|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
14.1.2012 8:43:08   
*bubi*
Dobro jutro user posted image

Evo, adrenalin tega tedna je popustil in jaz sem taaaaaakooooooooo crknjena user posted image user posted image user posted image

Koliko rdečih bikov se lahko naenkrat spije? user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 176
14.1.2012 8:47:12   
NinaŠ

Koliko rdečih bikov se lahko naenkrat spije? user posted image user posted image user posted image

Enga user posted image pol pa drugega odpreš,... user posted image Meni je pa najboljša kombinacija, ki vrhunsko deluje kava, čez pa en bikec user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 177
14.1.2012 8:56:59   
*bubi*
misliš, da bi probala? Saj bikecov nimam, imam en približek iz Lidla doma. Sem na silvestrovo tisto spila in me je tak pokonci držalo, da joj user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 178
14.1.2012 20:04:41   
NinaŠ
Hoj, hoj kje pa ste vse user posted image Na terenu user posted image  user posted image

Jaz sem otroka že popokala v posteljo user posted image , saj moramo zjutraj zgoooodaj vstati user posted image user posted image Gremo na Stari vrh na Anžetovo prvo "tazaresno" tekmo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 179
14.1.2012 20:38:30   
*bubi*
Evo, se mi je uspelo prebit do računalnika. Malo smo ustvarjali danes, malo smo se potepali. Je bil bolj miren dan, sem bikeca raje pustila pri miru user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 180
14.1.2012 21:24:55   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Evo, se mi je uspelo prebit do računalnika. Malo smo ustvarjali danes, malo smo se potepali. Je bil bolj miren dan, sem bikeca raje pustila pri miru user posted image

Pri nas pa noro user posted image user posted image user posted image ....upam, da bo jutri bolj miren user posted image

Srečno jutri, Anže...razturaj! user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 181
15.1.2012 8:16:29   
*bubi*

hop hop hop Anže! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 182
15.1.2012 11:58:25   
petarda

Evo držim pesti za našega Anžeta user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 183
15.1.2012 13:48:07   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 184
15.1.2012 15:13:16   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

user posted image user posted image user posted image user posted image hvala, dobro ste navijale user posted image user posted image user posted image user posted image osvojil je 11. mesto (med ca 30 tekmovalci) kar je več kot sem si upala pričakovati user posted image user posted image user posted image user posted image pa ima ziher še kaki 2 sekundi fore, saj je imel na progi težave s palico (se mu je zapletla v kol in ušla iz roke, tako da jo je nekaj vratc lovil user posted image ) uf sem ponosna user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 185
15.1.2012 15:20:56   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

user posted image user posted image user posted image user posted image hvala, dobro ste navijale user posted image user posted image user posted image user posted image osvojil je 11. mesto (med ca 30 tekmovalci) kar je več kot sem si upala pričakovati user posted image user posted image user posted image user posted image pa ima ziher še kaki 2 sekundi fore, saj je imel na progi težave s palico (se mu je zapletla v kol in ušla iz roke, tako da jo je nekaj vratc lovil user posted image ) uf sem ponosna user posted image

Čestitke!!! A to je tekmoval s starejšimi od sebe? Ker jaz sem navijala za tko, kot smo pri njemu navajeni...za kolajno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 186
15.1.2012 15:44:55   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image saj tisti 2 sekundi sta že skoraj kolajna user posted image user posted image user posted image drugače so pa večina letnik 2003, nekaj 2002 in nekaj 2004 user posted image Če bi kdaj videla tako tekmo, ko se kar ne moreš načudit kako taki mališanki že razturajo user posted image , bi hitro dojela o čem govorim user posted image user posted image user posted image
Je pa trenerka povedala, da je na štartu verjetno tudi trema naredila svoje user posted image , saj mu je menda srce bilo z nadsvetlobno hitrostjo (mislim, da jih zelo podrobno spremljajo user posted image ) user posted image Ampak... led je prebit, gremo naproti novim uspehom user posted image user posted image user posted image ...zdajle se moramo posvetit še uspehom v šoli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 187
15.1.2012 16:37:20   
Paštetka
Bravo, Anže!user posted image
Jaz komaj čakam, da bom čer par let zanj navijala po Tv in lahko rekla (se pobahala), da ga poznam user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 15.1.2012 16:40:56 >

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 188
15.1.2012 16:45:10   
Paštetka
Mi smo danes preživeli eno fajn nedeljo. Muser posted image je bil krščen v barona. Je letel z balonom nad Prekmurjem in seveda za to dobil diplomo in krst s šampanjcem. user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 189
15.1.2012 18:45:53   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  Anže user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 190
15.1.2012 18:51:23   
petarda

user posted image user posted image user posted image saj tisti 2 sekundi sta že skoraj kolajna user posted image user posted image user posted image

Ja, saj to se mi je zdelo user posted image . Se spomnim, ko smo še kot majhni gledali tv in navijali za naše smučarje in mi nikakor ni bilo jasno, da štejejo stotinke....in da te lahko par sekund vrže par mest gor/dol. user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 191
15.1.2012 18:53:25   
petarda

Mi smo danes preživeli eno fajn nedeljo. Muser posted image je bil krščen v barona. Je letel z balonom nad Prekmurjem in seveda za to dobil diplomo in krst s šampanjcem. user posted image

A sam ali z vami?

Jaz bi šla takoj z balonom. user posted image ....No, bom raje tako rekla: "Enkrat bom šla tudi jaz" user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 192
15.1.2012 20:01:17   
NinaŠ
Jaz pa ne vem, če bi šla na polet z balonom user posted image Sem že večkrat premišljevala o tem, pa mi ni preveč user posted image No, zdaj če bi me nekdo "prijavil" ne bi odpovedala, ampak da bi si tega neznansko želela pa ne user posted image Saj vem, čudna sem user posted image

Jaz komaj čakam, da bom čer par let zanj navijala po Tv in lahko rekla (se pobahala), da ga poznam

user posted image ravno te dni so se otroci menili s trenerko, da čez 15 let, ko bodo nastopali v svetovnem pokalu, gredo smučat na Japonsko user posted image   Tako da... ...stimulacija je user posted image , kaj bo pa v "real life" in "in my pocket" je pa druga stvar, ki jo bomo reševali sproti user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 193
15.1.2012 20:41:17   
Paštetka

A sam ali z vami?

Jaz bi šla takoj z balonom. user posted image ....No, bom raje tako rekla: "Enkrat bom šla tudi jaz" user posted image

Sam. Oz. en kolega ima balon, pa so danes in včeraj leteli. Ful jih je bilo. In ga Muser posted image vidi skozi okno, pa ga M user posted image kliče, mu reče, da ga vidi, in sta se kar zmenila, da pride ponj. Pa so odleteli. Bil je Muser posted image , od tega kolega sinček in še en M sošolec. Mi smo se z avtom peljali za njimi, ker ne veš kam jih veter odnese. Muser posted image je rekel, da je bilo noro lepo in zgoraj baje obenega vetra, nič. Pa še sonček je lepo sijal. Bom probala jutri kakšno slikico prlepiti.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 194
15.1.2012 20:45:22   
Paštetka
Nina, boš kakšne karte cenej zrihtala za navijače user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 195
15.1.2012 21:14:41   
petarda

Jaz pa ne vem, če bi šla na polet z balonom user posted image Sem že večkrat premišljevala o tem, pa mi ni preveč user posted image No, zdaj če bi me nekdo "prijavil" ne bi odpovedala, ampak da bi si tega neznansko želela pa ne user posted image Saj vem, čudna sem user posted image

Jaz komaj čakam, da bom čer par let zanj navijala po Tv in lahko rekla (se pobahala), da ga poznam

user posted image ravno te dni so se otroci menili s trenerko, da čez 15 let, ko bodo nastopali v svetovnem pokalu, gredo smučat na Japonsko user posted image   Tako da... ...stimulacija je user posted image , kaj bo pa v "real life" in "in my pocket" je pa druga stvar, ki jo bomo reševali sproti user posted image

Ti kar verjamem glede na to, da ti je bilo že s tistim malim letalom slabo user posted image ...

Paštetka tole se bere  kot super avantura user posted image

Ajdi....lahko noč. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 196
15.1.2012 21:46:13   
ada2
evo, še ena delovna nedelja je za mano... verjetno zadnja v tem mesecu. naslednji vikend sem frajuser posted image user posted image user posted image , potem pa delam v soboto, več vikendov pa menda ni, ali?user posted image

čestitke vsem za razne uspehe in miniju za RD, kaj več pa ne bom komentirala... se oglasim jutri dopoldne med pospravljanjemuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 197
15.1.2012 21:48:45   
ada2
grem si zdaj en sendvič pred tv privoščituser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 198
16.1.2012 8:20:26   
petarda
Dobro jutro, Ada. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 199
16.1.2012 9:21:56   
ada2
dobro jutro!
pa če že ni nobena kavice skuhala, vam jo jaz častim.... ampak ne domače, jaz sem jo spila v Pomarančiuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nadomestna in dopolnilna komunikacija
Oktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...
Zakaj je dobro imeti sestro?
V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.