|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
2.6.2008 12:57:01   
Zvezdica
Zvezdica si je res pomirila s tem, da si Liamov srček vidla v 8t. Upam, da bo moje dete tud že stoplo v akcijo do takrat. Verjetno si misli. Mami nič ne športa, zakaj bi pa jaz . Sej res boljš počas pa na dolge proge .


Res gigi, sem iskala materinsko knjižico da prečekiram, prvič sem bila en teden prej, torej s sedmimi tedni, potem pa v 8 t je srček tko delal, da je blo adijo.

Tako da, ja Gigi, te naši otroci so falotki že v trebuhu.

Jast res navijam zate in srčno upam, da bo vse tako kot mora biti.

Je to tvoj 1 IVF?

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 2.6.2008 12:58:44 >


_____________________________

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: IVF/ICSI junij
2.6.2008 13:00:46   
gigi1
Zvezdica hvala, hvala ti 100x. Ja to je moj 1. IVF, so mi danes takoj rekli, da je že to čudež da se je prijelo. Sploh pri mojih letih...Mislim, da je vsem jasno, da številka ob imenu ne kaže mojih let user posted image  user posted image  user posted image

_____________________________

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: IVF/ICSI junij
2.6.2008 13:05:45   
arneja
Rubin, kar preberi knjigo do konca, morda te pa še preseneti user posted image . Jaz imam pa občutek, da me bo prav zabavala. No, sporočim, ko preberem. Me je pa tudi prvi del Bridget Jones precej zabaval, ker sem sebe v njej videla, ne sebe zdaj, pač pa kakšnih 10 let nazaj user posted image . Drugi del je pa pač drugi del. Navadno vedno malo slabši.

Jadrnica, ti se pa zdaj spočij, da boš septembra s polno paro štartala user posted image .

Joj, se spomnim, kakšna sem bila v tisti halji na GK, ko sem bila na laparaskopiji user posted image . Mi je bila totalno prevelika in predolga user posted image . Sem bila sama sebi smešna user posted image . Tiste gospo, ki jih sposoja prav briga ali si XXL verzija ali pa XS. Ti da eno haljo pa pokaj user posted image .

Pikovit, kaj novega v zvezi s tvojo poroko user posted image ? Ste gajbe Heinkena že naročili, da ne boš žejna user posted image ?

Dejzi, kakšna bež barva Prometriuma? To si včeraj toliko kolesarila, da danes bolj motno vidiš, prav user posted image ? Te joškice še vedno bolijo, ne user posted image ? Grejo pa tudi meni tile dnevi bolj kot ne počasi. Pa saj dan, kar mine, samo ko štejem, kateri dan od ET-ja je, se pa res nikamor ne premaknejo user posted image .

Sapi, jaz se tudi nekaj preveč z ne preveč zdravo hrano bašem user posted image . Bo treba danes malo po sadju poseči.

Sarasan, pa ste prišli prvič do ET-ja? Če imaš občutek, da folikli bolj počasi rastejo, pa čimveč mesa in jajč pojej, pa čez s pivom zalij user posted image . Ampak, če si napeta, potem folikli že pridno rastejo user posted image .

_____________________________

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: IVF/ICSI junij
2.6.2008 13:09:37   
sarasan
Arneja, sem drugič v IVF, toda prvič sem jajčnike bolj čutila, zdej se mi pa zdi, da se tam dol nič ne dogaja, tako da me je kar strah jutrišnjega UZ. Kar je pa res, .....sem tako napeta, kar se pa 1.ni dogajalo!user posted image
Bomo vidli jutri kaj bo!user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: IVF/ICSI junij
2.6.2008 13:11:39   
gigi1
Arneja Abro si spraševala, če prometerium redi. Po mojem, da ja. V postopku sem skoz imela isto kil. Takoj ko sem začela jemati utrogestan so pa kilce začele gor šibat. Dete očitno ni melo nč od tega, glede na današnji UZ. Se pravi, da je šlo vse v špehija. Tale progesteron očitno dela v tej smeri, da nam kilce gor nabija.

Abra komaj čakam, da se oglasiš.

_____________________________

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: IVF/ICSI junij
2.6.2008 13:14:08   
arneja
Kajsica, upam, da tudi pri nas tole zvijanje plusek napoveduje user posted image . Me pa ne zvije stalno, kakšnih petkrat na dan me pa le. No, bom ostala pozitivna user posted image . Super, da so kri danes lepo vzeli user posted image .

WP, pa daj slikco a album, to ti pa tudi Mozzila dovoli user posted image . Joj, tista žlahta, jaz se jim kar izogibam zadnje čase, ker se mi prav ne da poslušati takšnih vprašanj. Me moti že, ko mi mami pove, da so spet spraševali. Kajsica, tvoja takšča je pa včeraj lepo rekla: Ob letu osorej user posted image .

Gigi, močno držim pesti za visoko vrednost na izvidih user posted image . Če bi na GK sumili, da je kaj narobe, bi te tako kot Kajsico naročali na vsake dva dni. Pa te niso, ne, tako da kar mirno počakaj, da bo ura dve in da ti še meritve to povejo user posted image .

Pa, daj, Blanč, kaj samo razrajcaš, potem nas pa mokre pustiš user posted image ? Kaj je novega pri vas user posted image ?

_____________________________

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: IVF/ICSI junij
2.6.2008 13:19:16   
pikovit
Arnejči ti ga serješuser posted image user posted image user posted image ne Heinikena pa ne bo na poroki,bo pa kar šampanjec Desire.Njami,ta je res ful dober.Se pa pripravljam počasi,da naredim zahvale in naprsne šopke.Ful delauser posted image Pa se mi kar ne da.
A pol praviš,da je tvoja Lučka caricauser posted image

Evo Gigi pa ti je Zvezdica dala še eno ptrditev,da je lahko vse OK.user posted image

Joj zdej moram pa našo mačko najt in jo peljat k veterinarju.Boščica šepa in ima zatečeno nogicouser posted image Mi res dela skoz skrbiuser posted image

Punce moje.Bom rabila en mal vaše pomoči.In sicer 3x sem nesla GSM na popravilo,pa še sedaj ne dela.Men se bo kar odpelalu.A ma katera kakšno izkušnjo z tržno inšpekcijo in zakonih o potrošnikih?Ker tole je pa preseglo vse meje.Aha pa pe to,tel. je v garanciji.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: IVF/ICSI junij
2.6.2008 13:19:32   
blanč
Joj , saj ni nč takiga noooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image , nč bit firbčne, saj bom povedala no...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: IVF/ICSI junij
2.6.2008 13:21:16   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Joj , saj ni nč takiga noooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image , nč bit firbčne, saj bom povedala no...




Čakamo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

i belive i can fly....

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: IVF/ICSI junij
2.6.2008 13:22:14   
gigi1
Dej Blanč nooooooo! Murko vemo, da ni. Kaj pol???

_____________________________

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: IVF/ICSI junij
2.6.2008 13:22:45   
arneja
Sonček, kar lepo počakaj še teh osem dni, itak, da bo vse ok user posted image . So nosečniški znakci še vedno prisotni?

Joj, WP, ta diplomska. Jaz sem mislila, kako sem dobro napisala, potem se pa vse z rdečo nazaj popravljeno dobila user posted image . Ti kar pridno skrajšaj, vsake toliko časa pa lahko še vedno malo z nami počvekaš user posted image .

Gloria, kaj pa tebe to boli? Upam, da ni nič hujšega, da se edino malo premalo ravno držiš user posted image .

Zvezdica in Gigi, ja, je Lučka lučko dobila user posted image . Kakšne druge znakce si pa ti še kaj imela pred testom? Evo, mene zdaj spet nekja spredaj v maternici boli user posted image . Zaboli in popusti. Je pa bolj topa bolečina, an večjem področju, ne samo en tak mali krč. Ma, zdaj pa še jaz filozofiram user posted image .

_____________________________

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: IVF/ICSI junij
2.6.2008 13:27:47   
Abra
Hojla pupe user posted image
Ne smete pozabit, da ima Reš popoldne ambulanto in sem zdej fuuul zgodnja user posted image Vidli smo user posted image user posted image user posted image user posted image bila je sicer zraven še druga pikica, a čisto majhna, očito je že zdavnaj voljo zgubila. Pojma nimam, kolko je vrečka velika, kolk je plod velik, nič! user posted image Sej tudi meril ni. Reš je mojemu postavil klasično vprašanje, kaj mi je obljubil, da sem ratala tko pridna in mu je takoj vrgu, ja avto. In Reš, ja kerga pa, mercedes, kaj pa druzga user posted image user posted image user posted image punce, sej se spomnite, zakaj mercedes? v glavnem ful smo se režali, debatirali al je to res dober avto. user posted image pa še mojemu je rekel, da mora pa pol do januarja fejst šparat, naj si dva šihta umisli user posted image
Pol mi je začel določat PDP, pa datum za nuhalno in rekel, naj čez kako leto spet prideva. In smo kar končali. Nič več pregleda čez 2 tedna, sem kar malo čudno gledala, sej vedno 2x naroči. Samo pf se spomnim, da je imela tko. Sem kar hotla še kak pregled user posted image pol v avtu sem se spomnila, da še slikce nimam in je tut ne bom imela, glede na to, da je naslednji pregled nuhalna. Sem se usput še pri moji G ustavila (je Reševa soseda) in je rekla, da bo takrat tudi prvi pregled, glede na to, da je zdaj vse ok. Nekako sem upala, da bom pikico vmes še kaj videla.
Važno, da je zdaj vse ok. Mislim, da še nisem čisto dojela. Sinoči me je ful začel želodec bolet (živčki) in sem pol sanjala dva utripa in me je v momentu nehalo user posted image tko, da sem lahko v miru spet spala. user posted image
Zdej grem pa še prebrat, kaj ste napisale user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: IVF/ICSI junij
2.6.2008 13:29:13   
arneja
Pikovit, potem pa šampanjček, samo da niste pozabili naročiti user posted image . Itak, da je Lučka carica user posted image . Saj res, kako pa kaj tvoja noga? Ste pri vas zadnje čase vsi šantavi, še muca?

Zdaj pa jaz šibnem, pa pokukam popoldan še gor. Gigi, s tabo smo user posted image . Abra, ti pa glej, da lepe novičke sporočiš, drugače bomo punce hude user posted image .

_____________________________

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: IVF/ICSI junij
2.6.2008 13:29:31   
Grethy
arneja ... res se izplača it pogledat ... veš kako lepo urejena je vas ... porenovirali so hiše in še delajo na tem ... kr pejdi Josipa pogledat, ti ne bo žal ... Kako si drugače ?

kajsica, gigi1 - moja user posted image , me je tokrat pustila na cedilu, tako da sem dons že na tabletah za sprožanje in bo pršla šele čez 9 dni ... se pravi okol enajstega user posted image user posted image , no ja, bo pa prišla, zdaj pa sto posto ...


A je bla slučajno dons kera od devetih do desetih na GK (na IVF-u)v LJ ??





_____________________________

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: IVF/ICSI junij
2.6.2008 13:29:48   
blanč
ha, ha, ha pa saj ni nič nouser posted image user posted image user posted image . sem prej kar tako rekla.
Opazila sem, da je ena moja sodelavka ugotovila kam zahajam med službenim časom in tudi kdaj pa kdaj prečekira tale forum, zato bom zdaj bolj v šifrahuser posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: IVF/ICSI junij
2.6.2008 13:30:06   
gloria
Arneja jaz sem že tud to pomislila ker zdej se res ne držim več ravnouser posted image ...nevem tak hecna bolečina ki prime za par minut pol pa spet popusti,pa spet zagrabi pol za nekaj ur neha pol pa spet.No danes me pa sam pri primiku boli pa če se prtisnem...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: IVF/ICSI junij
2.6.2008 13:30:32   
mismis
Evo Arnejča

ena retro samo zate... naj ti tekne

user posted image

_____________________________

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: IVF/ICSI junij
2.6.2008 13:30:58   
Zvezdica
arneja, po moje se vse skup razteza. Tko nekako sem čutila tudi jast.
Sam prvič je vedno bl intenzivno. Zdaj mam že vse tak raztegnjeno, da imam prostora za 6 otrokuser posted image user posted image user posted image user posted image

Te dnevi pred testom so najbolj zoprni, ko razmišljaš o vsem, od et ja dalje. o vsaki pikici bolećine, krču, o vsem.
Ti bodi pomirjena, da bo lučka tudi taka.

Komaj čakam D dan, tvoj in seveda od naše Daisyuser posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

i belive i can fly....

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: IVF/ICSI junij
2.6.2008 13:31:36   
Linda25
Pozdravljene punce,

po kratkem premoru, sem se odločila zopet aktivirati na forumu.

V sredo grem dati kri in k s. Blanki na vpis. Zdravstveno kartico dobim čez 10 dni, imam pa začasno potrdilo. To birokracijo urejam zaradi sprmembe priimka in naslova. Na napotnici imam še stare podatke. To verjetno ne bo delalo težav.
Sem v postopku s pingvičnki. Zanima me, ali na oddelku kaj komplicirajo če si rahlo prehlajen? To me sedaj skrbi.

Držim pesti za vse punce.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: IVF/ICSI junij
2.6.2008 13:32:40   
arneja
Abrica naša, braaavo user posted image . Se mi je pa zdelo, da bo ena sama pikica, zato ap tisti tečni izcedki. In kar PDP ste že določali user posted image ? Zakaj pa spet čez eno leto priti? In če te ni še enkrat naročil, potem je vse tako super-duper, da ne rabi še enkratne potrditve user posted image . Punca naša, zdaj pa začni sproščeno uživati user posted image .

_____________________________

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: IVF/ICSI junij
2.6.2008 13:32:58   
gloria
Abra tooooooooooooooooooooooo ful sem vesela za te....pa še za tvojgauser posted image ...želim ti lepo in mirno nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: IVF/ICSI junij
2.6.2008 13:33:10   
Grethy
bravo abra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... to je pa tako lepo slišat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

marcedez praviš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a nas boš en giro pelala pol, da bomo full važne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: IVF/ICSI junij
2.6.2008 13:33:24   
mismis
Abra


čestitke za user posted image . A potem praviš, da mečka pade.

jupi...

_____________________________

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: IVF/ICSI junij
2.6.2008 13:34:41   
Zvezdica
Abra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako sem vesela zate/za vaju/za vas.

Zdaj pa mirno naprej, uživaj vsak dan posebej in crkljaj pikico!


_____________________________

i belive i can fly....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: IVF/ICSI junij
2.6.2008 13:35:15   
gigi1
Abra user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   joooj kolk sem vesela. Super! Juhuu!

_____________________________

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj način spanja v postelji pove o partner...
photo
Spita s partnerjem/-ko tesno drug ob drugem ali vsak na svoji strani postelje? Spita v 'stoličko/žličko' ali s hrbtom dr...
8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?