|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
18.4.2007 22:05:20   
Kami
'čer punce!
Še en kratek post predno se skobacam v posteljo. Čist crknjena, pa sem doma....user posted image  Ta mali se mi zadnje 2 noči zbuja na vsako uro. Požlampa čaja, vode, mleka, Calpola vsega in spet zaspi za eno uro. Pa spet dretje, neskončno dretje.... Ker zbudi tudi Liama, se ta priplazi k nama in potem še tisto uro vmes bolj klavrno spim. Lačen ni, ker čez dan spet je kot volk. Plus popije mi tud po 2 flaši mleka ponoči. Kriza, skratka.
Vreme je res zelo lepo. Jaz sem dopoldan ponavadi zunaj z Evanom, popoldan pa z obema. Da bi le trajalo....user posted image
Danes sem imela urologa z Evanom. Ne bojo ga operirali. Bo imel pa definitivno zakrnel jajček, ker so mu definitivno pri operaciji trebušne kile prerezali žilo, ki napaja ta jajček. Bo vseeno ploden, ker je drug jajček normalno razvit. Ta se ne bo več razvijal. Zdravnik je predlagal, da se fant, ko bo že razvit in v puberteti sam odloči, ali želi, da se mu vzame zakrnel jajček ven in se mu namesto tega vsavi nek vsadek (silikonski), ki popravi estetski izgled mošnje. Evo toliko...
Za Eviii pa vse držimo pesti! Pa, Bonnie, za tvoje izpite tudi! Jaz sem prejšnja dva oba naredila. Še 5 in diploma, pa sem ven iz dreka...
Pa kar pogrešam ostale, ker se mi zdi, da nas je vse manj gor. user posted image  Ninaki, ti kar k nam poglej, namesto v fascikle!
Lahko noč in lepe dni. Upam, da bo danes kaj spal...

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
19.4.2007 8:05:41   
lolipop
Bonnie - pesek sem kupila v Baumaxu, je za otroško igrišče. Na vreči je pisalo, da je iz Puconcev, če se prav spomnim.

A je bila kakšna v Mercatorju? V katalogu so imeli en tobogan  s smešno ceno okoli 6.000 SIT. Ne vem, ali se mi sploh splača peljat pogledat. Tisti od Chiccota na Baby centru so okoli 25 - 30.000 SIT. (Se opravičujem, sem še vedno pri SIT).

Igrače - Lan trenutno zelo rad kosi.user posted image  Pri sosedih imajo eno zmahano kosilnico, vso polepljeno in moj jo obožuje. Mi je že prav nerodno, ker vedno, ko sliši njihove otroke teče tja in potem hop po kosilnico. Potem pa hodi gor in dol po njihovem dvorišču. Ker doma nima kosilnice, hodi  za poganjalčkom.

Avto - ko ga vidi, dela brrr,brrr. Včeraj je zlezel v moj avto, se vsedel za volan in ga vrtel. Sem ga komaj ven dobila. Bo treba začet ključe ven jemat. Če je kaj po mami, se bo enkrat zapeljal v zid garaže. Tudi punčke niso od muh.user posted image  

Motor štirikolesnik - sosedje imajo enega. To je tisti motor na štirih kolesih. Pojma nimam, kako se jim reče. Ne se mi smejat.user posted image  Sosedova punčka, ki ima 16 mesecev se obožuje z njim vozit. In smo dali še Lana gor sedet. Najprej je malo nabiral solzice, potem se je pa razpištolil na celi črti in smo ga morali vzeti dol. In kam je šel potem? Za kosilnico, seveda.user posted image

LP

< Sporočilo je popravil lolipop -- 19.4.2007 8:08:59 >

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
19.4.2007 13:10:27   
tinkatonka
Hojla punce!

Kak lep dan zunaj, sonček sije, prijetno je, jaz pa ves dan buljim v ta prekleti ekran, sem pa tja se mal sprehodim do druge pisarne, kjer lahko iz svojga "predalčka" poberem novo delo in spet grem buljit pred ekran.user posted image  No ampak zdele sem pa ravno po kosliu, s kavico iz avtomata in sem si vzela 10 minut časa, da vas mal prebrem in kaj napišem.

Zdravje pri nas...smo malo boljše, ampak prov dost pa ne. Anej je že v vrtcu, še vedno kašlja, ampak se mi zdi da je boljš. Jaz še vedno kašljam, ampak je vmes vsaj malo več premora kot 15 s. Včeraj in dan predtem sem bila pa taka, da sem že možev Ventolin vpihavala, ker mi tud dihat ni dalo. Mož je že v službi, ja kje pa drugje,user posted image , čeprav šepa, ga boli, ampak delat je treba pravi on. Sej ga razumem, ko ga pa roki bašejo in če ni delo opravljeno, ni dinarčkov.

darilo za RD....mož mi je poleg čudovitega šopka, ki mi ga je dal za RD, pred dvemi dnevi dal še eno darilo. Se je že takrat hecal, da je še nekaj naročeno, pa da še ni prišlo in sem misilila, da je imel v mislih, da mi je kao parket kupil, tko za štos, ker ravno opremljava stanovanje. No pa je imel čisto nekaj drugaga v mislih.user posted image V torek jaz pridem domov in na kavču ena torba, ki ni moja, ne od staršev, ne od moža,user posted image pa sem se prec zataknila, "češ kaj pa to dela tuki"; sej veste, da ženske prec opazimo, če je v hiši nekaj "tujega"user posted image . No na torbi je bila pa še mašnca in men prec en klik v glavi, da to pa nekaj ni vredu.user posted image In gledam moža in torbo in si mislim user posted image  kaj je zdaj to, in potem seveda odprem in me notri čaka nov laptopuser posted image . Najprej so mi spolzele solze po licuuser posted image , potem pa nisem vedla al čem bit huda al kaj. Zdele dajeva ves denar za hišo, res je pa da rabiva še en računalnik, sploh ker me čaka nekaj bussiness tripov v drugi polovici leta. No tko da sem presrečna da imam nov laptop (je moj prvi user posted image ). A nimam jaz zlatega moža!user posted image Take so že zdavnaj nehali delati user posted image  No upam da bo tudi moj sinko tako zlat možek kakšni super deklici.

evii...uspešen zagovor doktorata. No do tja pa jaz mislilm, da ne bom nikol šla. Magisterij še mogoče, ampak doktorat pa najbrž res ne, tko da res, vsaka ti čast.

stolček za na kolo....a katera že vozi otroka v tem stolčku?? Mi smo ga kupili rabljenega, zdej pa samo še po novo čelado skočim v Hervis in gremo na kolo. Mogoče pa že danes en krog. Ampak brez čelade si ga pa ne upam peljat. Je glava mojga sončka neprecenljiva.

Šibam delat, sem vam posvetila že več kot 10 minut časa. user posted image

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 19.4.2007 13:11:38 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
19.4.2007 13:13:30   
taja27
oj

Kami ti prav nič ne zavidam tega zbujanja na eno uro. Ava je sicer še bolana, ampak spi pa od cca. 8 zvečer do 6:30 ali 7. vmes je treba dat kake dvakrat dudo not, pa spi naprej. končno sem se tudi jst malo naspala. upam, da bo kmalu tudi pri vas boljš. Evan je pa itak tok fejst fantič, da tud en jajček gor al dol. si se pa verjetno oddahnila, ker veš, da je z drugim jajčkom vse ok.

tudi jst držim pesti za Eviii in njen zagovor doktorata. pa bomo imele eno dohtarco več. Bonnie tebi pa tudi želim čim uspešnejše polaganje izpitov. Kami teb pa itak kapo dol, da vse to sfolgaš poleg dveh mulotov in moža, ki ga ni nič doma. ninaki tudi zate držim pesti, da boš mela voljo, čas in posledično uspeh.

otroško igrišče mi ga na žalost še nimamo, ker še vedno čakamo travo. me res zanima, če je konec aprila najboljši čas za sejanje trave user posted image . sem se odločila, da bom dala kar Avino gugalnico (sedež) kar na omino stojalo (čez dvorišče) , da se bo Ava lahko malo nagungala. pa tobogan ji bom kupila, ga bo imela nekaj časa na tlakovcih namesto na travi. potem dobi še cel set gugalnic z lestvijo za plezanje, mogoče hiško in velik peskovnik. ima katera idejo, kako ga pokriti, da muce ne bojo notri lulale?
me prav zanima, če bo Ava rada v pesku, ker gre meni od peska in zemlje kar koža pokonci in po zobeh mi poka. ko sadim rože imam obvezno rokavice gor, potem me pa oma zafrkava, da sem ginekologinja.

avto tudi naša pupa je čisto nora na avto. kar naprej bi sedela za volanom. po mami user posted image . pa atijev ji je bolj všeč, kot moj, ker  ima več gumbov user posted image .

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
19.4.2007 13:36:23   
lolipop
Peskovnik - najbolje je kupiti školjkico. Mi imamo muco, pa še kup sosedovih se čez teraso sprehaja (ker je naša sterilizirana in se je nič ne bojijo), tako da je treba zvečer nujno pokriti.  Nona ga je kupila v Pikapolonici. Poglej si na www.pikapolonica.si - vrtna igrala

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
19.4.2007 13:44:49   
sarazan
pesek za peskovnik smo kupili v Obiju. Je nemške firme, obalni pesek - skoraj mivka, noter je tudi nekaj večjih kamnov (mogoče pet) in par školjk, polžov, enako velikih, kot kamni.
25kg vreča stane nekaj čez 6 eurov.
Mi imamo lesen peskovnik, ki mi je ful bolj všeč od plastike in ima tudi pokrov. Se ga pa ne premika okoli, ker nima dna. Nam to ni panika.

trava ... travo je najbolje saditi zgodaj spomladi ali še bolje pozno jeseni. Ko zemljo prekoplješ, je fino, da plevel pomrzne, potem pa seješ travo, da bo lepa.
Pravkar sva dobila idejni načrt zasaditve in postavitve našega vrta od krajinske arhitektke in nama je za travo svetovala zgoraj napisano.
Mi se borimo z mahom - baje je zelo fajn, da se travo velikokrat grabi. Ker imamo kosilnico, ki travo sproti pobira, je nikoli ne grabimo, mah pa veselo raste user posted image .

< Sporočilo je popravil sarazan -- 19.4.2007 13:45:32 >

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
19.4.2007 13:48:12   
taja27
lolipop poznam te peskovnike, ampak se mi zdijo premali. samo za enega otroka. midva sva imela v mislih kaj večjega. verjetno bo iz lesenih brun, tako velik, da se bo lahko v njem igralo več otrok (npr. 3 ali 4). spodaj bomo dali polivinil, da ne bo ves pesek v zemljo ušel. samo še vedno ne vem, kako ga naj zapremo user posted image . mogoče s podobno cerado, kot se pokrivajo čolni, samo da bi imela trak za zategnt user posted image

tinkatonka user posted image user posted image  za tvojga možeka. res lepo od njega. imam idejo, kako se mu zahvalit. garant mi bo hvaležen, sam če jo boš izpeljala. zvečer, ko Anej zaspi, v spalnici prižgi kakšno svečko, vzami masažno olje in ga segrej (če ga nimaš bo vlažilno mleko za telo čist vredu) nato ga povabi na masažo. pomoje bo tud na bolečine pozabu.

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
19.4.2007 13:51:57   
taja27
sarazan a maš mogoče kakšen link za tale Obijev peskovnik. sej mi ga tud ne bomo premikal. no, mogoče, ga bomo pozimi pospravli al pa tud ne. bomo samo mivko pospravli. mormo it pogledat, samo ne vem kdaj nam bo ratalo.

trava nam jo bo ena firma sejala in upam, da vejo kaj delajo. načrt in predračun zasaditve pa tud čakamo. joj kami čakam na lepo travco.

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
19.4.2007 21:18:43   
sazi
Dan

da se spet malo oglasim. Ne morem vrjeti, da sem se nazadnje oglasila v soboto. Se bom potrudila večkrat kaj napisat.

tinkatonka - lepo je brati, da ste vsi bolje. Res vas je doletelo vse naenkrat. Bo zdaj dalj časa mir - re vam želim. Pa super za vse nove pridobitve (v hiši in prenosnik) - delajo pa še take (može, namreč - tudi jaz sem lani za mojih okroglih 30 dobila prenosnika).

Avi in ostalim bolančkom pošiljam koš E-vitaminčkov.

Ninaki, škoda, ker si nas zgrešila.

Velja za srečanje v ponedeljek? Zaenkrat je napovedano lepo vreme in upam, da ostane pri tem. Bizovik, tam nekje po 17. uri? Če imate kak drug predlog, bo dobrodošel. Morda ni sonca v Bizoviku popoldne, kaj pa vem. Tinkatonka, veš ti morda, kako je z osončenostjo igrišča pri brunarici v popoldanskih urah?

sarazan, tudi jaz se priporočam za fotke s srečanja

Evii, naj ti breme zagovora čimrej "dol pade" - itak, da boš uspešno zagovarjala, v to sploh ne dvomim

Bonnie, Kami in ninaki - uspešno na izpitih. Tudi mene čaka en sredi maja, potem pa še 2 in 3 zaključne nalogeuser posted image . Samo nabira se mi.

Kami, tak cukr je tvoj Evan. Kriza tole z urologom. Sreča sicer, da ni generalno nobene hude škode, ampak je pa. Upam, da bo se bo v dobi odraščanja s tem sprijaznil. Matr jim - ej, za tak kiks. Vem, da se škode popraviti ne da, ampak ali lahko sloh še kaj narediš na to temo?
Upam, tudi, da Evanu čimprej izrastejo zobje in da se kmalu naspite.

Igrače - Leva zanima samo vse, kar se vozi. Večje je, bolje je. Samo da ima v rokah kak kamion in potem ga rine povsod - hodi po treh, z eno roko pa rine vozilo ob sebi - čez drn in strn - po travi, pesku, ploščicah, kamenju... Zadnjič je bilo v živalskem vrtu najbolj zanimivo, ko sem ga odložila na tla in je šibal po vseh štirih po pesku in vedno zavil proti koprivam in potem začel tulit, ko sem ga obrnila v drugo smer.

trava - no, mi jo bomo pa imeli že celo leto pred vselitvijo - namrej hiša je kupljena (oz. jutri podpišemo pogodbo) z dokončano okolico, ki je ne smemo čisto nič spreminjat (celotnega izgleda, namreč) in bo trava menda tudi že ob prevzemu (enkrat junija, menda). Ko zadevo zares kupimo, pa bom dala v album kako slikico.

hvala vsem za čestitke ob nakupu hiše. Bo potrebno še veliko časa, energije in denarja, preden se vselimo, ampak komaj čakam. Takrat bo tudi Lev imel svoje igrišče - vsaj tobogan, ki ga zaenkrat obožuje.

Pa pri nas? Lev je zdrav, kolikor se da, šiba naokrog (po štirih, da ne bo pomote) in ob vsaki stvari se dvigne. Noge malo čudno obrača. Jutri imava fizioterapijo, pa bova videla, kaj bo fizioterapevtka rekla. Zdaj je že vsak dan pri varuški, saj se meni izteka porodniška. Tam je zadovoljen, ko ga pustim mi pomaha in ko pridem, se smeje, ga pa bivanje tam zeloooo utrudi in je potem ves bogi celo popoldne. Se mi zdi, da ves čas, ko sva z njim v popoldansekm času, da se ukvarjamo samo s tem, kako ga pomiriti, uspavati, nahraniti, ker je zaspan, noče jest, z ničemer ni zadovoljen. Če se le da, gremo ven in potem "počiva" ali v vozičku ali na triciklu. Čez vikend je čisto drugačen.

Imam pa jaz neke probleme. Že nekajkrat me je h vrbtu tako zagrabilo, da se sploh pobrati nisem mogla. Danes zjutraj sem se zbudila s tako bolečim hrbtom, da sem bila malemu neskončno hvaležna, da se je pustil uspavati nazaj (sicer sem ga guncala 45 minut) in sem potem lahko še 1 uro ležala na hrbtu in je tahuda bolečina izginila (boli me pa še)...

No, spet je že pozno, mene pa še toliko "malenkosti" čaka, preden grem spat.

Lep pozdrav vsem, mirno noč in upam, da se v ponedeljek vidimo.

< Sporočilo je popravil sazi -- 19.4.2007 21:38:16 >

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
19.4.2007 21:38:48   
taja27
sazi hvala za vitaminčke

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
20.4.2007 8:06:51   
tinkatonka
srečanje....Se strinjam za ponedeljek. Ampak mislim da sončka popoldne v Bizoviku ni.user posted image Sicer popoldne tam nisem bila ze nekaj casa, mogoce pa se bom danes oglasila tam, da vidim. Katjanadraž, a ti veš, a je popoldan (ob 17h) sonček tamuser posted image ??

ava in ostali bolančki...naj vam sonček da energijo, da se čimprej pozdraviteuser posted image

Šibam delat.....rabim enga smajlila, ki gleda izzza kupa papirjev, ga katera ima.user posted image

lp tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
20.4.2007 18:23:06   
katjandraž
Tinkatonka, nimam pojma, kako je spomladi popoldne v Bizoviku, poleti je kar večinoma senca. user posted image

Pa Ursa_p mi je omenila, da si iskala poceni in lepe kape s šiltom. Jaz sem eno Ani včeraj kupila v H&M, enobarvna, čisto navadna, v štartu je bila cena 990 SIT, zdaj so pa ene znižane za 70, ene pa za 50%. Če imaš čas, se zapelji do tja, se splača, če ne drugače, jo imaš pa za rezervo, ko imaš eno v pranju. Ja, pa pere se lahko baje na 60.

Upam, da se v ponedeljek vidimo. Jaz najbrž pridem, seveda kar z obema otročkoma.user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
20.4.2007 21:49:19   
wallery
Oj!

Punce hvala za čestitke, slike bom dala gor ko bo kaj več časa (in če bom znala ), ali pa če se bo mož potrudil in jih prilepil on to bolj obvlada.

Se vam javim,ko bolj pridem k sebi se malo naspim ter ko se malo privadimo novemu članu
LP wallery

Najinima punčkama Nika 15.9.03 in Taja 29.1.06 se bo pridružil nov sonček PDP 16.4.07

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
21.4.2007 13:29:22   
taja27
Wallery user posted image user posted image user posted image

halo punce, kje ste?

(odgovor članu wallery)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
21.4.2007 14:07:12   
Eviii
čaw, punce...
se malo oglasim, da ne boste rekle, da sem se odtujila preveč. sem sicer že zadnič neki napisala, pa mi je zbrisalo post in sem samo zaprla računalnik. drugače vas berem skori vsak dan, ampak mi kronično primankuje cajta. in energije seveda.
imela sem kar pestro obdobje. naloga je končno zvezana in že pri članih komisije. sem imela cel projekt z vezavo. so mi v kopru obljubli, da mi bojo zvezali v treh dneh (v ljubljani rabijo dva dni) in na koncu sem peti dan mogla dobesedno zarobantit, da sem dobila nalogo. to je blo v petek. takrat sem jo nesla tudi v referat. sicer bi mogla imet zagovor že 18., pa en član komisije ni mogu. smo prestavili na 25. pa z njegove strani še vedno ni odgovora, tako da upam, da bo v sredo res to za mano. sem si vzela lepo drugi teden fraj, čeprou se mi zdi, da bom v četrtek mogla službeno v zagreb...
te dni imamo tudi štalo s stanovanjem. imamo ene probleme z greznico in zdej jo moremo sanirat (kar bi mogu nardit naš investitor) in se zdej kregamo okoli tega z investitorjem (vsi 4 stanovalci naše hiše in sosed, ki ima glih tako speljano v našo greznico). v glavnem, tu mač. sploh vas ne bom s tem obremenjevala, ker res ni fajn tema.
sazi, vidiš, da lev lepo napreduje zdej? sem prou vesela. samo da je pršu k sebi od vseh bolezni in je že pravi navihanček user posted image .
tudi ostali otroci pridno napredujejo, kot berem. mi še kar ne hodimo. je pa dejan vsak dan pri tem bolj stabilen in mu res ne manka več dosti. kot zgleda je malo bolj lene sorte in še ziheraš po vrhu... se ne spusti niti pod razno. hoče bit pa cel cajt na nogah in hodit. in najraje z mojo staro mamo. jo žene okol bajte, da jo že čisto noge bolijo. drugače hoče bit pa od sedmih zjutri (ko se ponavadi zbudi) do poznega popoldneva zuni. ne cedi niti pod razno. čim ga pripeljemo v bajto, takoj upali sireno in ga je spet treba peljat ven... tle ni pardona.
imamo pa že kar sedem zobkov. pet jih je zunaj že skoraj celih, dva pa sta glih predrla dlesen. čakamo pa seveda nove zobke (tako kot vsi ostali otročki), ker ima čisto cele dlesni vnete. seveda so noči pestre in mama hodi naokoli s podočnjaki do kolen. sploh ne vem, kdaj vse zmorem. in hvala moji mami, ki ga čuva cele dneve, da lahko delam, da ne dobim odpovedi. danes smo ga pustili pri mojih v izoli. sva z možem prišla urejat neki zaradi greznice v stanovanje in sva se odločla, da bova še malo pospravljala. malo prej sva pojedla. zdej je pa možek začoru pred televizijo, jst sm pršla pa malo rr prečekirat. jutri gre moj možek za par dni na bled (ima turnir) in bova spet sama. bomo verjetno kar pri mojih v izoli, da nama ne bo dolgcajt.
ste že oddale davčno napoved? da ne boste slučajno pozable... jst je še nisem. jo morem v pondeljek. samo ne boste verjele, da sem jo nekam založila in je ne najdem user posted image . med vso goro papirjev mi res ni več nič jasno.
vsem bolančkom pošilja dejan polno vitaminov in da bi se čimprej pozdravli, ker v tem lepem vremenu se res ne splača bit bolani in med štirimi stenami cel cajt..
tko, zdej bo pa dovolj. grem še kej nardit po stanovanju, da gremo pol v izolo k dejanu. bova šla na sladoled user posted image . če pa slučajno kiro zanese kej na naš konc na obalo, nej me kr pokliče, da se kej vidimo. jst sm sicer dvakrat na teden v ljubljani, samo vedno brez dejana...
lep dan vsem user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
21.4.2007 15:46:17   
suky
Wallery user posted image user posted image user posted image Všeč mi je ime in če bi js mela fantka bi bil tud Maj!!

Uglavnem sem tko jezna na ta trapast računalnik in ta forum...res sem napisala dolg post, sem se potrudla in pol me vrže vn in sem samo sklopla vse skupi!!GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Tko, da pišem samo še nahitrco in na kratko:) Gaja je zaenkrat še zdrava,vendar čakava, če bova mele norice. Sicer ne vem kako je s tem in kdaj so pravzaprav kužne te norice....?????a so kužne že ko so zunaj al tud, ko je otrok že okužen pa še nima noric??!!! Vem samo to, da se je GAja igrala z eno punčko in čez dva dni mamico od te punčke in pove, da ma tamala norice??!! Kaj ve mislte?? Čeprav pravjo, da je boljše, če jih zdej dobi, ker tamali boljše prenašajo.

Sem pa dons opazla, da je mela okoli kolenčkov pa na rokicah na podlahti pikice, kot eno koprivnico in ful jo je srbel!! Očitno ena alergija pa se mi sanja ne na kaj, ker ni mela do zdej nobenih problemovuser posted image Ssem ji dala mal fenistila pa je šlo takoj nazaj, zdej nima nč pa še zaspala mi je. Jo je tko matral, da tud zaspat ni mogla.Zdej sem vsa živčna, ker ne vem kaj je to??!!! Jedla pa v bistvu ni nč tacga, kar že prej ne bi!!! Ne vemuser posted image user posted image

Nč, grem mal na terasco se pogret dokler Gaja spi.

pridne bodite pa se slišmo(beremo)*MWA*

Otroci so naše največje bogastvo!!!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
21.4.2007 20:40:29   
taja27
suky mislim da so norice nalezljive predno udari ven in vse dokler so mehurčki še mokri, se pravi predno se naredijo kraste. mi jih tud čakamo, ker jih imajo v vrtcu v Avini skupini. Ava je bla ta mesec samo 3x v vrtcu, ampak je čist možno, da jih dobi. upam, da ne zdaj, ker imamo v petek plan it na morje.

eviii ti si pridna, pridna, pridna. upam, da vam ne smrdi po stanovanju in želim vam, da čimprej rešite to zadevo. čez prvomajske bomo v maredi (NG), pa mogoče pridemo kaj na sladoled. te pokličem, če ti je prav.

(odgovor članu suky)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
22.4.2007 22:58:07   
petra81
Čer punce!!!

Hmm, pa je res malo obiska tukaj na naši strani!!! Sej se tudi jaz nisem že dolgo oglasila, bom zdej kej povedala!!

Srečanje; upam, da nama jutri rata prit!! Se bova potrudili!!!! Pa upam, da nas pride čimveč!!

Norice; nimam pojma!!

Tinkatonka; upam, da ste vsi boljše!!!

Očitno se mi danes ne ljubi preveč pisat!! (To sem zdej ugotovilauser posted image )!!
Pa drugič kaj več, mogoče že jutri! Se grem stiskat k dragemu!!

Lep večer

Petra

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
23.4.2007 9:36:17   
tinkatonka
SREČANJE DANES!

Torej danes ob 17h v brunarici Bizovik.

Če katera rabi še napotek, kako do tja pridt, naj mi piše do 12h na ZS. 

Komaj čakam da vas vidim in da se spoznamo s tistimi,
ki boste na srečanju prvič.  

Lp Tina

p.s. Jaz najbrž majčkeno zamudim, ker bom malo pred 17h šele iz službe prišla. Se vam pa seveda pridružim.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
23.4.2007 10:14:14   
sarazan
Naju s Saro na današnje srečanje ne bo. Žal... Upam, da naslednjič prideva.

Tinkatonka, hvala za SMS.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
23.4.2007 12:42:17   
ninaki
Naju z Enejem tudi ne bo. Tinkatonka, hvala za sms. Lepo se imejte!

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
23.4.2007 12:57:26   
sazi
Midva z Levom prideva, če le ne bo kakšne nove "zgodbice" z nespanjem in bo potrebno iti spat. Ampak načeloma ne bi smelo biti problema.
Se vidimo

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
23.4.2007 14:22:13   
petra81
Midve s Tami prideva skoraj sto procentno!!! Torej se vidimo!!!
Bova pa tudi midve malo zamudile, računam da bova tam okrog 17.30!! Da nama slučajno ne pobegnete!!user posted image

Lep sončen pozdravček

< Sporočilo je popravil petra81 -- 23.4.2007 14:23:07 >

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
23.4.2007 23:13:05   
petra81
Heeej punce!!!

Dober večer!!! Upam, da ne spite že vse!!! Jaz še kar strašim tukaj!!

Srečanje; nama je bilo super, Tami je uživala sto na uro, meni je bilo pa tudi fajn, samo kaj ko naši otročki niso nič pri miru, da bi malo več poklepetale!!! No, mogoče sem bila jaz malo zadržana, ker se mi je zdelo da vas vse že poznam, pa nisem prav vedela kaj naj rečem!!! Drugače nisem tako tiho!!
Tinkatonka; Anej je čisti cukerček!!! Kako se on navihano smeji!!! Se mu prav svetijo oči!!!
Sazi; Lev je tak srček mali!!! Je prav posrečen, pa on tudi kak lušten nasmeh podari!!!
Katjandraž; Ana in Andraž sta pa oba tako simpatična otročka!! Sem se tako smejala Ani, ko si je pesek zadaj v majico vrgla!user posted image  Upam, da Andraža ne boli preveč tam, kjer se je udaril!!user posted image

Drugače mi smo v redu, nič pretresljivega zadnje čase in tako mi je čisto fajn!!! Sem pa danes slišala kukavico in sem bila spet čisto brez denarja!!! Spet bo bolj prazna denarnica!!user posted image

Mah, nič, grem jaz zdej malo počivat, me jutri čaka naporen dan!!

Vsem vam pa želim lahko noč in lepe sanje

Petra

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
24.4.2007 11:41:11   
sarazan
Hej mamice!

Končno mi je uspelo naložiti slike glavnih zvezd našega srečanja prejšnjo soboto. Album je "Bizovik 14.4.07". Na slikah so Aljaž, ki je z nami tudi plaval, Ana od marčice Katjandraž, Gal od urse_p, Lev od Sazi, Anej od Tinkatonke, pa moja Sara.
Tiste, ki ste me prosile za original velikosti slik, da pošljem po mailu, pa še pridete na vrsto. Upam, da še danes tudi to pošljem.

Lep dan.

< Sporočilo je popravil sarazan -- 24.4.2007 11:42:51 >

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?