Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 14.1.2012 8:43:08
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro Evo, adrenalin tega tedna je popustil in jaz sem taaaaaakooooooooo crknjena Koliko rdečih bikov se lahko naenkrat spije?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 14.1.2012 8:47:12
|
|
|
|
NinaŠ
|
Koliko rdečih bikov se lahko naenkrat spije? Enga pol pa drugega odpreš,... Meni je pa najboljša kombinacija, ki vrhunsko deluje kava, čez pa en bikec
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 14.1.2012 8:56:59
|
|
|
|
*bubi*
|
misliš, da bi probala? Saj bikecov nimam, imam en približek iz Lidla doma. Sem na silvestrovo tisto spila in me je tak pokonci držalo, da joj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 14.1.2012 20:04:41
|
|
|
|
NinaŠ
|
Hoj, hoj kje pa ste vse Na terenu Jaz sem otroka že popokala v posteljo , saj moramo zjutraj zgoooodaj vstati Gremo na Stari vrh na Anžetovo prvo "tazaresno" tekmo .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 14.1.2012 20:38:30
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo, se mi je uspelo prebit do računalnika. Malo smo ustvarjali danes, malo smo se potepali. Je bil bolj miren dan, sem bikeca raje pustila pri miru
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 14.1.2012 21:24:55
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo, se mi je uspelo prebit do računalnika. Malo smo ustvarjali danes, malo smo se potepali. Je bil bolj miren dan, sem bikeca raje pustila pri miru Pri nas pa noro ....upam, da bo jutri bolj miren Srečno jutri, Anže...razturaj!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 15.1.2012 8:16:29
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro hop hop hop Anže!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 15.1.2012 11:58:25
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro hop hop hop Anže! Evo držim pesti za našega Anžeta
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 15.1.2012 13:48:07
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro hop hop hop Anže! Evo držim pesti za našega Anžeta
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 15.1.2012 15:13:16
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro hop hop hop Anže! Evo držim pesti za našega Anžeta hvala, dobro ste navijale osvojil je 11. mesto (med ca 30 tekmovalci) kar je več kot sem si upala pričakovati pa ima ziher še kaki 2 sekundi fore, saj je imel na progi težave s palico (se mu je zapletla v kol in ušla iz roke, tako da jo je nekaj vratc lovil ) uf sem ponosna
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 15.1.2012 15:20:56
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro hop hop hop Anže! Evo držim pesti za našega Anžeta hvala, dobro ste navijale osvojil je 11. mesto (med ca 30 tekmovalci) kar je več kot sem si upala pričakovati pa ima ziher še kaki 2 sekundi fore, saj je imel na progi težave s palico (se mu je zapletla v kol in ušla iz roke, tako da jo je nekaj vratc lovil ) uf sem ponosna Čestitke!!! A to je tekmoval s starejšimi od sebe? Ker jaz sem navijala za tko, kot smo pri njemu navajeni...za kolajno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 15.1.2012 15:44:55
|
|
|
|
NinaŠ
|
saj tisti 2 sekundi sta že skoraj kolajna drugače so pa večina letnik 2003, nekaj 2002 in nekaj 2004 Če bi kdaj videla tako tekmo, ko se kar ne moreš načudit kako taki mališanki že razturajo , bi hitro dojela o čem govorim Je pa trenerka povedala, da je na štartu verjetno tudi trema naredila svoje , saj mu je menda srce bilo z nadsvetlobno hitrostjo (mislim, da jih zelo podrobno spremljajo ) Ampak... led je prebit, gremo naproti novim uspehom ...zdajle se moramo posvetit še uspehom v šoli
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 15.1.2012 16:37:20
|
|
|
|
Paštetka
|
Bravo, Anže! Jaz komaj čakam, da bom čer par let zanj navijala po Tv in lahko rekla (se pobahala), da ga poznam
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 15.1.2012 16:40:56 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 15.1.2012 16:45:10
|
|
|
|
Paštetka
|
Mi smo danes preživeli eno fajn nedeljo. M je bil krščen v barona. Je letel z balonom nad Prekmurjem in seveda za to dobil diplomo in krst s šampanjcem.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 15.1.2012 18:45:53
|
|
|
|
*bubi*
|
Anže
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 15.1.2012 18:51:23
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ saj tisti 2 sekundi sta že skoraj kolajna Ja, saj to se mi je zdelo . Se spomnim, ko smo še kot majhni gledali tv in navijali za naše smučarje in mi nikakor ni bilo jasno, da štejejo stotinke....in da te lahko par sekund vrže par mest gor/dol.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 15.1.2012 18:53:25
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Mi smo danes preživeli eno fajn nedeljo. M je bil krščen v barona. Je letel z balonom nad Prekmurjem in seveda za to dobil diplomo in krst s šampanjcem. A sam ali z vami? Jaz bi šla takoj z balonom. ....No, bom raje tako rekla: "Enkrat bom šla tudi jaz"
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 15.1.2012 20:01:17
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaz pa ne vem, če bi šla na polet z balonom Sem že večkrat premišljevala o tem, pa mi ni preveč No, zdaj če bi me nekdo "prijavil" ne bi odpovedala, ampak da bi si tega neznansko želela pa ne Saj vem, čudna sem Jaz komaj čakam, da bom čer par let zanj navijala po Tv in lahko rekla (se pobahala), da ga poznam ravno te dni so se otroci menili s trenerko, da čez 15 let, ko bodo nastopali v svetovnem pokalu, gredo smučat na Japonsko Tako da... ...stimulacija je , kaj bo pa v "real life" in "in my pocket" je pa druga stvar, ki jo bomo reševali sproti
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 15.1.2012 20:41:17
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Mi smo danes preživeli eno fajn nedeljo. M je bil krščen v barona. Je letel z balonom nad Prekmurjem in seveda za to dobil diplomo in krst s šampanjcem. A sam ali z vami? Jaz bi šla takoj z balonom. ....No, bom raje tako rekla: "Enkrat bom šla tudi jaz" Sam. Oz. en kolega ima balon, pa so danes in včeraj leteli. Ful jih je bilo. In ga M vidi skozi okno, pa ga M kliče, mu reče, da ga vidi, in sta se kar zmenila, da pride ponj. Pa so odleteli. Bil je M , od tega kolega sinček in še en M sošolec. Mi smo se z avtom peljali za njimi, ker ne veš kam jih veter odnese. M je rekel, da je bilo noro lepo in zgoraj baje obenega vetra, nič. Pa še sonček je lepo sijal. Bom probala jutri kakšno slikico prlepiti.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 15.1.2012 20:45:22
|
|
|
|
Paštetka
|
Nina, boš kakšne karte cenej zrihtala za navijače
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 15.1.2012 21:14:41
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Jaz pa ne vem, če bi šla na polet z balonom Sem že večkrat premišljevala o tem, pa mi ni preveč No, zdaj če bi me nekdo "prijavil" ne bi odpovedala, ampak da bi si tega neznansko želela pa ne Saj vem, čudna sem Jaz komaj čakam, da bom čer par let zanj navijala po Tv in lahko rekla (se pobahala), da ga poznam ravno te dni so se otroci menili s trenerko, da čez 15 let, ko bodo nastopali v svetovnem pokalu, gredo smučat na Japonsko Tako da... ...stimulacija je , kaj bo pa v "real life" in "in my pocket" je pa druga stvar, ki jo bomo reševali sproti Ti kar verjamem glede na to, da ti je bilo že s tistim malim letalom slabo ... Paštetka tole se bere kot super avantura Ajdi....lahko noč.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 15.1.2012 21:46:13
|
|
|
|
ada2
|
evo, še ena delovna nedelja je za mano... verjetno zadnja v tem mesecu. naslednji vikend sem fraj , potem pa delam v soboto, več vikendov pa menda ni, ali? čestitke vsem za razne uspehe in miniju za RD, kaj več pa ne bom komentirala... se oglasim jutri dopoldne med pospravljanjem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 15.1.2012 21:48:45
|
|
|
|
ada2
|
grem si zdaj en sendvič pred tv privoščit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 16.1.2012 8:20:26
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro, Ada.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 16.1.2012 9:21:56
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! pa če že ni nobena kavice skuhala, vam jo jaz častim.... ampak ne domače, jaz sem jo spila v Pomaranči
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nadomestna in dopolnilna komunikacijaOktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...
Zakaj je dobro imeti sestro?V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.