jer.za.
|
Dobro jutro! Za mano je zelo, zelo naporen vikend, posledice pa čutim danes, ko sem komaj vstala iz postelje in odšla v službo. Sem pa od današnjega dneva naprej zaposlena . Včeraj smo se imeli na Šmarni Gori zelo lepo, nikoli mi ni težko delati gor, ker je res fenomenalno vzdušje, cel dan smo bile na sončku in opravljale meritve.Če je katera gledala zvečer poročila na TVS, tam je predsednica našega društva povedala malo o svetovnem dnevu srca, ki je bil včeraj. So pa prišli gor tudi moj mož, Zala, Jerca, oba svaka, moja sestra, ter nečak. Moram pohvalit Zalo, je hodila celo pot gor in dol brez problema , Jerco pa je mož nesel v nahrbtniku. Ta teden pa me čaka vsa statistika vseh meritev, pa jutri imam eno okroglo mizo v Cankarjevem domu, potem v četrtek pa že sejem narava-zdravje. Dela mi še ne bo zmanjkalo. Še posebej pa moram pohvaliti mojega moža, ker je tako lepo poskrbel za tamali ta vikend, vse pospravil doma, skuhal res božansko kosilo tako v soboto kot tudi včeraj,poskrbel res za vse stvari, res hvala ti možek . Ninaki:WB!!!! Sem ti kar malo "fouš", tudi meni bi prav prišlo malo dopusta. No čez kakšen mesec, ko dobim plačo, bova šla tudi midva z dragim za čez vikend sama v toplice, kar tudi že komaj čakam. Tinkatonka: naj ti čimprej mine ta teden, ko boš odsotna. Pa želim ti čimmanj službenih poti v prihodnje, res pa je službe tudi ne padajo z nebi. Vsaka služba ima svoje prednosti in slabosti. Sazi:si potem bila na Šmarni včeraj? Bilo je res veliko mamic z otroki, družinic,... Škoda, ker si nisva izmenjali telefonskih. Če bo še kdaj tako, mi piši na ZS, lahko pa se tudi kdaj skupaj dobimo in gremo gor. Toliko za sedajle, grem spit kavico, malo delat statistiko, pa vam še potem kaj napišem. Lep sončen dan še naprej.
|