Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.4.2008 16:56:48
|
|
|
|
ledenka
|
Benika, hvala Spelcika, tebe bomo pa nekega dne po nagi riti, nas tako pustis v nevednosti samo, da si ok!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.4.2008 17:39:33
|
|
|
|
polaris
|
Ojla babežabe, pravkar sem se vrnila iz prekrasnega mini dopusta,... zdaj pa imam kar malo slabo vest, da nisem bila z vami, medtem ko ste trepetale za Špelkino počutje... sem se pa spomnila na vas, če to kaj šteje LuNa, najino počitniško destinacijo ful obnavljajo (na novo tlakovani pločniki, promenada na novo asfaltirana, zelenice z novimi nasadi, mestna plaža v fazi preurejanja s tlakovanimi potkami, pripravljeno instalacijo za lučke,.. mestna hiša oz. občina dobi novo oblekco, pred Ilirijo je postavljen nov spomenik ¨pogled u sunce¨,...) skratka sem bila zelo pozitivno presenečena,... komaj že čakam poletje in seveda dopust Za vse en velik in topel Mislim na vas in vam želim vse lepo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.4.2008 18:23:18
|
|
|
|
ledenka
|
polaris, packa, si uzivala sem ti faus, ves
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.4.2008 18:36:36
|
|
|
|
polaris
|
sem mislila tud nate... kako si Ajsi?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.4.2008 18:39:13
|
|
|
|
spelka12
|
Evo mene žabe. Kot ste slišale kriza mem, vse o.k. in komaj čakam jutri na UZ, da vidim pikici. Sva z lubijam že kupila baby copatke (dvojne seveda), da bova jutri zvečer povedala staršem. Nisem še šla za nazaj prebrat, ker nimam časa, sem kuhala južno za fantove domače. ajsika ti me kr dej po riti, sem bla res grozna . maša in oktavija, za vaju še posebej velik CMOK in hvala za vse. Vse ostale borke pa lepo pozdravljene, se vam čez teden še oglasim.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.4.2008 18:41:50
|
|
|
|
polaris
|
Oj Špelka, me veseli da si vredu,... si pa moje borke kar dobro prestrašila
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.4.2008 19:05:58
|
|
|
|
spelka12
|
Prebrala vse za nazaj. Joj nisem vedla, da sem tako štalo naredila. Kot bi reku župnk - ŽAL MI JE, ZELO MI JE ŽAL............. Res ni bilo zanalašč. V petek sem pol šla takoj ležat, v soboto sem šla z beniko v lajbah in pol spet cel dan ležala, danes pa kot sem že napisala cel dan kuhala južino za taščico in tasta. Pol sem pa še peglala 3 ure. Evo še enkrat se opravičujem. lunca moja pripravljena sem na zagovor . Drugač mam pa občutek, da to ni bil moj zadnji izpad . Kar se tiče nosečnosti in otrok sem res psiho, vse me takoj vrže iz tira. Tko da se pripravite za drugič. Itak pa kot je benika povedala. Če bi bilo kaj narobe bi vam benika takoj to sporočila, ji je tako naročeno.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.4.2008 19:09:51
|
|
|
|
spelka12
|
Evo sonček tale post je pa samo za tebe. Upam, da bojo jutri folikli že ogroooomni in da končno pade stopka. držim pesti. Se ti je pa kar vleklo tole špikanje a ne? Mislim na tebe pa dobro opravi jutri.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.4.2008 19:49:43
|
|
|
|
pikica36
|
oj špelka - hvala bogu da je s tabo vse ok. skoraj me je kap ko sem prebrala prejšnje poste...... sem mislila bog ve kaj se dogaja glavno da si ok, in da vbosta tvoji pikici jutri veselo migali vsem ostalim in pozdravček
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.4.2008 19:52:51
|
|
|
|
Fargesia
|
Špelka... ena malo šovinistična slikica...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.4.2008 20:45:34
|
|
|
|
Erin
|
Špelka in sonček -držim pestke za vaju za jutri da bo vse ok in bodo same lepe novičke Špelka ti pa pokliči, velja? Da ne boš pozabila name...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.4.2008 7:08:03
|
|
|
|
LuNa73
|
Pujski, pikapoke, dimnikarji, štirperesne deteljce pa ..... vse kar je za srečo.... Špelka in sonček, danes obe opravta tko kot se mora! Sonček tebi želim, da bo čimveč foliklčkov, špelka, tebi pa velik utrip srca ob pogledu, na dva utripajoča srčka. Sej spoloh ne vem zakaj rabita vse tistele zgoraj naštete stvari za srečo, ko pa itak vemo, da je vse v najlepšem redu.... ampak, naj bo, tak za ziher! Ostale babe žabe - mejte se fajn! Lep dan! aja pišuka, pa čimprej ko bosta lahko - na raport! Špelka, da se ne bi ponovil vikend tišine...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.4.2008 7:31:25
|
|
|
|
murkica
|
No danes sem pa jaz v službi in se moram zdele na hitro javt, ker vprašanje kako bo kasneje, če me ne bodo totalno zasuli z delom. Špelči- zate tako vem, da bo danes na pregledu vse v redu in da bosta srčka močno utripala. Sonček- zate pa še posebaj držim pesti, da bi bili folikčki veliki in da bo vse tako kot pričakuješ da bo. Sama se sicer niče ne spoznam na te zadeve, vendar resnično držim pesti, da boš še ta mesec tudi ti postala srečka nosečka.... Kaj pa Beyba? A še nihče ni nič slišal o njej? Resnično upam, da ji je crknu internet ali kej takšnega, ker sedaj je pa že res dolgo od kar se je nazadanje javila. V glavnem Beyba tukaj vsi mislimo nate in javi se , da ne bomo več v skrbeh.... Drugače pa vse lepo imejte in prijetno preživite današnji dan...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.4.2008 10:29:16
|
|
|
|
LuNa73
|
Čekiram, če sta taglavni akterki danes, že kej raportirali... pa vidim da še nič ! No, dejta že hit opravta !
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.4.2008 11:27:12
|
|
|
|
oktavija
|
Čao babe žabe!!!! Špelči - hvala bogu, da si dobro in ne nas več tako strašit, jaz sem imela pred očmi najhujši scenarij!!!! Zdaj pa res pazi na svoji pikici si slišala in poročaj kaj si videla danes na UZ!!!!! Sonči upam, da bodo folikli danes dovolj veliki in dobiš stopko!!! Murkica jaz zaenkart gonim 25 min ali 10 km ali vsaj 200 kalori, pa trebušnjake delam.... Nisem na dijeti za PCO, ker tisto dejansko ni dijeta ampak način prehranjevanja... Tako se poskušam držat tistih navodil kaj škodi in kaj je dobro za PCO. Trenutno sem eni strogi dijeti ker morem resno izgubit veliko kg in drugače pač negre kot da malo potrpiš do željenega cija in potem poskušaš to obdržat.... Danes imam zelo veliko dela, zato vam želim samo še lep dan!!!!! Rada vas imam V S E!!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.4.2008 11:35:00
|
|
|
|
jazzz27
|
ooo, tukaj se skrivate moje stare borke!!! Ja če nimate nič proti se bi vam pridružila...polaris kako kaj tvoji zobki??? Oktavija o kakšni dijeti ti to govoriš? Za PCO? Me kar veseli, da sem vas našla!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.4.2008 11:40:05
|
|
|
|
jazzz27
|
lahko kaj več poveš, PROSIM!! Jaz bi tud mal mogla telovadit, pa dijeto met!! Da se mal opucam, sej vsete ... ledenka, kako si kaj...kaj novega...?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.4.2008 11:46:24
|
|
|
|
ledenka
|
jazzz tebe pa že dolgo nisem videla! novo je to, da delam test naslednji torek in upam na + sem bila malce na ICSI vmes, je šlo izjemno hitro o znakih raje ne bi, jih imam za izvoz... testa prej pa ne bom delala, ni šans, no way oktavija, si pridna, da se držiš diete! meni težko rata
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.4.2008 11:48:15
|
|
|
|
LuNa73
|
ooooooo, jazzzzzzzzzzzz, izgubljena duša!!!!! A veš da sem ravn zadnič šla gledat na januar, katera ga je s KAHLO tolk sračkala (se nisem spomnla čist nicka), ker si bla med pogrešanimi - res (no vsaj pr meni). In, kaj je novega? Kaj starega? Si o.k? Jst jo pa šibam nazaj delat... ti pa le glej, da se mal večkrat kle gor prfočkaš, da rečemo kako o korenčkih al ne korenčkih, pa inštalacijah sred ljubljane, pa....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.4.2008 11:49:10
|
|
|
|
ledenka
|
lunčika moja draga, a je mim gneča?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.4.2008 11:50:31
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jazzz tebe pa že dolgo nisem videla! novo je to, da delam test naslednji torek in upam na + sem bila malce na ICSI vmes, je šlo izjemno hitro o znakih raje ne bi, jih imam za izvoz... testa prej pa ne bom delala, ni šans, no way oktavija, si pridna, da se držiš diete! meni težko rata Šeleeeeeeeeeeeee???????!!!!!! Dej tam uno zalogo svojo mal prej ponuci, ker drgač jim bo konc tedna rok poteku - testekom mislim! A vela v petek????? Glavn da so znaki, kot jih še ni blo! Mislim nate!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.4.2008 11:51:31
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka lunčika moja draga, a je mim gneča? psihična in fizična skupaj - ja je konec. Ostala je še fizična gužva! Ampak si mal cajta vzamem lahk vmes, ker drgač pa lahk sam dol padem .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.4.2008 11:55:28
|
|
|
|
jazzz27
|
ooo, ledenka, to pa so dobre novice!! Jaz kar verjamem, da vama bo uspelo!!!! Kje si bila na ICSI? Koliko si pa čakala na postopek? Jaz pa sem imela malo pavzico, sedaj pa sem spet nazaj in me zanima vse kar sem zamudila. Evo jaz sem v tretjem krogu Klomifena. Mi je Reš reku naj maja nazaj pridem, da me bo dal na umetno, pa bom še maj počakala in še do konca pojedla Klomifen, potem pa šele junija nazaj...sem si kar sama en mesec podaljšala...dam Klomifenu še eno možnost . Pa kaj iamte s to dieto, ste vse tako skrivnostne? Prosim če mi lahko katera kaj pove o tem?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.4.2008 11:57:03
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jazzz tebe pa že dolgo nisem videla! novo je to, da delam test naslednji torek in upam na + sem bila malce na ICSI vmes, je šlo izjemno hitro o znakih raje ne bi, jih imam za izvoz... testa prej pa ne bom delala, ni šans, no way oktavija, si pridna, da se držiš diete! meni težko rata Šeleeeeeeeeeeeee???????!!!!!! Dej tam uno zalogo svojo mal prej ponuci, ker drgač jim bo konc tedna rok poteku - testekom mislim! A vela v petek????? Glavn da so znaki, kot jih še ni blo! Mislim nate!!!! do petka mi lahk še od stopke pokaže plus in ravno zato nimam testov doma, da nisem v skušnjavi. če do ponedeljka ne bo kake ki se je zmotla v vratih, ga bom kupla v ponedeljek in delala v torek zjutraj ampak do tam je še en teden in bomo videli, kolk se bom tega držala
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.