|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kamp Zaton Nin
4.8.2011 15:29:32   
biba83
Ima mogoče kdo kakšno izkušnjo?
Imamo možnost najeti mobilno hišico, v polovici septembra.
Ker imamo 8 mesečno punčko in 2 leti starega fanta, bi želeli ponoči imeti mir. 
Kakšna je plaža? Je voda nizka in bolj topla, recimo vsaj podobno kot na Rabu, v San Marinu?

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kamp Zaton Nin
4.8.2011 18:46:56   
ajataja
Mi smo bili tam pred 14 dnevi na obisku en dan od jutra do večera in smo bili nad kampom navdušeni.Voda topla in nizka en kup stvari za otroke od bazenov do animacij na plaži plešejo so se tudi slovenske pesmice vrtele  v vodi aeorobika tobogani v vodi in neke napihljive stvri za skakat,trgovine ,gostilne tudi fajne,sploh pizze tam na plaži v pizzeriji so odlične,skratka imaš vse za otroke in odrasle,urejeno tudi,plaža je tudi mivka pa sence je dosti v borovem gozdičku,kamp je pa res ogromen .Kako je pa ponoči pa ne vem,ampak moraš vedet da če greš v kamp ravno tišine in miru ne moreš pričakovat.Sicer pa če greste v hišice so tiste bolj oddaljene od plaže in vsega dogajanja tam v centru kampa tako da mislim da neki groznega hrupa ne more bit tam.
Aha v bi šli celo v septembru,pol se pa nimaš kaj bat za kak hrup ponoči ker takrat se pa stvari v kampih že bolj umirijo posledićno pač ni več tolk dogajanj,ampak vam bo to najbrž bolj pasalo.


< Sporočilo je popravil ajataja -- 4.8.2011 18:48:58 >

(odgovor članu biba83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kamp Zaton Nin
4.8.2011 19:31:54   
josephine27
mi smo bili tam lani zadnji teden v avgustu in imam tud same pohvale. sicer ti je že ajataja lepo napisala. večinoma so v kampu družine z majhnimi otroci. ta del z mobilnimi hišicami pa je na koncu oz. na vrhu kampa. edini minus je ta da je posledično tudi najbolj oddaljen od plaže, trgovine... pa tudi nekatere novejše mobilne hiške niso v senci ampak na soncu ( kar pa po moje septembra ne bo problem). sicer ima kamp veliko senčke, igrala za otroke in je na sploh lepo urejen. plaža je pa sploh zakon in je res primerna za otroke. tud za čistočo lepo skrbijo. animacijski programi mislim da se po večini sicer zaključijo v začetku septembra - tako da nisem ravno sigurna kolk je dogajanja še septembra. no konec avgusta je bilo lani še zelo živahnouser posted image . zdraven kampa imaš market, kjer dobiš praktično vse, cene so bile vsaj lani nekje podobne našim. do Nina vozi tud vlakec. tud Zadar je ful blizu in fajn za večerno vozičkanje.

_____________________________



(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kamp Zaton Nin
4.8.2011 23:20:24   
maronine
ojla,v kampu nikar ne pričakuj nekega miru,čeprav so večinoma res družine.saj veš,tam kjer je na kupu desetine otrok vseh starosti je tut galama.povsem drugače je pa v hišicah zraven kampa,tam ob 22h uri hodi varnostnik okrog in je res tišina.drugače pa z moje strani tut same pohvale,self service restavracija,okusna hrana,ne predraga,igral na pretek,plaža za otroke zakon(zame ravno ne no-ko se mi ne da 200m hodit da lahko zaplavam) sence na pretek)pa za vozičkanje tud super.edina slaba točka oz.črna pika so soljene ceneuser posted image  v sezoni.

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kamp Zaton Nin
4.8.2011 23:42:30   
Andromeda
Mi smo bili v tem kampu konec maja in takrat je bilo precej mirno, je pa fajn za otroke, ker je plaža peščena in voda nizka, takrat je imela 25 stopinj. Glede mobilnih hišk pa ne vem, ker smo mi tam bivali v apartmaju. Kolikor sem jih videla, so v dokaj senčni legi. Ponoči je pa definitvno mir, imjao tudi varnostnika, ki opozori bolj glasne počitnikarje.

(odgovor članu maronine)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kamp Zaton Nin
5.8.2011 23:17:42   
biba83
Hvala za vaša mnjenja!
Danes smo rezervirali za en tedn, v polovici septembra...in bomo vidli kaj bo.
Res je v sezoni drag kamp, ko sma računala za šotor. Letos smo pač tak, da prvič ne bomo šli v šotor, ker zdaj v sezoni nimamo časa it na morje, pa tamala je stara 8 mesecev pa bomo malo bolj "komot" v hišici. Drugo leto pa seveda takoj nazaj v šotor, ker je to eno veliko doživetje za našega lumpa...oz. bosta drugo leto že dva lumpa pohajkovala okrog, Kaja je zaj še na vseh štirih... ;) pa midva tudi bolj uživama v šotoru.

Bomo javili kak pa kaj je blo... ;)

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kamp Zaton Nin
19.8.2011 16:24:25   
blustar
Tako kot so že napisale - kamp je super za otroke (čeprav drag). Nas ni pomoči nikoli kak hrup motil. Edino, kar je septembra lahko manj prijetno, je vreme. Mi smo bili 2-krat tam nekje do polovice. In obakrat je bilo tako, da se je nekje na polovici precej poslabšalo. Se ohladilo, mrzel veter... Enkrat je bilo to ravno potem, ko smo šli že domov, drugič smo pa okusili tudi malo tega vremena (nas je kar malo zeblo, ker nismo bili pripravljeni).

Domačini pravijo, da je kar značilen ta obrat. Vpliv Velebita pač. Se tudi kamp takrat v drugi polovici septembra precej izprazni, pa nekatere stvari tudi zaprejo, pa cene postanejo čist sprejemljiveuser posted image . Ampak otroci se še vedno dovolj zabavajo tudi če se ne morejo kopat.

(odgovor članu biba83)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kamp Zaton Nin
18.9.2011 13:01:14   
biba83
Evo, ponoči smo prispeli iz dopusta v mobilni hišici v Zatonu!

Nimam kaj dodati!
Blo je fenomenalno!
Hišica je super, kaj več ne rabimo. Vreme smo tudi meli julijsko vroče. Najboljše je blo pa to, da je blo na vsakem vogalu veliiiikooo igral za naša dva falota. Ugotovili smo pa, da se dosti bolj splača it v Zadar ( 11km stran ) v trgovino in v Intersparu ali Merkatorju nabavit stvari, saj so cene podobne našim. Razmišljava celo ali se sploh splača hrano vozit od doma ( da greš pri nas v trgovino in vse vlečeš s sabo ). 

V samem kampu pa je ena samopostrežna restavracija, kjer pa so ble cene primerljive našim v restavracijah v Intersparu! Mi smo se najedli za 80kun!! S tem da smo še kompot pa sladico meli poleg! To nam je zelo prav prišlo, ko smo šli ven iz hišice in smo kar tam šli jest.

Tudi sanitarije v samem kampu so odlično urejene. Vedno čisto. Za dojenčke imaš celo previjalno mizo in banjico z tušom na ročko - tega še nisem nikjer zasledila.

Kamp je zelo urejen! Seveda pa je temu primerna cena kampa. Vendar v septembru ni tako hudo. Dokler so še naši otroci predšolski si bomo sigurno kak del dopusta še vedno privoščili v tem kampu!

Aha, voda pa je zelo topla. Mivka, z drobnimi kamenčki, je na začetku, ko greš v vodo, cca.2m, potem pa se nadaljuje čista mivka, brez kamenčkov! In to je na globini 20-50cm, tako da otrok ne rabi posebnega obuvala za v vodo, razen če je bolj občutljiv. ;)

V glavnem, splača se it v ta kamp, ker daleč ni primerjave z nobenim drugim!

Lp.

(odgovor članu blustar)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?