|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
14.6.2008 23:37:14   
blanč
gigi a ti bi tole a
user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
14.6.2008 23:37:30   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Ja mitingggggggg.

... veš, če ne bi mela midva vsega skupaj zdaj na velikem kupu, bi verjetno tud letela pogledat, kaj dogaja user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
14.6.2008 23:38:48   
blanč
Bom pa jaz poslikala, pa boš lahk pol slikice gledalauser posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
14.6.2008 23:39:27   
Grethy
O madona, temu se pa že reče ... če bi bil cel tič, pa še bi bil premajhen user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
14.6.2008 23:40:07   
gigi1
Blanč user posted image  user posted image  user posted image  depilacija je resda brazilska....sam no....zgleda pa tko kot, da bi mu bomba med noge padla user posted image   user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
14.6.2008 23:40:08   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Bom pa jaz poslikala, pa boš lahk pol slikice gledalauser posted image
user posted image user posted image user posted image

Juppppiiiiii ... krasno

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
14.6.2008 23:41:10   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ledenkica, a greš v tem mestu kdaj v uno ulčko, kjer so same dobre restavracije. Men je blo tam res vedno tolk dobr za jest. Pa namesto sladic sirčki....tako smrdeči, da bi še angelčki z ritkami ploskal, če bi jih lahko jedli (hvala Kajši). No, to je pa moja pregreha. Nisem sladkosneda, mi pa sirčki, pa glaž vina mmmm

kero, tisto, ko majo same skoljke? user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
14.6.2008 23:43:35   
blanč
nočko punce

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
14.6.2008 23:44:16   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Cela ulica restavracij je v centru. Se zdej ne spomin imena. Pa sej nimajo samo školjk. Je pa veliko morske hrane. Sej vem, da me hecaš in točno veš, kaj mislim user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
14.6.2008 23:45:17   
gigi1
Kaj zej Blanč. A ti Murkota popnem, da ostaneš? user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
14.6.2008 23:49:20   
gigi1
Blanč nočko. lepe sanje
user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
14.6.2008 23:49:42   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Cela ulica restavracij je v centru. Se zdej ne spomin imena. Pa sej nimajo samo školjk. Je pa veliko morske hrane. Sej vem, da me hecaš in točno veš, kaj mislim user posted image  user posted image  user posted image

no, jaz hodim tja na skoljke user posted image  ampak se raje grem na kak dober susi, sem odkrila eno restavracijo, ki je fenomenalna user posted image  in pol se nazrem do onemoglosti. pa ene 3 pircke vsak dan, vsakic drugega user posted image  po 3 se najdem do hotela, kaj vec bi blo pa ze kriza user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
14.6.2008 23:50:28   
ledenka
nocko nocko, blanc!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
14.6.2008 23:51:12   
gigi1
Očitno mam spet monologe in sta z Gretko pustili računalnike prižgane, da me dražta user posted image  user posted image  user posted image

Evo grem tud js, da ne bom spet zadnja user posted image

Nočko punce

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
14.6.2008 23:53:22   
gigi1
Oj Ledenkica si še tle. Ja,....njihovi pirčki...no sej ne rečem, čololade so tud huda konkurenca za mojo domačo slaščičarno user posted image

Nočko tudi tebi Ajsika

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
14.6.2008 23:57:00   
ledenka
gigi, moram probat tvoje, pa ti bom pol povedala. ampak zdaj lahko praline delas, ko je tak hladno user posted image user posted image user posted image  (jajaja, namigujem)

nocko, lepo spanckaj!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
15.6.2008 0:10:22   
Grethy
nočko vsem trem ... se bom tud jaz pobrala počasi .... se opravičavam, sem mela delo na eni drugi spletni strani, pa je malko potrajalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
15.6.2008 5:55:46   
hedviga
Dobr juterček.
Jest spet prekmal očke odprla. Tokrat je moj kriv je ob 5 skakal po sobi in bil ves v ognju, glih tolk da me je zbudu. No, zdele pa spet spi.
Včeri sem napisala prav lep in dolg in globok post, pa....šu u maloro.

Žižulette, tale FSH je en misterij. Tut moje previsok. Sem ga mela 12,75 tatret dan M. Prošla klomifenski test-je reku drD da še ni krize, Medenova je bila manj zadovoljna. Imam izvide, ti jih popoldne na ZS napišem pa tiste vrednosti, ki nej bi ble.
Ampak sem ga potem gnjavila, če nama da Klomifen vmes ko čakam laparo, pa je rekel, da ne bo pričakovanega odziva.
Je pa res, da sem ful brskala po netu, da bi kaj pametnega pisalo, pa ni. Samo deprimirana sem bila.
Ma, odmisli ga, dokler skupi še kakšen jajc spravimo je še ok.

No danes je D dan. Mal sem v strahu (speeet) da ni nobenega otroka več zame. Pa kar ene take shizofrene ideje mam. Ne znam opisat. Včeri sem lahko, danes pa več ne znam. Zmedena sem.
Vam bom seveda kaj javila kak je išlo.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
15.6.2008 6:49:16   
mismis
Hedi, depro na stran, danes dobiš otroke in pika...
Jest že celo noč stiskam pesti samo zate, a sploh veš kako težko je igrati tarok, če imaš stisnjene pesti.

Tako da punca optimizem, optimizem, optimizem pa bo šlo

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
15.6.2008 6:50:13   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Nedelja, 15.06.
Hedviga - ET
mismis - UZ

Ponedeljek, 16.06.
Netka34 - UZ
Mlinčka - UZ

Torek, 17.06.
Linda25 - ET

Sreda, 18.06.
mala81- ET

Četrtek, 19.06.
Sapi - UZ
Orto2 - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Sreda, 18.06.
   Pinki2 - NS
Zvezdica - pregled

Četrtek, 04.07.
Tadeja81 - pregled

Petek, 11.07.
Abra - NS

Torek, 15.07.
Zvezdica - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image  Daisy user posted image
user posted image Arneja user posted image
user posted image  Gigi user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Rubin greje   user posted image user posted image    - TEST 16.06.2008
Julija30 greje   user posted image    - TEST 16.06.2008
Zorica greje   user posted image user posted image    - TEST 19.06.2008
Marjetka Cvetka  greje user posted image user posted image - TEST 21.06.2008
Kajsica  greje  user posted image user posted image - TEST 26.06.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • Zorica (1. IVF, dr. Vlaisavljevič, ET 05.06.)
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
  • Rubin (3. IVF, MB, ET 02.06.)
  • Julija30 (MB, ET 02.06.)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal, 11.06.)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič, Superfact)
  • Kajsica (1.IVF;LJ, ET 11.06.)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ  mesec)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, dr. Ribič, zamrznjenčki)
  • netka34 (35let)(2.ICSI, GK LJ,)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO, ET 07.06.)
  • Linda25 (ICSI LJ, 04.06. zamrznjenčki)
  • Orto2 (2. IVF, dr. Drobnič)
  • Anadejka
  • Sarasan (2. IVF)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • paki (PO)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 
  • oktavija (1.IVF/ICSI)
  • Pikovit (32 let) (6.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Tjasshyy (LJ?)
  • Pija76 (21.06. Ta veseli dogodek ali Pija se moži )
  • Stijan (3. ICSI, dr. Reš, ET 07.05.)
  • Lučka25 (IVF, dr. Reš, 23.06. posvet)
  • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)
  • mami26 (LJ)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Daisy (dr. Reš)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upa user posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , MIŠEK13 , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image ,Rebeca user posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_Puser posted image , Lotty user posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnie user posted image ,Pikica 26 , Meybebabyuser posted image , sonček75 user posted image , DejanSenka  user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78user posted image , Pajčolankauser posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orkauser posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka**user posted image , Hormončekuser posted image   , *NiNa*user posted image   , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Tejekuser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33user posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE JUNIJ user posted image   

user posted image  Leisha79

user posted image Julija30 (MB)

user posted image Zorica (MB)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke
.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
15.6.2008 7:26:27   
Grethy
Nedelja, 15.06.
Hedviga - ET
mismis - UZ

........ jutro tako bolj kiselkasto, če pogledam ven, nedeljsko jutro ...

... kdo že telovadi po forumu navsezgodaj, če ne naši aktivistki, ena gre merit kolk velike ima folikle, druga pa že hiti po otročke za domov ....

MISMIS naj jih bo za zalogo delat, pa prav lušno velikih, jaz intenzivno navijam, pa res ne vem kolk si že daleč, a bo kmal stopka, al kako ??? sori k nisem na tekočem, pa te imam vseeno rada user posted image ...

HEDI eko, sem prav prec vstala da lahko pestke tiščim za tvoje otročke, naj jih bo še za v skrinjo ene par parov, poleg tistih dveh, ki jih boš prinesla domov, a prou, a prou ???? !!!!! ... ja, tebe Hedi tudi rada imeti user posted image

Vse vas imam rada, ker ste unikatki, ki jih ne najdeš kar tako, vse bojevnice tu na RR-u, nosimo v sebi nekaj posebnega, kar drugim ni dano !!!!!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
15.6.2008 7:43:03   
gigi1
Jutro dobro vsem skupaj. Evo ga še solnčence.

Ej ti naša Čiračara. Vse bo dobr dans. Tvoji mali čarobnjaki te čakajo v nizkem štartu. So jim že mini metlice dal, da bojo lažje k teb uletel in si postlal user posted image . Ti samo pozitivno misli!
Za FSH bova pa še kakšno rekli. Js sem mela najprej 12,5 pol pa 15. Mogoče bo Abra kaj več vedla? Hope2?

Mišika zala ti pa tud glej, da ti rasejo lepo frnikolce. Če ne bomo morale Heinija črtat iz seznama priporočljivih stvari. Rega pa nočemo a ne?

Ledenkica snoč sem bila malo šlampasta. Res me rale fuzbal poneumlja user posted image .
Mislim, da je dr. Zorn androlog. Vsaj mojega je on pregledal, pa je moj bil kar neki zadovoljen z njim. Jst sicer ne tolk, ker mi je on delal UZ zadnje dni pred punkcijo, ko sem bila že polna jajc in je kar grob. Me je pregled fejst bolel. Mi je pa on tud transfer delal, no to me je tud bolelo - ampak pravijo, da je ful strokovnjak za transferje. To baje morajo ful obvladat. In res, pri meni se je pikica ugnezdila. Torej je svoje delo opravil zelo dobro.
Saj veš,... pomemen je pa lab. Oni tam zberejo morfološko najlepše Evstahije Brziče in jih pol po repku užgejo, da se zapodijo v celico. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
15.6.2008 7:54:29   
gigi1
Rubin, če boš pa dans ....čist slučajno user posted image ... šla lulat na palčko... VEŠ, DA TI VSE BORKE TLE GOR ŽELIMO EN VELIK IN DEBEL PLUSEK!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
15.6.2008 8:08:25   
Rubin.
Punce a vidite isto kot jaz? user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
15.6.2008 8:15:34   
Grethy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVOOOOOOOOOOOOO   RUUUUUUUUUUBBBBBBIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNN !!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Juheeejjjjj, ISKRENE ČESTITKE ZA LEP LEP PLUSEK !!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?