lunca14
|
točno u devet Kot sem obljubila,da ne grem prej spat dokler ne napišem tule par stavkov.Kva pri nas dogaja,nič posebnega,pa skoz nekaj.......maj je okupiran z gasilskimi vajami,ki jih ma vsak dan,pa dvakrat na teden še karate,pa vsak večer še šmarnice,potem pa sam še poje,se umije in spat,je bogi revež kar precej zmatran od takega urnika.Se je pa spet mal umiril,pa začel se je bolj odraslo obnašat,tako,da me kar preseneča,z svojimi dejanji in izjavami.Enej se je tud mal še umiril,nima več takih hudih ispadov,tako,da se kar da živet z njim,saj če je sam je priden ko bubica,če pa je zdraven lun se pa spremeni,ker je ljubosumen,ampak sedaj,tud ko je zdraven se malo bolj pridno obnaša,in celo kdaj pa kdaj ga objame in mu reče da ga ma rad in da je njegov prijatelj.Lunči pa po starem,še vedno rad grize,in to je kar problem,ker ugrizne zaradi veselja in straha in vsega........je še vedno pravi jedec,sedaj se je vrgel še na pitje mleka,ga ogromno spije,pa na sploh veliko pije.Na kalico.......... ja to so sedaj sam še sanje-moje,on še ne bi drugam kot v plenico,mam namen to zadevo čez poletje ispeljat,če bo šlo bo ,če ne bomo pač malo dlje sralci.In jaz,sem tudi po starem,zjutraj je še vedno okoli šeste zjutraj budnica,pa zrihtat celo vojsko za v šolo in vrtec,potem pa grem laufat,če pa ne grem pa zvečer,sedaj sem na 10 km dnevno,tako,da me moj zeza da sem tako kot forest gamp,enkrat bom samo tekla in tekla neznano kam,se vsakič podam vdrug konec,in vsakič še malo dodam.Potem pa je delo ali v delavnici,ali na travniku,ali sem v svojem vrtu,ali v hiši........skratka ni mi dolgčas,in časa mi primanjkuje.Zato,pa potem samo še padem v posteljo. Sem pa vesela da lukas lepo napreduje,da bo šla slovenka kmalu rodit,pa da ma tako lepo sobico,pa da je matejina pupa osvojila kahlico,pa polmin fantič tud,pa da tms lepo šopingira,in da as. vedno poroča okaki aktualni novici,o svojem lovrotu in jerneju.Vas redno prebiram,ker to še gre,in mi je prav fino,ko se nasmejim zdraven,ko vas berem,no včasih je tud kaka novica,ki je mal a kaj čmo tud to je včasih treba. Tako,mojih par stavkov je tuki,sedaj pa umit in spat,jutri je nov dan.