|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   norišnica!
26.8.2009 11:41:50   
*pupsa*
O.k. da vam napišem mojo zgodbo, s fantom sva skupaj skoraj 5 let in imava 18mesečno hčerko, ter enega otročka na poti, 3 leta nazaj sva se preselila v hišo katero je moj dragi dobil od svoje mame...in vse se je začelo takrat, kadar sva hotela kaj prenoviti sva morala vprašati za dovoljenje, vsako žlico k sm hotla vržit stran, vse vse vse...za znoret, potem se je rodila hčerka je postalo vse še hujše, nenehno vmešavanje, konstantni obiski, tašča je vedno počela vse obratno od tistega kar sem jst rekla....po večih kregih s partnerjem je taščo končno prepričal, da prepiše hišo na njega ker ta sploh še ni bila njegova, midva pa sva uložila ogromno denarja v adaptacijo...po njenem mnenju je bil ves dnar njegov in nič moj...ampak to je že druga zgodba....uglavnem letos sva se odločila da se poročiva pa se je vmešal še njegov brat in se v službi, ker pač delava skupaj ,zdrl name, da kakšno ženo bo imel njegov brat, .... naj povem, odkar ima brat punco se je spremenil za 100% na slabše....odnos v riti totalno...uglavnem problem je v temu, da moj partner noče, da smo skregani, da naj se razumemo, čeprav se tko obnašajo do mene, mene pa to moti, non stop sem živčna, samo kregava se zaradi njih ne naju....ne vem več kaj naj naredim, strah me je da bom splavila zarad vsega stresa, ki ga doživljam....fanta resnično ljubim, ker je dober človek in super oče, njegova družina pa je kot iz zone somraka!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: norišnica!
26.8.2009 12:12:04   
panter
Pozdravljena!
Vidim, da nisem edina ki ima težave z partnerjevo družino, ampak jaz sem te težave že umirila in sedaj ni več tiste napetosti- o danes pa pridejo! Je pa res, da mi je moj partner pri tem zelo pomagal, sva se zelo dolgo pogovarjala, kaj je za naju in najinega otroka najboljše, ter ugotovila da se je treba temeljito pogovorit in jasno povedat kje so meje!
Sicer ne vem ali si mu povedala, kar si napisla na forum , da je super partner in oče- če mu nisi mu to povej in povej tudi da si želiš odnos brez kreganja- sploh pa zaradi njegove družine. Vi ste zdaj ena celota, ki mora držati skupaj in kot pravijo ljubezen premaga vse težave!

Sami si izbiramo prijatelje ter partnerje, družine si pač na žalost ne moremo!

Glavo gor in samo pozitivno pa se bo vse rešilo, in ne pozabi, da ti pod srcem raste še eno življenje, ki je nastalo na podlagi vajine ljubezni!user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: norišnica!
26.8.2009 12:13:01   
miapia
Prodajte hišo in si najdite dom vsaj par km stran. Jaz tega ne bi dolgo prenašala. Ne vem pa, kaj tvoj bodoči pravi na to?

_____________________________

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: norišnica!
26.8.2009 12:16:24   
Oceania

IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa*
....fanta resnično ljubim, ker je dober človek in super oče, njegova družina pa je kot iz zone somraka!!!!!


Kaj naj ti rečem... &%#$"!... join the club.

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: norišnica!
26.8.2009 12:27:00   
*pupsa*
miapia....sej sva doma stran 15 km....edin če se preseliva na luno pa še tam bi znala pridituser posted image  mah pri meni je problem tudi v temu, da sem sama kr tko direktna oseba in npr. če imajo moji starši kakšne pripombe jih kar takoj postavim na realna tla...tu pa morm bit tiho, ker oni se načeloma ne kregajo...aaaaaaaaaaaaaaaaaa....kar se njegovega brata tiče, ko se je zdrl name...mi je naprej metal najinga otroka pa odnos do njegove mame, pa d jo izkoriščava ker pazi malo 4 ure na dan...ker nismo dobili vrtca, ker ni pustila da se stalno prijavimo tu kjer živimo, ....tega nihče ne vidi, samo jst in moja družina, trpim pa močno, da mi mečejo naprej stvari za katere so oni krivi...brat še nima otrok, samo psa s katerim ravna tako kot z otrokom in pričakuje tudi naš odnos, da bo tak. za znoret res...je pa res d za vsazga palca raste...tud za njih, upam, da to velja!!

(odgovor članu Oceania)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: norišnica!
26.8.2009 17:19:56   
miapia
Joj sori, sem mislila, da ste vsi na kup. Itak da bosta oba oz. kot družina morali zaropotati. Ok, da tašča sika, ampak kaj se ima pa brat za dreti nad tabo, to pa ne razumem. Jaz bi ga poslala v tri krasne in prekinila stike in samo na dober dan. S taščo pa enako, če se ne bi dalo z njo pogovort.

_____________________________

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: norišnica!
26.8.2009 17:40:04   
botrca
Kaj naj ti rečem kot to da boš potrebovala veliko potrpljenja in živcev. Tvoja zgodba je podobna moji, samo da se jaz ne razumem samo z njegovo mamo z ostalimi sorodniki pa sem v super odnosih. Tako čarovnico kot imam jaz taščo ne vem če obstaja na tem svetu in te popolnoma razumem.
Poskusi s kakšno meditacijo, samokontrolo prav zaradi sebe, otroka ki ga nosiš in starejšega otroka ter partnerja ki ga ljubiš.

Srečno user posted image .

_____________________________

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?