sazi
|
čer, se moram malo oglasiti, da ne boste mislile, da sem kje poniknila. Kar se praznikov tiče smo bili veseli dodatnega prostega dne in preživeli 3 dni v Bohinju - brez posebnega žrtja. Bilo je super z izjemo standardnega nespanja kamorkoli gremo (prejšnji vikend v MB). Za 1 dan sta se nam pridružila moja starša in sva z možem uspela po dveh letigh skupaj smučat. Bil je čudovit dan, ko pa sva se vrnila v dolino, pa sta šla na Vogel še starša malo pogledat. Res zimska idila. Nisem si mislila, da bom smučala takorekoč sredi aprila. Lev se zdaj ves čas dviguje na noge - ob opori, seveda, in je še precej nestabilen, pa levo nogico na ven obrača in spodvihuje prstke... No, naslednji teden greva spet na fizioterapijo, pa bomo videli, če bodo kakšna nova navodila glede usmerjanja. Je pred časom rekla, da bo verjetno rabil copatke, ker res zvrača nogice, ampak karkoli mu dam na noge čisto ponori in začne odpenjat, odvezovat in dol brcat . No, večinoma je v nogavičkah z bremzicami, potem bomo pa videli. Že nekaj tednov je na dieti brez mleka in jajc, pa ni kaj dosti sprememb na koži - se mu še kar delajo izpuščaji. Bo treba spet ugotavljat, kaj bi lahko bil vzrok. Zobki - slini se kar naprej, ampak nič novega na vidiku. bolančki - želim, da se čimprej pozdravite. sarazan, lepo, da ste ozdraveli. Pri nas smo imeli epidemijo decembra (od babic, sestričen do nas vseh - GRRRRR). Je pa pri vseh minilo dokaj hitro, le Lev je pokasiral 10-dnevno drisko. Kami - upam, da si uspela izkoristiti čas in opraviti večino zastavljenega dela in da so se fantje pozdravili. reševanje stanovanjskega problema - sem enkrta prej jamrala. Zdaj sva se na veliko ukvarjala s tem, iskala ko nora in NAŠLA. Če bo po planu, bomo čez dobro leto ali leto in pol bližnji Ezini sosedje. Letam po bankah in v glavi premetavam EURE s preveč ničlami in desetletja odplačil , ampak ko enkrat najdeš nekaj, kar ti je všeč, potem res z ničemer drugim nisi zadovoljen. Zdaj mi misli polnijo stvari, kot so toplotne črpalke, talno gretje, postavitev sten.... Kje bom zdaj našla čas za vse moje zaostale naloge in izpite, pa še služba se približuje s svetlobno hitrostjo - no, pa itak, da bomo vse zrihtali. Se grem spet zatopit v tlorise in študirat, kam postavit kakšno steno (in ugotavljat, ali naj imam pralni stroj v kleti, pritličju ali nadstropju... - svašta - pa vedno sva govorila, da mi bomo pa v stanovanju živeli in da nama ni za hišo - toliko o zarečenem kruhu). srečanje - bi bil pa res že čas. Najbrž se moramo začeti meniti nekaj dni prej, da sploh vse preberejo, ker dvomim, da vse prihajajo dnevno sem, tako da smo ta teden verjetno zamudile. Lahko pa se zmenimo za nasednji teden tam enkrat po 17. uri - vam paše tako ali pozneje? Ali pa imate morda željo, da se dobimo ta vikend? - če bi prišli še kakšni neljubljančani in bi jim bilo tako lažje? Meni je načeloma vseeno, povejte še ve - torej naslednji teden (odvisno od vremena) ali ta vikend (npr. sobota dopoldne/popoldne). No, se beremo in upam, da tudi vidimo kmalu. Lahko noč
|