|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2023
25.5.2023 14:29:23   
Stella Marella
oh, 4.mama, tega ti pa ne zavidam... nihce nima popolne druzine, ampak na mamo bi se pa res vsak moral/lahko zanesel...
moja mama je pa mislim da malo razocarana, ker je spet fantek. vem, da si je vedno zelela vnukinjo, ampak kaj hoces. sicer nic ne rece, ampak to se nekako cuti. ja nimas kaj🤷‍♀️
se vprašanje za vse, ki ste ze dojile: po kateri hrani so imeli vasi dojencki (trebusne) težave? najveckrat slisim cebula, cesen, zelje, brokoli, cvetaca. kaj se? 

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
   RE: Julijke 2023
25.5.2023 16:53:43   
Anonimen
Moja tašča se pa ne vtika nekaj ... oz pomoje si ne upa preveč user posted image ... ful je čudna ženska ona, pač čisto drugače obnašanje in vse kakor naprimer moji starši, ki so veliko bolj tko ... preprosti ljudje. Tko da kar se tega tiče imam za nekrat mir, ampak vem, da bo slej ko prej po porodu začela s svojimi bedarijami (koliko oblečt, koliko jest, kdaj spat,...). Razmišljam, da bi po porodu šla k mojim (midva in tamau), ker živijo 20 min od PO porodnišnice in bi bila tam za par dni ... ampak nevem koliko bom jaz za to takrat, pa tudi moj verjetno nebo želel. Mama se mi je pač ponudila, če želiva, da smo lahko pri njih, ker je veliko prostora, narava, vrt, ... pa pomoč user posted image tko da ideja je, ampak nevem če bova oba za. Sigurno bi pomoč prve dni prišla prav - od tašče ne pričakujem nekaj veliko ... pa tudi njena prisotnost me živcira, tako da boljše, da je ne gledam user posted image .. oh kako sem smotana ane, ampak mal pojamram, če že ostale user posted image

Kaj pa tale vročina punce??? OMG noro, kako sem vesela, da gremo h koncu, ne predstavljam si, da bi mogla preživet celo poletje tako user posted image . Že nasploh mi ne paše vročina ... zdaj pa še manj! user posted image

Saša

(odgovor članu Stella Marella)
  Neposredna povezava do sporočila: 1627
   RE: Julijke 2023
25.5.2023 16:58:13   
ironic
Jaz tudi ne razumem mam. Dobro tašče... One so res prava živa vegeta.. Ker dokler je tast bil, ni bilo težav, sedaj pa je, druga oseba res.. In čeprav nisem konfliktna, raje stopim nazaj pa čeprav vem da imam jaz prav, samo zarad miru.. ampak zdaj pa ne naredim koraka, ker mi prav paše mir..Mame pa res.. Jaz se s svojo nisem tako dobro razumela, dokler se nisem odselila. Takrat sva se pa res povezali, da se ji res lahko zaupam in se vsak dan slišiva in jo res grozno pogrešam. Prej takega odnosa ni bilo.. tako da ali se zbližaš ali oddaljiš ko se odseliš, se mi zdi. Res pa bi morale podpirati, nič drugega. Samo to. Moja tudi ni nekega hudega navdušenja pokazala, samo ona na splošno nekak zaradi vzgoje ne zna pokazati pravih čustev, da jih bolj skriva.
Ravno okrog dojenja.. danes sem dobila vakuumsko črpalko ko sem jo naročila prek alija. Ma ista kot haakaa, res! Pa dobim 4, 5 za ceno tiste. Sem probala.. omg, ko mi jo je not posesalo 🤣🤣 tak da če katera tudi tam naročuje, si jo kar naj. Pa še pokrovček je poleg. Glede dojenja jaz nimam izkušenj, tako da kar povejte kako pa kaj, ker bom pri tem vztrajala da se vzpostavi. Bi res rada, pa še dost lažje je ko kam greš. Si ne predstavljam s tistimi flaškami pa AM, ker nimam pojma kak bi to mešala,ko moraš še temperaturo imet pravo..
Meni je prav začela čez dan brcati in se premikati, ko ponavadi ni bila taka, zdaj pa kar precej.. ampak najbolj mi je smešno,da ko se usedem, ko da jo mam v riti,ker mi prav v rit brca 🤣🤣🤣🤣 no boksa, glede na to da je na glavo obrnjena, haha

(odgovor članu Stella Marella)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
   RE: Julijke 2023
26.5.2023 7:59:40   
ironic
Ja, res sem si morala dat ven, ker mi je že res blo orng. Jaz bi tudi takoj šla domov prve dni, pa itak bi moj znorel, zato ne. Drugače pa bi res. Tašča pa boljše da drži enako distanco kot sedaj. Ker drugače pač ne bom več na lep način povedala, ker vidim da popolnoma nič ne dosežem.

Joj vročina! Prosim, ne govorit... Sem nekaj rabila, pa sem šla z avtom. In tokrat mislim da res zadnjič, ker z bušijem nisem več sposobna. Me tisto zateguje, sploh nastavitev sedeža.. kak je vam? In v avtu sem mislim da se 3x stuširala, v trgovini komaj k seb prišla, potem spet ven, že vročina, joj.. prišla domov in se šla tuširat. Utrujena od tega pa tak.. jaz tudi na splošno ne prenašam vročine in se mi zdi da sem prav tečna, sama sebi. Ker mi nič ne paše. Sem pa res skoz mela željo jeseni rodit, tak nekak lep umirjen čas se mi je zdel.  Ampak je moj takoj rekel, če se zavedam v največji vročini proti koncu bit. Amm, točno.. to pa glih ne gre skoz 🤣🤣 tak da sem tudi jaz srečna da se je vmes ohladilo, čeprav sonček je tak pozitiven vibe, ampak ne za mene 🤣🤣🤣Sedaj pa še res malo malo, saj se po odločbah vidi kdaj se začne dopust. Ne morem verjet. Še kar ne.. Ker sem prvorodka me je res malo strah spremembe, sem sedaj začela opažati pri sebi. Ker ko si sam, kr greš ko se nekaj odločiš in ni obveznosti. Pa res sva dost okrog hodla in potovala. Res me zanima kak bo to.. Sicer sem rekla da če bo pridna, menjava voziček za marelo. Sem gledala Joolz Aer. Najboljši. Super še za letalo.. pa začnimo hodit naokrog. Samo si vseeno ne predstavljam 😁😁 kako je vam bilo, ko ste prvič rodile. Ta prehod?

(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
   RE: Julijke 2023
26.5.2023 8:16:05   
foxy_cat
Meni je tako vroče, da sem klimo naročila ta teden, drugače jaz to ne bom preživela. Non stop sem mokra, še malo pa se bom preselila pod tuš.

(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
   RE: Julijke 2023
26.5.2023 8:17:43   
ironic
Haha, res smo vse take. Jaz samo če že nekaj kuham, sem mokra poleg od tiste pare in toplote 🤣🤣

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
   RE: Julijke 2023
26.5.2023 8:59:40   
Sanna7
Uf, sem se spomnila, da se že dooolgo nisem nič oglasila. V bistvu sem bila do konca v službi in nisem našla časa, da bi kaj napisala. Punce ja, vročina. Jaz sem zdej v zadnjih dveh tednih začela na polno švicat, sploh ponoči sem čist premočena. Prej me je pa skoraj bolj zeblo čez celo nosečnost. Drugače pa odštevam, sem 38t3d. Zaenkrat se kar še furam naokrog in sem aktivna, verjetno bo tko kot pri prvem, ko sem bila čez rok in sem še po trgovinah hodila. Zdaj sem imela že drugič ctg na pregledu, skoraj zaspim zraven 😄 Je pa luštno srček poslusat ❤️Pa preglede imam na en teden.

Zrihtano imam vse, ta teden sem še lupinico in košaro privlekla iz podstresja, toliko, da sem malo preprala vse skup. Torbo za porodnišnico mam pa tud že nekaj časa pripravljeno za vsak slučaj. Kontaktirala sem še pediatra in patronažno, toliko da pričakujeta nove stranke 😄.

Vsem želim čim bolj miren potek nosečnosti.


(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
   RE: Julijke 2023
26.5.2023 9:06:37   
ironic
Uuuu, to pa bo kmalu, Sanna7! Joj, meni bi že živčki delali 😁 Super, da si tako lepo nosečnost imela in da si lahko aktivna. Res super! Bo se precej tudi pri porodu poznalo, sploh če je v drugo. Za nosečnost pa so potem res lepi spomini za nazaj. Vso srečo ko bo tako daleč! 🍀💛

 


(odgovor članu Sanna7)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
   RE: Julijke 2023
26.5.2023 9:12:02   
4.mama
Sanna7 super da si se nam spet malo oglasila. Joj ti si tudi že blizu, važno da se dobro počutiš, držim pesti zate da bo tako do dneva D.
Foxy jaz sem tudi 2 dni nazaj naročila klimo, pride drugi teden mi montirat. Vsi me čudno gledajo ker non stop težim vsem da mi je vroče pa se junij ni.


(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
   RE: Julijke 2023
26.5.2023 9:52:28   
foxy_cat
4.mama hahahah sva usklajeni. Ma ne morem več zjutraj sem kot premočena cunja, dopoldne še gre, potem pa spet ne morem niti živet tako mi je vroče. Non stop se preoblačim, pa še zaradi tega velikega spuščenega trebuha so mi že skoraj vse majce prekratke in moram še cunje prat ponoči, drugače bi že naga okrog hodila. Nosim lahko pa ravno eno trenirko in dvoje lelosi, ter troje kratke hlače, drugo me vse žuli v trebuh.

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
   RE: Julijke 2023
26.5.2023 10:07:01   
ironic
Morate pa gledat glede oblačil, še dobro da lahko obleke nosimo, kaj šele pozimi. Jaz imam na splošno nekatere oversize, tak da mi zdaj prav pridejo. Me pa drgnejo bedra, ker sem se zredila v njih, omg. Da bi lahko na O hodla 🤣🤣

Sem šla v lekarno pa sem vzela od better biotics D vitamin (je precej pohvaljen in naj ne bi kakih krčkov povzročal) in pa Zanzi sprej od Fitobimbi, za zaščito kože. Moram še vzeti Physiomer Baby Mist (nosno pršilo). Sem sodelavki priporočala,ko je rekla da ji v eno joče zaradi polnega noska, pa je rekla da popolno olajšanje, da je res pomagalo. Tak da bom mela še to pripravljeno. Edino proti krčem ne vem.. Vem da pediatri hvalijo in priporočajo Wayo, od ene sem tudi brala (ima sicer sedaj 18 mes) ,da ji je samo ta končno pomagal pri prebavi, ampak kaj pa one vetrovne kapljice? Jaz si bom to raje pripravila, ker itak je rok. Zakaj bi sredi noči noreli v dežurno, če je lahko pri roki in takoj na voljo. Kak boste glede tega?Aja! Pa še nekaj, to me res zanima, sploh ve, ki niste prvorodke. V bližini imam gozd in super sprehajalno pot, glede na vročino v kateri bomo z našimi štručkami, itak da paše.. ampak! Kaj pa klopi? Greste s tako malimi v gozd? Zadnjič sem šla na sprehod pa sem vidla babico kak je veselo mesec dni vnukeca sprehajala (v lupinici 👿 - to mi je edino res zgrešeno in me jezi, ma se sploh ve, zakaj je uporaba lupinice!), Pa ne samo njo.. mene pa je tega precej strah.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
   RE: Julijke 2023
26.5.2023 10:17:16   
Anonimen
Jaz bom pomoje zdaj te dni že prešla na japonke, ker me sedaj v nogavicah + supergah norooo moti in mi stopala prav gorijo! Hudega otekanja stopal k sreči še ni in upam, da ga nebo… mi pa prsti na rokah otekajo… na hitro se niti ne opazi, jaz pa vidim, ker me členki bolijo, težko naredim pest, ponoči sploh opažam… prstanov tko ne nosim več 😂
Včeraj sem iz omare zvlekla troje lelosi teh capri hlač, hvalabogu jih lahko oblečem, me pa čez trebuh malo zategujejo, tako, da si jih tlačim pod trebuh.
Vožnja pri meni - če jaz vozim gre še kar. Problem je samo it v pa iz avta… katastrofa, imam občutek da mi bodo vse kosti med nogami počle… kot sovoznik pa gre vse težje. Včeraj mi je po poti k mojim (lokalne slabe ceste, luknje, jaški..) ene 3x otrdel trebuh… obup, dons pa spet po tej cesti domov 😂 mislim da je konc z vožnjo sedaj zares. Po avtocesti načeloma gre, ker je kokr tok OK. 
Švicam ne nekaj… ampak mi vročina res ne paše. Da sem na soncu… evo že sedaj pa sploh ni še prava vročina, ma ni variante.. prav nervozna postanem.  Bi šla pa fuuul na morje, nekam tko kjer slišiš škržatr, ležiš v senčki v mreži, limonadica… oh kako bi blo lepo ❤️ 
Spanja je vse manj 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ 
Glede teh vetrovnih kapljic, D3 … nimam pojma kaj bom. Sploh nism se raziskovala… nekak sem mislila v porodnišnici vprašat pa potem nabavit 🤷🏼‍♀️
Saša

(odgovor članu ironic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1637
   RE: Julijke 2023
26.5.2023 10:37:08   
ironic
Men je najhuje, da ti kdo parkira poleg tvojega in potem ne moreš v avto. To je najhuje. Se mi je zgodilo in potem čakaš, da pride. Ampak na srečo, da navadna tegovina,ko veš da ziher ne bo 1 uro trajalo, kaj pa če je nakupovalni.. groza. Jaz ponavadi, če se le da in je prostor grem ven z obema nogama najprej, enako noter. To bi sicer tud naj pravilno bilo, ker drugače me tolk speče ob strani po trebuhu da se nočem hecat (sploh kaka diastaza).. Jaz pa res sovražim vročino, že na splošno skoz jamram, ker se mi zdi da sem cela mokra in da grejo neke vonjave od mene, pa itak ne, ampak občutek. Zdaj pa ko sem 2v1 pa groza.. ponoči morava imet balkon odprt, pa še jaz sem odkrita, moj pa celi dol pokrit 🤣🤣Sem pa prvič čez noč imela take bolečine, v križu me precej davajo, tist občutek menstruacije,ko se pripravlja preden nastopi.. pa kar naenkrat mi je tak slabo postalo.. in sem šla na wc, kar naenkrat sem imela potrebo.. zadnje čase nekak pogosto.. upam da se ne pripravlja laj zares, ampak samo začetno pripravlja... Imam pa večkrat okrog bradavic na majici flekce ko se zbudim, mi sicer samo voda gre. Pa sem res prav vesela ko to vidim,ker si mislim, okej lahk bom dojila 😁😁

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
   RE: Julijke 2023
26.5.2023 10:39:01   
4.mama
Srečnega vi ker lahko oblečete se vedno normalne pajkice, moj trebuh je tako velik v 2 tednih je res ogromno zrastel mi je tudi zdravnik rekel.
Glede D3 kapljic pa bom kot za vse vzela v Italiji, ne povzročajo krčev in so super

(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
   RE: Julijke 2023
26.5.2023 10:49:00   
ironic
Katere pa so, če ni skrivnost? 😊
Jaz imam nosečniške pajkice, ni variante za druge. Pa vidim da mi tudi te ne odgovarjajo več,ker me vse moti kaj imam prek trebuha, pod njim pa spet težko,ker že skoz nižje nosim in se mi zdi kot da mi bodo hlače dol padle 🤣 če pa dam malo višje pa mam rob direkt na trebuh,pa spet ni ok. Tako da trenutno res obleke so top.
Aja, kak ste s temi samoporjavitvenimi kremami? Jih uporabljate? Jaz sem kot mleko, pa bi rada malo barve imela,ko že samo obleke nosim 😁😁 nikoli prej nisem tega uporabljala pa sem lani na morju v tujini po pomoti vzela to maslo, namesto maslo za sončenje.. pa je blo tolk super, nikjer ni puščalo madežev pa nič, pa res lepa barva (ne pretiravano, glih enmalo). Samo se te tak pri nas ne dobi. A je sploh med nosečnostjo to primerno? Jaz se kar precej vsega držim in marsikaj ne upam, niti tablet.. ene pa se mi zdi da kar brez problema marsikaj vzamejo pa na koncu je res vse ok.

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
   RE: Julijke 2023
26.5.2023 11:08:26   
4.mama
Ironic jaz sem vedno uporabljala IDROPRULIVIT kapljice in jih bom tudi sedaj, po teh našim so imeli grozne krče.
Saša jaz sem v Japonkah od ponedeljka, sem šla k zdravniku in mi je kuhalo noge v supergah, sem si rekla da bo dovolj in sem prešla na Japonke. Je pa res da mi imamo že 30 stopinj. 

(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
   RE: Julijke 2023
26.5.2023 12:06:00   
foxy_cat
Jaz sem pri prvi imela Biogaja in Waya kapljice (včasih ene, včasih druge), pa saj zdaj so Oleovit na recept? Včasih smo jih morali it v At iskat, na začetku sem imela te. Ene Biogaja imam na zalogi (sicer moja in ene in druge še vedno kdaj pa kdaj dobi - probiotiki, zaradi intolerance na laktozo so super).Nimam pa še nobenih primernih oblek za sedaj. Problem pri meni je ker imam vedno samo oprijeta oblačila, ko nisem noseča, sedaj pa na ta trebuh nič ne spravim gor oz.je vse prekratko, od majic naprej.

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
   RE: Julijke 2023
26.5.2023 12:38:48   
Pikcapokca
Vidim da smo vse vec ali manj na istem hehe. Jaz sem tudi samo v pajkicah. Lelosi se tak fajn raztegnejo. Pa v natikacih/japonkah zivim 😅Spanje.. ah kje je spanje.. sm si nabavla nosecnisko blazino in je res da odkar jo imam par dni boljse spim, se pozna, tud ne obracam se tak. Ampak mi je pa skos vroce. Ponoc mam odprto okno na stezaj ampak nic ne pomaga. Cez dan mam klimo ampak se kuj se potim.. kak bo sele julija.. pa nocm met nonstop klime prizgane ko bo mala ze tu ampak ocitno ne bo slo drugace.. 

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
   RE: Julijke 2023
26.5.2023 13:09:20   
foxy_cat
Pri prvi recimo so mi ustrezali spodnji deli samo z nosečniškim pasom, drugače sem imela občutek da mi bo trebuh dol padu, tokrat pa ne prenesem tistega pasu - najvrjetneje zaradi teh bolečin zaradi diastaze, pač pol trebuha me boli. Tako da ja samo dvojne lelosi gulim, katere sem kupila večje, vse male sem prodala, pas pa imam pod trebuhom, drugače ne gre. Res bi rabila še kaj za oblečt, samo ne vem če se izplača kupovat hehe... sploh glede na mojo situacijo, ko lahko pride do tega da danes grem...P.s. klimo sem jaz naročila zdaj od Samsunga windfree, jaz ne maram tistega pihanja, dala jo bova pa zgoraj na hodniku, tako da ne bo nikomur direktno pihalo ne v otroški, ne v spalnico..

(odgovor članu Pikcapokca)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
   RE: Julijke 2023
26.5.2023 13:47:08   
Anonimen


IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Res bi rabila še kaj za oblečt, samo ne vem če se izplača kupovat hehe... 



Kaj pa kakšne oblekice? Jaz jih bom zdaj začela nosit, sam da se to vreme mal stabilizira 😃 vseen so bolj na “free” pa brez teh elastih pa to 😃
Saša

(odgovor članu foxy_cat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1645
   RE: Julijke 2023
26.5.2023 14:12:32   
foxy_cat
Ja nimam mogla bi it kupit, sam ko bi se meni dalo to iskat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
   RE: Julijke 2023
26.5.2023 14:33:26   
Stella Marella
uf jaz sem skoraj samo se v oblekicah, to mi tako pase ☺️ doma na vrtu sem najraje bosa. vroce mi pa (se) ni nic, hvalabogu. pajkice cez trebuh me ze dolgo motijo oz. stiskajo cez trebuh, ker je tako velik, tako da... najraje samo oblekice. oh danes je tako lep dan, prav uzivam... ☀️☀️☀️

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
   RE: Julijke 2023
26.5.2023 18:53:36   
ironic
Oblekce so res zakon zdaj! Najboljše so te navadne oversize in da je uni velikost. Jo še imate lahko potem kasneje. Jaz imam vse te sedaj od prej, pa so mi vse prav,ker so široke. Pa material je lahek. Samo bedrce bi lahko ble bolj narazen ko hodim,ker dejansko te res boli od drgnjenja 😄😄😄🤦🏼‍♀️ Danes umiram od vročine, pa še sploh se niti ni začelo. Groza... Hvalabogu res da nismo avg/sept, kak bi nam šele takrat bilo? 🥵🥵🥵🤦🏼‍♀️ S klimo pa jaz ne pretiravam, ker drugače sem takoj gotova s hrbtenico od tistega hlada notri, hudo čutim (grozne bolečine). Imam raje rolete dol in naravno hladim (pravo poletje). Če pa si v hiši mansarda pa da ni res dobra izolacija, pa te nič ne reši kot klima. To pa res razumem kak zna hudo biti. 🥵

Katere kapljice pa so boljše Gaia ali Waya? Ko sem malo brala sestavine, mi zgleda Waya.. Samo prav tak naravno pa so one vetrovne nekak najbolj. Malo bolj se nagibam Wayi. Jaz si bom vse to prej raje pripravila. Če že ne bo  krčkov, pa so lahko, ko bi se jaz pri hrani kaj spozabila. Ma raje imam pri roki, kot last minute.
Jaz pa danes, omg omg... Hočem sestavit previjalno desko in se vidi da je preozka za komodo.. groza! Tako da jutri v trgovino po desko in razrez, pa bova kar sama sestavila. Ma to še 🙄 zdaj proti koncu. Sem si zadala, da ta vikend ko je tako lepo vreme vse uredim in operem ter pripravim. Pa še potem za sebe da med tednom pripravim potovalko in da sem mirna. Ker kar naprej odlašam, pozabljam pa da hitro tedni minevajo in je lahko kadarkoli dan D.

(odgovor članu Stella Marella)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
   RE: Julijke 2023
27.5.2023 8:30:24   
fracek
Pozdravljene julijke. Lepo vas je brat in ste prave carice 😁 Ena zgodnja novembrka tukaj. Vem, da imate zdaj polno glavo drugih skrbi, ampak ce se kateri ljubi, bi prosila za mnenje glede vozicka.

Kupila bom najverjetneje kar rabljenega, pomembno mi je, da je ustrezen za vse terene, enostavno zlozljiv in funkcionalen cim dlje casa. Ima katera morda adbor ottis white? En tak se mi morda ponuja (3v1) z bazo vred za zelo ugodno ceno. Najlepsa hvala, ce si bo katera vzela cas in dobro sfurajte do konca. 💪💪


@Ironic, te bom brala, kaksna bo izkusnja poroda na Ptuju, jaz pa sem tu soseda. 🙃

(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
   RE: Julijke 2023
27.5.2023 10:11:27   
Stella Marella


IZVIRNO SPOROČILO: fracek

Pozdravljene julijke. Lepo vas je brat in ste prave carice 😁 Ena zgodnja novembrka tukaj. Vem, da imate zdaj polno glavo drugih skrbi, ampak ce se kateri ljubi, bi prosila za mnenje glede vozicka.

Kupila bom najverjetneje kar rabljenega, pomembno mi je, da je ustrezen za vse terene, enostavno zlozljiv in funkcionalen cim dlje casa. Ima katera morda adbor ottis white? En tak se mi morda ponuja (3v1) z bazo vred za zelo ugodno ceno. Najlepsa hvala, ce si bo katera vzela cas in dobro sfurajte do konca. 💪💪


@Ironic, te bom brala, kaksna bo izkusnja poroda na Ptuju, jaz pa sem tu soseda. 🙃



zivjo 🙂 omenjenega vozicka ne poznam, lahko ti pa recem, da sem jaz s svojim vozičkom Bugaboo Cameleon zelo zadovoljna. kupila sem rabljenega, moj 2,5 letnik se še zdaj pelje v njem. super se zlozi, bolj fleksibilen je kot marsikatera marela. super za v mesto, za v gozd, po snegu 🙂 in pa rezervne dele lahko kupis brez problema (res pa je, da so novi deli malo drazji). pride s kosaro in športnim delom, posebej smo kupili lupinico Maxi Cosi. upam, da sem ti kaj pomagala. 

(odgovor članu fracek)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?