sazi
|
Dan da se spet malo oglasim. Ne morem vrjeti, da sem se nazadnje oglasila v soboto. Se bom potrudila večkrat kaj napisat. tinkatonka - lepo je brati, da ste vsi bolje. Res vas je doletelo vse naenkrat. Bo zdaj dalj časa mir - re vam želim. Pa super za vse nove pridobitve (v hiši in prenosnik) - delajo pa še take (može, namreč - tudi jaz sem lani za mojih okroglih 30 dobila prenosnika). Avi in ostalim bolančkom pošiljam koš E-vitaminčkov. Ninaki, škoda, ker si nas zgrešila. Velja za srečanje v ponedeljek? Zaenkrat je napovedano lepo vreme in upam, da ostane pri tem. Bizovik, tam nekje po 17. uri? Če imate kak drug predlog, bo dobrodošel. Morda ni sonca v Bizoviku popoldne, kaj pa vem. Tinkatonka, veš ti morda, kako je z osončenostjo igrišča pri brunarici v popoldanskih urah? sarazan, tudi jaz se priporočam za fotke s srečanja Evii, naj ti breme zagovora čimrej "dol pade" - itak, da boš uspešno zagovarjala, v to sploh ne dvomim Bonnie, Kami in ninaki - uspešno na izpitih. Tudi mene čaka en sredi maja, potem pa še 2 in 3 zaključne naloge . Samo nabira se mi. Kami, tak cukr je tvoj Evan. Kriza tole z urologom. Sreča sicer, da ni generalno nobene hude škode, ampak je pa. Upam, da bo se bo v dobi odraščanja s tem sprijaznil. Matr jim - ej, za tak kiks. Vem, da se škode popraviti ne da, ampak ali lahko sloh še kaj narediš na to temo? Upam, tudi, da Evanu čimprej izrastejo zobje in da se kmalu naspite. Igrače - Leva zanima samo vse, kar se vozi. Večje je, bolje je. Samo da ima v rokah kak kamion in potem ga rine povsod - hodi po treh, z eno roko pa rine vozilo ob sebi - čez drn in strn - po travi, pesku, ploščicah, kamenju... Zadnjič je bilo v živalskem vrtu najbolj zanimivo, ko sem ga odložila na tla in je šibal po vseh štirih po pesku in vedno zavil proti koprivam in potem začel tulit, ko sem ga obrnila v drugo smer. trava - no, mi jo bomo pa imeli že celo leto pred vselitvijo - namrej hiša je kupljena (oz. jutri podpišemo pogodbo) z dokončano okolico, ki je ne smemo čisto nič spreminjat (celotnega izgleda, namreč) in bo trava menda tudi že ob prevzemu (enkrat junija, menda). Ko zadevo zares kupimo, pa bom dala v album kako slikico. hvala vsem za čestitke ob nakupu hiše. Bo potrebno še veliko časa, energije in denarja, preden se vselimo, ampak komaj čakam. Takrat bo tudi Lev imel svoje igrišče - vsaj tobogan, ki ga zaenkrat obožuje. Pa pri nas? Lev je zdrav, kolikor se da, šiba naokrog (po štirih, da ne bo pomote) in ob vsaki stvari se dvigne. Noge malo čudno obrača. Jutri imava fizioterapijo, pa bova videla, kaj bo fizioterapevtka rekla. Zdaj je že vsak dan pri varuški, saj se meni izteka porodniška. Tam je zadovoljen, ko ga pustim mi pomaha in ko pridem, se smeje, ga pa bivanje tam zeloooo utrudi in je potem ves bogi celo popoldne. Se mi zdi, da ves čas, ko sva z njim v popoldansekm času, da se ukvarjamo samo s tem, kako ga pomiriti, uspavati, nahraniti, ker je zaspan, noče jest, z ničemer ni zadovoljen. Če se le da, gremo ven in potem "počiva" ali v vozičku ali na triciklu. Čez vikend je čisto drugačen. Imam pa jaz neke probleme. Že nekajkrat me je h vrbtu tako zagrabilo, da se sploh pobrati nisem mogla. Danes zjutraj sem se zbudila s tako bolečim hrbtom, da sem bila malemu neskončno hvaležna, da se je pustil uspavati nazaj (sicer sem ga guncala 45 minut) in sem potem lahko še 1 uro ležala na hrbtu in je tahuda bolečina izginila (boli me pa še)... No, spet je že pozno, mene pa še toliko "malenkosti" čaka, preden grem spat. Lep pozdrav vsem, mirno noč in upam, da se v ponedeljek vidimo.
< Sporočilo je popravil sazi -- 19.4.2007 21:38:16 >
|