|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 45 46 [47]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2010
30.5.2010 23:51:05   
twetka
Lej ninchi, tako ti bom rekla, pa brez zamere. Večina od vas ki zanosite, ste pol kr neki pametne, prej pa vse po vrsti jamramo in tožimo kaj nas muči. Res je da je psiha velik dejavnik in je znakov več kot dovolj, ampak js imam pco sindrom in pri meni lahko do O pride ko sploh ne vem, pri meni M pride iz nenada, ko je ne pričakujem in js samo sklepam glede na to da sem čutila pred dvema tednoma neke čudne bolečine, da je bila prisotna sluz in da sem imela grozno željo po slončkanju bi lahk rekla da je mogoče prišlo do O. Moja M pa itak zamuja že cel mesec, ker je bila tri mesece samo od tablet. Zdej ko pa sem bila brez tablet, pa glede na to da sem shujšala in ker bi naj hujšanje pomagalo pri pco, pač samo sklepam, da bi pa moje telo neki delalo samo od sebe in glede na to da morem it na pregled jajcevodov, morem v čimkrajšem času dobit menstro, zato sem tut začela jemat primolut in pred tem testirala. Danes pa je uradno tiste dva tedna od O, če je seveda bila in glede na grozne krče je za M še kr prekmalu, po štiridnevnem jemanju, ker sem jih že enkrat jemala in me je začelo zbadat šele po desetem dnevu ko sem končala z njimi, po treh dneh od konca jemanja je pa seveda prišla M. Malo me je pač začelo skrbet zaradi teh krčev, ker če bi seveda kaj ratalo, bi si s primolutom lahko naredila veliko škodo. Zaradi mojega pcosa je pa vse možno, tako da draga moja meni ovulacijski testni nič ne pomagajo, ker pol lahko denar porabljam še samo za to sranje po domače rečeno. Namen tega posta je bil da pač punce s pcojem ne moremo vedet kdaj pride do O, in  ne moremo tako lepo šikano planirat O in slončakanja pa vedet če smo kaj pridelali, zato pač v tem primeru igramo na srečo. V veliko primerih je prišlo do oploditve kljub pco, tako da js kljub težavam ne izključujem, da zdej se pa nebi moglo zgodit, ker se lahko lih takrat ko nebom pričakovala. Kar se pa tiče sproščenosti, pa zdej že več kot mesec slončkanje ni planirano in o otroku sploh ne govoriva in pustiva času čas. Sem pa 99% da nosečka nisem, ampak vseeno je bil v meni mičken dvom in sem samo želela nasvet, kaj potem, če bi bilo in kaj nej potem ker jemljem primolut, če ima katera kakšne izkušnje kdaj so se pojavili krči in vse ostalo. Mislim da prsi tut ne začnejo bolet po eni tabletki, se ti ne zdi???  Brez zamere nisem dobila odgovora, dobila sem samo samo nasvet ene ki je zanosila in zdej pametuje o sprošečnosti in vsem, dobro pa veš, ko se gre za otroka, nobena od nas še do danes ni bila ne vem kako sproščena od tistih, ki nam še ni ratalo in se vsak dan sprašujemo kaj bo z nami in kdaj bomo končno srečke nosečke. Tako da o sproščenosti lahko kr nehamo.  Brez zamere punce, sam včasih mi malo prekipi. Ta pot do otroka za nobeno ni lahko, še posebej težka je pa za nas z določenimi težavami, kar je še ena ovira pri planiranju, ker za nič ne moremo točno vedet iz izračunat in tako kot sem rekla iz dneva v dan igramo loterijo. 

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
   RE: II pričakujemo maja 2010
31.5.2010 7:58:22   
ninocka26
Se bom še jaz oglasila. Glej glede na to, da si v dvomih, bi jaz na tvojem mestu delala krvni test. Tam bo takoj jasno ali se kaj dogaja ali ne. Brez pomena je tukaj spraševati kaj me menimo, ker zaradi naših mnenj ne bo situacija nič bolj jasna. Pot pod noge pa na krvni test, potem pa naprej reševat situacijo.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
   RE: II pričakujemo maja 2010
31.5.2010 8:25:48   
witch
Jutro bejbe user posted image
Pa ne da se boste spet kregale user posted image
majčii in anonimna bm vaju barvam modro?

Tejchy in sanja za vaju pa močno močno držim, da bosta obe roza user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa je konec maja, ki je bil za moje pojme zeloooooooo uspešen in upam, da bo junij še bolj user posted image user posted image user posted image

lidik moja kje se skrivaš? Sta s pikico ok? Jutri se selimo na junij (tak da me najdeš tam user posted image )


_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
   RE: II pričakujemo maja 2010
31.5.2010 8:31:21   
lidik
ooooo tetka witch ja seveda. S pikico sva ok, sva se naspali včeraj - ker sva lenarili skoraj cel dan. Razen edino kar sem naredila je bilo to, da sem očistila akvarij. Drugače sva si pa z mojim privoščila razvajanje in carkljanje in počivanje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In kako si mi ti? Že veš kaj ti hoče levček povedati. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
   RE: II pričakujemo maja 2010
31.5.2010 8:35:36   
Anonimen
Jutro

Witch--kakor hočeš me lahko pobarvaš,lahko tud zeleno,ker ni ne M ne user posted image .Selim se v junij in tam čakam.Jutri delam še enkrat test in vam povem,ker sedaj z namenom nisva user posted image kar nekaj časa in bi jutri moral biti rezultat ali + ali -.Imam pa v četrtek pregled pri G in bom po vsej verjetnosti dobila tablete za sprožit M...kot vedno ko sem imela takšne težave.


bm

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 1155
   RE: II pričakujemo maja 2010
31.5.2010 8:36:36   
majčii
witch mene kr pobarvaj je včeraj prišla z rahlo krvavtvijo danes pa so me zbudili nemogoči krči, sploh ne morem sedet za računalnikom,... jaooo,... kt da ni dost hudo da je pršla,... ne še bolet more,..



(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
   RE: II pričakujemo maja 2010
31.5.2010 8:38:02   
witch
Jaz pa delovno user posted image user posted image včeraj sem končno bezeg nabrala in ga dala v vodo, brala sem, likala, počivala pa samo ponoči user posted image pa še to sem imela tako žive in tako lepe in tako... sanje... hmmmm čisto so me zmešale user posted image user posted image user posted image in sem danes taka user posted image user posted image Tak da še ponoči nisem počivala user posted image user posted image
Drugače sem pa ok, malo utrujena ampak bo. Se moram učiti grem v sredo na en delni izpit user posted image pa danes knjige user posted image in je pestro.
Levček pa ne vem user posted image user posted image user posted image veš kaka je bila čokolada, sem rekla to ti pa moram poslikati in poslati user posted image user posted image potem pa notri najdem tistega simpatičnega levčka user posted image pivo pa me še čaka user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
   RE: II pričakujemo maja 2010
31.5.2010 8:40:12   
witch

user posted image


user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:
 
29.4. Anonimna (x.krog)user posted image
x.5. majčii (x. krog)
1.5. nati29 (4.krog)user posted image
1.5. roža03 (10.krog)user posted image
2.5. latka (x.krog)user posted image
3.5. mladika (7. krog)
user posted image
3.5. JB (x.krog)user posted image  
5.5. twetka (4. krog) user posted image
5.5. jacki (2.krog)  user posted image
5.5. mojamura (7.krog) user posted image
x.5. miklarom (x.krog) user posted image
6.5. picikl (x. krog)user posted image
7.5. briljantina (3.krog)user posted image
7.5. etna (8.krog)user posted image
8.5. Pikasta (5.krog)user posted image

9.5. petral (4. krog)
user posted image
9.5. spaghetek (21.krog)
user posted image
9.5. evatisa (13.krog)user posted image
11.5. anonimna  (x.krog
)user posted image
12.5. agataema (3.krog)user posted image
12.5. *viva* (3.krog)user posted image
13.5. Anonimna bmuser posted image
13.5. pujs666 (7. krog)user posted image
14.5. spirit75 (3.krog klomifena)user posted image
15.5. Shilou (3.krog)user posted image  
16.5. kopriva79 (5.krog)user posted image
21.5. PipiLangstrumpf(4.krog)user posted image
24.5. **M** (2. krog)user posted image

24.5. Teychy25 (25. krog)user posted image
25.5 Monstera (2.krog klomifena)user posted image
26.5. ninchi9 (1.krog klomifena)user posted image
30.5. Arual (31. krog)user posted image

 
SKUPAJ NAS JE: 29



NOSEČK: __11__

 
user posted image user posted image  user posted image

NAVIJAČICE:

witch
BOSTINA, Bejli
Anonimna Z., Aleunam
Kika99, thevenus
 pinkalonca, pilotina
sarar, natasa.jurman
lidik, *Star*
Nitkica11, Mag3, BEBIII
xoxox,zaljubljena23,
KOLIBRI, Meba, Solero,
mladika, Arwenko, S*, nežken,
Nitikica, petral, pujs666


_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
   RE: II pričakujemo maja 2010
31.5.2010 8:41:43   
witch
anonimna bm malo za šalo malo zares user posted image user posted image user posted image user posted image si polovična user posted image user posted image user posted image drugače pa upam, da pride in da lahko nadaljujeta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majčii za tebe pa en kup user posted image user posted image user posted image user posted image pa neha boleti in da čim prej gre user posted image user posted image user posted image user posted image potem pa veselo v nove boje, ki upam, da bodo uspešni user posted image user posted image user posted image


_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
   RE: II pričakujemo maja 2010
31.5.2010 8:43:00   
lidik
ha ha ha čokoloda ja se mi je zdlo da bo nekaj podobnega ja. Ker se je že meni popoti skoraj stopila - sem si kr mislila, da če jo boš ti v avto zaprla in malo pustila taliti bo še huje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NO pivo si pa le privošči - če ne prej pa danes zvečer, ko boš imela razlog za proslaviti in nazdraviti za uspešno opravljen zagovor. Kaj spet ob šestih držim pesti?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
   RE: II pričakujemo maja 2010
31.5.2010 8:46:03   
witch
Upam, da bo razlog za proslavljanje in da nebo spet glava bolela user posted image jaja ob šetstih user posted image user posted image
Jaz nisem preveč čokoladna in sem jo seveda v avto dala (sem mislila mojemu doma jo dati) in je bila seveda tekoča čokolada ko sem prišla domov. In sem jo odložila in pozabila user posted image zadnjič pa sem jo našla in jo jaz pohrustala user posted image user posted image user posted image  

_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
   RE: II pričakujemo maja 2010
31.5.2010 9:00:10   
zaljubljena23
majčiiiuser posted image user posted image user posted image

twetka, pri tebi gre za izrazit PMS

_____________________________

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
   RE: II pričakujemo maja 2010
31.5.2010 9:03:27   
lidik
ups pol pa nisem zadela kaj ti naj prinesem. Mi moraš drugič malo bolj natančno povedati kaj pride v poštev. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
   RE: II pričakujemo maja 2010
31.5.2010 9:07:45   
witch
ima pa moj zato toliko bolj rad čokolado user posted image user posted image user posted image tak da ni problema.
UUU ti pa imaš še manj kot 200 dni do poroda user posted image user posted image user posted image kak gre hitro čas.


_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
   RE: II pričakujemo maja 2010
31.5.2010 9:08:43   
zvezdan
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

ja meni se je pri prvi  v začetku tudi tako videlo. ni še dovolj hormonov za močnejšo črtico. 

zvezdan v katerem obdobju pa si ti sedaj ( user posted image , ovol?, ali kje blizu?


Tanjusi jaz sem ravno zaključila z obdobjem ovulacije. Nismo bili kaj preveč pridni tako, da bo user posted image gotovo prišla junija.

Kako je pri tebi?

twetka mogoče bo pa le. jaz močno držim pesti zate in da bi bilo vse ok. Glede znakov jih imam pa jaz prav vsak mesec od prvega do zadnjegauser posted image user posted image



(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
   RE: II pričakujemo maja 2010
31.5.2010 9:14:51   
lidik
ma ja veš da sem ravno danes pogledala koliko mi je še ostalo, če sem že kje blizu 200 in vidim da celo manj. Sem že prej itak mogla takoj mojega poklicat in mu povedat, da zdaj bova pa mogla imena zbirat, ker to bo pa zdaj že malo časa. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No sej vem - časa je dovolj, samo da se midva uskladiva pa to ni nič preveč. user posted image user posted image user posted image user posted image Tako da tetka witch pripravi se, da prideš konec leta na obisk. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
   RE: II pričakujemo maja 2010
31.5.2010 9:19:14   
witch
Komaj čakam že nekje neko štručko, da jo pocrkljam user posted image user posted image user posted image hvala bogu bom čaz kakšen teden teta in komaj čakam, da bo potem kje kaj časa, da se bova odpeljala tja daleč na drugo stran slovenije crkljat user posted image
Potem pa si že ti teta lidik na vrsti user posted image user posted image user posted image user posted image pa veš da bom pikico prišla pocrklat in jo bom v eni uri tako razvadila, da cel teden neboš imela miru user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hahhhaha user posted image user posted image user posted image user posted image
Potem pa upam, da bo počasi kje kakšna moja pikica pokukala na svetlo user posted image


_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
   RE: II pričakujemo maja 2010
31.5.2010 9:29:28   
lidik
ha ha ha tetka witch ti jo kar razvadi - ne bom nič jezna, ker vem da meni tudi ne bo treba več dolgo čakati, da ti vrnem .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj točno še malo pa boš tetka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No upam, da bosta jo šla kmalu zatem ko bo na svet prikukala pocarkljat. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
   RE: II pričakujemo maja 2010
31.5.2010 17:49:41   
ninchi9
Tweetka, ne bi tok huda no... Nisem vedela za tvojo situacijo (pco itd.). Verjamem, da potem res ne veš, kdaj bo kaj. user posted image

Sem bla pa malo užaljena, ker nisem "ena, ki je zdaj zanosila in se dela pametno", ok??. Jaz nisem imela nobenih takih težav kot ti, pa sem potrebovala 2 in pol leti, da mi je uspelo. Tako da vem, kako je, ko dela psiha. Sem se pa po nekem določenem času sprijaznila, se malo bolj sprostila in se za nekaj časa tudi umaknila iz ringaraja.net. No, ko je minilo 2 leti, sem se ponovno začela sekirat in se končno odločila za ambulanto, ki zdravi neplodnost. Tudi jaz sem kdaj malo pojakala na forumu in dobila komentar, ki mi ni pasal. Moraš pa vedeti, da nisem želela nič kaj slabega. Ne vem, kaj bi mela od tega. Navsezadnje pridem pokukat k vam, da vas vzpodbujam, tako kot vse ostale.

Če pa si v hudih dvomih, pa se strinjam z ninocko, ki je napisala, da pojdi delat krvni test. Takrat boš najbolj ziher.

LP, Ninchi

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
   RE: II pričakujemo maja 2010
31.5.2010 19:04:23   
Rakica_80

IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Tweetka, ne bi tok huda no... Nisem vedela za tvojo situacijo (pco itd.). Verjamem, da potem res ne veš, kdaj bo kaj. user posted image

Sem bla pa malo užaljena, ker nisem "ena, ki je zdaj zanosila in se dela pametno", ok??. Jaz nisem imela nobenih takih težav kot ti, pa sem potrebovala 2 in pol leti, da mi je uspelo. Tako da vem, kako je, ko dela psiha. Sem se pa po nekem določenem času sprijaznila, se malo bolj sprostila in se za nekaj časa tudi umaknila iz ringaraja.net. No, ko je minilo 2 leti, sem se ponovno začela sekirat in se končno odločila za ambulanto, ki zdravi neplodnost. Tudi jaz sem kdaj malo pojakala na forumu in dobila komentar, ki mi ni pasal. Moraš pa vedeti, da nisem želela nič kaj slabega. Ne vem, kaj bi mela od tega. Navsezadnje pridem pokukat k vam, da vas vzpodbujam, tako kot vse ostale.

Če pa si v hudih dvomih, pa se strinjam z ninocko, ki je napisala, da pojdi delat krvni test. Takrat boš najbolj ziher.

LP, Ninchi


Se podpišem pod to!

Twetka, jaz ti tudi osebno priporočam, da se oglasiš v Neplodnostni ambulanti, tudi sama sem delala na user posted image par let, na koncu sem ugotovila, da imam več težav ne samo PCO, tako da sem morala na umetno oploditev, naravno mi ni pomoči, žal, ampak, vsaj vem na čem sem in hvala bogu da imamo bele halje, ki nam pomagajo!
Srečnouser posted image

_____________________________

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
   RE: II pričakujemo maja 2010
31.5.2010 21:11:24   
zaljubljena23
Bebii, twetka je že pod drobnogledom na neplodnostni

_____________________________

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
   RE: II pričakujemo maja 2010
1.6.2010 8:18:16   
witch
teychy in sanja držim pesti za vaju, da javita dobre novičke user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 45 46 [47]
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 45 46 [47]
Pojdi na:





Ponovna zanositev: Idealen premor med nose...
Načrtujeta drugega oziroma naslednjega otroka, pa se sprašujeta, kakšen je idealen in najbolj zdrav premor med nosečnost...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?