Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 20:41:28
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Jaz sem pa za to da nehamo o joti govort... .... dejmo rajs o basah... ok deal
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 20:43:14
|
|
|
|
Stipe air force
|
Pina... base so zakon....
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 20:55:22
|
|
|
|
Stipe air force
|
Nocoj bomo imeli dve frisno stusirani Februarcici.... ... ajd' pogodi koje dvije?
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 20:57:16
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Nocoj bomo imeli dve frisno stusirani Februarcici.... ... ajd' pogodi koje dvije? u težko pitanje sam jaz nisem ta
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 20:58:36
|
|
|
|
Stipe air force
|
Mislim da sta zdaj ze stusirani... KVIZ: kateri dve?
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 20:59:34
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Mislim da sta zdaj ze stusirani... KVIZ: kateri dve? stipe dejmo jih vlečt po zobeh, ker pol se jim bo kolcalo pa ne bo nič jote
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 21:01:49
|
|
|
|
Stipe air force
|
mas prav... raj bi vidu da se v kratkem javta na RRu..... in zato razglasam.... kviz je razveljavljen
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 21:02:10
|
|
|
|
pina-1
|
šefla kje si zdej? a nisi rekla da bomo vrgli enga ekspress?
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 21:03:44
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 šefla kje si zdej? a nisi rekla da bomo vrgli enga ekspress? ne, jaz samo 1 na 1 oz zdaj bom nekaj časa 2 na 1
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 21:04:25
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 šefla kje si zdej? a nisi rekla da bomo vrgli enga ekspress? rekla je da gre likat in da se pol javi...
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 21:08:58
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 šefla kje si zdej? a nisi rekla da bomo vrgli enga ekspress? ne, jaz samo 1 na 1 oz zdaj bom nekaj časa 2 na 1 no sam da si tuuuu.... 1 na 1 ali 2 na 1..isto ti je to
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 21:10:35
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 šefla kje si zdej? a nisi rekla da bomo vrgli enga ekspress? ne, jaz samo 1 na 1 oz zdaj bom nekaj časa 2 na 1 no sam da si tuuuu.... 1 na 1 ali 2 na 1..isto ti je to bogi jaz....
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 21:10:50
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 šefla kje si zdej? a nisi rekla da bomo vrgli enga ekspress? rekla je da gre likat in da se pol javi... eh škoda cajta, ker se bo v kufru itak vse spet zmečkalo raje tuki z nama s stipetom kvasi neumnosti. tako cajt hitreje teče
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 21:11:38
|
|
|
|
Februarka08
|
Jaz sem pa zdele 1. slišala srčka našega novega in sem v 9-ih nebesih pa ene čudne zvoke zraven, to je pa verjetno kobacanje zdaj bom pa lažje dočakala NS ma sem vesela, samo to sem vam hotla zaupat Zdaj pa nazaj počivat in spat. Nočko
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 21:12:32
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 šefla kje si zdej? a nisi rekla da bomo vrgli enga ekspress? ne, jaz samo 1 na 1 oz zdaj bom nekaj časa 2 na 1 no sam da si tuuuu.... 1 na 1 ali 2 na 1..isto ti je to bogi jaz.... še 2 krat ninat. evo iz solidarnosti do tebe, tudi pri nas nema jote do nadaljnega
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 21:13:11
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jaz sem pa zdele 1. slišala srčka našega novega in sem v 9-ih nebesih pa ene čudne zvoke zraven, to je pa verjetno kobacanje zdaj bom pa lažje dočakala NS ma sem vesela, samo to sem vam hotla zaupat Zdaj pa nazaj počivat in spat. Nočko Supeeeeer.... cestitke za sound.... ... Pina, kaj sem ti rekel... usla u historiju i otisla da spava...
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 21:16:58
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 šefla kje si zdej? a nisi rekla da bomo vrgli enga ekspress? ne, jaz samo 1 na 1 oz zdaj bom nekaj časa 2 na 1 no sam da si tuuuu.... 1 na 1 ali 2 na 1..isto ti je to bogi jaz.... še 2 krat ninat. evo iz solidarnosti do tebe, tudi pri nas nema jote do nadaljnega ankol zabu tvojo solidarnost
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 21:17:35
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jaz sem pa zdele 1. slišala srčka našega novega in sem v 9-ih nebesih pa ene čudne zvoke zraven, to je pa verjetno kobacanje zdaj bom pa lažje dočakala NS ma sem vesela, samo to sem vam hotla zaupat Zdaj pa nazaj počivat in spat. Nočko HVALA DA SI ME PREPRIČALA DOLENJKA Ni za kej, pijem pivo ob priliki
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 21:18:13
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jaz sem pa zdele 1. slišala srčka našega novega in sem v 9-ih nebesih pa ene čudne zvoke zraven, to je pa verjetno kobacanje zdaj bom pa lažje dočakala NS ma sem vesela, samo to sem vam hotla zaupat Zdaj pa nazaj počivat in spat. Nočko Supeeeeer.... cestitke za sound.... ... Pina, kaj sem ti rekel... usla u historiju i otisla da spava... po moje zdej močno sopiha
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 21:20:28
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 šefla kje si zdej? a nisi rekla da bomo vrgli enga ekspress? ne, jaz samo 1 na 1 oz zdaj bom nekaj časa 2 na 1 no sam da si tuuuu.... 1 na 1 ali 2 na 1..isto ti je to bogi jaz.... še 2 krat ninat. evo iz solidarnosti do tebe, tudi pri nas nema jote do nadaljnega ankol zabu tvojo solidarnost ti bom dala jest . drugič ne bomo olidarni z vami. dolenjski
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 21:21:15
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jaz sem pa zdele 1. slišala srčka našega novega in sem v 9-ih nebesih pa ene čudne zvoke zraven, to je pa verjetno kobacanje zdaj bom pa lažje dočakala NS ma sem vesela, samo to sem vam hotla zaupat Zdaj pa nazaj počivat in spat. Nočko HVALA DA SI ME PREPRIČALA DOLENJKA Ni za kej, pijem pivo ob priliki a to piješ pivo za mleko
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 21:21:33
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jaz sem pa zdele 1. slišala srčka našega novega in sem v 9-ih nebesih pa ene čudne zvoke zraven, to je pa verjetno kobacanje zdaj bom pa lažje dočakala NS ma sem vesela, samo to sem vam hotla zaupat Zdaj pa nazaj počivat in spat. Nočko Supeeeeer.... cestitke za sound.... ... Pina, kaj sem ti rekel... usla u historiju i otisla da spava... po moje zdej močno sopiha neeeee..... spi.... sto ti pada na pamet....
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 21:22:44
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jaz sem pa zdele 1. slišala srčka našega novega in sem v 9-ih nebesih pa ene čudne zvoke zraven, to je pa verjetno kobacanje zdaj bom pa lažje dočakala NS ma sem vesela, samo to sem vam hotla zaupat Zdaj pa nazaj počivat in spat. Nočko HVALA DA SI ME PREPRIČALA DOLENJKA Ni za kej, pijem pivo ob priliki a to piješ pivo za mleko ne, jaz vedno pijem za žejo
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 21:24:00
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jaz sem pa zdele 1. slišala srčka našega novega in sem v 9-ih nebesih pa ene čudne zvoke zraven, to je pa verjetno kobacanje zdaj bom pa lažje dočakala NS ma sem vesela, samo to sem vam hotla zaupat Zdaj pa nazaj počivat in spat. Nočko Supeeeeer.... cestitke za sound.... ... Pina, kaj sem ti rekel... usla u historiju i otisla da spava... po moje zdej močno sopiha neeeee..... spi.... sto ti pada na pamet.... aja. 2, 5 min je že zdavnaj mimo
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 31.3.2009 21:24:05
|
|
|
|
Stipe air force
|
ma je Sefla zadnje cajte bolj mal zejna.... bo pa se mela prilke.... za pir...
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
SREČANJE NEDONOŠENČKOV (MOSTEC)Miška2006Se boste oz. ste se udeležili letošnjega srečanja nedonošenčkov v Mostecu?da (
5%)

ne (
20%)

nimam nedonošenčka (
75%)
Število vseh glasov: 214Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!