BeautifulButterfly
|
Ma skor me je kap, k je cela luza ven prisla. Tko za celo jusno zlico sveze rdece krvi, mal se mesano z belim tokom. Sem se obrisala pa cela roka zravn krvava. Kap! V trenutku sem se zbudila. K to je bilo okol 4,5h-5h zjutraj, k ponavad me ne tisci lulat. Pa me je nekaj zbudilo in sem sla, ponavad ce grem niti luc ne prizgem, nevem zakaj sem jo przgala, ocitno 6 cut kaj pa vem. Sem takoj vsa taka cudna letela dol v dnevno, panicno iskala FakeAngelSound in aloe vera gel pa sla iskat puncko. Uffff je migala in srcek je bil. Vsaj to, da imam to napravco doma. Sem se pomirila. Sla pod tus, se preoblekla in sla pisat mail v ZD in v sluzbo, vam tukaj v skupino in brala forume pusenjaka, kaj bi lahko bilo. Ker so bili se krci prisotni sem sla lezat, res lezat in sem cez cas zaspala nazaj. Pol k je moj iz nocne prisel, pa sem se pocas zrihtala in bila bolj mirna, v prejsnjem stanju sploh vozit ne bi mogla v LJ, smo vsaj pol ure voznje od LJ oddaljeni. Bom jemala tablete proti krcem in probala bit bolj pri miru. Sam to je tezko, za vikende imava tud 4 otroke doma, pa malo mucko, pa bajta pa tok za prat, kuhat, rihtat, za solo pomagat, okol hise se zdaj lahko ze kj dela, k je lepo vreme. Jst pa naj kavc peglam? Si ne predstavljam ampak se bom prisilila. Tamala je pa na pregledu imela cel zur notr. Migana ful in noge narazen zelo mocno. Se je res z lune videlo luliko, joj solze srece takoj. Imam slikco piske male moje srcica moja. Rajs doma pocivam, k da me gor na oddelk dajo. Bom pridna :)