarila svojo družino. Če je bila njegova ljubezen do tebe tista prava, mu ne bi nič moglo preprečit vajine sreče, najman pa njegova bivša (pa četudi imata otroka). Glede na to, da se je že tolikokrat vrnil k bivši, se mi zdi, da je ta tvoj ˝princ iz sanj˝ navaden slabič, ki ne sprejema nobene odgovornosti.

Vem, da ti je sedaj hudo in da zelo trpiš, ampak verjemi čas zabriše vse rane in tudi tebi se bo še nasmehnila sreča, saj imaš komaj 20 let in je še vse pred teboj.

Upam, da mu ne boš ponovno nasedla in pustila da se vrne k tebi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 103
5.12.2007 14:06:15   
Anonimen
hvala baGuska. ja naj pove da me ne ljubi pa je stvar zaključena. težje pa je bit narazen če vem da je ljubezen obojestranska! samo nekaj hudega more bit, ker se je zdaj zameril vsem njegovim sorodnikom še posebej njegovi mami, pa kljub vsemu gre nazaj. nevem s čim mu je zagrozila verjetno tudi z mano kar nebi bilo prvič. nem se več obremenjevala. želim mu da je srečen z njo. res iz srca ker si kljub vsemu to zasluži. čeprav vem da ga nebo nikoli tak ljubila in kovala v zvezde kot sem ga jaz! pa mi ni žal. ker vsako prebujeno jutro ob njem, vsak dotik, poljub, pogled je bil vreden teh solz. Dal mi je veliko več kot si misli in za to sem mu hvaležna. dokazal mi je da vem ljubit kar do zdaj nisem nikogar. dal mi je ljubzen in občutek kot da mu nekaj pomenim, čeprav je včeraj vse kazalo na nasprotje. spominjala se ga bom kot mojo največjo ljubezen in živela dalje, čeprav nebo lahko. v čast mi je da sem ga smela ljubit in biti del njegovega življenja. verjetno se čudite tem besedam ampak kljub temu sranju z bivšo je vse ostalo bilo super in je res izjemen človek. pravi cartek pa čerav ni več mojuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 104
5.12.2007 14:07:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

v roku 5 min mi je postal popolni tujec

kaj pa ce se v njemu skrivata dve osebnosti user posted image  in je ena dobra, ena pa slaba user posted image

Ja, ali pa če sta dva? Mogoče dvojčka? In potem nastopa enkrat eden, pa vmes hitro vskoči drugi? Ma dobro imata tole naštudiramo, gotovo sta že v šoli vadila.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 105
5.12.2007 14:07:59   
Anonimen
oja! po horoskopu je....... DVOJČEK!!!! zanimivo ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 106
5.12.2007 14:08:48   
Anonimen
prav ve to analizirate. opasne steuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 107
5.12.2007 14:10:26   
Anonimen
Ali si sigurna, da si stara20 let? Ker obnašaš se kot pubertetnica. Imam občutek, da prvič, ko te bo lepo pogledal ga boš sprejela nazaj.Oba sta nezrela.Oba.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 108
5.12.2007 14:13:20   
Anonimen
anonimna. za svoja leta sem ztela bolj kot 30 letnica, verjemi mi ker mi to vsi govorijo. le ta ljubezen me je naredila čisto mehko. sem imela prej tipe, pa to lepotce z dobrimi karakterji pa mi nihče ni mogel prit do živega. sem tudi imela dolgo zvezo z enim veliko starejšim od mene pa ni mogel z mano manipulirat. to kaj pa se mi zdaj dogaja v glavi in srcu pa še sama ne razumem. preveč ga ljubim!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 109
5.12.2007 14:13:48   
Anonimen
Jaz pa še zmeri mislm da ti mal preveč rožnata očala nosiš.
Ne razumem kako je lahko cartekuser posted image  Drugi so ga prisilili? Tud če so ga....men to sam pomeni da je človk brez karakterja, brez lastne volje, brez jajc! V vsakem primeru ni glih dedc z katerim bi hotela jaz osebno bit. Očitno smo si pa res različni. Men bi dol viselo zakaj se je odloču kakor se je odloču. Dejstvo da te očitno nima dost rad če se je tak odloču.
Mislm te fore da te je pustu iz ljubezni....mislm....ok, v španskih mogoče, v realnosti....nope.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 110
5.12.2007 14:16:41   
Anonimen
ANONIMNA! tudi jaz se bojim da bi ga mogoče kdaj nazaj vzela. ampak res samo pod določenimi pogoji. ki pa mu jih še do zdaj nisem postavila. ampak nem razmišljala o tem čas bo prinesel svoje. jaz vem da on mene nebo zlahka pozabil jaz pa njega ne. 1x mi je res že dokazal da me ljubi zato sem mu 3 oprostila drugače mu nebi. kaj pa se je zdaj spet zgodilo pa pri mojem milem bogu nevem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 111
5.12.2007 14:19:20   
Anonimen
4 X sta šla že narazen
3 X si ga že vzela nazaj
Pa še enkrat bi gauser posted image

Itak da šeta sem in tja če mu pa to dovoliš!
Veš sej je lepo da maš nekoga neskončno rad, sam fajn je da maš pa sebe še vedno rajši.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 112
5.12.2007 14:38:47   
Anonimen
Kot bi brala zgodbo mojega bratranca. In največja napaka je bila pri njemu ta, da mu je nastavila in posledica je bila še en otrok. Kakšna strašanska napaka je bila to pri njemu. Seveda jem bilo ob rojstvu dokončni konec. Po 7 letih pa ugotovi, da sploh njegov otrok ni.

In tak občutek imam jaz v tej zgodbi. Da je tista bivša user posted image . In zato bodo poskusili še enkrat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 113
5.12.2007 14:40:53   
Anonimen

anonimna. za svoja leta sem ztela bolj kot 30 letnica, verjemi mi ker mi to vsi govorijo. le ta ljubezen me je naredila čisto mehko. sem imela prej tipe, pa to lepotce z dobrimi karakterji pa mi nihče ni mogel prit do živega. sem tudi imela dolgo zvezo z enim veliko starejšim od mene pa ni mogel z mano manipulirat. to kaj pa se mi zdaj dogaja v glavi in srcu pa še sama ne razumem. preveč ga ljubim!

Brez zamere, 30 letnice ne pišejo takih bedarij. Niti se ne izražajo na tak otročji način.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 114
5.12.2007 14:46:17   
cukr07
Tudi jaz sem že pomislila na to, da bi lahko bila njegova bivša  user posted image  in se je zato vrnil k njej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 115
5.12.2007 14:53:49   
mama54
4 X sta šla že narazen
3 X si ga že vzela nazaj
Pa še enkrat bi ga

Nič mi ni več jasnouser posted image

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 116
5.12.2007 14:55:27   
srki
Ja, za moje pojme igra dvojno igro. Pa saj nekomu ni lahko izreč besed, kot so ljubim tem, ti si moje vse,  rad te imam, cukr si,.......ma ne vem, mora biti pa že res nekaj groznega, da te kar tako pusti in ti hoče nekaj obrazlagat, vse mi je nekaj čudno, skrivnostno....ja, lahko da je tudi njegova bivša-sedanja noseča.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 117
5.12.2007 14:57:08   
Anonimen
ja tudi jaz sem ga prej po telefonu vprašala če je noseča z njim pa je rekel eh kak ? tak da v to dvomim . ker če bi bla noseča bi to ona včeraj meni po tistem fajtu takoj rekla, ker ima gobec takšen da se lahko človek samo prekriža. kakšnih žaljivk je ta ženska sposobna to si ve nemorete predstavljat. Pol ko sma se včeraj umirile mi je preklela vso družino starše, babico ,sestro vse v glavnem te pa sem še 1x popizdla!! te pa je bila kapa polna. te pa je samo padalo po njej. na koncu je že ležala na tleh pa še dalje gobec sukala, samo sem jima rekla da sta glih za vkup! pa sem vzela stvari pa šla. niti ozrla se nisem.

(odgovor članu cukr07)
  Neposredna povezava do sporočila: 118
5.12.2007 14:59:41   
srki
Pa upaj, da te že za batine ne bo tožila, če je taka kača strupenjača.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 119
5.12.2007 15:00:16   
Anonimen
100 x sem  mu rekla da živi dvojno življenje ampak ne jaz si to samo domišljam. pa sem spet imela prav. večino kaj sem mu govorila se je uresničlo pa niti 1x se nisem zmotla v prepiru vedno sem vse pogruntala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 120
5.12.2007 15:01:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mama54

4 X sta šla že narazen
3 X si ga že vzela nazaj
Pa še enkrat bi ga

Nič mi ni več jasnouser posted image

JAJAJA! Pol pa povej ti še svojo plat! kakšen pritisk? pred čim bi me zaščitil? tebi je težje kot meni? ne neveš kak mi je! niti predstavljat si nemoreš. vem da me ljubiš ampak premalo drugače bi se boril za najino ljubezen, dobro veš kak sma bila srečna vse sma naredla en za drugega. POVEJ MI TA TEHTEN RAZLOG? ja nikoli te nem prebolela ti pa mogoče mene ne,ampak zakaj dovoliš da sma ločena če se ljubima. kak si mi lahko to že 4 naredil? če sem ljubezen tvojega življenja zakaj si se za njo odločil? kak boš lahko zaspal zvečer ob njej? POVEJ MI KAK?????????? jaz tega nem preživela. zakaj vse prazne obljube? zakaj lažni upi, zakaj si me imel za norca? ko pa sem vse nardila za tebe. gore bi premikala če bi bilo potrebno le da te obdržim. Danes je za mano najuhujša noč v mojem življenju ti pa si se verjetno že prvi dan zbudil zraven njej. Še vedno jo imaš rad to si včeraj pred njo rekel. M**** NIKOLI TE NEBO LJUBILA KOT TE LJUBIM JAZ!! Pa vendar vama želim da ste srečniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama54)
  Neposredna povezava do sporočila: 121
5.12.2007 15:02:20   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Tudi jaz sem že pomislila na to, da bi lahko bila njegova bivša  user posted image  in se je zato vrnil k njej.

Hm.. ampak on pravi, da je hotel zascitit nestrpno!?user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 122
5.12.2007 15:03:28   
Anonimen

100 x sem  mu rekla da živi dvojno življenje ampak ne jaz si to samo domišljam. pa sem spet imela prav. večino kaj sem mu govorila se je uresničlo pa niti 1x se nisem zmotla v prepiru vedno sem vse pogruntala.

Si ti njemu diktirala življenje? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 123
5.12.2007 15:03:34   
Anonimen
naj me toži jaz bom to kazen plačala ona pa si bo tudi zapomnila kdo se in kaj sem. saj mi je že lažje pri srčeku. jaz vem da bom zmogla ker imam vas in vaše odgovore. JAJAJA pa bo tudi mogoče kdaj svojo plat povedal ali pa jaz, ker je rekel da bo me v roku par dni poklical da se boma pogovorila in da bo mi vse razložil. hm sploh nevem če še me zanima.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 124
5.12.2007 15:03:39   
silvya
Nestrpna, daj se ti sprijazni s tem, da je odšel. Pa ne jemlji ga več nazaj, ker boš čez nekaj časa spet imela strto srce. Ne živi v preteklosti, ampak glej naprej. Lahko se ti že v kratkem zgodi, da boš spoznala drugega, ki bo pravi. in boš spoznala, da si bila naivna, ko si se toliko sekirala zaradi tega. In, da je bila vsaka solza potočena zaradi njega brezveze. 

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.