|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
30.3.2007 14:04:50   
Bonnie_RR
Ojla, punce!user posted image

Midva s tamalim sva prišla prejle domov in je Nik že v postelji. Dopoldne je bil v vrtcu, potem sva šla k moji omi in dediju na kosilo, zdej mi je pa po poti domov zaspal (kot vsak dan) in sem ga samo prestavila.

Se gremo čez kakšno urco, dve kopat v Zreče in imam zato bolj malo časa... Samo na hitro...

vrtec... Zaenkrat super. user posted image

bolančki... Tisti, ki vas še muči bolezen, se čim prej pozdravite, tisti, ki ste se je pa le rešili, pa ostanite čim dlje časa zdravi! user posted image Upam, da tud Nik ostane čim dlje zdrav. Zaenkrat samo trkam...

Kami... Zadnjič mi pri enih parih postih ni bilo nič jasno, ko je bilo govora o tvojem Liamu. Zdej se mi malo svita, da je v Oni nekaj o njem, je tako?user posted image Sama je, odkar smo se preselili, ne berem, zato se bom potrudila, da jo dobim v roke. Ne dvomom pa, da je super izpadlo...user posted image

telefon... Mi je tamali predvčerajšnjim vrgel (z razdalje najmanj 1m!user posted image ) v solato in mi zdej nekaj šteka, zato ga morem zamenjat. Grrrrr! user posted image user posted image user posted image

postelja... Zaenkrat smo pogruntali (začasno) rešitev, in sicer je dosti manj okreten v spalni vreči, zato je zdaj  obvezno tud med dnevnim spanjem v njej. Js pa vsake toliko čekiram, če je še noter...user posted image

tinkatonka... Vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, zdej pa grem... Se mogoče zvečer še kaj oglasim...

LP

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
30.3.2007 23:52:54   
taja27
vse najboljše tinkatonka user posted image , pa hvala za torto. je bla prov fina.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
31.3.2007 11:47:47   
tinkatonka
HOJ!

Najprej NAJLEPŠA HVALA za čestitke!!

Včerajšnji dan nismo nič kaj dosti praznovali in kako večje praznovanje tudi ni v planu. Šla sem samo kupit torto v Leclerca, da smo se malo posladkali z domačimi. 

Zdele sedim tu pred RR-jem in delam neki za službo. Na laseh imam dve tubi barve za lase (ne bom več blond), Anej spančka, mož dela, straši pospravljajo. user posted image

Se drugič oglasim in napišem kaj več.

Upam da ste vsi zdravi, tisti ki pa niste, pa upam da se čimprej pozdravite!

Lp TIna

Neposredna povezava do sporočila: 2403
31.3.2007 12:47:35   
Eviii
'dan...
tinkatonka, vse najboljše user posted image user posted image user posted image . joj, si pa res mlada user posted image ...
sem prebrala na sosednjem forumu, da bo naša wallery kmalu rodila. baje pred naslednjo nedeljo. dejmo navijat še tukaj user posted image . ko bo šlo zares, wallery, pa kar sporoči, da te bomo imele vse v mislih. je napisala, da je čisto živčna in da ne ve, kje se je glava drži. ji popolnoma verjamem. se še spomnite, kako smo pred malo več kot enim letom tudi same to doživljale?
midva z možem sva šla včiri malo vn. pa nas je moja mama poklicala ob desetih, da se dejan dere in ne prideva domov. jst ne vem, kam me to vodi. morem it sredi maja na eno konferenco v prago. bom mogla verjetno še moža in dejana zraven povabit, da bomo lahko stvar speljali. do takrat je blo pa fajn. sva šla v eno novo picerijo v izoli (kar peške) in so imeli vse zastonj. pa sploh nisva vedla. ko sva vprašala za račun, so naju prijetno presenetli user posted image , da ni treba plačat.
drugače je dejan dobil še šesti zobek. zdej so na vrsti spodnje dvojke, ki tudi že lezejo vn in jih lahko kmalu pričakujemo. najprej ti zobki niso hotli prit vn, zdej pa kr vsak teden eden... in posledično seveda tudi ne spimo in smo malo tečni čez dan.
o kakem obisku kahlice še ni govora pr nas. je pa rekla moja mama, da ga bo poleti počasi začela navajat na kahlico.
tudi s priborom še nima namena jest. mu ne gre od rok. sicer ima rad eno pomožno žlico v roki, medtem ko mu dajem za jest, ampak samo maha z njo naokoli...
zadnič sem mu v hoferju kupla dežni komplet (hlače, jaknco in tudi škorenjčke). jih bomo sprobali, ko bo začel hodit. da bomo lahko hodli tudi v džju na sprehode.
zdej pa grem na kosilo. se mogoče oglasim še kaj kasneje. lep dan (pa čeprou je deževen) user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
1.4.2007 13:38:49   
karin412
Živjo!
Končno smo dočakali - Ajla je shodila! Včeraj popoldne je kar sama zakorakala po dnevni sobi z barvico v eni roki in papirjem v drugi. Potem pa ji je bilo tako všeč, da je kar hotela hodit.
Zdaj ima 4 zobe, pred enim tednom je dobila zgornja dva. Ostali zobi niso še na vidiku.
Žlica - je z žlico, ko sama hoče, najpogosteje na začetku, ko je lačna.
Rada pa bere knjige in se vozi s poganjalcem ali pa vozi dojenčka na njemu (smo ji kupili dojenčka, da se mal navadi).
Moja nosečnost je zaenkrat v redu, razen tega da imam nizek pritisk in vrtoglavice, ki jih v 1. nisem imela. Sem pa na srečo doma in počivam, pa telovadim... pa Ajla je z mano doma in ni nič bolana.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
2.4.2007 13:06:20   
Bonnie_RR
Dan!user posted image

Da se spet malo oglasim...
Sej preberem vse, samo za pisanje pa potem pogosto zmanjka časa...

Nika sem dala prejle spat. Sva bila dobro uro zunaj in se je dodobra utrudil. Js pa tud...user posted image

Drugače dnevi kar letijo mimo. Js komaj še dohajam ta tempo. Študirat se še nisem resno spravila (tu in tam kakšno uro dve - vse skupaj NIČ!user posted image ), kar me počasi že malo skrbi. Čez teden je bolj malo časa, razen zvečer, ko gre Nik spat, ampak sem takrat že tako utrujena, da se mi nič ne da. Čez vikend pa potem rajši gremo kam, tako da smo skupaj in tako tud čez vikend bolj malo naredim za faks... user posted image Mah, saj bo...

V petek popoldne smo se šli kopat in je bilo kar ok. Nik je sicer noro užival, midva pa malo manj. V vodi je bil nekaj časa lepo v napihljivem obroču z odprtinami za nogice, potem mu pa to ni več pasalo in le začel z igro: kako najhitreje zlesti ven iz njega...user posted image Izven bazena je pa skoz okrog skakal, pa do enega otroka, pa naprej do drugega, malo to pokomentirat, malo to potipat, probat, kakšna je voda, pogledat, če gospa na ležalniku res spi... user posted image user posted image user posted image Skratka, samo okrog sva skakala za njim!user posted image Si sploh ne predstavljam, kako bo tole na morju zgledalo...user posted image Po mojem bova midva čist sesuta, tamali bo pa užival 100/uro...user posted image

V soboto je Nikova sestrična praznovala 5. rojstni dan in je bil dan spet v hipu naokrog. Nik je bil priden, malo se je igral, malo jim (otrokom) "nagajal", malo piškotov "ukradel", se s torto posladkal, pokazal, kaj že zna... Buden je bil kar do 10h zvečer! Je še njegova sestrična skoraj prej zaspala kot on. user posted image

Včeraj smo pa šli k mojima na kosilo, potem smo šli pa v LJ v ZOO malo na kratek izlet. Je bilo precej ljudi, ogromno otrok in vozičkov, predvsem pa veliko različnih živali. Nik je sicer videl večino izmed njih in tud kaj pokomentiral, najbolj so mu bili pa všeč otroci naokoli. Jih je skoz opazoval in kaj razlagal... V glavnem, fajn je bilo. Se mi zdi, da imajo ful lepo urejeno... user posted image

zobki... Imamo jih že 5! user posted image Zgornjo levo dvojko smo sicer spregledali (js sem jo zadnjič "ponesreči" odkrila, ko sva se na previjalni nekaj hecala in se je Nik ful smejal), saj je velika že kot sosednja enka, ampak ni važno. user posted image Je pa res hecno: prej v enem letu 2 zobka, zdaj pa kar en za drugim v 1 mesecu kar trije!
No, verjetno je na pohodu še druga dvojka, ker je imel tamali v soboto in včeraj rahlo povišano T (okoli 37-37,5°), pa slini se tud ful. Zgleda, da bojo pa zdaj zobki kar naenkrat en za drugim zunaj... user posted image

trma... Niti ni velikih problemov s tem. Bolj je "problem" njegova živahnost - dejstvo, da ni 5 sekund pri miru...user posted image

nosečke...
Bomo držale pesti, ko bo čas! user posted image Uau, sej kar verjet ne morem, da bodo nekatere kmalu rodile... Js si tega sploh ne predstavljam! Vas resnično občudujem! user posted image

Ajla... Čestitke za prve samostojne korake! user posted image user posted image user posted image Zdaj pa mami ne bo imela več miru... user posted image

Tako, zdaj me pa naženite za knjige... user posted image user posted image user posted image

Lep dan!user posted image

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
2.4.2007 14:35:30   
tinkatonka
HOJ!

Včeraj smo se potepali. Je Anejev pradedek praznoval 80 let in smo šli na turistično kmetijo na eno ornk pojedino, še prej pa v muzej vojaške zgodovine v Pivki. Aneju je ful dogajalo. V gostilni je bilo pa sploh super, ker je bilo ogromno ljudi in je imel veliko z o pazovati, pa v kuhinjo je škilil, kako kuhajo. Še dobro da so tudi moji straši in bodoča svakinja skakali za njim, da sva midva z možem vsaj malo v miru pojedla.

ČESTITKE za nove napredke in nove zobke.user posted image user posted image

3. prespana noč….no se je zgodilo. V noči iz sobote na nedeljo je spal od 20h pa do 5:45, kar je pri nas že cel uspeh in lahko rečem – prespana noč. Danes ponoči je seveda spet rogovilil in spal pri nama.

Evii…mi smo tud kupili ta dežni komplet v hoferju (tako kot pomojem še en kup drugih mamic), pa seveda tudi škorenjčke Beine Maja, da je v stilu.

Ajla... Čestitke za prve samostojne korakeuser posted image user posted image

Debel otrok…ok sej vem da so nekateri otroci bolj okrogli drugi pa bolj suhcani. Samo me je pa v soboto skor na rit vrglo, ko mi je svakinja rekla, da je Anej debel. Halo?? Mislim če ma ona pri svojih letih (čez 30) 45kg, še ne pomeni, da je vse kar ima majčkeno trebuščka in okrogla lička debelo? Ali pač???  Pa kaj sem jaz potem slon al kaj??? Vglavnem sej ne da bi se sekirala, meni je Anej čist OK, ne predebel ne presuh, tiste ki ga poznate mislim da se strinjate.

Drugače….smo OK. Jaz zdaj v okviru službe hodim na tečaj tujega jezika (FR) in ker sem končno malo drugje kot v »plenicah« se zdi, da imam vsaj nekaj znanja in se veselim vseh novih znanj, ki jih bom pridobila. Vglavnem polna delovnega elana. Pa ta teden dobim tudi prvo pripravniško plačo, ki jo bom z veseljem zapravila za parket  (hahaha), no bo treba še kr nekaj dodati.

bonnie...pejt se učit. user posted image

Lep začetek delovnega tedna...

Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 2407
2.4.2007 18:36:23   
petra81
Pozdravljene!

Da se še jaz malo oglasim, Tami glih spi popoldanski spanec!

Bom šla po nazaj:

bonnie_; dejmo, hitro učit!!!!user posted image user posted image user posted image

Debel otrok: Tinkatonka, ne se sekirat, ker večinoma vidijo samo lička in trebušček, kot si napisala, Tami ima cca 9,5kg in ji marsikdo reče, da ima lička! To verjetno pomeni, da je po njihovo debelušna, pa meni se zdi ravno prave mere! Jo bom pa še danes zmerila, da vidim koliko je velika, pa potem še to napišem, da si boš bolj predstvaljala!!
Aja, pa čestitke za prespane noči!!! Naj bo tako še naprej!! Sej se bo naučil tudi to!!!

Zobki, mi imamo še vedno pet! Vse enke in eno desno dvokico spodaj!!

Zoo, bomo šli kakšno soboto ali nedeljo, ko bo malo topleje! Me prav zanima, kako bo reagirala ob vseh tistih živalih!!! Po moje ne bo vedla katero naj najprej pogleda!!

Žlico; ji pomagam držati, pa še jaz moram bit na volji za pucat in jest kosilo cca eno uro!!! Drguače mi spravi vse ven iz krožnika po mizi!!! V usta pa nese kar meni!!!

Kami in sprehodi; sem ugotovila, da če ji pustim, da pobere kakšne kamenčke ali rožice in to potem prenaša cel sprehod v eni roki, za drugo jo pa potem brez problema jaz držim in gremo čisto lepo!!! Brez tega pa se meče na tla, pa to vse mirno, brez joka in se punta!!!
Aja, pa upam, da bo s tvojima fantoma kmalu vse v redu!!!

taja27; upam, da bo Ava kmalun zdrava!!

Bombažke, midva sva kar celo kolekcijo naročila in upam, da jih bo rada gledala, čeprav ji sedaj še ne pustim gledat TV-ja, ker se mi zdi še premajhna!!

Suky, želim ti vse najboljše!!!! Sej s časom se vse uredi!!!
Pa bravo za kahlico!! Mi bomo začeli enkrat poleti!!!

Umivanje zobkov; jaz bi tudi rabila čudežni recept! Sej ji uspem malo podrgnit, ampak zapira ustka in glavo da čisto k prsim, tako da sploh ne more odpreti ust!! Ji pa potem še malo podrgnem s krpico!! Bolje je kot nič!

Naj bo to zaenkrat vse!!

Lep pozdrav vsem!!

Petra

Neposredna povezava do sporočila: 2408
2.4.2007 21:06:50   
taja27
user posted image  za Ajlo ki hodi!! to bo pestro za vse doma,

naše nosečke držite se do konca. tudi sama se že poigravam z mislijo na novega dojenčka. mene pač leta priganjajo.

zobki Ava jih ima že kar nekaj časa 8, zdaj pa že dober mesec lezejo ven kočniki in ima zelo zatečene dlesni. ko pije z lončkom se večkrat udari v dlesen in potem noro kriči od bolečin. tako sem ji zamenjala lonček s flaško, ker je cucelj bolj mehak. upam, da se je ne navadi prehitro.
user posted image čestitke tudi vsem ostalim za nove zobke.

potepanje berem, da se vsi lepo potepate naokoli, nama pa se cedijo sline. še vedno sva v bajti, bova vidle, kaj nam bo v sredo rekel pediater user posted image

spanje Ava je več, kot očitno boljše. čez dan je zelo dobre volje, ogromno se smeje, igra, gleda risanke (magično je prikovana na kavču). zvečer pa zaspi okoli pol osmih in spi do sedmih zjutraj. od tega se tam nekje do polnoči dvakrat ali trikrat zajoka za dudo, ji dam dudo v usta in spi naprej. končno sem se naspala tudi jaz. user posted image  za Avo in Aneja za dobro spanje. je bil že čas.

dežni komplet Avi je njen ati prinesel iz poti dežni plašček (podložen) in klobuček. je tko cortkana v njem. škornje moramo pa še nekje ujagat.

otroška debelost tinkatonka tvoj anej je čisto ''povprečen'' otrok, kar se tiče debelosti. drugače pa je izredno lep fantek. kar se pa komentarja tvoje svakinje tiče, pa se bom kar zadržala. imamo tudi mi eno takšno v družbi, ki svojmu otroku ne da kruha, govejo juho mu pa z vodo meša, ker je za njega premočna. je pa fantek po teži pod povprečjem in ko pride na obisk, si nabaše polna usta in še polne roke ima vedno. hhaaaalllloooouser posted image

bonnie a si se kaj naučila??

petra / umivanje zobkov Ava si tudi ni pustila umivat zobkov in sva ugotovila, da najbolj potegne to, da si vsi trije istočasno umivamo zobe. jaz pa imam poleg svoje krtačke še njeno v rokah in ji priskočim na pomoč. tko, da pri umivanju uporabljamo dve Avini krtački. edino to ji je blo zanimivo, da si tudi sama da in dovoli umivat zobe.

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
2.4.2007 21:10:31   
taja27
petra81 si dobila moje ZS?

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
2.4.2007 22:47:35   
lolipop
Se na hitro še jaz oglasim. Moj me muči in gleda Blade 2, jaz pa ne morem v miru spati.user posted image

Polna luna - nismo zaspali do devetih. Sem bila že totalno out, Lan je pa še kar okrog skakal in norel.

Zobki - raste nam prva trojkica. Skupaj imamo že 11 (!) zob. Zdaj mu spet pred spanjem dajem Calpol. Je že čisto zaspan, učke ima zaprte in škripa z zobmi, tako ga boli.

Zoo -  v ljubljanskega se spravljamo že nekaj časa, samo nam vreme ne da prave priložnosti. Sicer je pa Lan že bil prvič v ZOO v Barceloni. Prečudovit je, nekaj svetlobnih let boljši od ljubljanskega. Sem bila čisto očarana, moj dragi še bolj, Lana pa vse skupaj ni kaj dosti zanimalo.user posted image  A ja, karta je borih 14 evrov. Če vas slučajno zanese tja in da šok ne bo prevelik.
Nosečke - Ne vem kako zmorete. V mojih očeh ste junakinje. user posted image  

Bonnie -  pejt se učit! Jutri zjutraj, da ne bo pomote.user posted image

LP

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
3.4.2007 9:02:03   
Bonnie_RR
Dobro jutro! user posted image

Nik je danes ostal doma, ker je včeraj v vrtcu dobil vročino in je bil bolj "udrene volje". Čez vikend je sicer imel malo vročine (kot sem že napisala), ampak to tako minimalno, da smo bili vsi 100%, da je to zaradi zobkov. Ker se je drugače normalno obnašal, bil živahen, jedel, spal, niti nismo toliko pozornosti tej kratkotrajni in blagi vročini posvečali. No, včeraj me pa že po pol ure pokliče vzgojiteljica, da ima 38° vročine, da je nekaj joče in naj pridem ponj. Doma je bil pa spet čist "vredu". Zdej pa pojma nimam, kaj je to? user posted image Vzgojiteljica mi je sicer rekla, da bi bilo mogoče fajn it zdravniku, če ima po malem vročino, ampak če pridem js k zdravnici in ji povem, da je imel tamali vsak dan (od sobote) po kakšno uro rahlo povišano temperaturo, drugače pa nobenih drugih znakov, bo mislila, da se norca delam. Že tako skoz lajnajo, da imajo manjši otroci malo višjo T za normalno in da se pod 38,5 sploh ne zbija. Ma ne vem no... user posted image user posted image user posted image Zdej je to tak čudn...user posted image

Dans ga potem čez nekaj časa peljem k moji omi v varstvo, ker morem it na predavanje.

No, zdejle mi zraven čist živčen gloda svoj stolček in cvili...user posted image user posted image user posted image Joj...user posted image

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
3.4.2007 9:07:55   
Bonnie_RR
No, to je trajalo par sekund, zdej pa že veselo ordinira po stanovanju in se smeje...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2413
3.4.2007 21:49:18   
petra81
bonnie_, upam, da bo z Nikom vse v redu!!! Mogoče res ne bi bilo napačno se it pokazat!! Sej zato so tam!!!

Lp, Petra

Neposredna povezava do sporočila: 2414
3.4.2007 22:40:31   
ninaki
Hej punce,

pri nas je novo to, da se je Enej od danes do jutri odlocil, da bo sedel na kahlici. No in danes je v varstvu 2x kakal vanjo, doma pa 1x lulal. Seveda, je prej mene polulal, pa preprogo, no pol je pa se malo za v kahlico ostalo. Se mu je prav fino zdelo, ko jo je napolnil. Pa v varstvu tudi.

No, novo je tudi to, da mi cez we doma noce vec jesti kosila!!! Zdaj ze 2. we. Zajtrk in vecerjo poje normalno, kosila pa niti probati noce. Ali pa proba in se stran obrne, ali pa pljune ven in noce vec odpreti ust.

Bravo Nik za super uvajanje v vrtec!!! Pa upam, da je zdrav in OK in da je bila vrocina samo posledica zob. Bonnie_, sporoci kako je. Se pa strinjam s Petro81, ti ga kar pelji pokazat. Nic ne skodi, ce ga mal poslusa in ugotovi, da je vse OK.

Taja27, drzim pesti, da se Ava cim prej popolnoma pozdravi in da bosta sli lahko kmalu ven.

Kami, se strinjam s tvojim razmisljanjem glede vzgoje. Res nam lahko cez glavo zrastejo. In res, vse razumejo.
Enej ima trenutno fazo sobe in uzaljenosti. Ce dela nekaj, kar ne sme, in ga okregam, takoj naredi tako sobo in je oh in sploh uzaljen. Pa prav dobro ve, da ne sme. Kaj hujsega. Sobiti se zacne, ce samo recem "Enej, tega pa ne delamo".

Tinkatonka, vse najboljse!!!!
Kaksna je tvoja nova barva las?
Pa cestitke za prespano noc! Da bi jih bilo cim vec!!!

Cestitke Ajli za samostojno hojo!!!

Debel otrok...NO COMMENT!!!!! Debelost je zelo relativna, tako da se sploh ne oziraj na take primitivne komentarje. Jaz pravim, da se vsak najbolje pocuti v svoji kozi in da so tisti, ki imajo neumestne pripombe (v katerokoli smer) fous. Jaz imam trenutno tezave s premalo kg. Res sem grozna, samo nimam kaj. Kaj naj, ko pa jem in jem in jem in se nikamor ne premaknejo. In ravno tako poslusam raznorazne pripombe o kilah. Zanimivo pa je, da te pripombe prihajajo od ljudi, ki imajo prej kak kg vec kot manj. Tako da....

Jaz sem zadnje case precej utrujena. Spet sem mal zapustila mag in sem zelo jezna nase. V sluzbi je kaos in sem posledicno cisto zivcna tudi doma. Pol pa kar begam od ene naloge do druge in cas mine, jaz pa nicesar ne naredim. Ko gre Enej spat, pa do priblizno spodobne ure (da naslednji dan lahko se vstanem), ni prav veliko, tako da vcasih tudi po kak teden premisljujem o dolocenem problemu. In pol cas gre in gre in gre... Moram se skulirati, samo je vcasih tezko. Pa bo ze user posted image

Drugace pa komaj cakam vikende. Zacela sem laufati in mi prav pase ob sobotah zjutraj najprej en krog po vasi, pol pa zaceti dan. Pa spravljam se na veliko ciscenje stanovanja. Kopalnico in garderobno omaro sem podrgnila prejsnji we, cakata me se kuhinja in dnevna soba. Pa okna. So tudi ze boljse case videla.

Zdaj grem pa se Housa gledat, pol pa spat. Uzivajte,

Nina

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
3.4.2007 23:26:09   
Bonnie_RR
No, Nik je bil danes do večera vredu in brez vročine, okoli 7h zvečer je pa začel postajati topel. No, pred kakšno uro sva mu namerila kar 39,9° in mu dala žličko Calpola (no, koliko je točno dobil ne vem, ker je šlo tudi mimo), zdej ga pa opazujem. Bomo videli, kakšna bo še kaj tale noč... Jutri greva pa v vsakem primeru k zdravniku, da bomo vedeli, pri čem smo.

Lahko noč!

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
4.4.2007 13:13:40   
Bonnie_RR
Midva sva pred nekaj minutami prišla od zdravnice, ki je ugotovila, da ima tamali neke bakterije v grlu (baje ima ful rdeče in je to lahko tud zaradi kopanja v petek) in sva dobila antibiotik. Zdej ga mora dobivat pa 10 dni po pol žličke na vsakih 8 ur. user posted image

Je pa res bogi.user posted image Noče ne jest, ne pit, kar joče (zgleda, da ga ornk boliuser posted image ) in se stiska k meni... Zdejle je pa zaspal. Jah, kaj čmo... Tud bolezen enkrat pride...

Nič, grem še kej naredit. Sva celo dopolne okoli letala...

Aja, učenje gre pa zaenkrat bolj slabo... user posted image user posted image user posted image Mi je pa fajn, ko me takole malo pošljete za knjige, ker dobim potem še bolj slabo vest in se grem res učit. Rabim malo tega... user posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2417
4.4.2007 19:15:02   
petra81
Ojla!!

Tami je danes pokukal na plan šesti zobek; tj zgornja desna dvojkica in jo še kar boli!!
Sem ji pa danes priprla prste med vhodna vrata tam pri pantih!! Mi je kar slabo naredilo, ko sem videla!! Je imela čez tri prstke modre črte in jo je po moje ful bolelo! Je pa tako, da imamo prag in ona se prime za vrata oz za okvir, tokrat pa sem mislila da je že mimo in nisem bila pozorna!! Me kar srce boli, ko pomislim kako boli!!! No, sej zdej jo zgleda nič več ne boli!!

bonnie_; ti pejd najprej malo Nika stisnit, potem pa kar učit!! Upam, da bo Nik res kmalu bolje, da hitro mine, pa da bo normalno jedel in pil, to je najbolj važno, potem gre samo na bolje!

ninaki; user posted image user posted image user posted image  za Eneja in za kahico!!! Kar se tiče kosila, pa ti ne vem povedat nič pametnega. Mogoče ga bo minilo!
user posted image  bravo zate in za laufanje, pa za čiščenje! Meni je tudi ostalo kar tebi, zgleda imava enak sistem čiščenja!
Sej mag bo tudi prišel na vrsto. Zdej je pomlad, pa polna luna je bla, tko da se kar dobijo izgovori!

Se beremo!!

Lp, Petra

Neposredna povezava do sporočila: 2418
4.4.2007 20:44:32   
taja27
bonnie kak je to fajn, da se Nik tako lepo navaja na vrtec. mi začnemo spet v torek. in upam, da bo Nik čimprej zdrav.

ninaki user posted image  za Eneja, da zna uporabljati kahlico in pri tem še uživa.
kaj veš, mogoče pa v varstvu boljše kuhajao user posted image user posted image user posted image . ma smo se hecali. vprašaj, če imajo v varstvu kakšen poseben protokol pred kosilom.
kilo ti dam pa jst lahko kakšno. z veseljem, če jih maš premalo.

petra81 uf ti boga Tami. mene je tudi ful strah, da Avi ne priprem prstov, ker se tudi skoz drži tam pri pantih. samo, da so kosti cele.

in pri nas ... mi 3je smo bili danes pri pediatru. vsi gremo zato, da se jaz lahko z njim kaj zmenim, ker Ava vedno tuuuliiiiii. danes pa je cel čas čebljala, kazala s prsti na slike, mu dovolila popoln pregled ... skratka vsi trije (jaz, mož in pediater) smo bili zelo veseli. ko smo se pa malo zaklepetali je začela: ''Ava, papa ... Ava, papa''. jasno nam je dala vedeti, da je blo dovolj. sva bla pa s Sandijem tolk dobre volje zaradi tega. nato smo šli na kavo, v BC po darila za zajčka in domov. končno smo zdravi. bolniško pa imam do petka in Ava začne v torek spet z vrtcem. upam, da nisem prehitro rekla.

punce, želim vam veliko volje pri učenju za fax, mag in doktorat in veliko veliko energije.

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
4.4.2007 22:41:56   
petra81
Čer še enkrat danes!! Se mi da!user posted image

taja27; ja super, da je Ava zdrava in naj tako tudi ostane!!!!
En user posted image  zanjo!!
A Ava že svoje ime pove?
Pa seveda poročaj o vrtcu!!!!user posted image

No, če bo katera še kaj napisala se še oglasim, če ne, se beremo pa verjetno jutri!!

Lp, Petra

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
5.4.2007 12:31:21   
taja27
petra81 hvala za user posted image , ga tudi mi pošiljami Tami in upamo, da jo prstki ne bolijo več.
ja Ava reče svoje ime že od 11 meseca (tam nekje). na začetku je vedno rekla Ava, ko je videla sebe na fotki (al pa ktergakol dojenčka). zdej pa kaže po slikanici in so vsi Ava, razen tato (ati), mama, dedo, baba, mmmm (mačka) in nodo (nodi). pride pa dan, ko ne reče nobene besede, niti mama niti Ava.

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
5.4.2007 13:58:19   
petra81
Ojla!

taja27; Tami se zahvaljuje za user posted image , prstki je ne bolijo več, samo malo se še pozna! Ima pa zdej že dva dni, ko govori samo mama, mama, mama,....

Pri nas nič novega, upamo da bo burja kmalu ponehala, da gremo lahko malo ven!

Lep dan

Petra

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
5.4.2007 22:28:02   
tinkatonka
Dober večer drage moje dame!user posted image

Sem že vsa "čista", "dišeča" v pižami, ker mož dela neki za firmo, jaz izkoriščam ta čas,da vam kaj lepega napišem, potem pa šibam delat Aneju družbo v deželo sanj.

Mi smo ok. Aneju sicer teče iz nosa non stop. En dan je zeleno, drugi dan bolj prozorno, en dan več drugi dan manj. Drugače je pa še vedno kr ornk utrujen od vrtca in popoldne ko pridem jaz domov (pred 16:30 me skoraj ni nikoli doma) je kr tečen. Skušam izkorisiti popoldanski čas za skupno igranje,...pa sem včasih tako utrujena da padem kr dol in je bolj malo od mene, pa sem ful jezna sama nase, ampak tud jaz sem samo človek. Upam da bo v kratkem bolje. Sicer pa hvala bogu za moje straše, ki mi vsak dan dvignejo Aneja iz vrtca in ga poštimajo (nafutrajo, preoblečejo, so z njim na zraku). Res sem jima od srca hvaležna.

kahlica...mi smo ful pridni. Aneja dam vsakič, ko ga previjam na kahlo in ker veliko lula na kahlico, je plenica ponavadi tudi suha, ko ga slečem. Se mi je pa zdaj tudi zjutraj pokakal na kahlico, kar sem bla pa oh in sploh vesela. Ko opravi (polula, pokaka) pa hitro uide dol in potem lovim nago rito po hiši. user posted image

preizkuša meje....Anej je že ornk "zabredel" v fazo preizkušanja mej. Točno ve česa ne sme in potem te gleda direkt v oči in čaka kaj boš naredil. Seveda je civljenje, grizenje, šoba in jok dnevno oz. "urno" na tapeti, ampak glede nato, da kaže da ima res ornk karakter bo treba bit kr oster pri tem njegovem trmarjenju.

vrtec in aktivnosti...v sredo popoldne smo starši in otrci vabljeni na vrt, kjer bomo sadili rožice in barvali kamne z vzgojteljicami in tako "proslavili" pomlad. Meni se zdi ideja fantastična in komaj čakam.

služba...vedno bolj naporno. Sicer gradiva domov ne nosim "fizično", ampak v glavi pa veliko mislim nato, kaj moram naslednji dan postoriti. Kljub temu, da sem pripravnik so mi naložili veliko odgovornosti in upam da ne bom kje zamočila. Ker se svoje odgovornosti zavedam, sem kr pod stresom. Nas pa baje naslednje leto v prvi polovici (predsedovanje) čakajo tudi delovni vikendi. Ojoj kok bo to "veselo". user posted image user posted image  

stanovanje....se je spet premaknilo. Zdaj imava že parket, no ne položenega, ampak samo zloženega na kupčku in čaka da se "aklimatizira", čez 14 dni ga bo pa parketar predvidoma položil. Do takrat morava izbrat še ploščice v predsobi, ker se morajo prej položit. 

ninaki...zdaj vam delam družbo med rjavolaskami.

tami....čestitke za "zlate" besede, ki razveseljujejo tvojo mamico. Pa super, da s prstki ni nič narobe. Te pa čist zastopim Petra, da ti je bilo zelo hudo, ampak žal se tud take nesreče dogajajo. Upam pa seveda da se vama to več en ponovi.

Ava...samo da si zdrava in zdrava tudi ostani.

Nik...pozdravi se čimprej.

No zdaj pa dosti od mene, grem ovčke preštevat.

Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
5.4.2007 23:10:12   
petra81
Čer!

Tinkatonka, s čim boste pa barvali kamenčke? A z vodenimi barvami, al prstnimi?
Fajn da je parket že doma, se spomnim kakšni so občutki ko se začne tako premikat in dobiva stanovanje podobo pravega!!
Služba; jaz sem res vesela, da delam pri dragem in samo 4 ure, ker že tako pogrešam Tami, si sploh ne predstavljam, da bi bilo drugače!!
Kahlica; bom morala tudi sama poskusit dat tami gor, da vidim vsaj odziv!

Lep večer še naprej

Petra

Neposredna povezava do sporočila: 2424
6.4.2007 22:23:38   
Kami
Čao punce!
SAMA SEM DOMA!!!! user posted image  Ni za verjet, a?! Prvič, odkar se je rodil Evan. Mož je odpeljal oba fanta in sebe za 48 ur k svojim staršem. Da bom kaj za diplomo skupaj spravila. No, pa sem še kar na netu.... Saj bom, noč je še dolga. user posted image  Je pa strašno čuden občutek.

Tinkatonka... najprej z zamudo, ampak vse najboljše. Zraven jem pršut, imam proteinski dan, namesto torte. user posted image

Ajla... čestitetke za prve korake!

Umivanje zobk... pri nas je zdaj cel žur, ker imamo krtačko na baterije, pa se igramo, da je to avto user posted image , ki pere zobke. Oprani so pa le.

Ninaki... kje pa uloviš Housa?

Kahlica... pri nas je kahlica zato, da jo Evan daje na glavo ali pa jo meče po stanovanju (kako lepo fajn pokne, ko jo zažene po sobi!) user posted image  Je pa cel žur lulat v banjo, takoj ko ga dam notri, v čisto vodo. Vstane, se drži za lulija in ima fajn cele roke poscane. Pa rečte, da ni zabavno! user posted image

Tale teden... groza od groze. Liam je šel sicer v vrtec, ampak je na eno uho še vedno skoraj gluh. Upam, da se mu izboljša do drugega tedna, če ne morava k otologu al kaj je že uni za ušesa. Evan je imel vsako popoldne skoraj 39 vročine. Sicer čist dobre volje. Pa 2x je drisknil (in to ponoči). Sem zihr, da so zobki. Pa slini se totalno in iz hudega jedca se je preobrazil v totalnega ne-jedca. Energijo mu daje samo čaj in mleko po flaši. Katastrofa. Včeraj sva šla dat kri in urin. Nič mu ni. Tako sem še bolj zihr, da so zobki, se mi zdi, da bi znal bit zgornji kočnik, ker ima kar belo dlesen. Čeprav je to malo čudno, ker mu še trojka nobena ni ven prišla. user posted image  Pa zdravnica pravi, da od zob ne more imet tako visoko temperaturo. Ja, od česa pa potem, če so izvidi b.p.??!
Danes je fasal vnetje ušesa še mož, tako da je komaj odpeljal sebe in mulca do Brežic. Z antibiotiki seveda. Pa še Evan je praktično na vratih preden so šli bruhal. user posted image  V glavnem čaj. Mislim, TOOOOOO MUCH. Saj nisem vedela, a naj ostanejo al naj grejo al kaj naj sploh. No, zdaj so dol, valda jih bojo spedenal in bojo preživeli do nedelje. Jaz pa imam poleg diplomske v planu še pospravit balkon in se lotit spomladanskega čiščenja. Ambiciozno, ne?! Spat sploh ne smem it za vse te svoje plane....user posted image
Punce, uživajte čez praznike in ne se preveč basat. Aja, jaz sem na -12kg! Na svoji srednješolski kilaži (nisem bila ravno lahka kategorija user posted image )!

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?