Bonnie_RR
|
Dan! Da se spet malo oglasim... Sej preberem vse, samo za pisanje pa potem pogosto zmanjka časa... Nika sem dala prejle spat. Sva bila dobro uro zunaj in se je dodobra utrudil. Js pa tud... Drugače dnevi kar letijo mimo. Js komaj še dohajam ta tempo. Študirat se še nisem resno spravila (tu in tam kakšno uro dve - vse skupaj NIČ! ), kar me počasi že malo skrbi. Čez teden je bolj malo časa, razen zvečer, ko gre Nik spat, ampak sem takrat že tako utrujena, da se mi nič ne da. Čez vikend pa potem rajši gremo kam, tako da smo skupaj in tako tud čez vikend bolj malo naredim za faks... Mah, saj bo... V petek popoldne smo se šli kopat in je bilo kar ok. Nik je sicer noro užival, midva pa malo manj. V vodi je bil nekaj časa lepo v napihljivem obroču z odprtinami za nogice, potem mu pa to ni več pasalo in le začel z igro: kako najhitreje zlesti ven iz njega... Izven bazena je pa skoz okrog skakal, pa do enega otroka, pa naprej do drugega, malo to pokomentirat, malo to potipat, probat, kakšna je voda, pogledat, če gospa na ležalniku res spi... Skratka, samo okrog sva skakala za njim! Si sploh ne predstavljam, kako bo tole na morju zgledalo... Po mojem bova midva čist sesuta, tamali bo pa užival 100/uro... V soboto je Nikova sestrična praznovala 5. rojstni dan in je bil dan spet v hipu naokrog. Nik je bil priden, malo se je igral, malo jim (otrokom) "nagajal", malo piškotov "ukradel", se s torto posladkal, pokazal, kaj že zna... Buden je bil kar do 10h zvečer! Je še njegova sestrična skoraj prej zaspala kot on. Včeraj smo pa šli k mojima na kosilo, potem smo šli pa v LJ v ZOO malo na kratek izlet. Je bilo precej ljudi, ogromno otrok in vozičkov, predvsem pa veliko različnih živali. Nik je sicer videl večino izmed njih in tud kaj pokomentiral, najbolj so mu bili pa všeč otroci naokoli. Jih je skoz opazoval in kaj razlagal... V glavnem, fajn je bilo. Se mi zdi, da imajo ful lepo urejeno... zobki... Imamo jih že 5! Zgornjo levo dvojko smo sicer spregledali (js sem jo zadnjič "ponesreči" odkrila, ko sva se na previjalni nekaj hecala in se je Nik ful smejal), saj je velika že kot sosednja enka, ampak ni važno. Je pa res hecno: prej v enem letu 2 zobka, zdaj pa kar en za drugim v 1 mesecu kar trije! No, verjetno je na pohodu še druga dvojka, ker je imel tamali v soboto in včeraj rahlo povišano T (okoli 37-37,5°), pa slini se tud ful. Zgleda, da bojo pa zdaj zobki kar naenkrat en za drugim zunaj... trma... Niti ni velikih problemov s tem. Bolj je "problem" njegova živahnost - dejstvo, da ni 5 sekund pri miru... nosečke... Bomo držale pesti, ko bo čas! Uau, sej kar verjet ne morem, da bodo nekatere kmalu rodile... Js si tega sploh ne predstavljam! Vas resnično občudujem! Ajla... Čestitke za prve samostojne korake! Zdaj pa mami ne bo imela več miru... Tako, zdaj me pa naženite za knjige... Lep dan!