sazi
|
Dan, sem pisala petri81 včeraj,da smo se zdaj že zmenile za soboto ob 10ih, da pa ni problem, da se dobimo tudi kak ponedeljek, samo da je ta ponedeljek potem malo prehitro, lahko pa se zmenimo za naslednji ponedeljek, 23. aprila, se začnemo meniti lahko danes in bo dovolj časa, da v naslednjih desetih dneh zve za srečanje čimveč februarčic. Kar se pa ure v soboto tiče - lolipop, nisi napisala, kdaj bi bilo zate malo pozneje? Ponavadi smo bili kar dolgo tam. Kako bo zdaj, ko so otročki večji in znajo pokazati malo več (preveč ) svoje volje, bomo sicer videli. Bomo tudi me vesele, da končno še kakšno spoznamo, tako da kar pridi, četudi malo pozneje. Ti pa na ZS pošljem mojo številko in me lahko pokličeš, ko boš na poti. Sarazan, mož je seveda čisto dobrodošel. Mojega ne bo, ker mora v službo . Hiša - hvala za čestitke, čeprav še ni čisto kupljena. Smo včeraj dobili predpogodbo, pa naša sorodnica, pravnica ni zadovoljna z njo. Jo mora še preštudirat in bomo videli potem kako in kaj. Je pa res super hiša. Da "dol padeš". Sem pa večino življenja preživela v hiši, tako da vem, da je to zelo fajn, samo mi tudi v bloku nič ne manjka (razen terasa ali atrij za malega, kar se pa tudi pri stanovanju da najti, le da v pol leta nisem našla takega stanovanja, ki bi ustrezal vsem željam), pa še mož je bolj "blokovski" in sva se zmenila, da pač ne bova kupovala hiše. Zdaj bom pa razočarana, če tu kaj ne bo štimalo in je ne bomo kupili (sicer skoraj neverjetno, ampak ne nemogoče). Tinkatonka - čestitke za napredovanje v ustvarjanju "domeka". Potovanja in majhni otroci. Hmmm, toliko različnih družin poznam, ki segajo v oba ekstrema. En ektrem je ta, da je šla moja sestra z družbo (5 parov) in njen takrat 17 mesečnik za 2 tedna jadrat v Francosko polinezijo, pa še 1 teden prej in 1 teden pozneje so preživeli na poti, na otokih, v New Yorku in podobno. Mali je vse super prenesel in užival. Preživel je dveurni let z Brnika, pa potem 6 urnega do New Yorka, kjer so bili nekaj časa, da so se malo navadili na časovno razliko, potem pa še 12 ur do Polinezije - in vse nazaj. Problem so imeli edino s časovno razliko, ki pa se je hitro razblinil. Ne vem, kaj bi bilo, če bi mali zbolel. Tudi sama sem razmišlajal o kakšnih takoh variantah - ala Djerba, Grčija in podobno, pa če bomo kupili hišo itak nikamor ne bomo šli kar nekaj časa - se bomo držali Izole in Bohinja, kjer tudi zelo uživamo in smo zelo veseli, da imamo možnost skoraj zastonjskih počitnic. Alergija - včeraj sem dobila izvid, da Lev ni na nič alergičen in da ga lahko cepijo (OMR). Sva naročena čez 2 tedna. Piše, naj se izogiba hrani, ki mu povzroča težave. Pojma nimam, kaj bi to bilo, saj sem probala že vsemogoče variante in po mojem da ni od hrane (od jajc in mleka očitno ne, če ima po več kot mesečni dieti še vedno izpuščaje ). Sploh ne vem, kaj naj naredim s temi flekci. Ne morem jih ves čas mazat z advantanom (tanjša kožo), drugega pa nič ne pomaga. Če za nekaj dni neham, se spet razpustu, a srbi in si vse razpraska. Zdaj, ko ne bo več v žabicah in hlačah, bodo toliko bolj na udaru za praskanje. Upam, da bo imela zdravnica kak predlog, čeprav dvomim. Lep dan vsem in se veselim, da se jutri vidimo - pa kolikorkoli nas že bo, bo veselo, pa vzemite na znanje, da bi se dobile naslednji ponedeljek (je tudi še dovolj časa, da napišete, če vam sploh ne ustreza in se zmenimo za kak drug dan) - upam, da bo vreme na naši strani.
|