|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
1.7.2011 12:46:05   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

bačko-smeh je že pol potiuser posted image

no js mam pa po treh letih menstro in sm taka k bi me kamion butnu..sm se mal že odvadla tega priznamuser posted image

no js sm pa včeri pustila tisto službo v ambulanti ker je bilo nevzdržno..še dobr da sm delala po morju do 12h da sm lahko mal k seb pršla dokler sta mojedva pršla domov da sm normalno funkcionirala..
smo šli na zelo grd način narazen se je direktor kr neki dru name pa take fore..sm mu kr rekla da če se tko do svojih doma obnaša da do mene se ne bo in nj se ne dere name k ni moj fotr..
dvema k sta šle stran ni plaču, eni bo baje zdj nakazu-je šla napotnca naprej, druga pa čaka da "odblokira" račun..ker plače nakazuje iz druge firme na tej ma blokiran račun-kako priročno aneuser posted image
no tko da sumim da tudi jaz ne bom dobila nakazan..
no če ne dobim ga pokličem in mu bom rekla da ma dva dni časa da nakaže al pa pokličem pop tv pa preverjeno..tok me je razpi**il in noben se ne bo zezu z mano..

no dost o slabih stvareh..user posted image user posted image user posted image mam dons en razgovor pa upam da bo kul delo da ni kakšna prodaja k delavnik mi zelo ustreza-od 8-15huser posted image

Bom verjetno rabla nekaj časa, da mi potegne, zakaj tri leta nisi imela menstre... Luksuz...
Jaz tudi upam, da je ne bom več... sem si dala mireno... zaenkrat še zadovoljna...

Glede službe se pa ne sekiraj... boš našla kaj boljšega...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
1.7.2011 12:51:08   
mini86
jemala sem take kontracepcijske k po njih nimaš menstre..ješ jih vsak dan neprekinjeno..
no očitno želi nadoknadet za nazajuser posted image user posted image

no v torek začnem delat v novi službi ki se ukvarja z odkupom dolga, kompenzacijami....upam da bo ok..

a se loh mal pohvalimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za mano je en mesec diete in minus dobrih 7kguser posted image user posted image sicer se mi še ne pozna ampak se bo kmalu začelouser posted image
kolegica ki je shujšala 17kg pravi da so pri njej začeli opažati takrat ko je dala dol nekje okol 10kg..
mam pa jo samo še dva meseca in se mi zdi to še malo..ne vem kul mi je..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
1.7.2011 12:57:00   
mini86
Glede službe se pa ne sekiraj... boš našla kaj boljšega...

sori ampak morm.....

k slišm ta stavk se mi pokonc postavjo vse kocine in pomoje dobim pikčasto rit..
rekla bom samo to..
največkrat to rečejo tisti k imajo službo ker njim je to prihranjeno..dejansko kako je to pa ve samo tisti k je na tem..
ja gledam na vse skp z optimizmom, moj žal ne in so se mu pojavile zdr.težave..ampak bomo pregural tud te..sj smo še mladi..

pa sj veš..brez zamereuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 1328
1.7.2011 13:11:07   
manna
živjo
mini, lepo te je spet brat, nikar ne izgini spet kam. Čestitke za uspešno dieto, za menstro pa ..po porodu se še okrepi, sam pr tebi je mal počivala, pa mora najbrž res zdej nadoknadit. Zdej brstiš v vsej svoji plodnosti in zdravjuuser posted image   Za službo pa tud čestitam. Take firme (ki odkupujejo dolgove) imajo dandanes (žal?) veliko dela. Upam da bo služba v redu.
No jst sm pa lepo doma do nadaljnega...torej najmanj eno leto. Morm začet mal cunjice prat...Miss je v vrtcu in moram rečt da prou paše bit malo sama doma. Se moram oddahnit za naprej in za nazaj.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
2.7.2011 12:55:40   
dreamhorse
Bačko, končno mi je uspelo videt slike... super ste...

Mini zate pa..... user posted image želela sem bit samo pozitivna in nič drugega. Moja služba je za k****. Imam jo pa, hb... občudujem te, da si takšna kot si.. in da si ne bojiš povedat nazaj kar komu gre... Prejšnjemu šefu... Zato se ne jezit zaradi mojega stavka... Bil je mišljen v pozitivnem smislu, katerega nas je menda vse naučila bjondi. Sicer pa je malo tistih, ki so zadovoljni s svojo službo.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
2.7.2011 12:56:33   
dreamhorse

a se loh mal pohvalimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za mano je en mesec diete in minus dobrih 7kguser posted image user posted image sicer se mi še ne pozna ampak se bo kmalu začelouser posted image
kolegica ki je shujšala 17kg pravi da so pri njej začeli opažati takrat ko je dala dol nekje okol 10kg..

Bravo,... user posted image user posted image kar tako naprej... se da, če smo vztranje... jaz sem v treh tednih dala dol 4

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
3.7.2011 7:40:13   
bačko

jemala sem take kontracepcijske k po njih nimaš menstre..ješ jih vsak dan neprekinjeno..
no očitno želi nadoknadet za nazajuser posted image user posted image

no v torek začnem delat v novi službi ki se ukvarja z odkupom dolga, kompenzacijami....upam da bo ok..

Kako dieto pa imaš? Daj pošlji na ZS! Prosim!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
3.7.2011 8:55:49   
mini86
dh-ja marsikdo je nazadovoljen s službo vendar je to popolnoma drugo kot pa če je nimaš..vem da si želela pozitivo ampak ta stavek me je res grrrr..
drgač pa da te potolažim..veš ni najbolje da zmeraj poveš kaj mislišuser posted image

bačko-to je ločevalna 90 dnevna dieta..no ampak kile zelo nihajo..učeri k smo praznovali pa gre takoj spet gor..ampak kaj čm..pregrehe so dovoljene in morajo bit aneuser posted image

torta je bila booožanska..vsi so pojedli po dva kosa..user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
3.7.2011 11:15:47   
dreamhorse
Ok. pol pa ne bom več nikoli nobene vzpodbudne rekla.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
3.7.2011 12:29:44   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Ok. pol pa ne bom več nikoli nobene vzpodbudne rekla.

kokr želiš..samo tega ti ni noben rekel

Neposredna povezava do sporočila: 1335
3.7.2011 12:30:39   
bačko

dh-ja marsikdo je nazadovoljen s službo vendar je to popolnoma drugo kot pa če je nimaš..vem da si želela pozitivo ampak ta stavek me je res grrrr..
drgač pa da te potolažim..veš ni najbolje da zmeraj poveš kaj mislišuser posted image

bačko-to je ločevalna 90 dnevna dieta..no ampak kile zelo nihajo..učeri k smo praznovali pa gre takoj spet gor..ampak kaj čm..pregrehe so dovoljene in morajo bit aneuser posted image

torta je bila booožanska..vsi so pojedli po dva kosa..user posted image

Aja ločevalna dieta.user posted image
Jaz osebno sem mnenja da po eni strani super da nimaš več tiste službe in upam da boš z novo zadovoljna.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
3.7.2011 12:36:53   
mini86
js sm tud vesela da nisem več tam..mi ni bilo ok pa bi potrpela ker konec koncev rabim denar..po drugi strani si pa mislim da sem še dovolj mlada in da imam še čas da najdem pravo službo zase in sedaj imam še šanso da probavam..
všeč mi pa ni bilo izključno zaradi odnosa do zaposlenih..če pustimo monotonost ob straniuser posted image
ampak kokr bjondi reče..potegneš vodo-splakneš in greš naprej..
res..najbolj me je prizadel odnos..sj druzga ni..

ja bačko ločevalnauser posted image kera si pa ti mislna da je..a si jo že gdaj probala

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
3.7.2011 15:51:15   
Mala_princeska
mi smo s Paga doma, prispeli včeraj zvečer domov, bilo je fenomenalno - Stara Novalja je zakon, pa senčka pod našim drevesom tudi user posted image

Kaj več zvečer, če bo uspelo, sam tok da veste da še diham...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
3.7.2011 15:58:26   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: manna

Živjoo
No mi smo že z dopusta..smo mal podaljšali in bli 6 dni, včeraj smo pa prišli nazaj. Je blo super, vreme krasno, morje je toplo, gužve še ni. Miss je čofotala in jo sploh ni blo treba nič zabavat. Kamenčki so zakon, peskovnik sploh, ... plavalnih pripomočkov niti videt noče, tako da je bla samo v nizki vodi na kamenčkih cel čas, al pa v bazenčku.
Mojsonček, lepo da se oglasiš!! Pa še kaj se daj..

a sta ti dve Manci v žlahti user posted image , naša ne rokavčkov, ne obroča, nič ni marala, vse jo je bolelo in tiščalo...a bila je junakinja, ko je na dan ko je deževalo šibala v vodo, ni bila nič premrzla, seveda potem ko se je zjasnilo;
pa kar od sestrice blazino je vzela enkrat en dan in okdorakala v vodo ter se dobesedno vrgla na blazino.
Skratka čofotala v vodi, tud globoke se ni bala,
v vozičku se je kar precej prevozičkala. Bila je žurerka do poznega večera.

Sem se spraševala v kater apartma in kraj hodi naša Mini in Tadejluka, pa Bačko user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
3.7.2011 16:00:52   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

...danes pa praznuje pupika Manca od male_ princeske...vse najboljše želim Manci za drugo upihnjeno svečko...naj bo čim več lepih dni v njenem drugem letu in naj mamico razveseljuje z vsako novo besedico,ki jo bodo dan za dnem spravljale v smeh in dobro voljo...naj bodo koraki čim bolj previdni in naj sreča ,radost in veselje postane vaš vsakdan...princeska vse naj naj, tudi tvoji boljši polovici,ki skupaj praznuje s svojo hčerko...vse lepo želim vsem... in lepo izkoristite dopust... user posted image ...

res hvala za lepe želje user posted image , tudi Žigiju in Karin vse najboljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
3.7.2011 16:18:33   
Mala_princeska

res..najbolj me je prizadel odnos..sj druzga ni..

odnosi na delovnem mestu - dobri odnosi so danes že luksuzuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image v novi službi

Vsem junijskim sončkom, ki so(ste) praznovali, ko smo bili odsotni vse naj, naj....

Smrketa user posted image za morfologijo
Manna user posted image za porodniško in užij vsak trenutek do poroda, preberi kakšno knjigo za dušo, pokramljaj s kolegicami,...

Mini, ko Marcelu želijo bratca ali pa sestrico, ena naša z drugega foruma ima Marcela, sedaj je pa punčko rodila in ji dala ime Marja. Lepo, ne, mogoče ideja zate user posted image user posted image .

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
3.7.2011 16:25:19   
Mala_princeska
tecka bo pa septemberski dopust ob morju lepši, upam da ste se sedaj vsi pozdravili.

hm....hrana ob morju...manca je bila zadovoljna z z zajtrkom in kakim sadjem dopoldne + obvezno sladoledom user posted image , popoldne s kakim krompirčkom ali kosom pice, pa z mesom ob večerji in koščki paradižnika....jedla je kar smo mi jedli, hot dog al pa hrenovke,...mi na dopustu s hrano res ne kompliciramo, skuhali smo ene trikrat, pa še to bolj hitro varijanto. ne kompliciramo, doma sem jih pa že poslušala oz. je fovšija gorela, ker tašča ne gre na morje, ampak ker sama noče, češ da mi ne bi mogli kužka (pekinezer-mali kuža) en teden čuvati, lani ni šla tud za en dan na morje...
tavelika je bila pa srečna, da je sladoled jedla, pa da je čofotala, plavala...

bačko.....ste bili v Straškem? po slikah sodeč

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
3.7.2011 16:27:19   
Mala_princeska
en dan je deževalo, pa smo dopoldne malo prelenarili, potem smo šli pa v Zuboviče v eno gostilno kartat in na kosilo, ko se je zjasnilo pa v Metajno pogledat in se sprehodit po tisti ozki potki ob morju

no zdej sem se pa čist razpisala, se še beremo, grem naprej cunje obešat in malo tenisa po tv-ju ujet...

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 3.7.2011 16:28:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 1343
3.7.2011 19:43:11   
lenika
Jaz pa še 2 delovna dneva, v sredo pa tudi mi odhajamo za 5 dni na morje. Upam, da nam bo vreme služilo.

Neposredna povezava do sporočila: 1344
4.7.2011 13:22:31   
tecka
Ojla, punce.
Vikend je bil prav spokojen.
Včeraj nam je prvič po odvzemu dude (prvomajski pr.) uspelo, da je tamau šel ležat opoldne v posteljo in da je zaspal. Je sicer trajalo pol ure, pa vsi trije smo šli, ampak upam, da bomo še kdaj ponovili.
Danes zjutraj pa jok in mali pravi, da ne gre v vrtec. Prav zanimivo, vrtca sama še niti omenila nisem, edino v cunje za službo sem se začela oblačit in je vedel koliko je ura. Potem sem ga pa malo spraševala zakaj ne in je nekaj govoril o grizenju. Žal pa ne vem, ali on grize druge (je kar verjetno), ali drugi grizejo njega (se nikjer ne pozna). Evo, in sem zamudila spanec, ko bi lahko poklicala vzgojiteljico, grrrrr .

Je pa naš Srečko do zdaj pri govorjenju "r" kar nekako požrl, zdaj pa je začel namesto "r" ali "l" govoriti "j". Včasih je prav smešno.

Evo, pa že zdaj vem, da bo stari v petek v nočni, kar pomeni, da sva midva s Srečkom v soboto v živalskem vrtu. Če pride še katera, naj se pofočka.
Pa baje je od 1.7. pred zoo parkirišče plačljivouser posted image . Kot da ni že vstopnica dovolj draga.
Pa lepo vozite - zdaj so ukinili polovičke, pa še kazni so precej višje - ne pozabit.

Mini - ampak ti si pa ekspres pri iskanju novih služb. Jaz se sončnim v eni in isti (z eno zamenjavo del. mesta) že celo "kariero". Kdaj pa začneš?
Pa ful dobro za hujšanje. Jaz bi tudi začela, pa je danes sodelavka častila pico, jutri bo pa kaj drugegauser posted image Potem se pa s starim čudiva slikam s toplic...

< Sporočilo je popravil tecka -- 4.7.2011 13:25:02 >

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
4.7.2011 13:26:35   
tecka
Samo še eno vprašanje. Ali katera kaj naroča pri GAP? Bi rada vedela, kakšne so kaj njihove mere oblačil. Ena kolegica mi je sicer rekla, da trenirkica št. 98 v razkoraku meri 41 cm??? Strašno veliko, če mene vprašate.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
4.7.2011 15:29:01   
bačko
Mala princeska letos smo bili v Šimuniju.Lansko leto smo bili v Straškotu.

Neposredna povezava do sporočila: 1347
5.7.2011 7:20:09   
mini86
no danes bom pa jaz prva..

dobro jutro vsem..

sem že oblečena in samo še čakam da bo ura pol osmih da grem od doma..
marcel je doma ker je imel vročino včeraj in tudi kaže na to da ga boli grlo..ga bo moj k ob 8h začne delat pelu k tašči..
js se pa že veselim prvega dne v službi..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
5.7.2011 10:14:20   
smrketa24
Punce, eno off topic vprašanje: ali katera od vas kaj ve, v katerem domu za upokojence še sprejemajo?? Že cel mesec kličemo po domovih, pa so samo negativni odgovori, našo staro mamo pa hočejo čimprej odpustiti iz negovalne bolnice. Domov jo bolj težko vzamemo, ker ne bi bilo nikogar, saj moji starši še vedno hodijo v službo in bodo še kar nekaj časa.Je sicer v treh domovih na prvem mestu na čakalni listi, samo to lahko traja tudi mesece, da se kaj odpre.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
5.7.2011 11:40:05   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

Punce, eno off topic vprašanje: ali katera od vas kaj ve, v katerem domu za upokojence še sprejemajo??

Ojla.
Kako daleč bi jo pa dali? Nekje v Prekmurju (???) vem da je en dom, ki ni zaseden. Je taščo mikalo, da bi tja dala svojega očeta, dokler ne dobi doma bližje. Je pa tako, da imaš tudi v domu odpovedni rok in ker v bližnjem domu pač ne čakajo, se lahko zgodi, da moraš za en del meseca plačat dvojno- v obeh domovih. Če rabite zelo nujno, boste pač plačali in če te zanima lahko taščo vprašam kateri dom je to. Je pa prav kruto, da starostnik čaka da nekdo umre, da lahko dobi posteljo. Mene bi tudi odbijalo...

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?