karin412
|
Pa je res suša, jaz tudi ne pišem več, še tako preveč časa porabim pred računalnikom. Ajla še ni shodila, naredi en korak, potem pa k meni v naročje ali na vse štiri. Ne upa, pa tako bi rada, da bi že hodila. Rada pa je z žlico, skoraj vse, edino še večerjo ji po navadi dam jaz, da ni spet vse kot v svinjaku (ko se naveliča, meče z roko kar na tla, čeprav ji rečem ne). Govori pa mama, dada za račko (ne vem, zakaj ne ga-ga), be za ovco, brm brm za avto, tu za vlak. Da tudi papa, poljubčka, pa ploska, ve, kje je popek, pa mamin popek, pa da ljubčka na trebuh, pa pleše rada... Se pa od nedelje ne dojiva več, no danes sem jo še malo po treh dneh, ker imam malo trde joške, pa da ne bi nastal mastitis. Saj Ajla bi se še dojila, samo mene bolijo bradavice, pa trebuh mam že tak, kot da bi bila že 5 mesecev noseča. Sicer sva pa obe z Ajlo zdrave, v vrtec je ne bom dala. Službe ne bom dobila, kljub temu, da šefici niti omenila nisem, da sem noseča, rekla je, da v redno delovno razmerje me ne morejo vzeti (do zdaj sem delala kot s.p.). Tako da k gleda službo, jo bom iskala drugo leto. Magisterija se mi ne da delat, kar naprej sem utrujena, sumim železo, zato že pijem sirup. Samo tudi Ajla ne spi ponoči kot je treba oz. se večinoma zbuja 1-2x na noč, zbudi se pa ob 5.30. No, upam, da se vsi pozdravite, pa da se lepo imate, tiste ki delate, pa sočustvujem z vami in ne bi bila rada na vašem mestu, ko čas tako beži in niste toliko z otrokom.
|