sazi
|
Dan, spetg se je nabralo kar nekaj tem, o katerih lahko kaj napišem. Sem ugotovila, da se javim skoraj samo 1x na teden, čerpav vsak dan kaj preberem. Ampak včasih enostavno ne vem, kaj naj napišem ali pa nimam časa (oz. si ga ne vzamem za pisanje). Najprej naj se malo pohvalim z napredkom. Lev se je zdaj začel dvigovat na noge. Res je še čisto na začetku. Včeraj je ob mojih nogah 3x vstal. To je to. Tako sem vesel,a ko kaj takega pogrunta. In tudi precej močnejši je zdaj, pa gre najbrž vse malo lažje. Vikend smo preživeli v Bohinju. Bilo je lepo ampak napooooornooooo. Za začetek sploh ne vem, kaj naj naredim, amapak Lev v Bohinju ne zna spat. Obe noči smo skoraj prebedeli. Pa tak "dopustniški vikend", da sva potem z možem oba čisto uničena. V soboto smo cel dan preživeli na Voglu. Z možem sva se izmenjavala v smučanju, drugi se je pa sankal z Levom (ko je bil pa čas za hrano in spanje, sem ga pa jaz porihtala, ker so bile dokaj robinzonske razmere, smo pa kombinirali s sestro in njeno družbo, ki je bila v neki koči na Voglu). V nedeljo se nismo povzpeli gor, ker je čisto preveč pihalo. Smo se sprehajali ob jezeru. Je bila pa voda čisto razburkana in našla sta se dva surferja, ki sta letela po vodi kot v najmičnejšem vetru na morju. Plačilo vrtca-varstva. Ja je kar strošek tole. Jaz celo plačujem varstvo že 2 meseca, čeprav sem še doma in tja Leva peljem le občasno in ne za cele dneve. Je pač tako, da je imela varuška zanj mesto rezervirano že 1 leto in da od tega živi. Me pa pride precej več, kot če bi ga imela v vrtcu. Je pa zdaj vsaj zdrav, ker v vrtcu bi ga takoj pokosilo, ko je pa tak občutljivko in še toliko je bil bolan. Pa še res upam, da se v naslednjem letu izkristalizirajo možnosti, kam se bomo preselili, da začnem razmišljat, v kateri vrtec naj ga sploh vpišem, da ga potem ne bomo premeščali. Cepljenja še nismo imeli. Še vedno ne vem, kaj je z njegovimi alergijami. So-niso, na kaj? Še študiram, kaj naj naredim v tej smeri. Bagsi, lepo, da si se oglasila. Itak, da razumemo, da ne utegneš. Lepo je brati, da gre z Anjo vse na bolje, pa res sta fletna tvoja indijančka. Se spomniš, kako je Lev "strašil" Anjo v Koloseju, da je vsakič, ko je zakričal zajokala? No, zdaj o njemu počne njegova sestrična. Kako se ustraši njenih krikov... Me veseli, da so bolančki bolje. Upam, da ni med "nami" kakega novega. Če pa že, pa naj čimprej ozdravi. Kahlice še nimamo. Je tudi še čisto nič sam (razen piškota). Če mu dam v roke žlico, šari po hrani in jo meče iz krožnika, v usta pa žlice ne nese . Pa znori, če mu skušam pomagat ali mu pokazat, kako naj to naredi (oz. vedno znori, če mu hočem kaj pokazat - on hoče vse sam, ampak mu tako nič ne uspe ). Pije malo iz kozarca, najraje pa iz flaške v maminem naročju in seveda z rokicali maha, praska in boža, flaške pa ne drži. Popije pa prfecej tekočine. Sploh, če sva doma in pije iz stekleničke. Srečanja - ja, tudi jaz jih pogrešam. Sem se pa zadnjič, ko je bilo tako lepo vreme pogovarjala s sestro in je rekla, da zdaj, ko je pa tako lepo in toplo (no, ,zdaj ni več), bi se pa lahko kako popoldne po službah (npr. po 17. ali 17:30. uri) dobili v Bizoviku. Ko spet postane topleje in morda še bolje takrat, ko prestavijo uro in bo dan še daljši in posledično popoldnevi še toplejši, bi se pa res lahko kaj dobili. Ampak o tem takrat, ko bo spet lepše vreme. Lev je zgovoren nekako tako, ko Enej od ninaki. Mama še nekako, pa ta-ta-ta, pa avto oponaša, potem se pa konča ali pa ga jaz ne razumem. Je pa tako, da itak ne "govori" prav veliko in zeli veliko je EEEEE-ja. Bonnie, upam, da so ti zrihtali avto. zimska oblačila - sem očitno ravno prav lena - še nič nisem pospravila. Ampak saj v bistvu nimam kam. Ponavadi samo operem puloverje in kakšno jakno, pa potem čaka do naslednje zime v omari, perem jih pa itak sproti, le ko se res odločim, da je zime nepreklicno konec pobrskam, če je še kje kaj ostalo, kar potrebuje še kakšno pranje ali posebno nego (no, čevlje ponavadi spravim v klet, ampak letos sem bila itak celo zimo v gorotex čevljih, ki pa jih potrebujem čez celo sezono). Naj vam ta deževen dan mine brez posebnih pretresov in hudih vremenskih vplivov. Mene daje zaspanost pa ne vem ali od vremena, ali od vikenda lai od tega, da je Lev vstal pred šesto in se ga ni dalo prepričat, da bi še malo zaspal - pa ne zaradi mene, ampak zaradi njega, ker je bil takoooooo zaspan, ampak spati pa ni hotel več. Zdaj bo spet sama zmeda čez dan. Pozdrav vsem mamicam, očkom in škratkom.
< Sporočilo je popravil sazi -- 19.3.2007 9:47:07 >
|