|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   goveji zrezki
31.5.2006 9:55:35   
bianka
zdravo

prosim napišite kak dober recept,kako naj pripravim goveje zrezke!

Pa da je bolj hitro narejeno.

Hvala in lp

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 31.5.2006 22:44:44 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: GOVEJI ZREZKI
31.5.2006 9:58:04   
TONČI.
Potolči jih, posoli in daj pečt. Najprej zapeči po eni strani, predno jih boš obrnila jih pa namaži malo z senfom. Popeči še na drugi strani, dodaj malo vode ( če jo je pa dost pa ne) in imaš gov. zrezke v omakci. To ti je najlažje in najboljše. Tako delam jaz.

(odgovor članu bianka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: GOVEJI ZREZKI
31.5.2006 10:11:21   
Anonimen
Na hitro popečeš  potolčene zrezke iz obeh strani na malo maščobe, nato jih vzameš iz posode. V posodo daš na drobno narezano čebulo in jo pražiš, da se spusti. Nato dodaš zrezke in vse skupaj zaliješ z vodo. Dodaš začimbe, papriko, paradižnik - po želji. Kuhaš precej dolgo, da se meso zmehča. Kakšno uro jih jaz. Na koncu dodam moko, zmešano v vodo, ali pa žlico jedilnega škroba za zgostitev omake.

(odgovor članu TONČI.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: GOVEJI ZREZKI
31.5.2006 10:24:36   
CIPRESA
Jaz najprej popečem po obeh straneh (prej osoljene) zrezke pa ne na visoki temperaturi da niso zažgani ampak le toliko da dajo od sebe že malo vode. Potem jih vzamem ven in dam notri moko ter jo toliko časa mešam v ponvi da postane malo rjavkasta. Nato pa vlijem čez MRZLO vodo da se vse moka razpusti in nazaj zložim zrezke, malo posolimin dodam še začimbe. Potem se pa kuha na nizki temperaturi kar nekaj časa (mi imamo radi mehke da se razpustijo).

Taki goveji zrezki so mi najboljši.user posted image


_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: GOVEJI ZREZKI
31.5.2006 11:11:42   
cukerček
Jaz jih najprej potolčem z obeh strani posolim popopram, malo namažem z vegeto in gorčico. Nato v posodi spražim na drobno narezano čebulo in ko se spraži dam not zrezke ter jih malo spečem na vsaki strani. Če ne spustijo dovolj vode  jo malo dolijem. Nato pustim, da se zrezki počasi dušijo. Ko so skoraj končani dodam pelate, gobice in jih dokonca zdušim. Da se omaka zgosti naredim potep iz vode in moke ali pa dodam kislo smetano.
mnjami

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: GOVEJI ZREZKI
31.5.2006 11:22:59   
Seven*
Od mesa kuham le perutnino, pa se to zelo redko. Tako da ti tezko pomagam.. Zivali se mi smilijo...

_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu bianka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: GOVEJI ZREZKI
31.5.2006 11:25:33   
petra a
men je šlo pa vedno na živce delat zrezke v omaki...če sem delala v navadni posodi, so bli trdi...če sem delala v ekonom loncu, so se mi velikokrat zapalil...zdej pa naredim takole...

naredim govejo juho (z zrezki), pol pa samo naredim še omako-čebula, paradižnik, veliko česna, peteršilj in malo vegete ter knorr kocke, na koncu pa še zgostim in to je to...in imam dvojno korist

(odgovor članu cukerček)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: GOVEJI ZREZKI
31.5.2006 12:57:11   
srki
Najprej jih potolčem, posolim, malo popopram in jih namažem z gorčico. Dam v posodo, da se malo razsolijo, dodam tudi malo strtega česna. Nato pa jih dušim, da spustijo sok in so tudi bolj mehki.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
8 najboljših zdravih zajtrkov za nosečnico
Če ste brez idej, kaj bi si pripravili za zajtrk, da bi bilo zdravo in bi koristilo vam in vašemu razvijajočemu se otrok...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?