|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mirena + zanositev???
4.11.2012 23:00:14   
LEJLA
Jaz sem imela mireno cca 1leto in se M spoloh ni uredila. Skoz so bili neki izcedki in posledično potem vnetja in Cnasten.
Potem sem pri G pojamrala a moram skoz te kreme in kapsule jest, da ne bo vnetij. In se nama je posvetilo, da če imaš izcedek je skoz vlažno in primerno za glivice. Takoj sva odstranila mireno in prešla na novaring.
Te obročke imam sedaj že 2.5 let in so super. Vtakneš si ga sama kot tampon. Notri imaš obroček 3 tedne in nato si 1 teden brez in imaš približno 5 dni M.
Žali majo nekaj hormonov a precej manj kot KT.

Lp

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: mirena + zanositev???
7.11.2012 21:20:53   
julijka25
No, pa sem se resila Mirene. Trpela sem cela dva tedna odbolecin v trebuhu, menstruacija skoraj 3 tedne traja in sem se odlocila za odstranitev. Takoj sem zacutila olajsanje. Antibiotike pijem se naprej. V glavnem odstranitev NIC ne boli. Pocutim se kot nova.
Lp

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: mirena + zanositev???
9.11.2012 8:06:24   
end1

IZVIRNO SPOROČILO: julijka25

V glavnem odstranitev NIC ne boli. Pocutim se kot nova.
Lp


ta odgovor čakam že od kar mi jo je G namontiral. Edino je zdaj vprašanje, kakšen prag bolečine imaš ti, ker moj je zeloooo nizek.

(odgovor članu julijka25)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: mirena + zanositev???
9.11.2012 15:19:02   
julijka25
Drugace sem zelo trpezna. Vendar se mi ni zdelonormalno, da dva tedna zrem tablete proti bolecini.Toliko me je bolelo, da nisem mogla opravljati osnovnih stvari kot so ukvarjanje z dojencico, pospravljanje, kuhanje...vse sem mislila, dabo minilo in ni dokler jo ni odstranil. Sedaj pa ze 3 tedne imam menstruacijo in je noro. Ce bi vedela, da bo tako, nebi si je nikoli dala vstavit.
Tiste pa, ki nimajoproblem, pa hvala bogu, daimajo to sreco.Jaz jo nisem imela.

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?