Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
kar na hitro obrne temo okol. Če pol še vztrajam, se pa včasih tud skregama. On ful pravi, da prehitevam stvari, ker bi rada, da gre na spermiogram.

Meni je ful fino, ker ko pogledam nazaj, imam polhn romantičnih trenutkov, ki so povezani z delanjem otročka. Nobenemu se ne bi odpovedala.
odsla v akciji
je treba not spravit prejsni mes ko smo samo enih parkrat, zaradi zdravstvenih razlogov... tak da ta mes upamo na uspeh. meni so se danes tudi zaceli toti vrocinski vali, katastrofa. se pocutim kot da je zunaj 40 stopinj. sem mela ponoci odprto vse kar je mozno pa nisem bla pokrita pa mi je blo taaaak vroce, dragi pa je bil celi zamotan v odejo tak ga je zeblo
.
.
Ti si pa tudi ena frajerka, čestitam za Gvatemalo!!!!
. Greva pa 17. novembra pa prideva nazaj 15. decembra. Jest upam, da bo šlo vse po načrtih. A vidva pa že oktobra?
?