Abra
|
Daan! danes je bil pa res lep še jaz sem kljub prometriumu vstala že ob pol osmih malo sem se še za otroke upedenala, da bo v pon. spet lepa frizura Krtexx, fino, da ti gre na bolje. Si pa pokasirala najboljši stanski učinek hiperce, za kar je najbrž blo vredno potrpet. Dajamaja navijačice skoz rabmo, tudi take na klopi v čakalnici pa res, še dvakrat grem spat, pa grem ponje kaj kej tvoja pravita? Zdaj sta se pa že vgnezdila zdaj morata samo še rast Zvezdica, a moji spet v Postojni razgrajajo so že zadnjič Rešu nagajali, mi je ET moral 2x delat, ker je en nazaj v epruveto ušel midva definitivno ne bova imela mirnih otrok Še malo, pa jih greva iskat Sonček, super fajn si jo zapiči Če ti je rekla isto, kot menopur, si jo daj kar v trebuh. Meni je Reš naročil v rit na škatli pa piše, da gre lahko tudi subkutano. Vijolica, včasih je po stimuliranem postopku tudi menstruacija malo bolj močna in tisti kosi niso nič nenavadnega. Sluznica se mora sčistiti. Ledenka, kaj bo pa jutri, spet meso Pija in Rožica, navijam za čimveč blastocist in uspešen transfer Pika to sta ziher tisti pravi, 19. bo pa prav lep plus!! Šic s slabimi mislimi, nč če prej ne pride, ker ne bo prišla!! 19. maj bo en prav lep dan, 4x pozitivni testi Vsem ostalim prav lep pozdrav!!!
|